ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 170
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ετσι εκανε και η κοπελα στον 1ο στην πολυκατοικια μου η οποια γκαστρωθηκε και ερωτευτικε εναν πρωη φυλακισμενο χωρις δουλεια οποτε και παντρευτηκε. μετα απο 2 χρονια χωρισανε γτ οταν δεν εχεις στον ηλιο μοιρα αποκτας χρεη και νευρα και φυσικα αυτη εμεινε στο ετσι γτ δεν δουλευε ποτε. ηταν τυχερη που ειχε τον μπαμπα της και που της ειχε εξασφαλισει σπιτι! και αυτος την απειλουσε καιρο αφ οτου χωρισανε και 1 μερα το κοψε μαχαιρι. αναρωτιομουν γιατι, μεχρι που ανακαλυψα πως τα εφτιαξε με μπατσο!

η κορη της μια μερα φωναζε στην πολυκατοικια, θα ναι δεν θα ναι 3 χρονων, και της λεω ''τι κανεις εδω? αντε να διαβασεις!'' και μου απανταει με ναζι ''δεν χρειαζεται! εγω θα παντρευτω!''

αυτη λογικα ετσι εμαθε και ετσι θα γινει οπως λες ρεμ....κακια ******* ! :p
    ενταξει, δεν ειναι ολοι οι φτωχοι, ρεμαλια και εγκληματιες, πρωην φυλακισμενοι, ουτε ειναι ολες οσες τυχαινει να κανουν σχεση με πτωχους, αμορφωτες, τεμπελες που ξυνουν το ..νι τους και περιμενουν κανενα κοροιδο να τις παντρευτει.
    ο δικος μου για παραδειγμα, ηταν πτωχος πλην τιμιος, μορφωμενος και κουκλος, δουλεψε πολυ, εβγαζε μια χαρα τα εξοδα του, ουτε φυλακη πηγε, ουτε πεινασε ποτε.
    κι εγω δεν περιμενα να με ταισει, σπουδασα, δουλευα, περασαμε ζωη χαρισαμενη για παρα πολλα χρονια

Senior Member
    Άνθρωπος χωρίς εργασία = Άνθρωπος χωρίς αξία
    Και ό,τι σημαίνει για τον άντρα η δουλειά το ίδιο ακριβώς σημαίνει και για τη γυναίκα.
    Η δουλειά σημαίνει ολοκλήρωση, δημιουργικότητα και ανεξαρτησία (τουλάχιστον οικονομική).
    Όποιος λέει ότι η γυναίκα δε χρειάζεται να δουλεύει γιατί μπορεί να παντρευτεί και να καβατζωθεί είναι απλά κομπλεξικός και ανασφαλής.
    Είναι πολύ άσχημο πράγμα να μην έχεις δικά σου λεφτά επί μονίμου βάσεως (δε λέμε αν προσωρινά μείνεις άνεργος) και να ζητάς είτε από τον άνδρα σου είτε από τους γονείς σου.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    α γεια σου

Senior Member
    ρεμ ειστε ακομα μαζι? (σορρυ για την αδιακρισια)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εγώ κάνω πολλά πράγματα με λίγα σχετικά λεφτά. βέβαια δεν βγαίνω κάθε μέρα (ειδικά χειμώνα).
    πάω πολύ κινηματογράφο και σε συναυλίες. φαγητό έξω όχι και τόσο συχνά, προτιμώ να πηγαίνω για κανά ποτάκι.

δεν πάω όσα ταξίδια θα ήθελα βέβαια, αλλά εντάξει το παλεύω κι αυτό.

Senior Member
    ρεμ ειστε ακομα μαζι? (σορρυ για την αδιακρισια)
    οχι, δεν ειμαστε μαζι. μας τελειωσε καποτε.
    αλλα τα χρηματα δεν παιξαν ποτε ρολο στην σχεση μας

απλα τα τσακιζαμε αλυπητα :Ρ

Senior Member
    τελικα εγω δεν εχω καταλαβει. τελικα σε φθειρουν τα χρηματα η ειναι αναγκαια για να επιβιωσεις ενω χωρις αυτα εισαι σε μια ψευδαισθηση?

εγω ψωνιζω πχ και ειμαι χαρουμενη αλλα μετα παω σπιτι και κοιταω το πορτοφολι και κλαιω

Senior Member
    ε βεβαια ειναι αναγκαια.
    το θεμα ειναι να μην κοστολογεις την ζωη σου ολοκληρη με αυτα!

ξερω γκομενες που νοιωθουν οτι αξιζουν κατι μονο αν τις πληρωνουν. ετσι αξιολογουν τις σχεσεις. δεν μπορουν να αξιολογησουν τι τους δινει (Η δεν τους δινει) ο αλλος. αν ειναι ατομο, αν εχει αποψη, αν εχει καλο χαρακτηρα, αισθηματα, ικανοτητες.
    αν πληρωνει ειναι καλος, αν δεν πληρωνει ειναι μαπα.

τα λεφτα πρεπει να ξερεις να τα βγαζεις αλλα να μπορεις να ζεις και να νοιωθεις αξιολογος και χωρις αυτα.
    οπως ακριβως λεει η κλαιρ.
    να περνας και με λιγα και να εισαι καλα.
    να εχεις ενδιαφεροντα, να βρεις τις δεξιοτητες σου, να μην περνας καλα, μονο οταν ξοδευεις

Senior Member
    κι αν η δεξιοτητα σου ειναι να ξοδευεις?

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Άνθρωπος χωρίς εργασία = Άνθρωπος χωρίς αξία
    Και ό,τι σημαίνει για τον άντρα η δουλειά το ίδιο ακριβώς σημαίνει και για τη γυναίκα.
    Η δουλειά σημαίνει ολοκλήρωση, δημιουργικότητα και ανεξαρτησία (τουλάχιστον οικονομική).
    Είναι πολύ άσχημο πράγμα να μην έχεις δικά σου λεφτά επί μονίμου βάσεως (δε λέμε αν προσωρινά μείνεις άνεργος) και να ζητάς είτε από τον άνδρα σου είτε από τους γονείς σου.
    Για μια στιγμή, γιατί τα πράγματα ενώ είναι ΑΠΛΑ παρουσιάζονται μπερδεμένα.

1. Η ίδια η φύση δεν σας επιτρέπει να σημαίνει η δουλειά το ίδιο ακριβώς που σημαίνει για τον άνδρα. (Αναφέρομαι φυσικά στο θέμα της μητρότητας)

2. Ο σύζυγος δεν δίνει λεφτά στην σύζυγο. Που ακούστηκε αυτό; Ας ξεφύγουμε από την λογιστική προσέγγιση του γάμου, που δυστυχώς κάνουν πολλοί/ες, και ας πάμε στην συντροφικότητα. Οι σύντροφοι μοιράζονται. Ότι έχει ο ένας, υπάρχει και για τους δύο. Και πάλι ο ρόλος του άνδρα (ας αφήσουμε τους λόγους που διαφωνούν ορισμένες) είναι να φέρνει χρήματα στο σπίτι και να προστατεύει τα μέλη της οικογένειας του. Η αιτία ξεκάθαρη. Η γυναίκα και εγκυμοσύνες θα έχει που δεν θα εργάζεται (δεν δουλεύουν όλες στο δημόσιο) και καθήκον της είναι να μεγαλώσει τα παιδιά από κοντά. Αυτό το μαλακισμένο πρότυπο να ανατρέφουν τα παιδιά οι παππούδες, οι νταντάδες και οι παιδικοί σταθμοί, πνίγουν το λιγότερο, την ομαλή εξέλιξη των παιδιών.

Όποιος λέει ότι η γυναίκα δε χρειάζεται να δουλεύει γιατί μπορεί να παντρευτεί και να καβατζωθεί είναι απλά κομπλεξικός και ανασφαλής.
    Συμφωνούμε

Senior Member
    γιατι πρεπει να μιλαμε για τις ερωτικες σχεσεις, με φοντο τον γαμο????
    δεν το καταλαβα αυτο!!!
    ληξιαρχοι ειμαστε?

Senior Member
    η μανα μου δεν δουλευει και της δινει λεφτα ο πατερας μου

Senior Member
    κι αν η δεξιοτητα σου ειναι να ξοδευεις?
    αυτη την δεξιοτητα την εχουν ολοι- κουτσοι- στραβοι- χαζοι, οποτε δεν μετραει... μετρανε πιο σπανιες δεξιοτητες...

Senior Member
    η μανα μου δεν δουλευει και της δινει λεφτα ο πατερας μου
    επιλογη τους
    κι η δικη μου δεν δουλευε.
    αλλαζουν τα χρονια ομως. η μανα μου δεν σπουδασε καν. τοτε σπανια σπουδαζαν οι γυναικες και δεν ειχε καμια ευκαιρια να κανει κατι παραπανω απο πωλητρια η καθαριστρια γι αυτο και δεν δουλεψε ποτε..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλαζουν τα χρονια ομως. ..
    Στην αλλαγή των χρόνων, αλλάζουν και οι υποχεώσεις που δημιουργεί η μητρότητα; Αλλάζουν και τα δικαιώματα που έχουν τα παιδιά στο μεγάλωμα τους;

!!!

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast