Μόρα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35

Thread: Μόρα!

Senior Member
    επισης
    εχε υποψη σου, οτι τετοιο συναισθημα (ασφυξιας) βιωνουν στον υπνο τους , ατομα που παθαινουν απνοιες.
    γιαυτο οποιος "βλεπει' συχνα την μορβα, μορα, χαρυβδη, πως λεγεται.. πρεπει να απευθυνθει απαραιτητα σε ωριλα και να κανει μετρησεις για υπνικη απνοια, ειναι πολυ επικινδυνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επισης
    εχε υποψη σου, οτι τετοιο συναισθημα (ασφυξιας) βιωνουν στον υπνο τους , ατομα που παθαινουν απνοιες.
    γιαυτο οποιος "βλεπει' συχνα την μορβα, μορα, χαρυβδη, πως λεγεται.. πρεπει να απευθυνθει απαραιτητα σε ωριλα και να κανει μετρησεις για υπνικη απνοια, ειναι πολυ επικινδυνη.
    χμμμ,δεν το ήξερα αυτό.Βέβαια εγώ δεν το έχω ξαναπάθει απο τότε..μόνο μια φορα μου έτυχε!

Senior Member
    εγω νομιζω οτι ηταν ιδεα σου οτι ησουν εντελως ξυπνια, το εχω παθει κι εγω.
    στην πραγματικοτητα αυτο που στον υπνο σου νοιωθεις σαν προσπαθεια να κινηθεις η να φωναξεις, ειναι η προσπαθεια να ξυπνησεις.
    το επαθα μια φορα προσφατα και ξυπνησα απν τις φωνες μου. κοιμομουν τελικα..
    Ήμουν ξύπνια! Πολύ σίγουρο αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ήμουν ξύπνια! Πολύ σίγουρο αυτό...
    υπαρχει ενα σταδιο που η συνειδηση σου ειναι εναργης , αλλα οι εντολες του εγκεφαλου για να κινηθεις δεν λειτουργουν ακομα. συμβαινει και στην υπνωση αυτο. στην αναισθησια για ενα χειρουργειο πχ.

Senior Member
    υπαρχει ενα σταδιο που η συνειδηση σου ειναι εναργης , αλλα οι εντολες του εγκεφαλου για να κινηθεις δεν λειτουργουν ακομα. συμβαινει και στην υπνωση αυτο. στην αναισθησια για ενα χειρουργειο πχ.
    Ξέρω τι λες αλλά ήμουν ξύπνια γτ όταν ξύπνησα κουνιόμουν κανονικά...μετά δεν μπορούσα..

Page 3 of 3 FirstFirst 123