Τι σκέφτεστε; - Page 195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 195 of 1532 FirstFirst ... 951451851931941951961972052452956951195 ... LastLast
Results 2,911 to 2,925 of 22967

Senior Member
    Ρε γαμωτο δεν μπορω να δω μπροστα μου αλλα βλεπω αλλα γραφω, θολωνουν τα ματια μου κ δεν βλεπω κ κουραζομαι, μηπως να μην γταφω για καποιες μερες ?? μαλλον αυτο θα κανω, μεχρι να συνηθισω τα χαπια, φιλακια παιδακια κ επανερχομαι δριμυτερη !!!! (ορεξη σε ειχαμε θα λενε καποιο χεχεχεχ !!! ) ΒΒ !!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Ειναι καιρος τα απογευματα να ψησω το κορμι μου στις παραλιες...
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Banned
    σκεφτομαι οτι μαλλον με πειραζει περισσοτερο η μοναξια απο οποιοδηποτε αλλο προβλημα, ακομα και την κατασταση της Ελλαδας. ή καλυτερα, η κατασταση της Ελλαδας φταιει που ειμαι μονος, αφου η προβατοποιηση και η μαλακια ειναι συχνο φαινομενο εδω, κι οποιος ξεχωριζει εστω και λιγο απ'τη μαζα, τον κανουν περα και τον φοβουνται...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι μαλλον με πειραζει περισσοτερο η μοναξια απο οποιοδηποτε αλλο προβλημα, ακομα και την κατασταση της Ελλαδας. ή καλυτερα, η κατασταση της Ελλαδας φταιει που ειμαι μονος, αφου η προβατοποιηση και η μαλακια ειναι συχνο φαινομενο εδω, κι οποιος ξεχωριζει εστω και λιγο απ'τη μαζα, τον κανουν περα και τον φοβουνται...
    έχει βγει και σχετικό προεδρικό διάταγμα για την περιπτωση σου. (απομονώστε τον ΚΕΝΟ)

Άντε σήκω και πήγαινε σε καμιά παραλία που έχεις λίωσει στον υπολογιστή.
    Αποκλείεται να σου έρθει η παρέα και να χτυπήσει την πόρτα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι μια φραση που ειπε καποιος, οτι η ζωη ειναι προς καταναλωση, οχι προς αποθηκευση. Οσο καιρο περιμενουμε να γινει κατι, να ερθουν καποιες συνθηκες για να κανουμε αυτο που θελουμε, να ζησουμε επιτελους κτλ κτλ, το μονο που κανουμε ειναι να μη ζουμε. Και η ζωη ειναι εδω και περιμενει να την ζησουμε, και εμεις νομιζουμε οτι περιμενουμε την ιδανικη στιγμη, συνθηκη, συγκυρια για να ζησουμε, μαζευουμε και λεφτα, ή δουλευουμε σα σκλαβοι, περιμενωντας να ζησουμε καποτε στο μελλον. Η ιδανικη στιγμη για να ζησεις, να βουτηξεις στη ζωη, να κανεις αυτο που θες, ειναι η ΚΑΘΕ στιγμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Ειναι καιρος τα απογευματα να ψησω το κορμι μου στις παραλιες...
    ΝΑ μια ωραια ιδεα!

Banned
    εχετε δικιο παιδια αλλα δε μπορω να συνελθω, μου χει γαμηθει το κεφαλι πολυ ασχημα και δεν εχω καθολου ορεξη, μαλλον φταιει το περιβαλλον, και με τετοια ζεστη δεν αντεχεις καθολου και σε πιανει ηλιαση. αλλα γενικα δεν εχω και που να παω και κανεναν σ'αυτο το κοσμο, ακομα κι εσεις που μου τα γραφετε αυτα ειναι καθαρα απο λυπηση κι επειδη μαλλον δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε, κανεις δε θελει τη παρεα του ΚΕΝΟ εξω γιατι δεν αντεχετε! την πινουμε και με πρασινο αυτη τη στιγμη και μαλλον εχω bad trip, ειδα και μια κατσαριδα ζωντανη σαν αυτοκινητο, πραγματικα δε ξερω τι βλεπω, πολλες παρενεργειες, ελπιζω να ξυπνησω καλα αυριο.

Senior Member
    οποιος ξεχωριζει εστω και λιγο απ'τη μαζα, τον κανουν περα και τον φοβουνται...
    Κι εγω δε θα ελεγα οτι ειμαι ενα με τη μαζα(εκ πεποιθησεως δηλαδη) αλλα δεν ειμαι και σφαλισμενη σε κανενα αμπαρι! Μηπως σου φταιει κατι αλλο?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τον τελευταίο καιρό συνέχεια μου ζητάνε και συνεχεια με ρωτάνε κι εγώ δίνω δίνω δίνω και απαντώ απαντώ απαντώ.Και εκτός του ότι έχω φτάσει στα όριά μου, έχω αρχίσει και θυμώνω πάρα πολύ με αυτούς που ζητάνε και ρωτάνε.
    Μήπως να το κλεισω το μαγαζί;;;;;;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    εχετε δικιο παιδια αλλα δε μπορω να συνελθω, μου χει γαμηθει το κεφαλι πολυ ασχημα και δεν εχω καθολου ορεξη, μαλλον φταιει το περιβαλλον, και με τετοια ζεστη δεν αντεχεις καθολου και σε πιανει ηλιαση. αλλα γενικα δεν εχω και που να παω και κανεναν σ'αυτο το κοσμο, ακομα κι εσεις που μου τα γραφετε αυτα ειναι καθαρα απο λυπηση κι επειδη μαλλον δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε, κανεις δε θελει τη παρεα του ΚΕΝΟ εξω γιατι δεν αντεχετε! την πινουμε και με πρασινο αυτη τη στιγμη και μαλλον εχω bad trip, ειδα και μια κατσαριδα ζωντανη σαν αυτοκινητο, πραγματικα δε ξερω τι βλεπω, πολλες παρενεργειες, ελπιζω να ξυπνησω καλα αυριο.
    Φτιάξε και ένα βίντεο να σε δούμε.

Senior Member
    .....επιτέλους εφτασε η παρασκευή....ήταν μια κουραστική εβδομάδα στη δουλεια....ουφ.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Σκέφτομαι ότι τον τελευταίο καιρό συνέχεια μου ζητάνε και συνεχεια με ρωτάνε κι εγώ δίνω δίνω δίνω και απαντώ απαντώ απαντώ.Και εκτός του ότι έχω φτάσει στα όριά μου, έχω αρχίσει και θυμώνω πάρα πολύ με αυτούς που ζητάνε και ρωτάνε.
    Μήπως να το κλεισω το μαγαζί;;;;;;
    Χμμ.. εγώ λέω να κρεμάσεις ένα ταμπελάκι σαν κι αυτό:

http://jannawilson.typepad.com/.a/6a...1dcb970c-320wi

και να φροντίσεις και να προσέξεις εσένα :)

Senior Member
    Συννενοημένες είστε η σας βγαίνει αυθόρμητα?

Banned
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Φτιάξε και ένα βίντεο να σε δούμε.
    καντε με add στο facebook οσοι θελετε να με δειτε, και msn για κουβεντα αν εχετε κατι να πειτε. υπαρκτο προσωπο ειμαι, οχι διπλος λογαριασμος ουτε κρυβομαι πισω απο μια οθονη ανωνυμα. κι εξω οσοι θελετε, δε δαγκωνω, το αντιθετο ειμαι ακακος αθωο παιδακι μικρο. αρκει να μη μπλεξω παλι, γιατι δεν αντεχω αλλα ντραβαλα.