Αντε καλη αρχη!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    ναι τα ξεκινησα απο χθες και νιωθω σαν μαστουρωμενη :P
    εχω θωλουρα,νιωθω τα χερια μ και τα ποδια μ σαν μουδιασμενα,και το κεφαλιο μ σαν μουδιασμενο το νιωθω!
    αυτα ειναι φυσιολογικα??
    νομιζω μου πεσανε λιγο βαρυα!!!

Πιθανότατα είναι το αντιψυχωτικό (solian) υπομονή μέχρι να το συνηθίσεις. Άκουγες και φωνές κλπ. η είχες μόνο ιδέες ότι σε καταδιώκουν/αναφέρονται σε σένα?

Senior Member
    athanasoudaki πως εισαι?? εισαι καλυτερα?? το solian ειναι δυνατοτερο κ ισως υπερκαλυπτει το ζολοφτ, εγω που παιρνω μονο ζολοφτ (προς το παρον) σχεδον το χει αφομoιωσει ο οργανισμος μου κ ειναι σαν να μην το παιρνω καν!
    καλη συνεχεια girl !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Πιθανότατα είναι το αντιψυχωτικό (solian) υπομονή μέχρι να το συνηθίσεις. Άκουγες και φωνές κλπ. η είχες μόνο ιδέες ότι σε καταδιώκουν/αναφέρονται σε σένα?
    οχι φωνες ευτυχως δεν ακουγα!!μονο να με καταδιωκουν!αλλα το ξεπερασα μονη μ και απορω γιατι ο γιατρος μου τα γραψε αυτα τα φαρμακα!

Senior Member
    {οχι φωνες ευτυχως δεν ακουγα!!μονο να με καταδιωκουν!αλλα το ξεπερασα μονη μ και απορω γιατι ο γιατρος μου τα γραψε αυτα τα φαρμακα! } <<<<
    αν απορεις κι ολας (?).... πιθανον να μην το συνηθησεις οσο υπομονη κι αν κανεις . και να εισπρατεις μονο τις παρενεργειες του....

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    {οχι φωνες ευτυχως δεν ακουγα!!μονο να με καταδιωκουν!αλλα το ξεπερασα μονη μ και απορω γιατι ο γιατρος μου τα γραψε αυτα τα φαρμακα! } <<<<
    αν απορεις κι ολας (?).... πιθανον να μην το συνηθησεις οσο υπομονη κι αν κανεις . και να εισπρατεις μονο τις παρενεργειες του....
    τα συνηθησα path !!και αυτο λεω ειμαι μια χαρα εδω και μισο χρονο το ξεπερασα!και αυτο λεω γιατι μου τα γραψε νομιζω τζαμπα ταλαιπορω τον οργανισμο μ!

Banned
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    Γεια σας παιδια!!!Επιτελους μετα απο καιρο αποφασισα να παω και γω σε ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη!και απλα ειχα την αναγκη να το πω!!
    Μου γραψε zoloft για καταθλιψη και soliam για καποιες σκεψεις που εκανα οτι με παρακολουθουν!
    Μου πε θα τα περνω για 8 μηνες και εννοειται ταυτοχρονα θα κανω και ψυχοθεραπεια με τον ιδιο!!!
    Παλι καλα ταιριαζουμε και αμεσως με καταλαβε ακομα και τον χαρακτηρα μ και γω του ανοιχτηκα και ενιωθα λες και μιλαω σε δικο μ ανθρωπο, παλι καλα στο κομματι της ψυχοθεραπειας θα τα παμε καλα!!

Απο zoloft και soliam εχει κανεις εμπειρια??

Εχουν παρενεργειες??καπου διαβασα οτι παιρνεις και κιλα εξ αιτιας αυτων των φαρμακων!Ισχυει??
    Μπραβω φιλε μου ! ευχομαι τα καλυτερα ! ευχομαι υγεια γρηγορα κοντα σου!
    ΕΙδη το πρωτο βημα πρως το να γινεις καλα εγινε και ειναι το θαρρος και η κινηση να πας στον γιατρο! ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΟΥ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Μπραβω φιλε μου ! ευχομαι τα καλυτερα ! ευχομαι υγεια γρηγορα κοντα σου!
    ΕΙδη το πρωτο βημα πρως το να γινεις καλα εγινε και ειναι το θαρρος και η κινηση να πας στον γιατρο! ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΟΥ!
    σ ευχαριστω!φιλη ειμαι :P

Senior Member
    στα γραψε για να μην το ξαναπαθεισ με μια χαμηλη δοση θα εισαι καλα ποσο παιρνεισ τωρα;το σολιαν ειναι ελαφρυ λογικα θα σου κανει

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    στα γραψε για να μην το ξαναπαθεισ με μια χαμηλη δοση θα εισαι καλα ποσο παιρνεισ τωρα;το σολιαν ειναι ελαφρυ λογικα θα σου κανει
    παιρνω 400 mg solian και 100 mg zoloft!τωρα ειμαι καλα!τις 4-5 πρωτες μερες ηταν δυσκολα τωρα τα συνηθισα!

Member
    Athanasoudaki σου εύχομαι καλή επιτυχία στη προσπάθεια που κάνεις για την καλυτέρευση της υγείας σου... δώσε βάση και στην ψυχανάλυση που κάνεις με τον καλό γιατρό που βρήκες... δείξε του εμπιστοσύνη και ανέφερέ του τα συναισθήματα που νιώθεις για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αυτό είναι πολύ σημαντικό... μιλάω από προσωπικό βίωμα...
    Να είσαι καλά

Junior Member
    to zoloft εχει τις λιγοτερες παρενεργειες απο ladose anafranil,tranxen,κλπ.μετα ειναι σαν να μην το παιρνεις. των 100mg ομως ειναι πολυ
    .βρηκα αυτ απο ξενο σαιτ για το αλλο φαρμακο.ειναι γαλλικοδιαβασε το.δεν ξερω αν σε ενδιαφερει.Περιγραφή:

Τι Solian και ποια είναι η χρήση του

Solian περιέχει ένα φάρμακο που ονομάζεται Amisulpride. Αυτό ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται «αντιψυχωσικά». Είναι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ασθένειας που ονομάζεται σχιζοφρένεια.
    Η σχιζοφρένεια μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε, βλέπετε ή ακούτε πράγματα που δεν υπάρχουν, έχουν περίεργες και τρομακτικές σκέψεις, να αλλάξετε τον τρόπο που ενεργούν, και σας κάνει να νιώσετε μόνοι. Μερικές φορές οι άνθρωποι με αυτά τα συμπτώματα μπορεί επίσης να αισθάνονται ένταση, άγχος ή κατάθλιψη. Solian έργα με τη βελτίωση διαταραχθεί
    σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας όταν αρχίζει και επίσης μακροπρόθεσμα.

Senior Member
    σας ευχαριστω παιδια!και για τις πληροφοριες!

Page 2 of 2 FirstFirst 12