Results 121 to 135 of 149
Thread: ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ
-
22-07-2011, 00:59 #121
Δεν λεω για πλουσιες μονο , οικογενειες σωστες , με αρχες και ηθοι , αυτο ειναι το πιο συνηθισμενο περιβαλον ενος χρηστη .Μπορει να εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να μπλεξουν απο οτι τα παιδια με χαλια οικογενειες αλλα τι να κανουμε ? ετσι ειναι ,ρωτα και το Κ.Θ.Ε.Α.
Οσο για την πρωτη στατιστικη , ειμαι συγουρος οτι εχεις αλλαξει γνωμη και με βρισκεις σωστο αφου αμα ψαξεις για την προσωπικη ζωη των πιο διασημων και με μεγαλη κυκλοφορια καλλιτεχνων -ιδικα στο ροκ - θα δεις οτι ειμαι σωστος !
Αλλα τι ασχημο να σε βγαζει λαθος ενας "αρρωστος πρεζακιας ' ε? αστα να πανε θανε ε?? χεχεχεχ
- 22-07-2011, 01:11 #122
α οχι.
αν το ενδιαφερον σου για πνευματικη δημιουργια οπως την αποκαλουσες, περιοριζεται στο ροκ, αλλαζει το πραγμα.
τεχνη δεν ειναι μονο η μουσικη και μουσικη ακομα, δεν ειναι μονο η ροκ.
αν βαλεις το συνολο της πνευματικης δημιουργιας, καλλιτεχνες ολων των ειδων και μουσικοι ολων των ειδων ομως, και επιστημονες, θα δεις οτι οι ναρκομανεις ειναι πολυ μικρο ποσοστο.
αν επιμενεις οτι ειναι η πλειοψηφια, θα επιμεινω να φερεις στατιστικες
οπως σου ειπα προσωπικα δεν εχω γνωρισει κανεναν επιστημονα νακρομανη.
ΣΤΗΝ ΡΟΚ ΟΜΩΣ τα πραγματα αλλαζουν. για πολλα χρονια , στην ανθηση της ροκ που ηταν και η χρονικη περιοδος της εξαπλωσης των ναρκωτικων, η ροκ ειχε συνυφαστει με την ληψη ουσιων. αυτη ειναι η αληθεια, ειτε λεγοταν ανοιχτα , ειτε οχι. και οσοι ειχαμε εστω και για πλακα δοκιμασει ποτε, οι περισσοτεροι το ειχαμε κανει υπο την σκεπη των προσταγων του λαιφσταιλ της ροκ.
sex drugs & rock n roll man!!! κοροιδευομαστε τωρα? κυκλοφορουσαν χλεμπουρες στις παρεες μας που δεν ηξεραν την τυφλα τους, δεν μπορουσαν ουτε το σχολειο να τελειωσουν, και εκαναν τους εξυπνους προωθωντας λαιφσταιλ ροκ και ψιλοντραγκς.... απειρη βλακεια δηλαδη....
αυτη ειναι η αληθεια.
δες ομως που καταληξαν τα ειδωλα μας και τι λενε για τα ναρκωτικα οσοι επεζησαν....
τα ναρκωτικα ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
απλα εγραφαν ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
καποιος πεταξε ενα δολωμα και το δαγκωσαν
τοσο απλα...
22-07-2011, 12:19 #123
Κρίμα που καταργήθηκε η θετική ανατροφοδότηση!
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
23-07-2011, 11:36 #124
Ο dr.House ειναι επιστημονας,ειναι γαματος,κι ειναι και ναρκομανης.
Οριστε! σας ταπωσα ολους ;ρ
νιεχχιχι
23-07-2011, 14:22 #125
Αχ λατευω Dr. House !!!!!!! μεσα σε ολα ειναι ο τυπας ο ατιμος λολ !!!!!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-07-2011, 17:32 #126
ΔΥΣΤΥΧΩς ! ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΒΓΕΝΕΙς ΛΑΘΟΣ , ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗς " AMY " H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ! ΤΗΣ ΣΟΥΛ ΜΠΛΟΥΖ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! Η " AMY WINEHOYSE " E ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΏΡΗΣΕ ! ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ! ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ !
25-07-2011, 17:52 #127
25-07-2011, 17:53 #128
25-07-2011, 18:39 #129
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΔΕν φανταζεσαι ποσες φορες ευχομαι να ειχα την τυχη της , και καθε νεου που φευγει με εναν τοσο ηρεμο και αρμονικο τροπο ! τι πιο ωραιο και δυναμικο απο το να την κανεις σε μια τετοια ηλικια και οχι μες στις ριτιδες ,παππους χωρις τα μυαλα σου και κατακιτος ! που ουτε τουαλετα μονος σου δεν μπορεις να καταφερεις!
Αλλα δυστυχως δεν ειναι παντα ετσι ροδινα στο θανατο απο ναρκωντικα , υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να ερθει αργο και βασανιστικο τελος ! μπορει να σπασουν απο καποιο υγρο οι πνευμονες και να εχεις ασχημους πονους στο στηθος για αρκετες ωρες ! μπορει να ειναι τοσο αργος ο επιθανατιος βρογχος ! η μπορει να εχεις βαρβαρους σπασμους στην καρδια ! και το χειροτερο ειναι να μην πεθανεις και να καταφερεις μονο να εχεις μια αναπηρια στο κορμι σου ! λογο της διαδρομης της ηρωινης απο τον νωτιαιο μυελο , εκει θα ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα και καταρα! και επειδη ειμαι λιγο καντεμης γενικα φοβαμαι κατι τετοιο για αυτο και προσεχω την ζωουλα μου , βεβαια αυτα ειναι και τυχερα ποτε δεν ξερεις ε?
Οσο για την ΕΜΥ ,δεν ξερω αν την δολοφωνισαν αλλα ξερω πως την οθουσαν πρως τις ουσιες , αφου ηταν αλλη μια ευαισθητη ψυχουλα οπως και πολλοι χρηστες ναρκωντικων οπου και επειδη ειναι πολυ βαρβαρος , αδικος αλλα και σκληρος ο κοσμος μαζι τους ,διαλεγουν την αναζητηση ενως νεου κοσμου πιο ευχαριστου και ολοτελα δικου τους!
Προσωπικα θελω να γινω καλα ,να γινω οπως ειμουν καποτες! θελω να μπω στον κοσμο τον δικο σας ! εχω μαθει πλεον να τα βγαζω περα με την αδικια σας και με την σκληροτητα που επικρατει γυρο ! θελω να ειμαι μεσα καιθα τα βγαλω περα και ας εχω ευαλωτη ψυχουλα! και ας πικραινομαι ευκολα !
25-07-2011, 19:01 #130
Γιώργο μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να βγεις νικητής...
Φαίνεται πως δεν έπιασες πάτο ακόμα, τα γραφόμενά σου δείχνουν ότι τη γουστάρεις ακόμα τη φάση και δεν την έχεις σιχαθεί τελείως, αφού αρνείσαι την ευθύνη του καθενός για το τι ουσίες καταπίνει. Εύχομαι να βγεις γρήγορα από όλο αυτό, αλλά το χάιδεμα, το ότι ''έλα μωρέ, δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα, δεν έφταιγε κιόλας η καημένη...'' δεν κάνει καλό σε αυτές τiς περιπτώσεις... πού το ξέρεις εσύ πόσο ήρεμα έφυγε; πού το ξέρεις πως την ωθούσαν προς τις ουσίες;Last edited by streidi; 25-07-2011 at 19:30.
25-07-2011, 19:17 #131
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Προσωπικα δεν με πεταξε κανεις μεσα στα ναρκωντικα επιλογη μου ηταν ! μπορει καποιοι ,καποια να με καλεσαν σε αυτο το παρτυ αλλα με αποφαση μου τον περπατησα τον δρομο! Θελω να γινω καλα ειναι αληθινα αυτα τα λογια ! αν μη τι αλλο ! να λεμε ψεματα εδω μεσα! αφου για αυτο μπηκα να μπορω να τα λεω ομα και οπως εχουν ! γτ. εδω δεν υπαρχει λογος να ντρεπομαι ,η να κολαω ,η να κρυψω κατι ,δεν με ηερουν δεν με βλεπουν για να εχω προβλημα! ετσι λοιπον σου λεω εσενα και σε ολους ΠΑΝΤΑ ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
Οσο για την ΑΜΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,δεν ειχα την τυχη να ειμαι φιλος της ουτε να ζω στο περιβαλον της ¨) απο αυτα που γραφουν στα φορουμ και διαφοροι δημοσιογραφοι στα ξενα ρεπορταζ διαβαζω και μεταφερω εδω περα! Ετσι δεν κανουμε ολοι οταν μιλαμε για καποιο θεμα που ειναι παγκοσμιο ? Μην εισαι και εσυ σκληρη μαζι μου ¨( δεν εκανα κατι κακο ,νομιζω δλδη!
25-07-2011, 19:36 #132
ΡΕΜΕΝΤΥ! αν το ενδιαφερον σου για πνευματικη δημιουργια οπως την αποκαλουσες, περιοριζεται στο ροκ, αλλαζει το πραγμα.
τεχνη δεν ειναι μονο η μουσικη και μουσικη ακομα, δεν ειναι μονο η ροκ.
ΣΤΗΝ ΡΟΚ ΟΜΩΣ τα πραγματα αλλαζουν. για πολλα χρονια , στην ανθηση της ροκ που ηταν και η χρονικη περιοδος της εξαπλωσης των ναρκωτικων, η ροκ ειχε συνυφαστει με την ληψη ουσιων. αυτη ειναι η αληθεια, ειτε λεγοταν ανοιχτα , ειτε οχι. και οσοι ειχαμε εστω και για πλακα δοκιμασει ποτε, οι περισσοτεροι το ειχαμε κανει υπο την σκεπη των προσταγων του λαιφσταιλ της ροκ.
sex drugs & rock n roll man!!! κοροιδευομαστε τωρα? κυκλοφορουσαν χλεμπουρες στις παρεες μας που δεν ηξεραν την τυφλα τους, δεν μπορουσαν ουτε το σχολειο να τελειωσουν, και εκαναν τους εξυπνους προωθωντας λαιφσταιλ ροκ και ψιλοντραγκς.... απειρη βλακεια δηλαδη....
αυτη ειναι η αληθεια.
δες ομως που καταληξαν τα ειδωλα μας και τι λενε για τα ναρκωτικα οσοι επεζησαν....
τα ναρκωτικα ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
απλα εγραφαν ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
καποιος πεταξε ενα δολωμα και το δαγκωσαν
τοσο απλα...[/QUOTE]
ΤΟ οτι δεν σου αρεσει η ΡΟΚ ειναι επιλογη σου , και αυτο ειναι λογικο αφου υπαρχουν και αλλα ειδη μουσικης , αλλα το να ειρωνευεσαι και να χλεβαζεις αυτους που την ακουν και την γραφουν δεν ειναι τοσο ωραια και απο την αλλη μας δειχνει τη γουστα εχεις ,ισως ειναι δυσκολο για εσενα να ακουσεις αυτα τα ειδη μουσικης γτ. δεν ειναι μουσικη που ακουγετε μονο με μινι και με λουλουδια στα μουτρα! ουτε ειναι αναγκη να εχεις πιει μπομπα η πολυ ουισκι για να ξεφαντωσεις ! ειναι δυσκολη μουσικη γτ. εχει πολλες νοτες και διαφορες μελοδιες με εναλασομενες συχνοτητες που μαλον ειναι κουραστικες για μερικους! και μην παμε σοτυς στυχους που ειναι ποιηση και εκει τα πραματα ειναι αστα να πανε απο οτι φανταζομαι για "καποιους"
Δεν μου αρεσει να λεω ασχημα πραματα για αλλα ειδη μουσικης αφου ειναι γουστα και τα σεβομαι απολυτα! ασε που μου αρεσει πολυ να βλεπω κοπελες να χορευουν πανω σε τραπεζια ! να κουναν τις ομορφες καμπιλες τους με ρουχα που μειωνουν την φαντασια για το τι κρυβεται κατω απο αυτα! αμα ειναι ετσι το περιβαλον η μουσικη δεν παιζει και τοσο ρολο λοιπον , αμα ομως εισαι μονος σου σε καποια παραλια καποιο απογευμα με τον ηλιο να δυει η να ανατελλει τοτε μια ωραια και αξιολογη μουσικη μπορει να σου κανει παρεα και να σε κανει να σκεφτεις να νιωσεις αισθηματα που ψαχνεις!
25-07-2011, 19:38 #133
Δεν θέλεις να είμαι σκληρή μαζί σου, οκ. Αλλά να ξέρεις ότι αν δεν είσαι εσύ ο ίδιος πρώτα αυστηρός και ίσως σκληρός με τον εαυτό σου, την πρέζα δεν την κόβεις.
Οκ, πάλι ήμουν σκληρή μαζί σου. Αλλά κι εγώ προσπαθώ να είμαι ειλικρινής μαζί σου, κι αν ήσουν αδερφός μου θα σου μιλούσα ακόμα πιο σκληρά.
Και να σου πω και κάτι άλλο; Στο έγραψα κι αλλού: για όσο καιρό δε μπορείς ούτε να αναπνεύσεις ακόμα χωρίς πρέζα, αλήθειες δεν λες. Δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να πεις. Σ'αυτό φταίει το ναρκωτικό και όχι εσύ, το αναγνωρίζω. Αλλά ξεκίνα από αυτό:μην παραμυθιάζεσαι ότι τα βλέπεις καθαρά. Αυτή τη στιγμή δε μπορείς να πεις την αλήθεια ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό, όχι σε μας... Όχι γιατί δε θέλεις, αλλά γιατί είσαι εκτός πραγματικότητας όσο είσαι φτιαγμένος.
27-07-2011, 09:31 #134
Ποιός;;; Που;;; Τι παίρνει;;;
Αμάν βρε παιδιά, ακόμη αργεί να στροφάρει το μυαλό;;;
Τι είναι το Χόρτο;;; Τι είναι η Κόκα;;; Τι είναι οι Αμφιταμίνες;;; Τι είναι η Πεπ;;;
Η Ηρωίνη από την άλλη;;;
Το πολύ αλκοόλ;;;
Δεν σας το είπαν ε;;; Το κρατάνε μυστικό άραγε;;; Γιατί όμως;;;
Γιατί δεν σας λένε την Αλήθεια;;; Γιατί να μην γνωρίζετε πως οι Ουσίες δεν είναι απολύτως τίποτε άλλο παρά ένα απλό τοσοδούλι πραγματάκι.
Είναι οι πατερίτσες της ψυχοπνευματικής αναπηρίας.
Ναι, δεν το ξέρουν όσοι τραβάνε ουσίες, δεν το νοιώθουν πως είναι ανάπηροι μέσα τους. Δεν συνειδητοποιούν πως οι ουσίες είναι οι πατερίτσες που απαραίτητα χρειάζονται για να βαδίζουν μέσα στη ζωή, όπως ο ανάπηρος-παραπληγικός στο πεζοδρόμιο.
Κάποτε κι εγώ είχα αυτές τις πατερίτσες. Αυτές που ονόμασα πιο πάνω ήταν οι αγαπημένες μου...
Τρομάρα μου ο μαλάκας...
27-07-2011, 09:42 #135
επαιρνες ολα αυτα που γραφεις ??? οσο για το "πατεριτσες της ψυχοπνευματικης αναπηριας" δεν το πιασα ακριβως τι εννοεις, δλδ το βαζεις σαν αιτιο η σαν αποτελεσμα ??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."