Black Humor! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78

Thread: Black Humor!

Senior Member
    Γιατι εχουνε θαψει την Αννουλα σε ταφο 20χ20;

Γιατι δεν μπορουσαν να την ξεκολλησουν απο το φορτηγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    πειραζει που δν γελασα?
    Οχι καθολου! Εγω ομως το βρηκα αστειο και γελασα... δικαιωμα μου νομιζω! μμμ οχι νομιζω, ετσι ειναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    τι θελει να πει ο ποιητης??

μπερδεψες τα κουοτ μου φαινεται

αυτο το καταπληκτικο μπλακ χιουμορ ( τα της μικρής αννουλας ) το κάνει η κορη μου.
    11 ετων.

υπγραφή

ο ποιητής
    http://www.mazi.org.gr/

πειραζει που δν γελασα?
    οχι καθολου. καλυτερα να ελεγες αυτο απο την αρχη

αυτο το καταπληκτικο μπλακ χιουμορ ( τα της μικρής αννουλας ) το κάνει η κορη μου.
    11 ετων.

υπγραφή

ο ποιητής
    δεν λες την κορη σου να μας γραψει κανενα τοτε;;

Senior Member
    11 ετων.

υπγραφή

ο ποιητής
    Α ρε ποιητη.. εγραψες!
    Και τι με ενδιαφερει τι κανει η κορη σου... Το χιουμορ ειναι για να γελαμε. Εσενα αμα δεν σου αρεσει τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια να σχολιαζεις χωρις λογο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Α ρε ποιητη.. εγραψες!
    Και τι με ενδιαφερει τι κανει η κορη σου... Το χιουμορ ειναι για να γελαμε. Εσενα αμα δεν σου αρεσει τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια να σχολιαζεις χωρις λογο..

ποιος μιλουσε για ελευθερία λόγου....να δεις.....ποιος μωρε....

Senior Member
    ποιος μιλουσε για ελευθερία λόγου....να δεις.....ποιος μωρε....
    Να δεις ποιος δεν εχει διαβασει ολα τα μνματα μου? ποιος? ΕΣΥ! Ειπαμε ελευθερια λογου και ΟΧΙ σχολια και κρισεις.. αμα κατι δεν σου αρεσει να το πεις αλλα μην ειρωνευεσαι η κρινεις εμενα επειδη εκανα κατι που δεν ενεκρινες.. Πως να το κανουμε ρε παιδι μου δεν ειμαστε ιδιοι..

Senior Member
    Να δεις ποιος δεν εχει διαβασει ολα τα μνματα μου? ποιος? ΕΣΥ! Ειπαμε ελευθερια λογου και ΟΧΙ σχολια και κρισεις.. αμα κατι δεν σου αρεσει να το πεις αλλα μην ειρωνευεσαι η κρινεις εμενα επειδη εκανα κατι που δεν ενεκρινες.. Πως να το κανουμε ρε παιδι μου δεν ειμαστε ιδιοι..
    τα μνμ σου ολα γιατί να τα διαβασω?
    υπάρχει ιδιαιτερος λογος?

σχολια κ κρισεις κανουμε ολοι.
    αυτο λεγεται ελευθερια λογου.

σίγουρα δν ειμαστε ολοι ιδιοι.

Senior Member
    τα μνμ σου ολα γιατί να τα διαβασω?
    υπάρχει ιδιαιτερος λογος?

σχολια κ κρισεις κανουμε ολοι.
    αυτο λεγεται ελευθερια λογου.

σίγουρα δν ειμαστε ολοι ιδιοι.

Ενταξει εγινε..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Aναγουλα με επιασε προσωπικα με αυτα που διαβασα, αλλο λιγο και θα ειχαμε και εμετο.

Senior Member
    Γιατι εχουνε θαψει την Αννουλα σε ταφο 20χ20;

Γιατι δεν μπορουσαν να την ξεκολλησουν απο το φορτηγο.
    Χριστίνα καλημέρα. Να σου πω τι πιστεύω εγώ? ότι το έβαλες επίτηδες το τόπικ για να προκαλέσεις αυτούς τους υποτιθέμενους "κομπλεξικούς" που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ. Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι? και αν ναι, σε ποιον?
    Τι σόι κυνισμός δηλαδή είναι αυτός?
    Γουστάρεις να ακούσεις κάτι μακάβριο ? αλλά θες να γελάσεις κιόλας ε?
    Να σκεφτώ...α ναι. Ο αδερφός μου όταν αυτοκτόνησε είχε ακόμα μέσα στους πνεύμονες αέρα. Οπότε όταν του βγάλαμε τη ζώνη από το λαιμό ήταν σα να ξεφύσησε μια στιγμή και χεστήκαμε πάνω μας.
    θες να γελάσεις κι άλλο? Όταν οι γονείς μου είχαν το τροχαίο πέρυσι , ακριβώς τέτοια εποχή, χρειάστηκε όντως να την ξεκολλήσουν από το αυτοκίνητο τη μάνα μου για να την πάνε στο νοσοκομείο στο οποίο σημειωτέον ζήσαμε ενάμιση μήνα μέχρι να βγει από τη φυτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Πολύ αστείο έτσι?
    Εύχομαι να μη σου συμβούν ποτέ τέτοια περιστατικά και σου διαστρεβλώσουν το απίστευτα κουλ και εποικοδομητικό χιουμοράκι σου.
    Σταματήστε επιτέλους την καφρίλα με το θάνατο γιατί δεν έχετε ιδέα από αυτόν.
    Και στην τελική εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας. Υπάρχουν και τα γενικού ενδιαφέροντος όπου μπορείτε να ανοίξετε ό,τι θέμα θέλετε.
    Επιτέλους η διαχείριση ας κάνει κάτι αλλιώς μετονομάστε το φόρουμ.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

ΝΑΙ! εχω ζησει τον θανατο του ΠΑΤΕΡΑ μου οταν ημουν 9 χρονων... και τι σημαινει αυτο? οτι δεν θα δεχτω ποτε το μαυρο χιουμορ? Μαλλον δεν γνωριζεις τι σημαινει Black Humor..
    Λυπαμαι για τον πατερα σου κ οτι αναγκαστηκες να μεγαλωσεις χωρις αυτον....αυτο λογικα θα επρεπε να σε κανει πιο ευαισθητη..ισως ομως κ η συμπαθεια σου για πραγματα γυρω απο θανατους να εχει να κανει με τον ξορκισμο της ολης καταστασης που εζησες... κ μην βαρατε...την αποψη μου λεω..δεν ειμαι ψυχολογος...
    κ αλλο αυτα τα κρυα ανεκδοτα που ποσταρισες για black humor.... Κ εγω λογικα θα εχω κανει balck humor οταν συζηταω με φιλους....αλλο να σου βγαινει φυσικα κ αλλο να ψαχνεις κρυα ανεκδοτα(με θανατο εχουν να κανουν...κρυα θα ειναι...)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Το πρόβλημα δεν είναι το μπλακ χιούμορ αυτό καθεαυτό αλλά το γεγονός ότι το κάνεις για να προκαλέσεις και αδιαφορώντας για το ότι εδώ είναι φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να αντιμετωπίσει ΠΕΝΘΟΣ . Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό? Στα τέτοια σου όμως ε ?
    Last edited by void; 24-07-2011 at 14:22.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Χριστίνα καλημέρα. Να σου πω τι πιστεύω εγώ? ότι το έβαλες επίτηδες το τόπικ για να προκαλέσεις αυτούς τους υποτιθέμενους "κομπλεξικούς" που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ. Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι? και αν ναι, σε ποιον?
    Τι σόι κυνισμός δηλαδή είναι αυτός?
    Γουστάρεις να ακούσεις κάτι μακάβριο ? αλλά θες να γελάσεις κιόλας ε?
    Να σκεφτώ...α ναι. Ο αδερφός μου όταν αυτοκτόνησε είχε ακόμα μέσα στους πνεύμονες αέρα. Οπότε όταν του βγάλαμε τη ζώνη από το λαιμό ήταν σα να ξεφύσησε μια στιγμή και χεστήκαμε πάνω μας.
    θες να γελάσεις κι άλλο? Όταν οι γονείς μου είχαν το τροχαίο πέρυσι , ακριβώς τέτοια εποχή, χρειάστηκε όντως να την ξεκολλήσουν από το αυτοκίνητο τη μάνα μου για να την πάνε στο νοσοκομείο στο οποίο σημειωτέον ζήσαμε ενάμιση μήνα μέχρι να βγει από τη φυτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Πολύ αστείο έτσι?
    Εύχομαι να μη σου συμβούν ποτέ τέτοια περιστατικά και σου διαστρεβλώσουν το απίστευτα κουλ και εποικοδομητικό χιουμοράκι σου.
    Σταματήστε επιτέλους την καφρίλα με το θάνατο γιατί δεν έχετε ιδέα από αυτόν.
    Και στην τελική εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας. Υπάρχουν και τα γενικού ενδιαφέροντος όπου μπορείτε να ανοίξετε ό,τι θέμα θέλετε.
    Επιτέλους η διαχείριση ας κάνει κάτι αλλιώς μετονομάστε το φόρουμ.
    +1000... +10

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast