Results 61 to 75 of 78
Thread: Black Humor!
-
24-07-2011, 15:26 #61
Ενταξει παιδες ολοι πανω κατω εχουμε βιωσει ασχημες εμπειριες , ειδαμε να μας συμβαινουν ασχημα πραγματα ακομα και εγω οταν εκλεισα τα ματια του πατερα μου στο νοσοκομειο την ωρα που πεθανε θρηνω ακομα . Ομως ο καθενας κανει το κομματι του δε μπορει να αντιδρασει το ιδιο οπως εγω , εσυ ο απεναντι που μας περνει ματι. η θεια πιο κατω που απλωνει τη βρακα της ολοι λειτουργουν διαφορετικα . Δε περνω το μερος κανενος αλλα δε μπορω να επιβαλλω και τον αλλο για το πως και το τι τον διασκεδαζει. Μη περνετε τουσ αλλους απο τα μουτρα , αν δε σας αρεσει απλα μη το διαβαζετε. Αν παλι δε σας ενδιαφερει τοτε δεν υπαρχει λογος να χαλιεστε μεταξι σας .Ο καθενας με τον τροπο του και με τα πιστευω του ,με τα ετσι και με τα θελω του και εμενα δε μ'αρεσει το Black humor γιαυτο και δεν ασχολουμε .ταρω θα μου πειτε γιατι απαντησες . Απλα χωθηκα σεα σφηνα
- 24-07-2011, 15:34 #62
το περι διασκεδασης και γουστου του καθενος ειναι πολυ σωστο.
ξεχνας μια λεπτομερεια ομως.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟς ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ , ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ, ασχετως αν μπορει να συμβει και το ενα και το αλλο.
οποτε οτι διασκεδαζει τον καθενα δεν χρειαζεται να το μαθαινουμε εδω μεσα, ειδικα αν αυτο που τον διασκεδαζει, ταραζει τοσο καποιους που μπηκαν για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ .
24-07-2011, 15:36 #63
24-07-2011, 15:41 #64
Απάντησες γιατί αυτός είναι ο ρόλος ενός φόρουμ. Και χώθηκες σα σφήνα (όπως λες) γιατί επίσης αυτός είναι ο ρόλος ενός φόρουμ. Και καλά έκανες. Φόρουμ είναι συζητήσεις μεταξύ μελών για διάφορα θέματα. Εδώ συγκεκριμένα είναι φόρουμ ψυχολογίας.
Όλα τα θέματα απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως και ατάκες τύπου ας μην το διαβάσουν οι κομπλεξικοί και γενικότερα τέτοιου είδους ετικετούλες και κατηγοριοποιήσεις δεν ανήκουν στα φόρουμς. Υπάρχουν όρια παντού , ακόμα και σε συζητήσεις μεταξύ αγνώστων. Όποιος θέλει να ανοίγει θέματα που απευθύνονται σε συγκεκριμένα άτομα για τους δικούς του λόγους, ας πάει να το κάνει σε private chat. Δε θα μου απαγορεύσει εμένα κανένας ούτε να διαβάζω ούτε να σχολιάζω αυτά που όταν τα διαβάζω τα θεωρώ ακραία και μου μαμάνε την ψυχολογία . Η κριτική σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης πάνω σε θέμα σχετικά με το θάνατο, το όποιο με τον τρόπο που τίθεται ξεφεύγει κατά πολύ από τα όρια της κοινωνικότητας και του σεβασμού προς τους άλλους, είναι αναπόφευκτη.
Και λυπάμαι ειλικρινά που μπαίνουμε στη διαδικασία να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Και ούτε θα απολογηθώ για τις ευαισθησίες μου. Πιο νορμάλ είναι από το να λέω μακάβρια αστεία.
Δεν το λέω τώρα για σένα. Κι εγώ σε μεγάλο βαθμό αδιαφορώ όταν το θέμα δε με βρίσκει σύμφωνη.
Αλλά αυτό πάει πολύ και για μέρες τώρα.Last edited by void; 24-07-2011 at 16:42.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-07-2011, 17:07 #65
kapoios eipe kati gia emeto...symfwnw, opws epishs kai me th void.....
24-07-2011, 23:36 #66
Black humor! Σκεφτείτε σκηνικό! Ένας κοινωνικός λειτουργός λέει στα παιδάκια του κέντρου αποκατάστασης κακοποιημένων ένα ανέκδοτο: "Τι πήρε ο πατέρας της Αννούλας στην Αννούλα στα δωδέκατα γενέθλιά της; Την παρθενιά της!" Κάπως έτσι έιναι και εδώ.
Πάντως δεν συμφωνώ ότι μπορούμε να απαγορεύουμε σε κάποιον να εκφραστεί κατά τρόπο με τον οποίο θεωρούμε ότι μας προσβάλει. Μπορούμε όμως να του απαντήσουμε αντίστοιχα...""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
24-07-2011, 23:45 #67
24-07-2011, 23:48 #68
24-07-2011, 23:56 #69
Ο καθενας εχει την γνωμη του και δεκτες ΟΛΕΣ!
Εγω μιλαω στο κοινο που θα ηθελε να εξωτερικευσει τα σκοτεινα κομματια της ψυχης του με αυτον τον τροπο.. οι περισσοτεροι δεν το εγκρινετε αλλα δεν μιλαω για εσας αλλα για τους αλλους που εχουν τετοια στοιχεια μακαβρια. Δεν εβαλα το θεμα για να προκαλεσω ανθρωπους που εχασαν καποιον γτ δεν αναφερομαι εκει.. αρα ακυρες οι επιθεσεις περι αυτου!
25-07-2011, 00:18 #70
- In this old house where every door is open
Aγαπητη Χριστινα, το χιουμορ ειναι αυθορμητο, πηγαιο, εχει σχεση με το ταιμινγκ και το χρονοχωρο, τα προσωπα, τις ιδιοτητες τους, τα παρελθοντα η επιτοπια συμβαντα και παρεξηγησεις. Το να ζητας να βγαλει κανεις ντε και καλα χιουμορ δε στεκει! και πες οτι οκ δεν αναγκαζεις κανεναν, απλα αφηνεις ενα θεμα ανοιχτο για αυτο το λογο, και παλι ειναι ακαιρο! Δηλαδη θα σκεφτει ο αλλος τωρα δευτερα ωρα 00.15 θελω να κανω χιουμορ, θα παω να γραψω στο θεμα της χριστινας. Δεν γινεται ετσι, τουλαχιστον οχι απο οσο γνωριζω! Απο οτι εχεις δει μαυρο χιουμορ κανουν κι εδω διαφοροι σε πολλα θεματα, φυσιολογικα ομως, λαμβανοντας αφορμη απο κατι που θα ειπωθει κτλ, οχι κατα παραγγελια. Δεν ειναι οτι δεν υπαρχει χωρος για αυτο! Τουλαχιστον εγω προσωπικα δε γελαω διαβαζοντας ανεκδοτα, ποσο μαλλον κρυα ανεκδοτα στο ασχετο. Αν θες παλι οπως λες τωρα να βγαλουμε σκοτεινα κομματια της ψυχης μας, αυτο μπορει να ειναι εντελως διαφορετικο, και να μην εχει και πολλη σχεση με κρυα ανεκδοτα.. Αυτα επειδη ειπες οτι μπορουμε να πουμε τις αποψεις μας, και συμφωνω με την βοιντ οτι μαλλον για αλλο λογο ανοιχτηκε το θεμα. Αν σε ενδιαφερει παρολα αυτα το πεθαμενατζιδικο χιουμορ, μπορει να υπαρχουν ειδικα σαιτς και φορουμ.
25-07-2011, 00:21 #71
Μακάβρια! Σιγά καλέ! Μάλλον όρεξη να προκαλέσουν ρίγη στους γύρω τους έχουν, σαν κάτι πειραχτήρια στο σχολείο. Δεν το λέω κατηγορηματικά, Η Broken είναι Doll και ο ΚΕΝΟ μόνο κενός δεν είναι! Απλά βρισκόμαστε στο φόρουμ της ευθιξίας, της νευρικότητας και των εξάψεων κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού είμαστε ψυχολογικό φόρουμ...
Peace!""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
25-07-2011, 00:36 #72
25-07-2011, 00:59 #73
εμενα παντως μ αρεσει το Black humor! δεν ξερω γιατι καποιοι το πηραν τοσο προσωπικα οτι αυτο το νημα ανοιχτηκε για να προσβαλλει τον πονο τους. ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος κ αντιδρα με διαφορετικο τροπο απεναντι στο θανατο.
καλο ειναι οτι ακουστηκαν διαφορες αποψεις. παντως μοναδικη αληθεια δεν υπαρχει νομιζω. κατι που αληθευει για τον ενα ανθρωπο, δεν αληθευει για τον αλλο.
οποτε δεν υπαρχει κ λογος για να φανατιζομαστε νομιζω. αφου δεν υπαρχει μοναδικη αληθεια για να δικαιολογησει το φανατισμο. ολοι σκιαγραφουν ενα κομματι της αληθειας, ο καθενας κ ενα διαφορετικο κομματι. οποιος δεν του αρεσει το black humour, μπορει φυσικα να πει τη γνωμη του γι αυτο, ευπροσδεκτη, αλλα απο εκει κ περα δε βλεπω το λογο γιατι να αναλωθει στο να διαβαζει πραγματα που δεν του αρεσουν.
25-07-2011, 00:59 #74
Εσυ τα βρισκεις κρυα και δικαιωμα σου.. Εδω ειναι φορουμ ψυχολογιας οπου μπορει και υπαρχει η δυνατοτητα απο τον καθεναν να γραψει τις σκεψεις του και τα προβληματα του. Εγω απλα δινω την δυνατοτητα σε αυτους που θελουν να εκφραστουν με αυτον τον τροπο και οπως ανεφερα στο πρωτο μνμ μου αναφερομαι σε μαυρο χιουμορ και σε μακαβριες σκεψεις. Επειδη σε καποιους δεν αρεσει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους αρεσει το μαυρο χιουμορ η δεν εχουν μακαβριες σκεψεις και επειδη δεν το εγκρινετε να τους ακυρωνουμε η να τους καιμε στην πυρα! Δεχτειτε οτι υπαρχουν ανθρωποι με μαυρο χιουμορ χωρις αυτο να σημαινει οτι δεχεστε αυτο το ειδος χιουμορ. Εγω παντα θα εκφραζομαι ελευθερα ακομα και αν σε καποιους δεν αρεσει! Η στιγμη του χιουμορ καθοριζεται απο τις ορεξεις και τις διαθεσεις του καθενος οποτε παντα ειναι ωρα για μαυρο χιουμορ..
25-07-2011, 01:02 #75
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή