Results 31 to 45 of 67
Thread: Σκοτεινη και φωτεινη πλευρα!
-
25-07-2011, 21:11 #31
εγω ταυρος με οροσκοπο τοξοτη, ετσι εξηγουνται ολα..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 25-07-2011, 22:15 #32
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
Αγριο θεμα και μου αρεσει....
Φωτεινη πλευρα:
Θα μιλησω με φρασεις φιλων μου, δεν μου αρεσει να περιαυτολογω.Οσοι μιλησανε πριβε μαζι μου ειδανε και αλλα και τα ξερουν.
"Εχεις τα πιο ειλικρινη ματια που εχω δει ποτε μου".
αυτο κρατησα απο ενα φιλο που τον ξεχεσα αμεσα και του εξηγησα γιατι τον αποφευγουν καποιοι φιλοι και αν συνεχιζε τα ιδια θα του κουναγα το μαντηλι.Το κουνησα :P.
edit1:Εχω φοβερη αισθηση του χιουμορ.Περιφημος ανεκδοτολογος απο τα τμηματα ενηλικων που εκανα στα 11 Αγγλικα-γαλλικα
Σκοτεινη πλευρα:
Φιλοι μου:"Ρε μαλακα που χανεσαι?"
Γονεις μου :" Αν δεν ειχες αυτη την γκρινια σου θα σου ησουν το καλυτερο παιδι του κοσμου!"
Πατερας μου :"Εισαι αχρηστος, ακαματης" μολις ειχα παρει το Proficiency Δεκεμβρη 2ας λυκειου.
αυτα για αρχη.θα προσθεσω εν καιρω.
edit1:Κρινω πολυ ασχημα τον εαυτο μου και αυτοτιμωρουμαι.Με καταδικαζω, οσο ελαστικος ειμαι με τον περιγυρω μου τοσο πιο πολυ θα κρινω τον εαυτο μου.
(Aσχετο σχολιο) πολυ μου αρεσει που μπορω να κανω edit οποτε θελω τα ποστ μου!
26-07-2011 10:40 EDIT1:
Τα ελατωμματα ειναι ενα τσουβαλι που το κουβαλαμε στην πλατη μας.Εμεις δεν τα βλεπουμε ,βλεπουμε των αλλων.Last edited by ithaki; 26-07-2011 at 11:02.
Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
25-07-2011, 22:31 #33
- In this old house where every door is open
Ε να ξεχωριζουμε και σε κατι!!! Το πρωτο νομιζω ειναι ενα απο τα ειδοποια χαρακτηριστικα μου.. Εχω και παραδειγματα να σας αναφερω. Δεν ξερω ρε παιδια, πειτε μου αν σας εχει τυχει κι εσας, και δεν ειναι τελικα τοσο περιεργο οσο μου φαινεται εμενα. Οσοι ανθρωποι εχουν κοιμηθει μαζι μου, ΟΛΟΙ εχουν σχολιασει την επομενη μερα, χωρις φυσικα να τους ρωτησω, τι ανετα που αισθανθηκαν και τι ωραια που ενιωσαν, και ποσο ξεκουραστηκαν και ποσο αισθανθηκαν οτι τους ηρεμησε η παρουσια μου και χαλαρωσαν. Καλα ελεγα εγω, περιεργο, αλλα μου χτυπησε πιο εντονα οταν ανεβηκα περσι αθηνα να παρηγορησω εναν κολλητο χωρισμενο που δεν εκλεινε ματι για μηνες και κατεβαζε νταλικες με βοτκα. Παω λοιπον εκει, ξεροντας την κατασταση, ειχε χασει ποσα κιλα, κοιμοταν 2 ωρες την ημερα, στη δουλεια τα πηγαινε χαλια, και ολα αυτα για μηνες, ε, βγηκαμε, τα λεγαμε, μου ανοιχτηκε γιατι σε εμενα αισθανοταν ανετα (τι πρωτοτυπο) στους αντρες φιλους και στις αλλες φιλες του δε μπορουσε να ανοιχτει, παμε σπιτι, την πεφτουμε, και σε 23 δευτερολεπτα ροχαλιζε!!!! Και το καλυτερο ειναι οτι δεν ξυπναγε με τιποτα την αλλη μερα, και οσες μερες εμεινα εκει εσκασε στον υπνο! Του εκανε τρομερη εντυπωση ΚΑΙ αυτου, και για αλλη μια φορα ακουσα οτι ηρεμω καποιον, τι xanax και hypnostedon, πρεπει να με νοικιαζω μου φαινεται
25-07-2011, 22:33 #34
εχω πει εγω ποτε οτι ειμαι ταυρινα;; Κυριε ελεησον!! Μην πσιτευετε στα ζωδιΑ ΒΡΕΕΕΕ!! Αν ειχα πει οτι ειμαι Ιχθεις θα μου ειχες βρει ολα τα χαρακτηριστικα που δειχνουν οτι ειμαι ιχθεις! Δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο, αλλα δεν πσιτευω αρκετα στα ζωδια για να αναφερω τι ζουδι και καλα ειμαι!
26-07-2011, 00:17 #35
26-07-2011, 00:21 #36
Κοιτα καλο ειναι που ανεφερες το τι βλεπουν οι αλλοι σε σενα αλλα επειδη δεν ειναι και απολυτα σωστο καλο θα ηταν, αν βεβαια θελεις, να μας πεις εσυ τι πιστευεις για σενα. Εγω εχω αναφερει πραγματα τα οποια ειναι επιβεβαιωμενα απο αλλους ανθρωπους συνδιασμενο με αυτο που βλεπω εγω σε μενα...
26-07-2011, 09:23 #37
Θετική πλευρά, το να μαι αισιόδοξος ακόμα και εκεί που τα πράγματα είναι χλωμά. Αυτό που αναλάβω να κάνω θα το κάνω στην εντέλεια. Μου αρέσει πολυ η συναναστροφή με ώριμους ανθρώπους που να σφύζουν από ζωντάνια.
Αρνητίκή πλευρά, με βρίσκω πολλές φορές να υποτιμώ τον εαυτό μου, είμαι και λίγο τελειομανής. Κάποτε να πνίγομαι και σ ένα ποτήρι νερό.
Εχω ακούσει για ώριμος, ήρεμος, εύστροφος, παλιά με έλεγαν κλειστό......Κάπως έτσι οι πλευρές μου..., δεν ξέρω αν βοηθώ στο θέμα....διορθώστε μεγιάννης
26-07-2011, 09:41 #38
Τον εαυτο μας τον βλεπουμε διαφορετικα απο οτι μας βλεπουν οι αλλοι.Τον εαυτο μας τον βλεπουμε οπως θα θελαμε να ηταν.
Ειναι δυσκολο να αντιμετωπιζεις την σκληρη αληθεια πως σε βλεπουν οι αλλοι
26-07-2011, 09:56 #39
ξερω πως με βλεπουν οι αλλοι, οι φιλοι μου κτλ, την αρνητικη πλευρα μου εννοω, και συμφωνω μαζι τους 100%, αλλα ειναι πολυ προσωπικο για να τα αναφερω, γιατι οι φιλοι μας μας ξερουν καλυτερα απο εμας, οποτε φαντασου ποσο εκτιθεσαι αμα πεις τη γνωμη των αλλων για σενα..!
26-07-2011, 10:38 #40
διστιχα με 2 πλευρες... ρομαντικη και καφρικη... τα συγκεντρωσα ολα οτι ειχαμε γραψει απο το λυκειο, οτι ειχαμε δει σε τοιχους, και οτι ειχα γραψει .97 2011
Μετά από 'σένα αγάπη μου, το μόνο μου βραβείο
μόνο μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια μου τα δύο
Κάθε φορά που μού 'ρχεσαι μου κόβεις την ανάσα
πάλι φασόλια έφαγες και κλάνεις ρε μπαγάσα;
Περπατάς γεμάτη φινέτσα και χάρη
αλλά κρύψε τη μούρη σου - κάνε μας τη χάρη
Μετά από σένα νόμιζα δεν θ' αγαπήσω άλλη
ωσπου εγνώρισα την κόρη του μπακάλη
Καμμία φράση δεν μπορεί να σταθεί μαζί σου
Εκτός ίσως -για στάσου- από την "άει ...μήσου"
Θέλω κι εγώ να τα γευτώ τα περισσά σου κάλη
αλλά μη βγάζεις να χαρείς σακούλα απ' το κεφάλι
Κάθε φορά που σε βλέπω, μ' ανάβεις τα αίματα
...το μπαγάσα πως ξέρω να λέω ψέματα
Έχεις την έσω ομορφιά, μαζί σου δεν θα παίξω
...μόνο που θα προτίμαγα να 'σουν το μέσα-έξω.
Αγάπη μου, λατρεία μου, φως μου και πνοή μου
ο γάμος μου μ' εσένανε σκάτωσε τη ζωή μου
Όμορφη έξυπνη καυτή και κατέχεις
Αυτά περιγράφουν οτιδήποτε δεν έχειςΔωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
26-07-2011, 11:08 #41
26-07-2011, 11:38 #42
Σιγουρα τον εαυτο μας τον βλεπουμε αλλιως απ'ότι οι έξω.. Όμως μεσα απο τις εμπεριες μας και αν πραγματικα θελουμε μπορουμε να κοιταξουμε μεσα μας και παρατηροντας τον εαυτο μας ωστε να φτασουμε στην αυτογνωσια. Καλο ειναι να ακουμε τους γυρω μας και στα αρνητικα μας σημεια και εφοσον κοιταξουμε μεσα μας ( πραγμα δυσκολο για καποιους) να διακρινουμε και να τα διορθωσουμε αν οντως ειναι κακο.
Το να πουμε για τα θετικα και τα αρνητικα στοιχεια μας δεν σημαινει οτι περιαυτολογουμε απλα οτι εχουμε αυτογνωσια και αυτο βλεποντας μεσα απο τις σχεσεις μας με τους ανθρωπους και τα κοινα πραγματα που βλεπουν οι γυρω μας. Δεν γινεται να μην ξερουμε τι ειμαστε.. και δεν σημαινει οτι οι αλλοι ξερουν καλυτερα απο εμας. Εμεις πρεπει να ξερουμε καλυτερα απο αλλους απλα καποια στοιχεια σιγουρα δεν μπορουμε να τα δουμε αυτα ειναι τα στοιχεια που μαθαινουμε απο τους γυρω μας..
Αλλο τι ειμαστε μεσα μας πραγματικα, αλλο τι δειχνουμε προς τα εξω.. Η συμπεριφορα μας διαφερει απο τον χαρακτηρα.
26-07-2011, 12:24 #43
28-07-2011, 02:47 #44
Στο ταξιδι της αναζητησης του εαυτου μου μαλλον εχω χασει της οδηγιες.... Καπου σε ενα παγκακι... θα ειναι πεσμενες... εκει που σταματησα να βγαλω μια πνοη....
Ισως δινω παραπανω σημασια σοτ τι λενε οι αλλοι για μενα...
παντως σιγουρα ειμαι γκρινιαρης...:P
χμμμ τελειωσε το πακετο, ωρα να αφησω το γραφειο του θειου και να παω επιτελους σπιτιΔωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
21-09-2015, 13:19 #45
Θετικη πλευρα:καταφερνω να κανω αυτο που θελω συνηθος ,δεινω πολυ ξυλω σε οποιον με πιραξρι εστω και λιγο ,αυθορμιτη ,ετημολογη ,open mind , επικηνωνω με νεκρους καποιες φορες ειμαι γκοθικ
Αρνητικη πλευρα:αγαπαω παντα λαθος ατομα θα πεθαινα για εκεινον ,μαλωνω με την μανα μ
(Τα θετικα ειναι αυτα που νομιζω εγω σπο την δικη μ αποψη)