Ο τίτλος του θέματος τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 220
    Banned
    παιδια μην ασχοληστε με τη Θεοφανία, ενα τρολλ ειναι που μπηκε εδω μεσα να κρινει τις ζωες των αλλων αρνητικα, και δεν εχει ανοιξει ποτε δικο της θεμα να μας πει το προβλημα της για να τη κρινουμε κι εμεις. ignore κατευθειαν γιατι συνεχως το ιδιο κανει, ερχεται πεταει μια μαλακια να σε νευριασει, και τελικα καταληγει σε καβγα και να καταστρεφει τα θεματα με offtopic.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Θεοφανια δεν εχεις κανενα δικαιωμα να σχολιαζεις με τετοιον χυδαιο τροπο τον οποιοδηποτε που θελει να συζητησει τους προβληματισμους του...
    οτι να ναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    βγάλε τις παρωπίδες σου και κοίτα ποιος επιτέθηκε πρώτος.

Δεν επιτεθηκα καθολου στο συγκεκριμενο θεμα

Όσο για σένα, ακόμη περιμένω απάντηση. Μάθε όταν τα βάζεις με κάποιον να έχεις και τα άντερα να τον αντιμετωπίσεις και όχι να κρύβεσαι πίσω από χαζοχαρούμενα ποστ όπως κάνεις συνέχεια μαζί μου από χτες.

Σου εχω ηδη δωσει απαντηση σε αυτο

Αν έχεις πρόβλημα, λύστο.

Επισης

Επισης ακυρη απαντηση σου μιας και αναφερθηκα στην επιθεση με χαρακτηρισμους που κανεις στον Ουτιδανε

Επισης ακυρη απαντηση σου μιας και αναφερθηκα στην επιθεση με χαρακτηρισμους που κανεις στον Ουτιδανε
    ...........ξυδι

Senior Member
    να πω κ γω μια γνωμη? οπως ο καθενας λεει τα δικα του, ετσι και η θεοφανια. δεν ξερω αν ειναι τρολλ αλλα αμα κριτικαρει εκεινη αρνητικα οπως λετε κανετε κ σεις το ιδιο αμα ειστε προκατελειμενοι απεναντι της. και αλλοι δεν εχουν ανοιξει τοπικ οι οποιοι ειναι πολυ παλια μελη και τα εχουν ηδη πει η τα χουν ξεπερασει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    παιδια μην ασχοληστε με τη Θεοφανία, ενα τρολλ ειναι που μπηκε εδω μεσα να κρινει τις ζωες των αλλων αρνητικα, και δεν εχει ανοιξει ποτε δικο της θεμα να μας πει το προβλημα της για να τη κρινουμε κι εμεις. ignore κατευθειαν γιατι συνεχως το ιδιο κανει, ερχεται πεταει μια μαλακια να σε νευριασει, και τελικα καταληγει σε καβγα και να καταστρεφει τα θεματα με offtopic.
    Τελικα εχεις δικιο ΚΕΝΟ.. Τροφη ζηταει για καβγα... ασε δεν πεφτω στο επιπεδο της και δηλητηριασω την καλη μου την ψυχη. Ignore!

Τελικα εχεις δικιο ΚΕΝΟ.. Τροφη ζηταει για καβγα... ασε δεν πεφτω στο επιπεδο της και δηλητηριασω την καλη μου την ψυχη. Ignore!
    δε μου κάνετε τη χάρη λοιπόν να τελειώνουμε?
    Αντε γιατί πολύ ασχολήθηκα.

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    να πω κ γω μια γνωμη? οπως ο καθενας λεει τα δικα του, ετσι και η θεοφανια. δεν ξερω αν ειναι τρολλ αλλα αμα κριτικαρει εκεινη αρνητικα οπως λετε κανετε κ σεις το ιδιο αμα ειστε προκατελειμενοι απεναντι της. και αλλοι δεν εχουν ανοιξει τοπικ οι οποιοι ειναι πολυ παλια μελη και τα εχουν ηδη πει η τα χουν ξεπερασει
    οχι δεν εχουμε ολοι την ιδια ορεξη να ασχολουμαστε με τα ποστ του καθενα και να ξεκιναμε καβγα σε ολα τα θεματα. η Θεοφανία στο παρελθον μου εχει καταστρεψει τουλαχιστον δυο θεματα, ενα που ειχα κανει για το περιβαλλον, κι ενα για τη φυση. αυτο το πραμα το συνηθιζει, μπαινει λες και ειναι δικο της το φορουμ, αρχιζει να σχολιαζει και να χαρακτηριζει αρνητικα για να εκνευρισει τον αλλον με οτι μαλακια της κακοφανει παντα, και τελικα καταληγει το θεμα να γινετε μπαχαλο εξαιτιας της.

το ιδιο και η αλλη χρηστρια με τις απειλες, δες πως σου κατεστρεψε το θεμα με τα snuff χωρις να εχει ιδεα τι ειναι...

φυσικα κι εχω δικιο, αφορμες ψαχνουν για να τσακωθουν και οι δυο!

Senior Member
    http://comps.fotosearch.com/bigcomps.../u22346019.jpg

Εδώ μέσα έχουμε έναν τέτοιο να μας φυλάει από το κακό! Είπαμε... Μόνο με χιούμορ!

Senior Member
    ναι γιατι δυστυχως ο αντρας ειναι μαγκας και γυναικας αμα παει με μικροτερες και τον ζουλευουν ολοι αν μια 40αρα παει με 20αρη ειναι πορνογρια κλπ κλπ κλπ κλπ και ΜΙΛΦΑΡΑ!!!
    πραγματι!
    αλλα γιατι συμβαινει αυτο? ξερεις?
    γιατι κι αυτη την ζηλευουν ολοι!!!!
    οι μεν μεγαλοι ανδρες γιατι δεν τους προτιμαει ουτε μια συνομηλικη τους και παει με τον μικροτερο.(χανουν δλδ ενα ταργκετ γκρουπ που θεωρουσαν σιγουρακι)
    οι δε μικρες, γιατι μπορει να γουσταραν τον μικρο και να τον εχασαν απο μια 40αρα.. (αυτο μας ελειπε τωρα, να μας τρωνε τους αντρες οι 40 αρες! δεν μας εφταναν τα ξεκωλα!!!!)

Senior Member
    Βροκεν δεν λεει απλα την γνωμη της αλλα ειναι επιθετικη, ακραια και χαρακτηριζει. Αυτο ειναι απαραδεκτο και κακο. Να μαθει τροπους! Την γνωμη μας μπορουμε να την λεμε με καλυτερο τροπο και οχι να ψαχνεται για καβγα. Για τα δικα της προβληματα δεν της φταινε αλλοι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Δεν θυμάμαι ποιος αλλά μια έγκυρη μαθηματική φόρμουλα για την σωστή ηλικία της συζύγου είναι η διαίρεση της ηλικίας του συζύγου με το 2 και η πρόσθεση του αποτελέσματος με το 7!
    το "ποιος" το πετυχες 100% παντως.
    γιατι ηταν οπωσδηποτε αντρας :ΡΡΡΡΡ
    (το εγκυρη μ αρεσε :))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    http://comps.fotosearch.com/bigcomps.../u22346019.jpg

Εδώ μέσα έχουμε έναν τέτοιο να μας φυλάει από το κακό! Είπαμε... Μόνο με χιούμορ!
    Χαχαχαχαααααα!

Βροκεν δεν λεει απλα την γνωμη της αλλα ειναι επιθετικη, ακραια και χαρακτηριζει. Αυτο ειναι απαραδεκτο και κακο. Να μαθει τροπους! Την γνωμη μας μπορουμε να την λεμε με καλυτερο τροπο και οχι να ψαχνεται για καβγα. Για τα δικα της προβληματα δεν της φταινε αλλοι..
    ευτυχως που θα σταματησεις να ασχολείσαι μαζί μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι δεν εχουμε ολοι την ιδια ορεξη να ασχολουμαστε με τα ποστ του καθενα και να ξεκιναμε καβγα σε ολα τα θεματα. η Θεοφανία στο παρελθον μου εχει καταστρεψει τουλαχιστον δυο θεματα, ενα που ειχα κανει για το περιβαλλον, κι ενα για τη φυση. αυτο το πραμα το συνηθιζει, μπαινει λες και ειναι δικο της το φορουμ, αρχιζει να σχολιαζει και να χαρακτηριζει αρνητικα για να εκνευρισει τον αλλον με οτι μαλακια της κακοφανει παντα, και τελικα καταληγει το θεμα να γινετε μπαχαλο εξαιτιας της.

το ιδιο και η αλλη χρηστρια με τις απειλες, δες πως σου κατεστρεψε το θεμα με τα snuff χωρις να εχει ιδεα τι ειναι...

φυσικα κι εχω δικιο, αφορμες ψαχνουν για να τσακωθουν και οι δυο!
    Ακριβως....!

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast