Ο φίλος μου, μου φέρεται απαίσια... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    αχ αυτή η νέα γενιά...τι σόι πρότυπα έχεις και δέχεσαι τέτοιο γκόμενο? ειλικρινά..κάτσε ψάξτο μέσα σου.. ο χωρισμός θα είναι μια λύση προσωρινή.
    Αν συνεχίσεις έτσι όλο σε μακάκες θα πέφτεις...αν ψάξεις λίγο τον εαυτό σου θα ανακαλύψεις την αιτία που ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές και θα καταφέρεις να εξαλείψεις και τα συμπτώματά τους..κάτσε ψάξου. Κάτι φταίει και σε σένα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dark_Queen View Post
    δεν μιλαμε για μελανιες κι ετσι..οχι..ποτε δεν ειχα σημαδι απο κατι..αλλα πολλες φορες με εχει σπρωξει να πεσω κατω και να πω την αληθεια μια φορα με ειχε χτυπησει καταλαθος στο προσωπο..χωρις να μου κανει ζημια..ντρεπομαι πραγματικα για αυτα που λεω..ντρεπομαι για μενα..αληθεια..:(
    Ναι... αυτό εννοώ, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι... Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει ένας τέτοιος άνθρωπος... δε σου λέω ότι θα το θέλει ή θα το έχει προσχεδιάσει, αλλά αφού παίζετε ξύλο και μπορείτε και κοιτάζετε μετά ο ένας το άλλον στα μάτια, ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη :-(

Junior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    αχ αυτή η νέα γενιά...τι σόι πρότυπα έχεις και δέχεσαι τέτοιο γκόμενο? ειλικρινά..κάτσε ψάξτο μέσα σου.. ο χωρισμός θα είναι μια λύση προσωρινή.
    Αν συνεχίσεις έτσι όλο σε μακάκες θα πέφτεις...αν ψάξεις λίγο τον εαυτό σου θα ανακαλύψεις την αιτία που ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές και θα καταφέρεις να εξαλείψεις και τα συμπτώματά τους..κάτσε ψάξου. Κάτι φταίει και σε σένα.
    αν επερνα απο τα πρωτυπα μου τοτε θα τον ειχα σκυλακι..και φταει το οτι ετσι οπως μου τα λεει, σωστα η λαθος, εχει ενα τροπο να σου κανει πλυση εγκεφαλου..και δυστυχως με εχει κανει να πιστεψω οτι οντως ημουν ενα τπτ παλια και αξιζω κατι τωρα που ειμαι μαζι του και μου "εβαλε" μυαλο οπως λεει..αυτο φταει σε μενα..οτι τον πιστευω ακομα και τωρα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Ναι... αυτό εννοώ, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι... Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει ένας τέτοιος άνθρωπος... δε σου λέω ότι θα το θέλει ή θα το έχει προσχεδιάσει, αλλά αφού παίζετε ξύλο και μπορείτε και κοιτάζετε μετά ο ένας το άλλον στα μάτια, ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη :-(
    δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι..πφφφφ

Senior Member
    δεν μιλαμε για μελανιες κι ετσι..οχι..ποτε δεν ειχα σημαδι απο κατι..αλλα πολλες φορες με εχει σπρωξει να πεσω κατω και να πω την αληθεια μια φορα με ειχε χτυπησει καταλαθος στο προσωπο..χωρις να μου κανει ζημια..ντρεπομαι πραγματικα για αυτα που λεω..ντρεπομαι για μενα..αληθεια..:(
    Dark, δεν είναι θέμα ντροπής.. το θέμα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι συναινείς εσύ η ίδια σε μια κατάσταση που σε βλάπτει, κυρίως λόγω πλασματικών σου φόβων ότι δε θα ξανανιώσεις ποτέ έτσι για κάποιον άλλον, λόγω ανασφάλειας και και και..

Junior Member
    οντως κατι πρεπει να κανω εγω η ιδια..σας ευχαριστω πραγματικα για τις συμβουλες..αληθεια..:)

Senior Member
    αν επερνα απο τα πρωτυπα μου τοτε θα τον ειχα σκυλακι..και φταει το οτι ετσι οπως μου τα λεει, σωστα η λαθος, εχει ενα τροπο να σου κανει πλυση εγκεφαλου..και δυστυχως με εχει κανει να πιστεψω οτι οντως ημουν ενα τπτ παλια και αξιζω κατι τωρα που ειμαι μαζι του και μου "εβαλε" μυαλο οπως λεει..αυτο φταει σε μενα..οτι τον πιστευω ακομα και τωρα..
    μα ούτε αυτό το πρότυπο του άντρα "σκυλάκι" είναι υγιές...ναι μεν είσαι μικρή αλλά από ό,τι κατάλαβα μορφώνεσαι κιόλας, έχεις τόσα πράγματα να κάνεις στη ζωή σου, γιατί να τον ανέχεσαι? και η πλύση εγκεφάλου έχει να κάνει πάντα με τη δική μας ανταπόκριση.

Senior Member
    Κι επίσης δεν σας κρύβω ότι πάνω σε κάποιους τσακωμούς μας, λόγο του ότι εγώ έφτανα στο αμήν με τα λόγια που ξεστόμιζε, "σήκωνα" το χεράκι μου, προσέχοντας βέβαια τι κάνω (μην τον στείλω και σε κανένα νοσοκομείο). Το θέμα είναι ότι το χεράκι επέστρεφε πίσω, χωρίς όμως αυτός να προσέχει.
    Καλά, σήκωνες το χεράκι σου (παρ΄όλο που "πρόσεχες που έπεφτε") και απορείς που ο φίλος σου ανταπέδιδε; Εγώ απορώ που έμεινε μαζί σου !
    Και τι εννοείς με το πεταχτούλα; Γιατί αν του παρουσιάστηκες αθώα και αγνή και μετά του αποκάλυψες ότι "από πίσω μπαίνουν τρένα" καταλαβαίνω την αντίδρασή του.
    Και να σου πω και κάτι; OWN IT! Έκανες ό,τι έκανες, καλώς ή κακώς μόνο εσύ το ξέρεις, αν αισθάνεσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου και ό,τι έχεις κάνει BE FUCKING PROUD, γιατί έχω την εντύπωση ότι τότε δε θα σε πείραζε τόσο πολύ η όλη κατάσταση, ή ακόμα καλύτερα δε θα την είχες αφήσει να εκτροχιαστεί τόσο...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    ντισολβ τι κανεις εσυ,σαν τα χιονια ....γυρισες στα πατρια εδαφη;

Junior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Καλά, σήκωνες το χεράκι σου (παρ΄όλο που "πρόσεχες που έπεφτε") και απορείς που ο φίλος σου ανταπέδιδε; Εγώ απορώ που έμεινε μαζί σου !
    Και τι εννοείς με το πεταχτούλα; Γιατί αν του παρουσιάστηκες αθώα και αγνή και μετά του αποκάλυψες ότι "από πίσω μπαίνουν τρένα" καταλαβαίνω την αντίδρασή του.
    Και να σου πω και κάτι; OWN IT! Έκανες ό,τι έκανες, καλώς ή κακώς μόνο εσύ το ξέρεις, αν αισθάνεσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου και ό,τι έχεις κάνει BE FUCKING PROUD, γιατί έχω την εντύπωση ότι τότε δε θα σε πείραζε τόσο πολύ η όλη κατάσταση, ή ακόμα καλύτερα δε θα την είχες αφήσει να εκτροχιαστεί τόσο...
    δεν το επαιξα κατι..ημουν περα για περα αληθινη απο την αρχη..και οσο για το οτι εγω σηκωσα πρωτη το χερακι μου με τα λογια που ξεστομιζε, σωστο η λαθος και λαθος το ελεγα, δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο..ειμαι οξυθυμη και το ηξερε και δεν σταματησε ουτε ενα λεπτο να λεει ακομα κι οτι ευχεται να παθω τα χειροτερα..ας μην αναφερθω στην υπαρξη μου που την θεωρει ανυπαρκτη...:/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    ντισολβ τι κανεις εσυ,σαν τα χιονια ....γυρισες στα πατρια εδαφη;
    Έχω έρθει για διακοπές όσο με παίρνει γιατί δε τα βλέπω καλά τα πράγματα... έχω μπει skype ουκ ολίγες φορές αλλά δε σε βλέπω πουθενά, με έκανες block καλέ;
    δεν το επαιξα κατι..ημουν περα για περα αληθινη απο την αρχη..και οσο για το οτι εγω σηκωσα πρωτη το χερακι μου με τα λογια που ξεστομιζε, σωστο η λαθος και λαθος το ελεγα, δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο..ειμαι οξυθυμη και το ηξερε και δεν σταματησε ουτε ενα λεπτο να λεει ακομα κι οτι ευχεται να παθω τα χειροτερα..ας μην αναφερθω στην υπαρξη μου που την θεωρει ανυπαρκτη...:/
    Ε κάτσε ρε κοπέλα, στην αρχή ήσασταν μέλι γάλα λες και η κατάσταση ξέφυγε ΑΦΟΥ του είπες για το παρελθόν σου... άρα σίγουρα ΔΕΝ ήσουν ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ αληθινή από την αρχή, αλλιώς η συμπεριφορά του θα ήταν η ίδια από την αρχή, ή αν τον ενοχλούσε τόσο δε θα εϊχε μπλεχτεί καν μαζί σου!

Και ξαναλέω, γύρνα και πες του "ναι ρε φίλε, είμαι ΤΟΣΟ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καλή στο κρεββάτι από το πιο καλοπληρωμένο πορνίδιο των Βορείων Προαστίων, και δε χρεώνω κιόλας... Να ευλογείς τα γένια σου που δεν σου έτυχα να είμαι καμία χαμηλοβλεπούσα μες τις ντροπές... τώρα κάτσε φρόνιμα να σε δέσω και να σου δείξω ακριβώς πόσο τυχερός είσαι"...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    κοπελια,ακου τωρα τι πιστευω εγω....
    ο τυπος εχει καταλαβει την αδυναμια που του εχεις και σε παταει οσο γουσταρει...
    βασικα δεν πιστευω πως σε αγαπαει.οταν αγαπαμε καποιον δεν θελουμε να τον βλεπουμε να υποφερει,και ο δικος σου δεν βλεπω να εχει τετοιους ενδοιασμους...
    απλα ικανοποιει τον εγωισμο του και περναει καλα μαζι σου...
    τωρα,αν εσυ για να μη τον χασεις θελεις να θυσιασεις την αξιοπρεπεια σου,ειναι δικο σου θεμα και δεν μπορει να σε κρινει κανενας για αυτο...
    εξαλλου χιλιαδες γυναικες τρων ξυλο γιατι δεν μπορουν να φυγουν μακρια του...
    απο εκει και περα,οι αποφασεις δικες σου...
    Το επιασες σωστα το νοημα. συμφωνω απολυτα και καθετα με τον εμπνευστη.
    Εισαι ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ , και ειδικα σε εναν υποφαινομενο που λεει οτι σ'αγαπαει εχεις μια αξιοπρεπεια.Μην την καταχαρακωνεις, οφειλει να δεχτει το παρελθον σου.Εισαι σωστη απεναντι του .Αυτο τα λεει ολα.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Junior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Έχω έρθει για διακοπές όσο με παίρνει γιατί δε τα βλέπω καλά τα πράγματα... έχω μπει skype ουκ ολίγες φορές αλλά δε σε βλέπω πουθενά, με έκανες block καλέ;

Ε κάτσε ρε κοπέλα, στην αρχή ήσασταν μέλι γάλα λες και η κατάσταση ξέφυγε ΑΦΟΥ του είπες για το παρελθόν σου... άρα σίγουρα ΔΕΝ ήσουν ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ αληθινή από την αρχή, αλλιώς η συμπεριφορά του θα ήταν η ίδια από την αρχή, ή αν τον ενοχλούσε τόσο δε θα εϊχε μπλεχτεί καν μαζί σου!

Και ξαναλέω, γύρνα και πες του "ναι ρε φίλε, είμαι ΤΟΣΟ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καλή στο κρεββάτι από το πιο καλοπληρωμένο πορνίδιο των Βορείων Προαστίων, και δε χρεώνω κιόλας... Να ευλογείς τα γένια σου που δεν σου έτυχα να είμαι καμία χαμηλοβλεπούσα μες τις ντροπές... τώρα κάτσε φρόνιμα να σε δέσω και να σου δείξω ακριβώς πόσο τυχερός είσαι"...
    ενταξει νομιζω οτι το παρατραβηξαμε λιγο το θεμα..αλλα οκ..σ'ευχαριστω κι εσενα που συμμετειχες..

Junior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Το επιασες σωστα το νοημα. συμφωνω απολυτα και καθετα με τον εμπνευστη.
    Εισαι ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ , και ειδικα σε εναν υποφαινομενο που λεει οτι σ'αγαπαει εχεις μια αξιοπρεπεια.Μην την καταχαρακωνεις, οφειλει να δεχτει το παρελθον σου.Εισαι σωστη απεναντι του .Αυτο τα λεει ολα.
    οντως ετσι ειναι..ευχαριστω.αληθεια..

Senior Member
    αυτό το οποίο όλοι σου λέμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, είναι να μην αφήνεις κανέναν μαλάκα να σε μηδενίζει και να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα ως γυναίκα και ως άνθρωπο, μόνο και μόνο για να τροφοδοτεί ο ίδιος το ανασφαλές εγώ του. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κανέναν να σε χρησιμοποιεί.
    Εγώ πάντως θα ήθελα να έρθεις μια από τις επόμενες μέρες να μας πεις ότι τον ξαπόστειλες. Και να είσαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο σωστός χειρισμός από την πλευρά σου.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast