Τι σκέφτεστε; - Page 227
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 227 of 1532 FirstFirst ... 1271772172252262272282292372773277271227 ... LastLast
Results 3,391 to 3,405 of 22967
    Senior Member
    πριν από κανά πεντάλεπτο εν τω μεταξύ ήρθε και ο κολλητός του και κάθονται στη βεράντα, τσουγκρίζουν τα ποτήρια και τους άκουσα (εντελώς τυχαία μη φανταστείτε) να λένε "όλες καριόλες είναι ρε μαλάκα" "άντε και στα καλύτερα που θα έρθουν" και άλλες τέτοιες παπάτζες!!
    Να τους πω ειρωνικά και καυστικά να χαμηλώσουν τη μουσική ή θα φανώ εντελώς γεροντοκόρη αγ...τη??
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μετά από τόσες πολλές μέρες διακοπές, έχω αρχίσει να βαριέμαι και τις διακοπές. Οκ τα μπάνια… Οκ τα μπαράκια… Οκ οι παρέες κάτω από την κληματαριά και οι συζητήσεις επί συζητήσεων… Τα βαρέθηκα όλα όμως!

Όλα τα λεφτά εδώ, είναι ένα αγοράκι 3,5 χρονών που μένει σε ένα εξοχικό πιο πέρα, γυρίζει όλη μέρα με ένα μαγιό και ένα καπελάκι και κάνει επισκέψεις στους κήπους όλων των σπιτιών πιάνοντας κουβέντα σαν μεγάλος.
    «έχεις παιδιά;» «γιατί δεν έχεις;» «οι φίλοι σου το βράδυ κοιμούνται εδώ;» «ξέρεις κολύμπι;» «φοβάσαι το σκοτάδι ή κοιμάσαι με ανοιχτό φως;» στην αρχή νόμιζα ότι έχει κουτσομπόλα μαμά και την μιμείται, αλλά η μαμά του είναι αφασία στον κόσμο της. Ούτε καν τους καλοξέρει αυτούς που ξέρει το παιδί. Μετά από τόσες μέρες κατάλαβα ότι το παιδί αυτό είναι πανέξυπνο. Όσοι μου είπε ότι δεν τους αγαπάει, είναι πράγματι εντελώς αντιπαθείς! Και δεν τους μιλάει καθόλου (χαχαχαχαχα) Όταν τους χαιρετάω με αγριοκοιτάζει. Είναι κουκλί και μου έρχεται να το δαγκώσω! (με την καλή έννοια ε;)

Banned
    σκεφτομαι αν ολοι οι χρηστες του φορουμ ηταν μεταλλαγμενοι σουπερηρωες ο καθενας με μια ξεχωριστη δυναμη, ποιος θα ημουν. κατι σε Gambit ή Havok, μηπως κατι χειροτερο σαν τον Blackheart ή τον Ghostrider ή καποιον αλλον ? προβληματιζομαι να διαλεξω. καλη ιδεα για τοπικ αλλα δε προλαβαινω να το κανω τωρα γιατι καληνυχτιζω. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν ολοι οι χρηστες του φορουμ ηταν μεταλλαγμενοι σουπερηρωες ο καθενας με μια ξεχωριστη δυναμη, ποιος θα ημουν. κατι σε Gambit ή Havok, μηπως κατι χειροτερο σαν τον Blackheart ή τον Ghostrider ή καποιον αλλον ? προβληματιζομαι να διαλεξω. καλη ιδεα για τοπικ αλλα δε προλαβαινω να το κανω τωρα γιατι καληνυχτιζω. :)
    πρεπει να παιξεις αυτο.....

http://www.google.gr/imgres?q=dc+uni...w=1166&bih=582
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Banned
    προτιμω αυτο:
    http://img14.imageshack.us/img14/466/20mvc02l.jpg
    αλλα ειμαι τσιγκουνης και δεν πηρα PS3...

Senior Member
    http://curezone.com/upload/_A_Forums...der_tmk_01.jpg

...Να γυρίζω την νύχτα που μου αρέσει!Την ήθελα βέβαια πιο κουμπωμένη και την φόρμα μαύρη. (Και μετά ξυπνήσαμε…)
    Άντε καληνύχτα!

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    http://curezone.com/upload/_A_Forums...der_tmk_01.jpg

...Να γυρίζω την νύχτα που μου αρέσει!Την ήθελα βέβαια πιο κουμπωμένη και την φόρμα μαύρη. (Και μετά ξυπνήσαμε…)
    Άντε καληνύχτα!
    Στείλε την να με προσέχει........ δεν χρειάζεται να ναι πιο κουμπωμένη
    γιάννης

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Ειχα ενα ομορφο ξυπνημα σημερα....
    Με πηρε τηλεφωνο μια κοπελα που πηγα χτες στους γονεις της για να τηα φτιαξω το laptop και να δω την συνδεση στο internet.
    τελικα ειναι ιδεα μας η θελουμε να ακουμε μια φωνη πιο γλυκια απο την αλλη?
    θελω μια αγκαλιααα......... στοργη προδερμ.....
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Οτι ειμαι η.... κ ειμαι καλα.....!! Δεν θα μ αφησω να παθω κανενα ψυχοσωματικο!!Τα καταφερα μια φορα θα τα καταφερω κ τωρα!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    σκεφτομαι οτι δε μπορω να βλεπω τις πρωην μου να προχωρανε και να χαιρονται, με το οτιδηποτε! δε τους αξιζει, κι αυτο με κανει να νιωθω πολυ ασχημα και να γινομαι επιθετικος. ειμαι παλι χαλια εξαιτιας μιας μαλακισμενης που πηγε στο χωριο που πηγαιναμε μαζι οταν τα χαμε, αλλα χωρις εμενα. σκεφτομαι παλι την αυτοκτονια εντονα, δε μπορω να βρω νοημα στη ζωη μου και να σταθεροποιηθω συναισθηματικα με μια κοπελα. ειμαι κατεστραμμενος!

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Εγω παντως πιστευω πως εισαι τετραπερατος ανθρωπος, μερικα πραγματα ομως τα παιρνεις λιγο πιο βαρια.
    Για καποιο λογο χωρισες.Σωστα? ( δεν εχει σημασια ποτέ ποιος χωρισε ποιον) Αρα σημαινει πως στην παρουσα φαση δεν μπορουσατε και οι 2 να ειστε ο ενας με τον αλλο.Σιγουρα αν συνεχιζοταν καποιος θα χαλιοτανε ασχημα και θα υποκρίνονταν.Τιμη σου που τα εχεις σωστα με τον εαυτο σου.
    Οσο καιρο και αν κρατησε, κατι εδωσες κατι πηρες.Συνοψιζοντας τις παραπανω φρασεις... τι θελεις να βλεπεις ? ατομα να κρεμονται απο πανω σου λες και εισαι ο θεος ή οταν σε σκεφτονται να θυμουνται κατι ομορφο και γλυκο απο σενα ?
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

...σκεφτομαι πως ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση...:))

..καλημερες σε όλους...........:)

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σκεφτομαι πως ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση...:))

..καλημερες σε όλους...........:)
    πάντα με καλή διάθεση!!
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να βοηθησω ανθρωπους που εχουν πεσει σε καταθλιψη και να ασχοληθω μαζι τους.. Να δουν αυτα που βλεπω εγω τωρα!

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    πάντα με καλή διάθεση!!
    πάντα...:)...καλημερα γιάννη..........