Κ.Ψ.Υ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Κ.Ψ.Υ

Aι γεια σου nansyan89 !!!Αρα δεν ηταν μονο δικη μου αυτη η εντυπωση...Στου Περιστεριου αναφερομαι κ εγω!!!!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    μαλιστα! περιεργο ειναι να μην της εφτανε το κινητο, ομως απο την αλλη το να ζηταει ενα τηλ δεν ειναι κ τοσο παραλογο. ειναι τοσο μεγαλο προβλημα για σενα να δωσεις ενα τηλ?
    δε λεω οτι η υπαλληλος ηταν σωστη, ομως αν κ εσυ αποφασιζεις να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια κ το βαζεις κατω τοσο ευκολα, κατι λεει αυτο κ για σενα!
    αν απογοητευεσαι τοσο ευκολα απο τις αντιξοοτητες της ζωης, ενας λογος παραπανω που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ NA ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!
    γνωμη μου παντα.

Δεν απογοητευτηκα Lou ..εκνευριστηκα με τον αποτομο τροπο της..... το ποστο που ειναι πιστευω οτι θελει ευαισθησια κ ας κλεινει μονο τα ραντεβου... για να μην θελει να δωσει καποιος το σταθερο ισως εχει τους λογους του... π.χ εμενα ειναι το επαγγελματικο μου.... Πειραζει που δεν θελω να το δωσω κ να το θεωρησω προσωπικο μου δεδομενο( για οσο νομιζω εγω οτι πρεπει ) εφοσον υπαρχει εναλλακτικη λυση?Κ αν ειδες εχει παει κ αλλη κοπελα στο συγκεκριμενο Κ.Ψ.Υ αρα..κατι δεν παει καλα εκει με τους υπαλληλους... Ευτυχως υπαρχει κ αλλο κ αυριο θα παρω τηλ....

Senior Member
    Κι εσυ σ αυτο???Εγω θα σου λεγα να πας στο Αγιων Αναργυρων αν δεν σου ειναι μακρια..ΕΙναι καλυτερο απ οτι εχω ακουσει...Παντως για το Περιστεριου η αγαπητη πιεσμενη.Δεν υπερβαλει.Ισχυει!

Μπορω να πω οτι μου ειναι κ πιο ευκολοπροσβασιμο!! Θα κανω αυριο ενα τηλ.... Θνεκς!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Μπορω να πω οτι μου ειναι κ πιο ευκολοπροσβασιμο!! Θα κανω αυριο ενα τηλ.... Θνεκς!!!!
    γιου αρ γουελκαμ...χαχαχα...! παρε και πες μας..

Page 2 of 2 FirstFirst 12