ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 34 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 507
    Senior Member
    αμελι με συγκινησες ρε συ, με χουν πιασει κ εμενα τα κλαματα γαμωτη μου...
    ρε συ εχουμε αυτην την ασθενεια η οποια μας παει συνεχως μπρος πισω... θυμαμαι εμενα διαφορες στιγμες σε μανια κ καταθλιψη κ λεω "γιατι ρε γαμωτο ?" .... ειναι τοσο δυσκολο να βυθιζεσαι απο τη μια στο σκοταδι κ στην αββυσο κ απο την αλλη να πετας στα συννεφα κ να νομιζεις οτι βρισκεσαι σε αλλη μαγευτικη διασταση...
    ποσο ψυχοφθορο μπορει να ειναι αυτο.... ποσο μπορει να σε κανει να πονας, να υποφερεις, να θελεις να πεθανεις, να αυτοκαταστρεφεσαι με ουσιες για να μην νιωθεις αλλο, να θες να παγωσεις τη σκεψη κ τα συναισθηματα, να θες να σπαραξεις τον ιδιο σου τον εαυτο...
    πραγματικα η διπολικη διαταραχη ειναι μαρτυριο.. προσωπικα 6 μηνες εχει που μου διαγνωστηκε κ εχουν ερθει τα πανω κατω....
    ποτε δεν θα εισαι οπως πριν....
    δεν μπορεις να βαρας γροθια στο μαχαιρι συνεχεια...
    δεν εισαι ατσαλινος να μην λυγισεις...
    κ οταν φτασεις στο απροσωρητο θες να τα τελειωσεις ολα.. ετσι απλα... να σταματησει η οδυνη, οι ματαιες ελπιδες, ο πονος, η αφορητη δυστυχια....

αυτη ειναι η μια πλευρα του νομισματος ..

παμε στην αλλη τωρα, κ εδω θελω να εστιασεις !!!!!

ακριβως για αυτους τους λογους, ολα αυτα πρεπει να μας δινουν δυναμη κ κουραγιο να συνεχισουμε κ να μην τα παρατησουμε, κ ποσο μαλλον οταν δεν ειναι η πρωτη δυσκολια, αλλα το εχουμε ξαναπερασει !!!!
    οποτε κατι που εχουμε ξαναπερασει, τι κανουμε οεο ??
    αντι να σκεφτομαστε πως θα δωσουμε τελος κ ποσο αδεια ειναι η ζωη μας, κανουμε εναν εσωτερικο μονολογο κ λεμε
    "ρε συ, εγω κ τις αλλες φορες που ημουν σε καταθλιψη/μανια, τα ιδια ελεγα !!'' "ομως περασαν " "χμμ, για να θυμηθω, πως περασαν, με ποιο τροπο κ σε ποσο χρονικο διαστημα?"
    οι απαντησεις στις ερωτησεις αυτες τα λενε ολα !!!!
    ειναι μια φαση η οποια δεν ειναι μη αναστρεψιμη !! εχεις καθε δικιο να νιωθεις ετσι τωρα, το κατανοω απολυτως !!
    αλλα ξες φανταζομαι οτι δεν θα ειναι ετσι για παντα !!!!
    θα παρελθει κ θα μεινει μονο σαν μια δυσαρεστη αναμνηση στο βαθος του μυαλου !!
    οι προημουμενες εμπειριες παντα βοηθανε στο να δρομολογησουμε το μελλον μας κατα τον καλυτερο δυνατο τροπο !!!

αυτααα !!!!!!
    οσο για την ψυχολογο σου, εισαι πολυ τυχερη που επεσες πανω σε αυτην την κοπελα που εχει ολα τα θετικα που σου ειπα κ αναγνωριζεις κι εσυ !!! ειναι πολυ θετικο το οτι σου ειπε οτι μπορεις να την παιρνεις !!

καλη συνεχεια κ εδω θα ειμαστε να τα λεμε !!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    κοριτσια πραγματικα σας θαυμαζω!!διαβαζω με αφοσιωσει αυτα που γραφετε πραγματι σας συνδεει η ''ασθενεια''.εγω ειμαι καλυτερα εκει που αναρωσσα ανακαλυψα οτι η ''κολλητη'' μου επαιζε-παιζει με τον πρωην μου.φετος ειναι η χρονια μου αλλα δε θα το βαλω κατω!!

Senior Member
    λακρυμοζα μου σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου.
    το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω.
    συγγνωμη που δεν σου απαντησα χθες αλλα δεν ημουν καθολου καλα και εξακολουθω να μην ειμαι.
    κυκνε μου, περα απο την κοινη ασθενεια που εχουμε με την λακρυμοζα, προσωπικα την θαυμαζω και για καποια γνωρισματα της προσωπικοτητας της.
    και βεβαια να μην το βαλεις κατω.
    κοιτα τι λεει η υπογραφη σου!
    εσενα ποια ειναι η διαγνωση σου?
    διπολικη διαταραχη ή κατι αλλο?

Senior Member
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗ.

Senior Member
    deleted.........
    Last edited by amelie74; 30-07-2011 at 08:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    λακρυμοζα μου σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου.
    το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω.
    συγγνωμη που δεν σου απαντησα χθες αλλα δεν ημουν καθολου καλα και εξακολουθω να μην ειμαι.
    κυκνε μου, περα απο την κοινη ασθενεια που εχουμε με την λακρυμοζα, προσωπικα την θαυμαζω και για καποια γνωρισματα της προσωπικοτητας της.
    και βεβαια να μην το βαλεις κατω.
    κοιτα τι λεει η υπογραφη σου!
    εσενα ποια ειναι η διαγνωση σου?
    διπολικη διαταραχη ή κατι αλλο?
    εντονο αγχος αμελι μου με αποπροσωποποιηση κ επειδη το βιωσα εντονα υποτροπιασα κ αυτη τη φορα εχω κ ψυχαναγκασμους.ειμαι καλα τωρα κανω κ ψυχοθεραπειες.απλα το ενα μετα το αλλο..δεν υπαρχουν φιλες παιδια ισχυει.ζηλεια ζηλεια ζηλεια..δεν εχω ζηλεψει ποτε,δεν εχω κακιωσει ποτε κ οντως το βιωνω εντονα.
    γυριζει η υποτιθεμενη κολλητη κ λεει 'τι να μας πεις μωρε που ψωνιζεις γκομενακια απ το φεησμπουκ'ελεγε οτι ναναι.ποιος ξερει τι θα ειπε στον πρωην μου κ εφυγε ετσι αποτομα.κ προσπαθουσα να καταλαβω τι ειχε συμβει αλλα ματαια..ο θεος αγαπει τον κλεφτει αγαπαει κ το νοικοκυρη ομως.ισχυει.
    απογοητευση,πικρια σε ολο της το μεγαλειο αλλα που θα παει..ροδα ειναι..

Senior Member
    βρε κυκνε μου το οτι επεσες σε τετοια ατομα, δεν σημαινει πως ολος ο κοσμος απαρτιζεται απο τετοια.
    καταλαβαινω απολυτα την απογοητευση και την πικρια σου, αλλα οπως λες και συ ροδα ειναι και γυριζει.
    και γω(για αλλους λογους) προσπαθησα και επεισα τον εαυτο μου πως ροδα ειναι...
    δεν γυρισε βεβαια η ροδα ακομα και ωρες-ωρες νιωθω πως ειναι πολυ αργα για να γυρισει, ομως αν δεν καταφερνα να πεισω τον εαυτο μου πως τα καλυτερα ειναι αυτα που θα ερθουν (εστω και αν αυτο δεν επαληθευτει ποτε),τωρα δεν θα ζουσα...
    η ελπιδα πεθαινει τελευταια και γω δεν σκοπευω πλεον να πεθανω πριν πεθανει η ελπιδα.
    (αναλαμπες αισιοδοξιας μετα την σημερινη συνεδρια με την ψυχολογο μου)

Senior Member
    ετσι αμελι μου να ανεβαινεις!!που θα παει ποουυυυυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    ετσι αμελι μου να ανεβαινεις!!που θα παει ποουυυυυ
    χεχεχε να εισαι καλα κοπελα μου.
    ναι ενα ανεβασμα το χρειαζομαι γιατι παρατραβηξε η καταθλιψη.
    βεβαια εχω και γω μεριδιο ευθυνης λιγακι για αυτη την διαθεση μου.
    χθες μου απλωσαν το χερι για βοηθεια καποια πολυ ευαισθητα μελη του φορουμ (συναδελφοι και κεινοι-διπολικοι εννοω, τους οποιους γνωριζω χρονια) και εγω αντι να το πιασω,τους ελεγα μαλακιες.
    θα επανορθωσω ομως σημερα.
    Last edited by amelie74; 30-07-2011 at 08:58.

Senior Member
    HeyzZzZ girlzZzZ !!!!!
    Αμελι απ ο,τι καταλαβαινω εισαι καλυτερα, ετσι ?? Ειδες που τελικα δεν ηταν για παντα κ ολο κ φευγει ?? Απλως οταν εισαι σε καταθλιψη η αρνητικη διαθεση κ τα συναισθηματα που επικρατουν τοτε δεν σου επιτρεπουν να δεις καποια φωτεινη πλευρα, εχεις στρεψει την πυραμιδα προς τη μαυρη πλευρα κ δεν κουνιεται, οταν ομως περασει αυτη η down φαση θα δεις οτι η πυραμιδα εχει κ αλλες πλευρες , τις οποιες η καταθλιψη δεν σε αφηνε να δεις !!!
    Η συνεδρια με την ψυχολογο σου πιστευω σε βοηθησε σημαντικα, προσπαθησε να θυμασαι τα λογια της σε στιγμες down κ οταν πεφτεις να τα ανακαλεις στο μυαλο σου !! Φαινεται απο αυτα που γραφεις οτι ειναι εκπληκτικη κοπελα κ εχει τον τροπο να σε αγγιζει κ να σε νιωθει !!
    Αντε ειμαι σιγουρη οτι απο δω κ στο εξης που πηρες μπρος θα τα πηγαινεις ολο κ καλυτερα !!!
    Πιστεψε το αυτο κ κανε μια προσπαθεια, δλδ μην αφηνεσαι στη θλιψη να σε παρασυρει !!!

Κυκνακι μου χαιρομαο που εισαι κ εσυ καλυτερα, οσο για την κοπελα αυτη κ το τι εκανε μην το αφησεις να σε επηρεασει κ να σε ριξει ψυχολογικα, δεν αξιζει απλα, τετοιες υπερχουν πολλες, κ πολλες φορες πεφτουμε σε λαθος ατομα, νομιζω σε ενα αλλο θρεντ σου ειχα γραψει περρισοτερα για αυτο το θεμα !!!!

Καλη συνεχεια σε ολους μας !!!!!!!

ByeZzzZZz !!!!!!!

Member
    Ειλικρινά χαίρομαι όταν κάποιος αρχίζει και ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Πιστεύω πως όλοι μας κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε, απλά πρέπει να πιστέψουμε και σε εμάς, όχι μόνο να περιμένουμε να μας βοηθήσουν τα χάπια. Εγώ ήμουν καλύτερα και αυτή τη βδομάδα που είχα άδεια ξανακύλισα λίγο, ξέρω και είμαι σίγουρη ότι κάποιο από τα χάπια με επηρέσασε λίγο και δεν μπορούσα να το παλέψω. Μάλλον, επειδή μίλησα με τον γιατρό μου πρέπει να σταθεροποιήθηκε ο θυροειδής μου και να με πειράζει το Τ4, μόνο που δεν μπορώ να το κόψω μέχρι να κάνω την εξέταση τη Δευτέρα. Όλα τα χάπια έχουν παρενέργειες, ακόμη και τα πιο απλά. Επίσης, τη Δευτέρα ξεκινάω και ψυχοθεραπεία, άντε να δούμε Όλα αυτά όμως μου ανέβασαν λίγο τη διάθεση. Ξέρω ότι ο καθένας μας αν βάλει ένα στόχο και προσπαθεί να τον φτάσει, θα πάει καλύτερα, όπως επίσης το ότι αν ασχολούμαστε συνέχεια μ' αυτά θα είμαστε συνέχεια σ' αυτό το τρυπάκι. Θέλει λίγο διασκέδαση, κι αν δεν μπορούμε αρκετά έστω όσο αντέξουμε, μόνο και μόνο να αλλάξουμε παραστάσεις και σκέψεις. Πρέπει να ξεφεύγει το μυαλο λίγο για να μπορεί να δουλεύει πιο θετικά. Εύχομαι να διαβάζω καλά πράγματα για όλους μας, γιατί όλοι περνάμε περίπου τα ίδια και ξέρω πως είναι...Αλλά ξέρω ότι αν το αποφασίσουμε...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!
    Φιλάκιαααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    HeyzZzZ girlzZzZ !!!!!
    Αμελι απ ο,τι καταλαβαινω εισαι καλυτερα, ετσι ?? Ειδες που τελικα δεν ηταν για παντα κ ολο κ φευγει ?? Απλως οταν εισαι σε καταθλιψη η αρνητικη διαθεση κ τα συναισθηματα που επικρατουν τοτε δεν σου επιτρεπουν να δεις καποια φωτεινη πλευρα, εχεις στρεψει την πυραμιδα προς τη μαυρη πλευρα κ δεν κουνιεται, οταν ομως περασει αυτη η down φαση θα δεις οτι η πυραμιδα εχει κ αλλες πλευρες , τις οποιες η καταθλιψη δεν σε αφηνε να δεις !!!
    Η συνεδρια με την ψυχολογο σου πιστευω σε βοηθησε σημαντικα, προσπαθησε να θυμασαι τα λογια της σε στιγμες down κ οταν πεφτεις να τα ανακαλεις στο μυαλο σου !! Φαινεται απο αυτα που γραφεις οτι ειναι εκπληκτικη κοπελα κ εχει τον τροπο να σε αγγιζει κ να σε νιωθει !!
    Αντε ειμαι σιγουρη οτι απο δω κ στο εξης που πηρες μπρος θα τα πηγαινεις ολο κ καλυτερα !!!
    Πιστεψε το αυτο κ κανε μια προσπαθεια, δλδ μην αφηνεσαι στη θλιψη να σε παρασυρει !!!

Κυκνακι μου χαιρομαο που εισαι κ εσυ καλυτερα, οσο για την κοπελα αυτη κ το τι εκανε μην το αφησεις να σε επηρεασει κ να σε ριξει ψυχολογικα, δεν αξιζει απλα, τετοιες υπερχουν πολλες, κ πολλες φορες πεφτουμε σε λαθος ατομα, νομιζω σε ενα αλλο θρεντ σου ειχα γραψει περρισοτερα για αυτο το θεμα !!!!

Καλη συνεχεια σε ολους μας !!!!!!!

ByeZzzZZz !!!!!!!
    λαρκυ μου σε παω με χιλια
    με εχει ριξει ψυχολογικα ναι ξερεις ειναι απ τα ατομα που δε το περιμενεις.τη βλεπω καθε μερα δουλευουμε μαζι οποτε καταλαβαινεις.δε ξερω τι μπορει να του ειπε παντως τα χειροτερα.
    υπαρχουν σαφως πολυ σοβαροτερα προβληματα αλλα ξερεις εγω ζουσα σε ροζ συνεφφακι..αυτο ηταν δυνατη σφαλιαρα

Senior Member
    Ξέρω ότι ο καθένας μας αν βάλει ένα στόχο και προσπαθεί να τον φτάσει, θα πάει καλύτερα
    πολυ σοφη κουβεντα αυτη που λες irene13.
    χωραει πολυ αναλυση...
    η ελλειψη στοχων, οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην καταθλιψη.
    στην συνεχεια η καταθλιψη σε κανει να μην μπορεις να θετεις στοχους κ.ο.κ....
    φαυλος κυκλος δλδ.
    τωρα η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα?
    δλδ η καταθλιψη οδηγει σε παραιτηση απο στοχους ή η ελλειψη στοχων σε οδηγει στην καταθλιψη?
    οτι ομως και απο τα δυο να συμβαινει ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ AΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ.
    (τι ωραια που τα λεω ε? στην θεωρεια αριστα στην πραξη μηδεν...)

Εύχομαι να διαβάζω καλά πράγματα για όλους μας, γιατί όλοι περνάμε περίπου τα ίδια και ξέρω πως είναι...Αλλά ξέρω ότι αν το αποφασίσουμε...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!
    ΑΜΗΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!
    ΕΤΣΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ!
    Last edited by amelie74; 31-07-2011 at 15:14.

Senior Member
    Αμελι απ ο,τι καταλαβαινω εισαι καλυτερα, ετσι ??
    χμμμ καλυτερα?καπως καλυτερα.τουλαχιστον εφυγε ο αυτοκτονικος ιδεασμος.
    η καταθλιψη δεν εχει φυγει ακομα.

Φαινεται απο αυτα που γραφεις οτι ειναι εκπληκτικη κοπελα κ εχει τον τροπο να σε αγγιζει κ να σε νιωθει !!
    ξερεις λακρυ κατι?
    ισχυουν 100% αυτα που λες για την ψυχολογο μου.
    απλα ξερεις τι?
    επειδη ειναι τρομερα δοτικη και στοργικη...πως να στο πω...λειτουργει σαν υποκαταστατο μιας φιλεναδας,σαν υποκαταστατο σχεσης,σαν υποκαταστατο μητερας.
    αυτο τωρα ειναι καλο ή κακο?
    φοβαμαι μηπως βολευτω απο την στοργη και την δοτικοτητα της με αποτελεσμα να μην βαλω στοχο να ξαναβρω αληθινες φιλες...ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΩ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΑΛΛΗΛΟΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ"
    (you know what I mean...)
    ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΥ....ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...
    Last edited by amelie74; 30-07-2011 at 18:57.

Senior Member
    αμελι θελω πανω σ αυτο το τελευταιο να σου πω καποια πραγματα.. καταρχην ειναι πολυ θετικο που εφυγε ο αυτοκτονικος ιδεασμος, εισαι σε καλο δρομο κ θα πηγαινεις ολο κ πιο πανω κ καλυτερα..
    οσο για την ψυχολογο πιστευω πρεπει να υπαρχουν καποια ορια, δλδ δεν πρεπει ο θεραπευτης να αντικαταστει επ ουδενι τον φιλο/η κτλ, επειδη ειναι πολυ καλη κ σε νιωθει εχεις δοθει ολοκληρωτικα σ αυτη τη θερπαευτικη σχεση κ ειναι λαθος αυτο, δλδ δεν σε ωφελει, πιστευω πρεπει να βαλεις μια διαχωριστικη γραμμη ωστε να μην σε επηρεαζει κατι αρνητικο πχ που θα συμβει εκει κ σε αλλους τομεις.. φιλικα στα λεω αυτα, ετσι ??

Page 16 of 34 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast