ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Είμαι δικτυομένος κατάλληλα. Και θα σου πω επειδή εκφράζεσαι με ευγένεια και όχι απήθμενη ανοησία όπως κάποιοι άλλοι, άλλες μάλλον. Είμαι μέλος σε κάποιες σελίδες και δέχομαι τακτικά ηλεκ. ταχυδρομείο με στοιχεία γυναικών οι οποίες έδειξαν ενδιαφέρον για γνωριμία και το δήλωσαν στο προφιλ μου. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες τέτοιου είδους αλλά και ποιότητας. Τέλος πάντων...
    και λοιπον τι θελεις; Να λαβαινεις κι αλλα πμ και απο αυτο το φορουμ; Δεν αρκεισαι σε αυτα που ειναι κοινωνικης δικτυωσης; Εδω ειναι υποστηριξης (που λεει ο λογος). Και επειδη τα θεματα που ανοιγονται ειναι πολυ ευαισθητα, οι ανθρωποι θελουν να ειναι ανωνυμοι.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    παρτα τριανταφυλλα κ βαλτα εκει που ξερεις κ εκει που περναει η μπογια σου
    Δεν έχω ανθοδοχείο...

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    και λοιπον τι θελεις; Να λαβαινεις κι αλλα πμ και απο αυτο το φορουμ; Δεν αρκεισαι σε αυτα που ειναι κοινωνικης δικτυωσης; Εδω ειναι υποστηριξης (που λεει ο λογος). Και επειδη τα θεματα που ανοιγονται ειναι πολυ ευαισθητα, οι ανθρωποι θελουν να ειναι ανωνυμοι.
    Γιατί το λες;;; Βλέπεις κάπου κάτι πιεστικό;;; Βλέπεις κάπου κάτι που να μην σέβετε την επιθυμία ανωνυμίας κάποιου;;; Όποιος θέλει ακολουθεί. Δεν χρειάζεται ούτε πολύ μυαλό ούτε δυνατή αντίληψη. Αλλά μάθατε στη ζωή σας να ασχολείστε σε μεγάλο βαθμό με περιττά, κι έτσι αιτιολογείτε η αντίδραση ορισμένων στο παρών θέμα. Εγώ απλά όταν θεωρώ κάτι περιττό το αγνοώ. Είπαμε, εδώ μέσα προστάτες δεν χρειάζεται κανείς. Η νοημοσύνη όλων αρκεί.

Senior Member
    Δεν έχω ανθοδοχείο...
    we don 't give a shit
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In this old house where every door is open
    δε βλεπω κατι πιεστικο, για σενα το λεω που μπορει να σου ερθει κι αλλη προειδοποιηση αμα συνεχιζεις σε αυτο το ρυθμο. Απο οτι βλεπω εχεις μαζεψει μερικες σε συντομο διαστημα.

δε βλεπω κατι πιεστικο, για σενα το λεω που μπορει να σου ερθει κι αλλη προειδοποιηση αμα συνεχιζεις σε αυτο το ρυθμο. Απο οτι βλεπω εχεις μαζεψει μερικες σε συντομο διαστημα.
    ασε τα σος εσυ.,......:ρ

Ναι. Και να φανταστείς πως είχα απαντήσει στο ίδιο πνεύμα εκείνων που με προκάλεσαν. Όμως κι εγώ έβαλα μια προειδοποίηση στην διαχείρηση, για να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου. Μία ακόμη να μου δώσουν θα φύγω από την παρούσα αγορά.

we don 't give a shit
    Αυτό τώρα τι είναι;;; Μου έδωσες ραντεβού;;; Δεν ξέρω εγγλέζικα. Ραντεβού είναι;;;

Senior Member
    Μία ακόμη να μου δώσουν θα φύγω από την παρούσα αγορά.
    ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑ ΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΒΕΡ !!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑ ΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΒΕΡ !!!!!!!!
    http://img221.imageshack.us/img221/2227/318yx.jpg

Senior Member
    Αυτό τώρα τι είναι;;; Μου έδωσες ραντεβού;;; Δεν ξέρω εγγλέζικα. Ραντεβού είναι;;;
    Αααα καλααα μιλαμε εχω λιωσει !!!! Καλα τελικα επιβεβαιωθηκαν ολα αυτα που εγραφα πριν για το σκοπο που μπηκες, σορρυ αλλα μαλλον εισαι λιγακι τυφλωμενος, τωρα απο τι, σους !! δεν λεμε !!!!!!!!!!!!!

Οχι, δεν ειναι ραντεβου !! Το ξεκαθαριζω για να το εμπεδωσεις, ετσι ??

Αααα καλααα μιλαμε εχω λιωσει !!!! Καλα τελικα επιβεβαιωθηκαν ολα αυτα που εγραφα πριν για το σκοπο που μπηκες, σορρυ αλλα μαλλον εισαι λιγακι τυφλωμενος, τωρα απο τι, σους !! δεν λεμε !!!!!!!!!!!!!

Οχι, δεν ειναι ραντεβου !! Το ξεκαθαριζω για να το εμπεδωσεις, ετσι ??
    Κρίμα κι εγώ που νόμιζα πως είναι ραντεβού!!! Με ξεγέλασε ο άτιμος ηλεκτρονικός μεταφραστής της google που το ερμήνευσε σαν ενδεχώμενο ραντεβού.

Senior Member

Senior Member
    Κρίμα κι εγώ που νόμιζα πως είναι ραντεβού!!! Με ξεγέλασε ο άτιμος ηλεκτρονικός μεταφραστής της google που το ερμήνευσε σαν ενδεχώμενο ραντεβού.
    Ρε σαλτα κ %^#$@* απο δω πανε στις αλλες ιστοσελιδες που ελεγες να στανιαρεις αντε γιατι αρκετα μας τα χεις πρηξει εδω

μαλλον πρεπει να ακολουθησουμε το "don 't feed the trolls" γραψε ο,τι αλλο θες σκασιλα μου στο παιχνιδακι σου δεν μπαινω, συνεχισε μονος σου το ανουσιο κ ηλιθιο εργο σου, ελπιζω συντομα να μας αποχαιρετησεις, αι σιχτιρ πια....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast