Τι σκέφτεστε; - Page 235
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 235 of 1532 FirstFirst ... 1351852252332342352362372452853357351235 ... LastLast
Results 3,511 to 3,525 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο καλύτερα νιώθω καταναλώνοντας υδατάνθρακες, όπως για παράδειγμα, μακαρόνια, spagetti napolitana, με κάνει περδίκι μετά από μια δύσκολη άγρυπνη βραδυά και ένα χαμομήλι για ρόφημα για το φινάλε πρίν τον ύπνο.

Σκέφτομαι και ένα σοβαρό ελλάτωμα μου όπως η παροχή τυφλής βοήθειας. Στην Σισιλιάνα μας δεν αξίζει κανέις τον τίτλο του πατριώτη.

Senior Member
    δεν ξερω τι κανουν οι υδατανθρακες, αλλα εγω ειχα τρομερη ορεξη για χωριατικη σαλατα σημερα και καλοπερασα :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι αλλες διακοπες ? τι να πω εγω που ηθελα να παρω δικο μου, γιατι ξερω οτι κανει καλο στη καταθλιψη, ειναι και παρεα οταν εισαι τελειως μονος σου, αλλα μου το στερουνε γιατι δεν μου ανηκει το σπιτι που μενω...
    ΚΕΝΟ ναι βοηθανε τα ζωα στη μοναξια, ρε συ ασε τους γονεις σου να λενε κ παρε ενα εκει, γατες εχω 2 πλεον, εχω κ 4 πουλια, θα σου λεγα σκυλι να προτιμησεις αλλα στην αρχη θα σε κουρασει λιγο μεχρι να το εκπαιδευσεις, κ αμα μενεις σε διαμερισμα πρεπει να το βγαζεις 2 φορες τη μερα βολτα, αλλα ειναι πιστος συντροφος κ δεν προκειται να σε εγκαταλειψει ποτε.. σκεψου το.. εμενα δεν αφηνουν οι γονεις μου γιατι λενε οτι θα μυριζει κτλ αλλα κ δεν πολυψηνομαι κι εγω να πω την αληθεια, ειχαμε παλιοτερα κ ολο εμενα αγγαρευαν να το βγαζω εξω..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    μακαρι να μπορουσα βρε Lacrymosa, αλλα ειναι και σε μεγαλη ηλικια πλεον οι γονεις, εχουν αρρωστιες και οι ιδιοι δε μπορουν να φροντιζουν ουτε τον εαυτο τους, θα φροντιζουν και θα ανεχονται ΚΑΙ τον σκυλο ? και ναι σκυλο ελεγα να παρω, δεν μπορω παλι γατια. αλλα οπως ξερεις στην Αθηνα δεν υπαρχει χωρος, ειμαστε γεματοι με πολυκατοικιες ο ενας πανω στον αλλον, εδω που μενω ειναι διπλα μου ακριβως και μεγαλη λεωφορος που περναν συνεχεια αμαξια, λιγο να ξεφυγει το ζωντανο θα το πατησουν. και γιαυτο δε γουσταρουν παλι κανενα κατοικιδιο. οταν κι αμα παω ποτε σε δικο μου σπιτι, φυσικα θα κανω οτι μπορω να παρω κατι για παρεα...

Senior Member
    εχεις δικιο, ειναι δυσκολο το να εχεις σκυλι σε μεγαλη πολη, με τοσα αυτοκινητα κ χωρις παρκα που θα τον πας βολτα, κ ασε που μπορει να εχεις κ τους γειτονες να στα πρηζουν επειδη θα γαυγιζει, εμεις ειχαμε 2 οροφους πιο πανω μια κωλογρια που την πειραζαν τα παντα, δεν μπορουσε να δει ανθρωπο, το σκυλι θα ανεχονταν??, κ καθε τρεις κ λιγο "το βρωμοσκυλο σας" κ "δεν μπορω να κοιμηθω, θα παρω την αστυνομια", γαμωτο ενω ειναι τοσο ωραιο να εχεις ζωα να μην μπορεις λογω συνθηκων να τα εχεις..

Senior Member
    έχω τόση δουλειά που μου έρχεται να φουντάρω... (μην ανησυχείτε! δεν θα το κάνω! :D)

Senior Member
    Παιδια φευγω για συναυλια σε ενα φεστιβαλ εδω, καλα να περνατε κ ηρεμα, ε? Καλη συνεχεια σε ολους !!!!! :)

Senior Member
    .................................................. ............
    Last edited by carrot; 01-08-2011 at 23:31.

Senior Member
    Last edited by carrot; 01-08-2011 at 23:31.

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο πικρή είναι η γεύση του καρότου.
    Last edited by carrot; 01-08-2011 at 23:32.

Senior Member
    Last edited by carrot; 01-08-2011 at 23:30.

Senior Member
    τι ειναι αυτα βρε καροτ? σβηστα

Oτι πνιγομαι..... κ δεν ξερω απο πιο πραγμα περισσοτερο.... απο την μοναξια μου...?απο τα προβληματα μου...?απο τους δικους μου...?απο τα ονειρα που κανω αλλα που ξερω οτι δεν προκειτε ποτε να γινουν πραγματικοτητα....? Π Ν Ι Γ Ο Μ Α Ι............
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ειναι αυτα βρε καροτ? σβηστα
    Τα σβήνω αφού μου το ζητάς με όμορφο τρόπο. From internet not from shared memory.

Senior Member
    ακουω τον ραδιοφωνικο σταθμο της εκκλησίας και ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]