ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ...................... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 95
    Senior Member
    ε απο 18 μια χαρα ειναι εσυ να αρχισεις τα σεξουαλικα εγω τα αρχισα πολυ νωριτερα κ τωρα που το σκεφτομαι ειδικα στο λυκειο μονο εκει ηταν το μυαλο μου θαρρεις κ δεν υπηρχε τιποτα αλλο....
    εντωμεταξυ εγραφα συνεχως οτι θελω να πεθανω αλλα πουθενα δεν αναφερνα τη λεξη "αυτοκτονια"...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Καλο αυτο χεχε.Εγω μονο για σεξ εγραφα τπτ αλλο.

Senior Member
    Ποιο ειναι καλο ρε συ?? Το οτι εγραφα οτι θελω να πεθανω?? λολ

Banned
    χαχαχα οτι δεν εγραφες για αυτοκτονια βρε.λολ σαλταρα με το πολυ γραψημο μου φενετε

Senior Member
    εγω παλι να σκοτωσω ηθελα οχι να πεθανω. ειμαι πιο εγωιστρια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    χαχαχα οτι δεν εγραφες για αυτοκτονια βρε.λολ σαλταρα με το πολυ γραψημο μου φενετε
    μαλλον ημουν μικρη κ δεν το σκεφτομουν ετσι..στο δημοτικο τα εγραφα αυτα..μετα που μεγαλωσα ηταν πιο ξεκαθαρη η προθεση μου να αυτοκτονησω αλλα ποτε δεν βρηκα τη δυναμη να το κανω...

Banned
    Και γιατι να το κανεις?μια φορα σου δινεται η δυνατοτητα της ζωης γιατι να θες να αυτοκτονησεις?εμενα μαρεσει η ζωη κιας εχεις δυσκολιες.
    Με τις δισκολιες εχουμε εναν σκοπο εστω να τις ξεπερασουμε καπια στιγμη.:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Και γιατι να το κανεις?μια φορα σου δινεται η δυνατοτητα της ζωης γιατι να θες να αυτοκτονησεις?εμενα μαρεσει η ζωη κιας εχεις δυσκολιες.
    Με τις δισκολιες εχουμε εναν σκοπο εστω να τις ξεπερασουμε καπια στιγμη.:)
    γιατι περα απ την συνεχη προσπαθεια πολλες φορες εξαντλεισαι κ φτανεις στα ορια κ πραγματικα νιωθεις πως η ζωη δεν εχει πια κανενα νοημα κ θελεις να βαλεις ενα τελος σε ολα κ να σταματησεις τον πονο κ τη δυστυχια...οταν φτανεις στην απολυτη απελπισια κ απογνωση ολα ειναι τοσο μαυρα κ απαισια κ πραγματικα δεν εχεις τη δυναμη κ το κουραγιο να κανεις τιποτα κ αυτο φαινεται ως η μονη λυση...κ ειναι πολλες οι φορες που εχω φτασει σε τετοιο σημειο αλλα παντα κατι την τελευταια στιγμη με κρατουσε πισω..κατι σαν να μου υπενθυμιζε οτι η θεση μου ειναι εδω κ πρεπει να παλεψω...αλλα νταξει στη θεωρια ωραια ειναι να λεμε οτι πρεπει να προσπαθουμε, να μην το βαζουμε ποτε κατω κτλ (κ πρεπει να το λεμε για να παιρνουμε δυναμη) αλλα κ η αντοχη πολλες φορες εξαντλειται αλλωστε ανθρωποι ειμαστε ολα ειναι πιθανα να συμβουν δεν ειμαστε σουπερμαν...

Senior Member
    Εγώ μικρή θυμάμαι ότι μεγάλωνα με την αίσθηση ότι είμαι πολύ έξυπνο παιδί (είχα μάθει να διαβάζω και να γράφω γύρω στα τέσσερα πριν πάω σχολείο σχεδόν μόνη μου και μου άρεσαν τα παραμύθια και τα λογοτεχνικά βιβλία) και σε καμιά περίπτωση δεν πίστευα ότι η ζωή μου θα γύρναγε έτσι σκατά όπως είναι σήμερα.... (άνεργη και μόνη). Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδούσα και ασχολούμουν με το χορό και τη μουσική... δεν μου άρεσαν οι κούκλες αλλά τρελλαινόμουν για τα πλέιμομπιλ... γενικά εκτός από μερικές άσχημες φάσεις κρίσεων (όταν μου κάνανε τη ζωή κόλαση στο σχολείο αργότερα για παράδειγμα) νομίζω ότι έβλεπα τη ζωή πολύ πιο αισιόδοξα απ' ότι τη βλέπω τώρα πια... δυστυχώς... θυμάμαι ότι ήθελα να ασχοληθώ από μικρή με το χορό και παρακαλούσα τη μάνα μου να με στείλει στην Αμερική στη θεια μου να σπουδάσω εκεί χορό (έξι χρονών σκατό!!) πράγμα που φυσικά φαινόταν εξωφρενικό στους δικούς μου και δεν πραγματοποιήθηκε σε καμιά περίπτωση.. δυστυχώς...

Senior Member
    να ξερες πως σε καταλαβαινω. ηθελα να γινω χορευτρια και ο πατερας μου με ελεγε τζιβιτζιλου. πως μετα θα καταντησω εργατρια στου κιρουζιδη. ετσι ελεγε

Senior Member
    ....ειχα βρει 2 μυρμηγκοφωλιες πολυ μακρια η μια απο την αλλη και παιρνω ενα μυρμηγκι απο την μια και το παω στην αλλη και το αφηνω μεσα στο μπουγιο....το μυρμηγκι που εβαλα στην ξενη μυρμηγκοφωλια σταθηκε στα πισω του ποδια και φαινοταν σαν κατι να τους φωναζε....ενω στην αρχη δεν το πειραζε κανενας ...μετα απο λιγο σκανε κατι αλλα μυρμηγκια και αρχιζουν και το τραβολογανε γαμησε τα....παρα πολυ ασχημα....τεσπα...εκει που τον ειχανε ταραξει στο ξυλο...τον αρπαζω απο τα χερια τους και τον παω πισω στη μυρμηγκοφωλια του...πριν τον αφησω του λεω ...δεν μπορεις να καταλαβεις τι γαμ...σι εχουν να φανε...τον αφηνω κατω και παλι στηριχτηκε στα πισω ποδια και κουναγε τις κεραιες του σαν να μου φωναζε κατι....πηρα ενα σκερπανι ενα αναπτηρα και οινοπνευμα και δεν σταματησα μεχρι να αφανιστουν ολα...οταν τελειωσα ειχα ανοιξει μια τεραστια τρυπα εκει που ηταν η μυρμηγκοφωλια των "μπασταρδων"....και ηρθε ο παππους μου και μου λεει ρε μαλακισμενο στη μεση του δρομου βρηκες να την ανοιξεις αυτη την τρυπα???...και με εσπασε στο ξυλο χαχαχχαχα
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    ......................

sorry αλλα δεν μπορω να μην γελασω

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑ τι λιωσιμο ειναι αυτο που ειπες ρε συ δεν υπαρχεις! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!

Senior Member
    Lololol Βρε Πυθαγόρα! Διαβάζοντας το στην αρχή πίστεψα ότι πρόκειται για κοινωνιολογικό πείραμα σε οργανωμένες κοινωνίες σαν αυτή των μυρμηγκιών!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    ....ειχα βρει 2 μυρμηγκοφωλιες πολυ μακρια η μια απο την αλλη και παιρνω ενα μυρμηγκι απο την μια και το παω στην αλλη και το αφηνω μεσα στο μπουγιο....το μυρμηγκι που εβαλα στην ξενη μυρμηγκοφωλια σταθηκε στα πισω του ποδια και φαινοταν σαν κατι να τους φωναζε....ενω στην αρχη δεν το πειραζε κανενας ...μετα απο λιγο σκανε κατι αλλα μυρμηγκια και αρχιζουν και το τραβολογανε γαμησε τα....παρα πολυ ασχημα....τεσπα...εκει που τον ειχανε ταραξει στο ξυλο...τον αρπαζω απο τα χερια τους και τον παω πισω στη μυρμηγκοφωλια του...πριν τον αφησω του λεω ...δεν μπορεις να καταλαβεις τι γαμ...σι εχουν να φανε...τον αφηνω κατω και παλι στηριχτηκε στα πισω ποδια και κουναγε τις κεραιες του σαν να μου φωναζε κατι....πηρα ενα σκερπανι ενα αναπτηρα και οινοπνευμα και δεν σταματησα μεχρι να αφανιστουν ολα...οταν τελειωσα ειχα ανοιξει μια τεραστια τρυπα εκει που ηταν η μυρμηγκοφωλια των "μπασταρδων"....και ηρθε ο παππους μου και μου λεει ρε μαλακισμενο στη μεση του δρομου βρηκες να την ανοιξεις αυτη την τρυπα???...και με εσπασε στο ξυλο χαχαχχαχα
    μπραβο ρε!
    ωραιος τυπος ησουν μικρος..
    δεν φτανει που ταραξες το ερμο το μυρμηγκι και το πηγες να το σπασουν σ το ξυλο για να κανεις τα πειραματα σου,
    πηγες και εξολοθρευσες μια ολοκληρη κοινωνια μυρμηγκιων , επειδη αντισταθηκε στα γελοια πειραματα σου και υπερασπισε το σπιτι της!!!!!
    εχεις υποψη σου ποσο εξελιγμενες κοινωνιες και ποσο προχωρημενο τροπο επικοινωνιας εχουν τα μυρμηγκια?
    αν καθοσουν στ αυγα σου, το μυρμηγκι δεν θα χωνοταν στην ξενη φωλια, θα πηγαινε στην δικη του.
    δεν μπορεις να ρημαζεις ολοκληρα κοινωνικα συστηματα και μετα να παριστανεις τον θεο- τιμωρο που βαλε και ταξη απο πανω!!!!
    και να νομιζεις οτι σου οφειλει και ευγνωμοσυνη το μυρμηγκι!

ελπιζω να αλλαξες μυαλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπραβο ρε!
    ωραιος τυπος ησουν μικρος..
    δεν φτανει που ταραξες το ερμο το μυρμηγκι και το πηγες να το σπασουν σ το ξυλο για να κανεις τα πειραματα σου,
    πηγες και εξολοθρευσες μια ολοκληρη κοινωνια μυρμηγκιων , επειδη αντισταθηκε στα γελοια πειραματα σου και υπερασπισε το σπιτι της!!!!!
    εχεις υποψη σου ποσο εξελιγμενες κοινωνιες και ποσο προχωρημενο τροπο επικοινωνιας εχουν τα μυρμηγκια?
    αν καθοσουν στ αυγα σου, το μυρμηγκι δεν θα χωνοταν στην ξενη φωλια, θα πηγαινε στην δικη του.
    δεν μπορεις να ρημαζεις ολοκληρα κοινωνικα συστηματα και μετα να παριστανεις τον θεο- τιμωρο που βαλε και ταξη απο πανω!!!!
    και να νομιζεις οτι σου οφειλει και ευγνωμοσυνη το μυρμηγκι!

ελπιζω να αλλαξες μυαλα..
    χαχαχαχα εχεις δικιο...αλλά ειμουνα μικρος....στην τελικη να μην πειραζανε το φιλο μου lol...πιστευω οτι φταινε οι γονεις μου που δεν με ειχαν αφησει να παρω μαζι το computer μου....ηθελα να παιξω κατι σε strategy...:P...
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast