Results 76 to 90 of 152
-
02-08-2011, 02:38 #76
Εγώ πάντως κοπέλες, δεν το έχω αυτό με το φαί (ω, δυστυχώς! χαχαχ) αλλά με τον καφέ!!! Πίνω 1 εσπρέσο, παθαίνω 1 κρίση μετα απο 3 ώρες. Πίνω 0,5 εσπρέσο, παθαίνω 0,5 κρίση παλι μετα απο 3 ώρες. Θα πείτε, και δέν κόβεις τον καφέ να έχεις 0 εσπρέσο 0 κρίση???? χαχαχχ
Δέν μπορώ!! Λόγω κατάθλιψης έχω φοβερή υπνηλία και κούραση! Τώρα που αδιαθέτησα όμως, και καφέ δεν έχω πρόβλημα να μη πιω, και φαί να μη φάω, και κρίση δέν έχω (^_^)... Εσείς; Πώς επηρεάζεστε απο τον κύκλο σας??
- 02-08-2011, 14:16 #77
Γεια σου palletoula, αυτό ακριβώς θα σου πω, κόψε τον καφέ. Εγώ δεν πίνω ούτε για αστείο, μόνο κανένα ντεκαφεϊνέ όποτε μου ρθει. Αν πιω κανονικό μετά πάω σαν σεισμόπληκτη από το τρέμουλο! Επίσης με το φαγητό που δεν μπορώ να φάω δε χαίρομαι καθόλου γιατί είμαι αρκετά ψηλή και όταν χάνω πολλά κιλά είμαι σαν ακρίδα, συν ότι νιώθω τρελή αδυναμία που σημαίνει αυτομάτως κρίση πανικού! Τώρα για τον κύκλο θα σου πω ότι ενώ ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με πόνους ή άλλα συμπτώματα, τελευταία μια βδομάδα πριν αδιαθετήσω έχω διάφορα ενοχλητικά του τύπου πολύ ζαλάδα, κούραση, νεύρα, κομμάρες στα πόδια και πόνους στο στομάχι. Κατά τη διάρκεια πάλι γενικώς νιώθω εξάντληση και αδυναμία και μόλις τελειώσει πάλι είμαι χάλια. Συμπέρασμα όλο το μήνα χάλια είμαι!
02-08-2011, 14:23 #78
Είσαι με τα καλά σου????????????????? Έχεις τέτοιο πρόβλημα και έφαγες κοψίδια? Να ξερες πως σε καταλαβαίνω μόνο αυτό σου λέω. Μια φορά πήγε 7 το πρωί για να με πάρει ο ύπνος επειδή έφαγα στις 8 το βράδυ και μάλιστα όχι κοψίδια αλλά γεμιστά! Και φυσικά όσες άλλες φορές έχω φάει οτιδήποτε το βράδυ ακόμα και σε μικρή ποσότητα πριν τις 4 δεν έχω κοιμηθεί και αφού έχω πιει σόδες χαμομήλια maalox losec και έχω γυρίσει και όλο το σπίτι καμιά 20αριά φορές!!! Άκου κοψίδια χαχαχαχαχαχαχαχαχχα :P
02-08-2011, 18:43 #79
Ε να σου πω κατι ρε μαιμουδιτσα..Απηυδισα πια...Βολτες δεν παμε,εχουμε πανικους,διακοπες δεν παμε εχουμε πανικους εεεεεεε οχι να μην μπορουμε να φαμε και κοψιδια...Αυτο παραπαει..Δεν το δεχομαιxaxaxaxaxaxaxaxa... Οσο για τον καφε κι εγω δεν τον πλησιαζω αν και αυτο που πινω εγω ειναι ζαχαρογαλο με καφε
κι οχι καφες αλλα τεσπα..Κι εγω μετα εχω ταραχη... Οσο για την περιοδο κοριτσια ολες οι γυναικες ειναι χαλια....Ειτε εχουν καταθλιψη ειτε πανικους ειτε οτιδηποτε...Μην το παιρνετε προσωπικα..
02-08-2011, 19:00 #80
Γεια σου ρε nansyan με τα κοψίδια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχα δίκιο έχεις, ξέρεις τι στενοχώρια τραβάω που δεν μπορώ να φάω όπως θέλω και όσο θέλω? Εγώ που καθόμουνα κάτω και έτρωγα και τα πιάτα! Τέλος πάντων, ελπίζω όταν και αν καταφέρω να απαλλαγώ από το άγχος να απαλλαγώ και από τα προβλήματα του στομάχου!
02-08-2011, 19:04 #81
Χαχα..Μαιμουδιτσα ετσι για συμπαρασταση λεω να φαω κανενα γιαουρτακι σημερα γτ δεν την παλευω,εσυ χανεις εχω θα παιρνω..Και μετα δεν θα βγαινω εξω γιατι θα χω γινει σαν την πλατεια συνταγματος ενα πραγμα...Ασε που απ το αγχος αυτο τον καιρο εχω βγαλει και σπυρακια,εγω που δεν ειχα ποτε...Την τυχη μου την πανικοβαλομενη.... πφφφφφφφφφφφφφφ.....
02-08-2011, 19:10 #82
Μ'αρέσει που το διασκεδάζουμε πάντως μπράβο μας! Εγώ σήμερα πέρασα από μία διαδικασία στη δουλειά μου την οποία περίμενα μέρες και ήθελα να τελειώνει και η αλήθεια είναι ότι μου δημιουργούσε πάρα πολύ άγχος. Τελικά εξελίχθηκε οκ και καλύτερα από ότι περίμενα. Πέρασα 2 κρίσεις το πρωί πριν από αυτό, η μία για άσχετο λόγο βέβαια... Για να δούμε θα νιώσω λίγο καλύτερα ή θα συνεχίσω τα ίδια?
02-08-2011, 22:53 #83
02-08-2011, 23:31 #84
κοριτσακια κι εγω χαλια ειμαι τελευταια..η ασταθεια που εχω χρονια καλα κρατει!λεω να ξεκινησω ομιοπαθητικη..ειχα ξεκινησει μετα εμεινα εγκυος βαρεθηκα να παιρνω 5000000 χαπια και στοπ..αλλα δεν την παλευω..οσο για τον καφε μια απο τα ιδια αν κανω το λαθος και πιω κανω κανα 6ωρο να συνελθω..και πριν την περιοδο παλι εκει μαυρα χαλια..ελεος εχω και μικρο παιδι και δεν μπορω να κανω τιποτα ..μονο στην δουλεια παω κι εκει με το ζορι το παλευω γιατι ειναι δικη μας με τον αντρα μου επιχειρηση..ουτε μια μερα δεν θυμαμαι να ημουν καλα..εντωμεταξυ οι παλμοι μου ειναι σχεδον παντα γυρω στους 100..λετε να εχω και στην καρδια τιποτα?
03-08-2011, 12:31 #85
Εχεις κανει καμια εξετασουλα τελευταια ?? Τωρα γιατροι δεν ειμαστε για να σου απαντησουμε στο αν εχεις κατι,παντως οι ταχυκαρδιες-ταχυπαλμιες ειναι συνηθη συμπτωματα των πανικων..παντως εισαι τυχερη που ειναι δικη σου επιχειρηση γιατι αλλιως πως θα την παλευες να θες να φυγεις ολη την ωρα και να μην μπορεις?
03-08-2011, 12:43 #86
Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα holter και να το δει ένας καρδιολόγος για να σου πει αν πρόκειται για σύμπτωμα άγχους ή αν πρέπει να πάρεις αντιαρυθμική αγωγή. Εγώ πριν από λίγο πήρα τα αποτελέσματα από το holter που έκανα πριν λίγες μέρες και θέλω να το πάω σε καρδιολόγο να μου πει τι παίζει. Άλλο άγχος τώρα :P
03-08-2011, 12:45 #87
Hello nansyan! Πώς είμαστε σήμερα?????????????????????
03-08-2011, 13:02 #88
03-08-2011, 13:08 #89
Πως να είμαι, τα ίδια. Κοιμήθηκα με μία αίσθηση ότι είμαι μέσα σε βάρκα, με ένα μούδιασμα και σφήξιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στον αυχένα. Δεν έβαλα a/c γιατί λέω κάτσε μήπως είναι από αυτό, μπαααααααααααα. Ξύπνησα με ζαλάδα και κομμένα γόνατα πάλι από πριν ακόμα σηκωθώ, είπα στον άντρα μου να πάμε να κάνω εξετάσεις αίματος και μου λέει δεν έχεις τίποτα πριν ένα μήνα έκανες, (όλοι έτσι μου λένε, αλλά όταν πέσω κάτω και αποδειχτεί ότι κάτι έχω τελικά τότε θα είναι αργά.........) έφαγα το πρωινό μου και περιμένω μήπως νιώσω καλύτερα.
03-08-2011, 13:30 #90
Σ ενα μηνα δεν γινεται ν αλλαξε κατι..καλα σου λεει ο χριστιανος...Βασικα χαλαρωσε λιγουλακι...Εισαι στην τσιτα συνεχως....Ξερω γω,αυτο το αισθημα της βαρκας ειναι επειδη θες να πας διακοπες και δεν το παραδεχεσαι...ελα ελα πες το αυτο ειναι....χαχα..Δεν εχεις κατι σωματικο,στο μυαλο σου ειναι,στο μυαλο μας δηλαδη...Εγω περιμενω τωρα να παω στο γιατρο κι εχω ψιλοφρικαρει,η μανα μου ειναι με ημικρανια στο κρεβατι και δεν μπορει να ερθει μαζι,και θα με παει μονο ο πατερας μου,με τον οποιο δεν αισθανομαι και πολυ καλα σ αυτες τις περιστασεις...