Τι σκέφτεστε; - Page 241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 241 of 1532 FirstFirst ... 1411912312392402412422432512913417411241 ... LastLast
Results 3,601 to 3,615 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Η όλα η τίποτα ?
    ΟΛΑ βεβαια !!!!!!!

Σκεφτομαι πως με επιασε πολυ εντονη δυσφορια με την κατασταση στην ελλαδα κ θελω περισσοτερο απο ποτε να φυγω, αλλα 3 χρονια που μπορουσα να φυγω ξυνομουνα, κ τωρα που ειναι στο απροχωρητο δεν μπορω να φυγω οποτε θα σαπιζω εναν ακομη χρονο εδω... γαμω την κοινωνια μας/σας μεσα.......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι ποσο υπεροχα νιωθω που ειμαι τελειως μα τελειως μονος! εργενικη ζωη δε συγκρινεται λεμε, κανεις οτι θελεις οποτε θελεις για οσο θελεις χωρις να εχεις απολυτως κανεναν πανω απ'το κεφαλι σου. τελικα το προβλημα μου ηταν οντως οι αλλοι ανθρωποι, ασχετως τις μαλακιες που μου ειπαν εδω μεσα. δεν εχω λογο πλεον να γραφω σ'αυτο το φορουμ, αλλα θα παραμεινω γιατι ξεχωριζουν καποιες προσωπικοτητες και για τη παρεα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι ποσο υπεροχα νιωθω που ειμαι τελειως μα τελειως μονος! εργενικη ζωη δε συγκρινεται λεμε, κανεις οτι θελεις οποτε θελεις για οσο θελεις χωρις να εχεις απολυτως κανεναν πανω απ'το κεφαλι σου. τελικα το προβλημα μου ηταν οντως οι αλλοι ανθρωποι, ασχετως τις μαλακιες που μου ειπαν εδω μεσα. δεν εχω αναγκη πλεον να γραφω σ'αυτο το φορουμ, αλλα θα παραμεινω γιατι ξεχωριζουν καποιες προσωπικοτητες και για τη παρεα...
    ΚΕΝΟυλη σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να ημουν στη θεση σου!!! Δεν εχω προσωπικο χωρο και χρονο και τα "παιρνω" .... τοσο που θα δαγκωσω κανεναν :P

Banned
    να ειστε συνεπης στα ραντεβου σας αλλη φορα για να δαγκωσετε, αλλιως θα σας δαγκωσουν αυτοι επειδη αργησατε. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    να ειστε συνεπης στα ραντεβου σας αλλη φορα για να δαγκωσετε, αλλιως θα σας δαγκωσουν αυτοι επειδη αργησατε. :P
    χμμμ που αργησα?

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είμαι άλλη μια μέρα χωρίς δουλειά... και με ανασφάλεια για το αύριο....

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    χμμμ που αργησα?
    δε το λεω μονο για μενα, το λεω γενικα γιατι ολο τρεχεις και δε φτανεις και μπλεκουν συνεχως αλλοι και σε διακοπτουν και καθυστερεις και και και...

Senior Member
    Μόνη μου τα γράφω... μόνη μου τα ακούω... σκατούλια...

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο.. παντως ειτε αργησω ειτε δεν αργησω το ιδιο καλο ειναι :P ;)

Senior Member
    Hello!!!! is anybody out there????

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Hello!!!! is anybody out there????
    Ααααχ λιγη σημασια ζητας και εσυ βρε ερμο! :P Ποσο καιρο εισαι ανεργη?

Senior Member
    Έτσι!!! χα! χα! Αρκετό περίπου δυο χρόνια... από τότε που τελείωσε μια σύμβασή μου σ' ένα δήμο!! τα 'χω γράψει και εκτενώς... έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση της ημιμόνιμης ανεργίας και της ανασφάλειας...

Senior Member
    Έτσι!!! χα! χα! Αρκετό περίπου δυο χρόνια... από τότε που τελείωσε μια σύμβασή μου σ' ένα δήμο!! τα 'χω γράψει και εκτενώς... έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση της ημιμόνιμης ανεργίας και της ανασφάλειας...
    Ψαχνεις καθολου ή τα εχεις παρατησει?

Senior Member
    Ψάχνω... μόνο τώρα που είναι Αύγουστος λέω να το αφήσω για λίγο και να αρχίσω πάλι από το Σεπτέμβριο να ψάχνω.. τέλος πάντων είναι πολλά και περίπλοκα τα προβλήματα....

Senior Member
    Ψάχνω... μόνο τώρα που είναι Αύγουστος λέω να το αφήσω για λίγο και να αρχίσω πάλι από το Σεπτέμβριο να ψάχνω.. τέλος πάντων είναι πολλά και περίπλοκα τα προβλήματα....
    Εφοσον ειπες να το αφησεις για τον Σεπτεμβρη μην το σκεφτεσαι.. απολαυσε το ειδαλως δεν εχει κανενα νοημα να αγχωνεσαι και ταυτοχρονα να επιλεγεις το ψαξιμο απο τον Σεπτεβρη..