Τι σκέφτεστε; - Page 255
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 255 of 1532 FirstFirst ... 1552052452532542552562572653053557551255 ... LastLast
Results 3,811 to 3,825 of 22967
    Senior Member
    να τρελαθώ σαφώς όχι όπως παλιά αυτό δεν θα το ήθελα, εννοώ ότι δεν γίνεται εξ επήτηδες, η έστω με φυσικό τρόπο, το να τρελαθεί κάποιος (να τρελαθεί να προσπαθεί να πηδήξει το βουνό αλλά αντί να καταφέρει να το πηδήξει να αρχίσει να παρουσιάζει συμπτώματα σχιζοφερένειας).
    Last edited by carrot; 10-08-2011 at 04:59.

Senior Member
    είναι δυσκολο να κατανοήσει κάποιος που βρίσκεται σε άλλη κατάσταση (αλλού). είναι περιοδικό, όχι εφημερίδα αλλά του δευτερολέπτου, καταστάσεις έχω αλλάξει αρκετές φορές, συναισθηματικά είμαι νεκρός αλλά μέσα μου το ξέρω πως μια μαζική κατάθλιψη θα σκότωνε την λογική.

Senior Member
    από την άλλη, λογική και συναίσθημα είναι δύο αντίθετα πράγματα, δεν είναι το μαύρο άπσρο, όπως δεν είναι και το πάνω κάτω, ωστόσο σαν φαίνεται να είναι και τα δύο νεκρά θα έλεγα είναι για λίγο.

Senior Member
    το φοβερό είναι πως δεν βλέπω πολύ κίνηση γενικά, ένα κουνουπάκι και αυτό με το ζόρι (και να φανταστείτε χα δεν βάζω ούτε εντονομαπωθητικό πλέο), ένα τζιτζίκι που έκανε βομβιστική επίθεση στη κουζίνα μου και αυτά βασικά για σήμερα.

Senior Member
    σκέφτομαι βασικά αυτά τα τρία θεμελιώδη προταιρήματα, ένα συνεργικό καλό, μια εταιρική ατάκα που μουκόλησε..
    γρήγορο, έξυπνο, ασφαλές (ειδικά το αριστερό δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς πως είναι γρήγορο)
    αυτό είναι παλιό logo από τεχνολογική εταιρία η οποία νομίζω δεν υπάρχει πλέον
    μου άρεσε, μου αρέσει βασικά η πράσινη τεχνολογία, πίσω όμως απόλα αυτά κρύβονται μάρκετινγκ τρίκς, αγοραπωλησείες ιδεών και συμφωνίες,
    βλέποντας τους παλαιότερους υπολογιστές οι νεότεροι είναι, πιο γρήγοροι, πιο πράσινοι (πχ δεν βλάπτουν τόσο την όραση όσο οι παλαιότεροι, πιο ασφαλείς από κρασαρίσματα πχ) η τουλάχιστον ασυτό διαφημιζουν.
    έχει άλλος κανείς οτ ίδιο λogko στο πισι του?
    από κει και περα προφανώς και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω από το να γράφω σε ένα φορουμ

Senior Member
    και μετά από ένα τέτοιο ξέσπασμα λογικής αναρρωτιέμαι ποιοι είναι οι πραγματικά χριστιανοί, οι "αυξάνεσθε και πληθένεσθε" εννοώ

Senior Member
    πριν ξαπλώσω (ότι έντομο υπήρχε έφυγε τώρα) μες την τρελή γλύκα χαρά και σαπουνίλα αφού θα σαπουνιστώ λίγο ακόμα αναρρωτιέμαι γιατί δεν μου μιλάνε τόσο όσο θα ήθελα, η ότασν μου μιλάνε νιώθω σαν το σκουπιδόκανο που το κλωτσάνε, δηλαδή με βλέπετε σαν παρείσαρκτο, εντάξει λέω κάποιες φορές να 'ναι καλά τα κορίτσια εκέινες μπορούν να μας κάνουν καλά, να ξεχάσουμε τα προβλήματα για λίγο αφού σκέτο ποτό τι να μας κάνει

Senior Member
    ξέρω όμως πως ο κόσμος αυτός δεν φτιάχτηκε για όλους και ότι όσοι έμειναν απέξω είναι οι κυνηγημένοι, ούτε οι κλέφτες ούτε οι αστυνόμοι,
    είναι οι κυνηγημένοι, οι διωγμένοι, με τους θηρευτές τους απλησίαστους, να να είναι πασιφανές ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει με κίνηση ματ (νομίζω έτσι λέγεται στο σκάκι η τελευταία κίνηση).
    Last edited by carrot; 10-08-2011 at 04:46.

Senior Member
    αν και δεν φοβάμαι όπως παλιότερα νομίζω πως κάτι πε΄ριεργο σημβαίνει, ότι κάποιο τέρας σταμάτησε τη καρέκλα μου την ώρα που την περίστρεφα και ότι σαν να είδα μια καφέ σκούρα προς χρυσή μορφή , σαν μια παρουσία δίπλα μου, καθώς γύριζα το κεφάλι μου δεξιά, μου είπανε πως εγώ τα δημιουργώ αυτά μέσα στο κεφάλι μου αλλά εγώ κοντεύω να πιστέψω πως υπάρχει κάποιο τέρας η κάτι τέτοιο που τρομάζει μιρκά κασι μεγάλα παιιδά.

Senior Member
    λέω και γω θα κάνω κάτι όταν μου καπνίσει αλλά φαίνεται τελικά δεν θα μπορέσω να συνεχίσω έτσι και ότι θα χρειαστεί να πάρω ξανά φάρμακα για να μπορώ τουλάχιστον να λειτουργώ στην κοινωνία απο την άλλη σκέφτομαι πως είμαι ένας βαθυά νυχτωμένος και σαν φυλακισμένος κιόλας, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς, ο συντονισμός των ήχων να πω εντάξει εκεί μπορεί να φανεί πιο λογικό αλλά να παίρνει κάτι τόσο υλική διάσταση όση είναι το σταμάτημα μιας καρέκλας είναι εντελώς παράλογο, τι τέρας είναι αυτό δεν ξέρω, μέσα έξω η στο πουθενά? μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα αν δω την πραγματικότητα σε όλη της τη διάσταση νομίζω δεν θα είναι κάτι ευχάριστο.

Senior Member
    την φασαρία στο μετρό

Senior Member
    In this old house where every door is open
    διαβαζοντας τον καροτ σκεφτομαι οτι τελικα μαλλον πολλοι καταξιωμενοι ποιητες ηταν σε παρομοια φαση οταν εγραφαν.

Οτι μ εχει πιασει μια φοβερη αρνητικοτητα....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Οτι ακομα με επηρεαζουν πολυ αρνητικα ειδησεις με θανατους απο ανακοπη καρδιας...πφφφ

http://www.ant1online.gr/showbiz/mov...f472ce5d1.aspx
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    διαβαζοντας τον καροτ σκεφτομαι οτι τελικα μαλλον πολλοι καταξιωμενοι ποιητες ηταν σε παρομοια φαση οταν εγραφαν.
    σαν ποιον ας πουμε?