Πόσο τρελός είμαι τελικά? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 188
    Senior Member
    Ξερω οτι δεν μενει μονος παντως

Senior Member
    Εγω απο οτι καταλαβα ανακαλυψε οτι το ριχνουν φαρμακο στο φαγητο.

Αυτο ειναι σαφως στερηση ελευθεριας του ατομου (εαν ισχυει).

Αλλα....

μπορει να το καναν αυτο γιατι ενω ...δεν μπορουμε να δουμε τον εαυτο μας , οι αλλοι που μας αγαπανε βλεπουν οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο.

Το να σου ριχνουν κατι στο φαγητο για μεγαλο χρονικο διαστημα και να μην το καταλαβεις , ειναι σχεδον αδυνατο , οποτε μαλλον ειναι μια κινηση απελπισιας που εγινε προσφατα.

Carot , αν κρινω απο τα γραφομενα σου δεν εισαι καλα ρε συ. Τωρα δεν ξερω τι θα ελεγες εσυ στον εαυτο σου σαν εξωτερικος παρατηρητης.

Ελπιζω να με ακουσεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Νομιζω οτι εχει αναφερει στο παρελθον οτι μενει με τους γονεις του!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω απο οτι καταλαβα ανακαλυψε οτι το ριχνουν φαρμακο στο φαγητο.

Αυτο ειναι σαφως στερηση ελευθεριας του ατομου.

Αλλα....

μπορει να το καναν αυτο γιατι ενω ...δεν μπορουμε να δουμε τον εαυτο μας , οι αλλοι που μας αγαπανε βλεπουν οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο.

Το να σου ριχνουν κατι στο φαγητο για μεγαλο χρονικο διαστημα και να μην το καταλαβεις , ειναι σχεδον αδυνατο , οποτε μαλλον ειναι μια κινηση απελπισιας που εγινε προσφατα.
    Μπορει,ομως,κατι τετοιο να μην υφισταται και απλα να το νομιζει!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ναι μολις το διορθωσα...αυτο εννουσα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το να υπαρχει φαρμακο στο σπιτι, δεν ειναι καμια αποδειξη οτι στο εδωσαν!!!
    ειναι πολυ φυσικο να υπαρχουν φαρμακα στο σπιτι ατομου που ειναι σε αγωγη!
    το περιεργο θα ηταν να μην υπηρχαν!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καροτ
    μενεις μονος η συγκατοικεις με τους γονεις σου?
    Δεν μένω μόνος και δεν έχω που να πάω αν φύγω από εδώ που μένω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Δεν μένω μόνος και δεν έχω που να πάω αν φύγω από εδώ που μένω.
    γιατι να φυγεις? επειδη βρηκες ενα φαρμακο, νομιζεις οτι στο εδωσαν? ειναι και υγρο. θα καταλαβαινες την γευση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το να υπαρχει φαρμακο στο σπιτι, δεν ειναι καμια αποδειξη οτι στο εδωσαν!!!
    ειναι πολυ φυσικο να υπαρχουν φαρμακα στο σπιτι ατομου που ειναι σε αγωγη!
    το περιεργο θα ηταν να μην υπηρχαν!!
    Συμφωνω μαζι σου! Αληθεια καροτ πως το ανακαλυψες δεν μας ειπες... δωσε μας να το καταλαβουμε. Μηπως ειναι ολα αυτα στο μυαλο σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνω μαζι σου! Αληθεια καροτ πως το ανακαλυψες δεν μας ειπες... δωσε μας να το καταλαβουμε. Μηπως ειναι ολα αυτα στο μυαλο σου?
    Εγω παντως ενα επαιρνα ενα χαπι και ξαφνικα εβρισκα ενα αντιψυχωτικο που δεν παιρνω εγω σε υγρη μορφη θα φρικαρα.
    Αλλα φυσικα μπορει να μη το πηρες και ποτε.

Μπορει να ειναι για εκτακτη αναγκη. Μπορει να το ειχαν αγορασει παλια και να ξεμεινε. Μπορει καποιος αλλος να το παιρνει και να μη το ξερεις ή δεν θελει να στο πει. Μπορει χιλια-δυο. Μπορει απλως να ανησυχησαν και το αγορασαν.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εαν το δεχεσαι για μεγαλο διαστημα στο φαι , ενας νοημων ανθρωπος οπως εσυ αργα ή γρηγορα θα το καταλαβαινε.

Μπορει να σου εριξαν λοιπον φαρμακο ...μπορει και οχι. Απο κει και περα αυτο που εχει σημασια ειναι η ερωτηση εισαι συ καλα?

Carrot οσο διαβαζα τα οσα γραφεις πρεπει να εχεις πολυ πλακα..μου θυμιζεις ενα φιλο μου που ριχνουμε πολυ γελιο μαζι.Τρελη εγω τρελος και αυτος και φυγαμε για απογειωση χαχαχα..Παντως αν εχεις ενοχλησεις please παρε τα φαρμακα σου και σιγουρα θα υπαρχει το καταλληλο για εσενα.Εγω μπορει να σε θαυμαζω που εισαι τρελος αλλα οι νορμαλ μας παρεξηγουνε λιγο ,ξερεις τωρα βαρετοι normal ανθρωποι που να καταλαβουν.Οποτε ας χαπακωθουμε λοιπον και τα λεμε σε μια ανωτερη διασταση...:) με καλει η γη τωρα bye!

Senior Member
    Ισως θελει προσοχη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy View Post
    Carrot οσο διαβαζα τα οσα γραφεις πρεπει να εχεις πολυ πλακα..μου θυμιζεις ενα φιλο μου που ριχνουμε πολυ γελιο μαζι.Τρελη εγω τρελος και αυτος και φυγαμε για απογειωση χαχαχα..Παντως αν εχεις ενοχλησεις please παρε τα φαρμακα σου και σιγουρα θα υπαρχει το καταλληλο για εσενα.Εγω μπορει να σε θαυμαζω που εισαι τρελος αλλα οι νορμαλ μας παρεξηγουνε λιγο ,ξερεις τωρα βαρετοι normal ανθρωποι που να καταλαβουν.Οποτε ας χαπακωθουμε λοιπον και τα λεμε σε μια ανωτερη διασταση...:) με καλει η γη τωρα bye!
    Με τόσο θάνατο τριγύρω μου πως να γελάσω για πες μου. Να πάρω και γω αντικαταθλιπτικά η να τη πιώ την μπανανόφλουδα? Ουγκ χλωμό πρόσωπο όβερ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ισως θελει προσοχη..
    Όπως είπα θέλω να βρώ ένα τρόπο να εξατμίσω την ανθρωπότητα και φαίνεται πως αυτό έχει γίνει ούτως η άλλως, δεν είμαι εγώ αυτός γράφει στο πληκτρολόγιο οπότε μην δίνεται σε μένα τα συγχαριτήρια.

Βαρέστε προσοχή στον άρχοντα του σκότους, πάω να κοιμηθώ σε λίγο κάτω στο εικονοστάσιο γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση για ξεκούραστο ύπνο.

Ούγκ

Τα συμπτωματα της παθησης σου σε κανουν να θελεις να ξεσπασεις απλως οταν δεν ειμαστε καλα μας φταινε ολα..εγω οταν δεν ημουν καλα ξεσπουσα στους δικους μου τους ελεγα οτι φταινε αυτοι και τετοια.Τωρα που εγινα καλα βλεπω οτι εγω εχω το προβλημα κυριως.Στα γραφω απο ενδιαφερον και μονο!!

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast