weed
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: weed

Senior Member

weed

το χορτο λενε μειωνει την σεξουαλικη επιθυμια, αυξανει την ορεξη και θεραπευει την ναυτια. ο δικος μ 1-2 φορες που του δωσα να καπνισει μισο τσιγαρο ηταν ωωωρες αλλου ξεχναγε πραγματα και εκανε κ εμετο και ζαλιζοτανε. και δεν του σηκωνοτανε κιολας. εγω απ την αλλη το μονο που με πιανει ειναι η λιγουρα για παγωτο. τπτ αλλο. ουτε σοκολατα ουτε φαι. παγωτο μονο. κατα τ αλλα ειμαι πολυ ευδιαθετη και χαλαρη! μονο παγωτο και χασιμο της αισθησης του χρονου

το μεγαλυτερο θετικο ειναι οτι στην φαση εκεινη θελω πολυ να κανω σεξ. δεν βαριεμαι. και απανωτα μπορω!!!! τελικα τι ισχυει?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Ισχυουν διαφορα , οπως διαφοροι ειναι και οι ανθρωποι. Εναν τον διασκεδαζει , αλλον τον χαλαει κλπ.

Υπαρχουν φυσικα μερικα συνηθισμενα συμπτωματα.

Το να θες να φας---ειδικα γλυκα-- , το να χανεις την αισθηση του χρονου ειναι απο αυτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οπως λεει και ο κιπ
    τον καθενα τον επηρρεαζει διαφορετικα, αλλα και τον ιδιο ανθρωπο, μπορει να τον επηρρεασει διαφορετικα σε αλλη φαση και κυριως αν εχει κανει χρηση κι αλλων ουσιων, πχ αλκοολ, φαρμακα κλπ.
    τι το θες βρε μπροκ?
    δεν εχεις ηδη αρκετα προβληματα να ισορροπησεις τις ουσιες που παιρνεις ? (φαρμακα)

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    το χορτο λενε μειωνει την σεξουαλικη επιθυμια, αυξανει την ορεξη και θεραπευει την ναυτια. ο δικος μ 1-2 φορες που του δωσα να καπνισει μισο τσιγαρο ηταν ωωωρες αλλου ξεχναγε πραγματα και εκανε κ εμετο και ζαλιζοτανε. και δεν του σηκωνοτανε κιολας. εγω απ την αλλη το μονο που με πιανει ειναι η λιγουρα για παγωτο. τπτ αλλο. ουτε σοκολατα ουτε φαι. παγωτο μονο. κατα τ αλλα ειμαι πολυ ευδιαθετη και χαλαρη! μονο παγωτο και χασιμο της αισθησης του χρονου

το μεγαλυτερο θετικο ειναι οτι στην φαση εκεινη θελω πολυ να κανω σεξ. δεν βαριεμαι. και απανωτα μπορω!!!! τελικα τι ισχυει?
    ...δηλαδή από τα δέκα συμπτώματα τα τρία και με το ζόρι σου κάνουν..
    Δεν θα μείνω σε αυτό που λέει η ρεμ και είναι το σημαντικότερο, αλλά θα σου πω, πως άμα συνεχίσεις το βιολί, πάρεις κιλά και παραπονεθείς, θα τα ακούσεις, στο λέω να το ξέρεις.

Senior Member
    γιαυτο δεν κανω καθε μερα ρε! 2 την βδομ !

γιαυτο δεν κανω καθε μερα ρε! 2 την βδομ !
    ναι ρε! αλλά σκέψου πόσες τσάμπα θερμίδες παίρνεις, ο άλλος παθαίνει ντουβρουτζά, οπότε?

Senior Member
    Δεν ενδεικνυται κιολας , θα συμφωνησω με ρεμεντυ. Εχει κατηγορηθει για ορισμενα θεματα που ισως σε αφορουν και καλο θα ταν να το αποφευγεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Δεν εχω δοκιμασει ποτε χορτο κ ουτε εχω σκοπο κ ειμαι κ αντικαπνιστρια κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι να παρω ουσιες, να γινω λιωμα απο το ποτο κλπ κλπ κλπ για να.....φτιαχτω....!!!Ολα εγκεφαλικα ειναι....π.χ εμενα με φτιαχνει η μουσικη...Κ επειδη ειναι εγκεφαλικα περνοντας ουσιες τα καις τα εγκεφαλικα κυτταρα!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    δοκιμασε βρε 1α και θα δεις οτι δεν ειναι ιδιο το φτιαξιμο με την μουσικη!αχαχχαχα

ναι αλλα θελω να κανω σεξ οταν κανω!!!!! αυτο που οφειλεται? ενω κανονικα λενε πως σε ριχνει σεξουαλικα?

Senior Member
    ναι αλλα θελω να κανω σεξ οταν κανω!!!!! αυτο που οφειλεται? ενω κανονικα λενε πως σε ριχνει σεξουαλικα?
    Ωφείλεται στο οτι σου αδρανοποιεί το υποσυνείδητο κομμάτι του εαυτού σου που είναι ξενερωμένο με το σέξ . Σε άλλους προκαλεί μουργέλα ενω είναι δραστηριοι κανονικά , άλλους τους κάνει χαζοχαρούμενους και μετά απο συχνή χρήση απλά χαζούς , σε άλλους προκαλέι τσίτα και θέλουν να οδηγάνε συνέχεια ενω σε γενικές γραμμές ειναι χαλαροί τύποι , και γενικά προκαλεί μια κατάσταση ηνωμένα κουρελάδικα απο την πολυπλοκοτητα των παρενεργειών. ΝΑΙ παρενέργειες , γιατί κανονικά η βασική του χρήση είναι παυσίπονη .

Σε σένα πάντως που έχεις θεματάκι σεξουαλικό και σου σκαλίζει τα αφροδισιακά , είναι επικύνδινο να σκαλώσεις και να θες συνέχεια . πρόσεξε το γιατί μπορεί να γίνεις χασικλού για πλάκα .

Senior Member
    μακαρι να γινω χασικλου να μην βλεπω τι κανει ο ''ανθρωπος΄'' σε αθωα παιδια ειδικα κοριτσια! αισχος! του χρονου θα ρθει η 2α παρουσια κ ολοι αυτοι θα ψωφισουν και θα λιωνουν σε αχνιστες γουρνες με σκατα

Senior Member
    του χρονου θα ρθει η 2α παρουσια
    Ελα ρε...Πιστευεις κι εσυ σ'αυτο το ανεκδοτο?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ΑLIA αυτες τις μερες ναι. βλεπω σημαδια. εσυ δεν βλεπεις που κ που?

Senior Member
    ΑLIA αυτες τις μερες ναι. βλεπω σημαδια. εσυ δεν βλεπεις που κ που?
    Βλεπω οτι η βλακεια των ανθρωπων βλαπτει! Πιανεται αυτο για σημαδι?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    θες να πεις πως ειμαι βλακας?

Page 1 of 3 123 LastLast