Results 106 to 120 of 189
Thread: Το σύνδρομο του γραμματοσήμου
-
15-08-2011, 18:43 #106
Εγω θα ηθελα να πω οτι εαν καιγεται να μιλησει καποιος για σαδομαζοχισμο...ας ανοιξει θεμα.
Απαντωντας στο "φαινομενο του γραμματοσημου" ....βλεπω να απεχουν ετη φωτος τα δυο αυτα θεματα. Φυσικα δεν ειναι παραξενο να εκτρεπεται μια συζητηση σε ενα φορουμ.
Αλλα μηπως εχει παλι εκτραπει προς την ιδιαν κατευθυνση καπου αλλου?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 15-08-2011, 18:43 #107
αυτό τον παρακαλάω απο χθες αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα....δημόσια τουλάχιστον γιατί δεν άντεξα και τον ρώτησα πριβέ χθες και μου είπε αλλα ναι αν θέλεις seduction μίλα στα παιδιά γι αυτό :)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
15-08-2011, 18:46 #108
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
15-08-2011, 18:48 #109
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Αυτό όμως που προσπαθεί να περιγράψει ο Seduction, δεν έχει καμία σχέση με υποτίμηση, ταπείνωση, προσβολή ή εκφοβισμό όπως στη σχέση που έγραψα παραπάνω. Μιλά για κάτι που όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, μπορεί να είναι αμφίδρομο και συνειδητό. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω σε βοηθά, αλλά δες το σαν ένα mind game (που συμμετέχουν εξίσου και οι δύο), σαν ένα διαφορετικό lifestyle, ή και απλά σαν ένα ερωτικό παιχνίδι.
Και… Seduction, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς περιμένεις να… ενημερώσεις και να κάνεις διάλογο, όταν μονίμως ο τρόπος σου είναι προσβλητικός,
Εν κατακλείδι, ο καθένας έχει τον τρόπο του. Σου κάνει ο δικός μου - συζητάμε, δεν σου κάνει - δεν συζητάμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανόητα post και για flames. Οσο και να ψάξεις την συμμετοχή μου στο φόρουμ, δεν θα βρεις ποτέ στάση μου να ενοχλήσω το thread άλλου μέλους ακόμα και αν διαφωνώ μαζί του, όταν δε, βρίσκω κάτι ως αδιάφορο, απλά δεν συμμετέχω.
15-08-2011, 19:05 #110
Δεν θέλω να σχολιάσω το άλλο thread. Συμφωνώ πως με κάθε άνθρωπο αλληλεπιδρούμε διαφορετικά και προφανώς ευθύνονται και οι δύο για αυτό. Για το παρόν thread, είναι γεγονός πως όταν μια άποψη εκφράζεται απόλυτα και χωρίς υπόβαθρο, μπορεί να προκαλέσει ανάλογη αντίδραση. Νομίζω όμως πως μπορούμε να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε πιο διαλλακτικοί ή και να αδιαφορήσουμε όπως λες.
Και μιας και είπα 'αδιαφορία', ίσως θα ήταν καλό όπως νομίζω ήδη προτάθηκε από τον keep, να παραμείνουμε εδώ στα 'γραμματόσημα' και να ανοιχτεί ξεχωριστό θέμα για τα υπόλοιπα.
15-08-2011, 19:11 #111
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Κάθε μια και διαφορετική. Αυτές ορίζονται από τα μέρη που αποτελούν την σχέση και αποφασίζουν από κοινού το πλαίσιο της, βασιζόμενοι στην συμβατότητα, στην αμοιβαία εκτίμηση, στην ενιαία ανταπόδοση σεβασμού κλπ
Στις σαδομαζοχιστικές σχέσεις ή καλύτερα σε σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής όπως ανέφερε και η marina38 (που μπορεί να εμπεριέχoυν και σαδομαζοχισμό) μπορεί το play να μένει και να σταματά στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι, μπορεί να επεκτείνεται και έξω από αυτό, με μερική ή ολική παράδοση ελέγχου από το ένα μέρος στο άλλο, από κάποιες στιγμές της προσωπικής ζωής και σταδιακα μέχρι και σε σημείο 24/7.
Κάποια άτομα λειτουργούν σε όλες τις ερωτικές τους σχέσεις και με όλους τους ερωτικούς τους συντρόφους μόνο έτσι, κάποια άλλα όχι.
Ολα τα παραπάνω παίζουν. Η θέση μου είναι πως, αν επιλέγονται και γίνονται από ενήλικες ανθρώπους με νόηση και με γνώμονα πάντα την σύνεση / συναίνεση / ασφάλεια, ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Και φυσικά ούτε τα θεωρώ ψυχικές παθήσεις ή τα συγχέω με την παιδοφιλία (!!!) και άλλα φαιδρά που αναφέρθηκαν.
Επίσης πιστεύω πως ο άνθρωπος εκφράζει, απολαμβάνει και βιώνει τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα του στο όλο τους, μόνο όταν είναι απελευθερωμένος από οποιεσδήποτε στείρες αντιλήψεις και απαλλαγμένος από στερεότυπα και κοινωνικές νόρμες που τον πνίγουν και τον περιχαρακώνουν.
15-08-2011, 19:42 #112
Οταν αρχιζεις ν'απαντας με τα εξης λιγια: Ειναι υποκριτικο να ζητας "πολιτισμενη συζητηση" ,οπως επισης, ειναι υποκριτικο να λες οτι δεν υπαρχουν "απολυτες θεωριες" κι εσυ ν'ακολουθεις εναν ακρως απολυταρχικο τροπο στην εκφραση των αποψεων σου! Αυτο το πραγμα το εχεις κανει και σε αλλα θεματα αναφορικα με την Μητροτητα,Τις σχεσεις των δυο φυλων ( που υποστηριξες ακρως συντηρητικες αποψεις-κι υστερα χαρακτηριζεις εμενα συντηρητικη- λεγοντας οτι οι γυναικες οφειλουν να υποτασσονται απεναντι στον ανδρα...)! Ειναι προφανες οτι εχεις μπει στο εν λογω φορουμ με σκοπιμοτητες! Δυστυχως για σενα, τα κατινιστικα σου δεν παιρνουν ΣΕ ΜΕΝΑ γι'αυτο τραβα να τα κανεις εκει που σε παιρνει!
@ Σου εχω πει οτι δε θελω να "συζηταω" μαζι σου γιατι πολυ απλα δεν σε παιρνω στα σοβαρα κι εσυ συνεχιζεις να τσιριζεις και να με βριζεις! Θα σε παρακαλουσα να μειωσεις τη λασπη και τις τοξινες που πετας καθως και την εμπαθεια σου επειδη στεκομαι εμποδιο στη συνεχιση της θρεψης του ΕΓΩ ΣΟΥ!!! Καλο απογευμα-βραδυ!!!Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
15-08-2011, 19:54 #113
15-08-2011, 19:55 #114
Seduction και οι δικές σου απαντήσεις εκκρεμούν αλλά δεν το κάνουμε θέμα :Ρ
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
15-08-2011, 20:04 #115
15-08-2011, 20:07 #116
15-08-2011, 20:10 #117
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό το σύνδρομο (φαντάζομαι τρόπος του λέγειν) με τις σαδομαζοχιστικές τάσεις ή σχέσεις.
Γραμματόσημο είμαι όταν με φτύνουν και κολλάω περισσότερο, σωστά;Δεν νομίζω όμως ότι είναι γενικευμένη αντίδραση, δηλαδή σε κάθε φτύσιμο πάμε και κολλάμε. Τυχαίνει μερικές φορές να θεωρούμε τον άλλον τέτοια ευκαιρία (όταν σε χτυπούν τα βέλη του έρωτα) που ανεχόμαστε αυτό το ξεφτιλίκι...
Σορρυ για τους αντιεπιστημονικούς μου όρους!""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
15-08-2011, 20:16 #118
16-08-2011, 23:34 #119
θα μιλήσω καθαρά για το θέμα από προσωπική άποψη.κολλάω τρομερά με αυτούς που με φτύνουν μέχρι να βαρεθω..και δυστυχώς δν βαριέμαι εύκολα .αλήθεια πιστεύω ότι μπορεί να είναι είδος μαζοχισμου αυτό και φυσικά ξυπνάει τον εγωισμό σου. Τώρα για παράδειγμα έχω κολλήσει με έναν τύπο που με έκανε να μάθω πολλά για εμένα και μετά (ίσως από μαλακια μου ) δν μου ξαναμίλησε..καλα ok σίγουρα από μαλακια μου
17-08-2011, 03:40 #120
ένα είδος μαζοχισμού...? εννοείς αυτά που εννοεί ο seduction? Δηλαδή είσαι υποτακτική μπροστά στον άντρα σου θα μπορούσες να ζήσεις σε μια σχέση με το ταίρι σου να έχει τον πλήρη έλεγχο του χρόνου σου και του χώρου σου να αποφασίζει εκείνος αν θα μιλήσεις τι θα πείς πώς θα μιλήσεις η αν θα του μιλάς σε 2ο ενικό ή 2ο πλυθυντικό , τι θα φοράς αν θα κοιμάσαι σε κρεβάτι ή στο πάτωμα? Να σου μιλάει όπως θέλει και παρόλα αυτά εσύ να είσαι ευτυχισμένη σε αυτή τη σχέση και με δική σου επιλογή και συναίνεση να γίνεται όλο αυτό.
Ή μήπως πιο απλά είσαι στη φάση που είπε ο keep_walking?
:)[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you