Τι σκέφτεστε; - Page 272
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 272 of 1532 FirstFirst ... 1722222622702712722732742823223727721272 ... LastLast
Results 4,066 to 4,080 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εκανα σχεδον 2 χρονια την περιοδο 2001-02, ειχα παει κ στην αμερικη το 2007 κανα τριμηνο, εξαντλησα τη φοιτητικη ασφαλεια που ειχα κ το 2008 γυρισα ελλαδα κ πηγα στη δικη μου κανα εξαμηνο, οχι πολυ τακτικα μια στις 15-20 μερες, κ παω κ τωρα κανα εξαμηνο, δηλ 3 χρονια ας πουμε, σπαστα! ασε, ειμαι ασυμφορη κορη, στα ψυχολογικα! αφου την ψυχολογο μου την ξερω κ με ξερει απο τα 19 μου κ ειμαι 31 ετων γαιδαρα!

εχω διαβασει κ μονη μου αρκετα βιβλια αυτοβοηθειας, συμμετεχω κ στο φορουμ, θαμωνιασα πια, μοιραζομαστε κ τα ψυχολογικα μας πολλες φορες με φιλους/φιλες, πχ εχω γνωρισει ανθρωπους απο εδω κ κανω παρεα κ εξω, κ μιλαμε πολυ ανετα για ψυχολογικα ζητηματα, η ψυχικα υγεια κοποις κταται!

βασικα μου αρεσει η ψυχολογια, τη βρισκω δηλ.
    Μπράβο ρε συ. Πιστεύω πως είναι πολύ βοηθητικό το να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που έχουν και αυτοί τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα. Και να δημιουργούνται και φιλίες. Και μένα, ανέκαθεν μου άρεσε η ψυχολογία και πριν αποκτήσω προβλήματα δηλαδή.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μπράβο ρε συ. Πιστεύω πως είναι πολύ βοηθητικό το να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που έχουν και αυτοί τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα. Και να δημιουργούνται και φιλίες. Και μένα, ανέκαθεν μου άρεσε η ψυχολογία και πριν αποκτήσω προβλήματα δηλαδή.
    Ειναι ωραιο να συναναστρεφεσαι με...τελειους ανθρωπους , χωρις κανενα ιχνος κομπλεξ...αν υπηρχαν και εαν ταιριαζαν με τα χνωτα μας:)

Αλλα ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας και τα τερτιπια μας και ουσιαστικα ειναι οι χαρακτηρες και το ενδιαφερον που εχει ο καθενας , οχι τα προβληματα που κουβαλαει νομιζω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

οτι δεν προκειτε να τον ξεπερασω ποτε........?????!!!!!?????
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    σκεφτομαι πως τελικα η μοναξια οντως καταστρεφει ζωουλες. στα λογια ολα ευκολα μοιαζουν "τραβα βρες παρεα", στη πραξη ομως οταν κανεις δε νοιαζεται ειναι το θεμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ειναι ωραιο να συναναστρεφεσαι με...τελειους ανθρωπους , χωρις κανενα ιχνος κομπλεξ...αν υπηρχαν και εαν ταιριαζαν με τα χνωτα μας:)

Αλλα ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας και τα τερτιπια μας και ουσιαστικα ειναι οι χαρακτηρες και το ενδιαφερον που εχει ο καθενας , οχι τα προβληματα που κουβαλαει νομιζω.
    Δεν το καταλαβαίνω αυτό για τους τέλειους ανθρώπους. Είναι πιο καλά όταν συναναστρέφεσαι έναν άνθρωπο που έχει περάσει κατάθλιψη γιατίς αυτός μπορεί να σε καταλάβει. Ενώ οι άλλοι ποτέ δεν καταλαβαίνουν τίποτα γιατί δεν το έχουν νιώσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως τελικα η μοναξια οντως καταστρεφει ζωουλες. στα λογια ολα ευκολα μοιαζουν "τραβα βρες παρεα", στη πραξη ομως οταν κανεις δε νοιαζεται ειναι το θεμα...
    na soy pw pws to vlepw efw... filaraki pou to paizeis kai trelos geloie.

h koinwnia katastrefei anthrwpous.

h eksousia tous adynamous.

h vlakeia tous ligous.

to plhtos tis meiopsifies.

to gelio to katsoufi.

h kaloperash thn arrwstia.

Senior Member
    oi oikogenies tous orfanous

oi gamiades tous malakes

oi polloi tous ligous

kai oi roloi allazoun diarkws se enan kosmo dixws ologikh

Senior Member
    dioti re file o kathenas koitaei to arxidi tou ki as einai ena ki as mhn exei melon. eimaste xamenoi apo xeri ki omws to misos den teleiwnei pote.

Senior Member
    kai na eixes kamia dekaria ploysious mpampades sto kosmo auto tyous exases apo filous kapou sthn anazhthsh ths logikhs.

einai h koinwnia tvn mhden tvn ftwxwn mhden.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τελος να γραψω κατι και για την ALIA κι οσους προτειναν και προτεινουν γενικα πραγματα. αν δεν εχετε κατι συγκεκριμενο να πειτε για να βρει αμεσα λυση ο αλλος, καλυτερα μη γραφετε τπτ γιατι φαινεται σαν κοροϊδια. ειναι σαν μου λετε εσεις το προβλημα σας και να ερχομαι εγω να σας λεω "τραβατε στο διαολο και θα καλοπερασατε εγγυημενη ευχαριστηση" κτλ. φυσικα κι αμα ζουσα πιο κοντα στη φυση θα ημουν καλυτερα, ελα ομως που δεν εχω πουθενα να μεινω αλλιως θα ειχα ξεκουμπιστει ηδη απο δω!
    Καποτε σε μια πολη, ενας παραθεριστης ειχε χασει τον δρομο του. Ρωτησε,λοιπον, εναν κατοικο να του πει το δρομο. Ο παραθεριστης,ομως,οντας ανασφαλης και φοβουμενος μη ξεχασει τις οδηγιες, ειπε στον κατοικο να ερθει μαζι του αλλα εκεινος αρνηθηκε διοτι ειχε καποιες δουλειες. Τοτε ο παραθεριστης αρχισε να τον βλασφημα και συνεχισε να πορευεται χαμενος!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ενώ οι άλλοι ποτέ δεν καταλαβαίνουν τίποτα γιατί δεν το έχουν νιώσει.
    Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλο λογο μη λες!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλο λογο μη λες!
    Το κάνω αυτό που λες αλλά είναι δύσκολο να κρίνεις εάν δεν το έχεις νιώσει. Προσπάθησε όσο μπορείς να μπεις στην θέση των ασθενών, το λέω για σένα που είσαι και ψυχολόγος.

Senior Member
    είναι δύσκολο να κρίνεις εάν δεν το έχεις νιώσει. Προσπάθησε όσο μπορείς να μπεις στην θέση των ασθενών
    Αυτα τα δυο μου φαινονται λιγο αντιφατικα! Νομιζω οτι εχεις καταλαβει τι θελω να πω!

@ Δε θα χρησιμοποιουσα το ρημα "κρινω" αλλα "καταλαβαινω"!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είχα μία πολύ δύσκολη μέρα..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Αυτα τα δυο μου φαινονται λιγο αντιφατικα! Νομιζω οτι εχεις καταλαβει τι θελω να πω!

@ Δε θα χρησιμοποιουσα το ρημα "κρινω" αλλα "καταλαβαινω"!
    Χρησιμοποίησα το ρήμα κρίνω γιατί δυστυχώς πολλές φορές οι καταθλιπτικοί κρίνονται και κατακρίνονται ως υπερευαίσθητοι και προβληματικοί και άλλα ωραία κοσμιτικά. Γιατί σου φαίνεται αντιφατικό;