Results 16 to 30 of 56
Thread: Provlhma me thn gynaika mou...
-
22-08-2011, 14:55 #16
Το χασαμε το παιδι και μετα παντρευτηκαμε...αυτη λεει οτι με αγαπαει ακομα και σημερα...
Ενα αλλο παραδειγμα ειμασταν μια εβδομαδα διακοπες στο εξοχικο της με τα πεθερικα μου δεν πηγαμε αλλου λογω οικονομικων...ε κυριακη γυρναμε απο τις διακοπες και την δευτερα και την τριτη και την τεταρτη μας επαιρναν οι γονεις της τηλεφωνο να παμε να τους δουμε...της λεω κατσε μια εβδομαδα μαζι ειμασταν χαλαρωσε λιγο...της λεω πες την μητερα σου δεν μπορουμε να πηγαινουμε καθε μερα η μερα παρα μερα εχεις την δικια σου οικογεινεια τωρα οποτε μπορουμε θα πηγαινουμε...ναι μου λεει εχεις δικιο την επομενη μερα πηγαινει ερχεται σπιτι και με τσαμπουκα μου λεει ειναι αγαπημενα μου ατομα και δεν θα με κοψεις εσυ απο αυτους δεν θελεις να ερχονται καθολου και κατι τετοια...Βγαλε συμπερασμα...
- 22-08-2011, 14:58 #17
Κοίταξε, τα σχόλια που έχεις γράψει όντως δεν ακούγονται όμορφα. Για παράδειγμα, το τι φαίνεται στη φορολογική δήλωση δεν έχει σχέση με την ουσία των πραγμάτων. Κι αν είναι 'μικρό πράγμα' το να μην κοιμηθεί κανείς μαζί μετά τον αρραβώνα, είναι εξίσου 'μικρό' το να την απασχολεί το πώς θα φαίνεται μια δήλωση. Και το σχόλιο με τις σπουδές εγώ το ακούω σαν να σε υποτιμούσε, οπότε το ερώτημα είναι όχι τι έκανε η πρώην μαζί σου, αλλά γιατί εκείνη σε παντρεύτηκε τελικά. Επίσης φαίνεται μεγάλη επιρροή από την πατρική της οικογένεια. Έτσι όμως τα βλέπω εγώ, βασισμένη στην περιγραφή σου, που αν μη τι άλλο δείχνει ότι εσύ δεν ένιωθες καλά.
Αυτό που σε απασχολεί τώρα είναι μήπως ήσουν υπερβολικός και έδωσες μεγάλη σημασία σε μικροπράγματα κι έτσι χώρισες?
22-08-2011, 15:00 #18
διευκρίνησε μου κάτι σε παρακαλώ αυτή η συμπεριφορά άρχισε μόλις έχασε το παιδί? συνέβη κάτι στη σχέση σας και άρχισε να φέρεται έτσι ή πάντα ήταν απότομη μαζί σου ?
όσο για το σκηνικό με τη μητέρα της πολλοί άντρες (όχι όλοι) όταν παντρευτούν τη γυναίκα τους την αποκόβουν από την οικογένια της οπότε ίσως τρόμαξε ..[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
22-08-2011, 15:04 #19
Μπραβο αυτο ακριβως...θα πω και ακομη ενα σκηνικο...ηταν εγκυος και με φωναζει και μου λεει ελα θελω να σου πω κατι σοβαρο...της λεω τι?μου λεει το αλμπουμ με τις φωτογραφιες απο τον προηγουμενο αρραβωνα που ειχα κανει τι να το κανω?της λεω κανε οτι νομιζεις...λεω απο μεσα μου καλα ετοιμαζομαστε να κανουμε οικογενεια εχει το παιδι μας και την απασχολει το τι θα κανει το αλμπουμ με τον πρωην αρραβωνιαστηκο της...ακομα και τωρα που εχουμε χωρισει 1 εβδομαδα δεν εχει πηγε και με κατηγορουσε στους συγγενεις για να βγει λαδι οτι εγω δεν την αφηνα να δει τους δικους της και οτι ασχολουμαι με μικροπραγματα...εαν με αγαπουσε δεν θα το εκανε οπως δεν θα εκανε και ολα τα αλλα...
Οχι απο την αρχη τα ελεγε και τετοια απλα ειπα να μην το κοψω απο νωρις να δωσω ευκαιριες μηπως αλλαξει κατι...και τωρα με κατηγορει οτι αν την αγαπουσα θα τα ξεχνουσα ολα και θα συνεχιζαμε...
22-08-2011, 15:06 #20
Αφού δεν έχετε παιδί είναι ακόμα πιο ανώδυνο να λήξει αυτή η παρωδία. Νομίζω είναι προφανές ότι η κοπέλα δεν είναι έτοιμη/διατεθειμένη για "έγγαμο βίο" και δεν το εννοώ με την έννοια που δίνει η εκκλησία. Γιατί λοιπόν να βασανίζεστε και οι δύο;
Οι τόσο στενές επαφές με πεθερικά και γονείς θα σας στο διαλύσουν ούτως ή άλλως. Η σύζυγος δείχνει να το καταλαβαίνει αυτό;""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
22-08-2011, 15:10 #21
Νομιζει οτι ειμαι υπερβολικος και δεν το καταλαβαινει οτι δεν μπορει να ειναι συνεχεια με τους γονεις της...περυσι εγω δουλευα τα σ/κ και ποτε δεν εκατσε μαζι μου ασχετα αμα δουλευα η οχι να μου δειξει οτι νοιαζεται ρε παιδι μου μου ειπε συγγνωμη το πηρα εγωιστικα δεν ηθελα να χασω τα μπανια μου απο δω και περα θα σου δειξω οτι σε λατρευω...μετα απο αυτο εγιναν ολα οσα ειπα παραπανω με αποτελεσμα να ξενερωσω...ποσο υπομονη να κανω για να λεω οτι την αγαπαω μονο εγω...
22-08-2011, 15:16 #22
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
22-08-2011, 15:17 #23
Ενα αλλο που αυτο δεν ειναι και τοσο τρελο αλλα με πειραξε...εχω γενεθλια και βγαζω εξω σε ενα κεντρο την γυναικα μου την αδερφη της τον αδερφο της και την κοπελια του ετσι για να τους κερασω...δεν μου πηραν τιποτα ουτε ενα στυλο ετσι για το τυπικο...η γυναικα μου μου πηρε μια κολωνια τα πεθερικα μου τιποτα μου κοψανε μια τουρτα εσβησα ενα κερακι και η τουρτα στο ψυγειο τους...δεν λεω μπορει να μην ειχαν λεφτα αλλα ενα τυπικο για την κινηση εγω το πηρα σαν να μην με υπολογιζουν οικογενειακως...
Μα πιστευει οτι δεν ειναι κολλημενοι με τους γονεις της και με οτι λεω οτι να΄ναι δεν το καταλαβαινει...η αδερφη της απο την αλλη μου λεει αυτα δεν τα θεωρω λαθη αυτα που εκανε αν την αγαπουσες θα τα ξεχνουσες ετσι μου λενε...
22-08-2011, 15:20 #24
Καλέ μου νομίζω πως άσχετα με το ποιος είναι υπερβολικός και ποιος όχι, καταρχήν δεν επικοινωνείτε αποτελεσματικά και δεν καταλαβαίνεστε. Κι όσο για την αγάπη... η αγάπη από μόνη της, ακόμα κι αν υπάρχει, δεν είναι αρκετή για μια αρμονική συνύπαρξη. Από την άλλη, τι ακριβώς σημαίνει 'αγάπη', αν συνέχεια συμβαίνουν γεγονότα που δημιουργούν αμφιβολία?
22-08-2011, 15:21 #25
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
22-08-2011, 15:23 #26
Ναι οταν καποιος ζηταει συγγνωμη και μου λεει μετανιωσα καταλαβα τα λαθη δωσε μου μια πραγματικη ευκαρια και θα δεις ετσι μου ελεγε πριν χωρισουμε της λεω ενταξει και την επομενη μερα ερχεται με επιθετικοτητα και μου αναιρει ολα οσα μου ειχε δικιο την προηγουμενη τι να κανεις ειναι ανωφελο...
22-08-2011, 15:25 #27
Ξωτικό δεν αποποιουμαι απο τα λαθη μου...απλα ηθελα να δω αν μονο εγω τα βλεπω περιεργα αυτα η οντως ειναι...γιατι αρχιζεις και τρελενεσαι και λες τοσο χαζος ειμαι και τα βλεπω ετσι αρχιζει και σαλταρει το μυαλο σου...
22-08-2011, 15:25 #28
22-08-2011, 15:27 #29
Εχω την εντύπωση ότι μέσα στα λάθη σου είναι και η επιλογή σου να "μπλεχτείς" σε αυτό το οικογενειακό "γαϊτανάκι"...
22-08-2011, 15:28 #30
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία