Results 16 to 30 of 63
-
22-08-2011, 18:28 #16
είπαμε, ατυχές παράδειγμα. αυτό που ήθελα να τονισω είναι ότι ποτε δεν πρέπει να αγνοούμε το παρελθόν...
η απάντηση είναι ναι στις ερωτησεις σου, απλά δεν καταλαβαίνω το επιχειρήμα σου...αυτή την στιγμή δεν κοροιδέυω κανένα, γνωρίζει πως νιώθω και τι προσπαθω να αποδεκτώ καθημερινός.
- 22-08-2011, 18:33 #17
Στο επί πληρωμή σεξ αν υπάρχει κάτι το μεμπτό, αυτό υπάρχει από την πλευρά αυτουνού που πληρώνει, για κάτι που μπορεί να βρει τσάμπα, από την πλευρά αυτού που πληρώνεται, δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, ίσα ίσα μαγκιά του που βγάζει λεφτά για κάτι που υπάρχει παντού τσάμπα. Από κει και πέρα το παρελθόν είναι παρελθόν και το παρόν παρόν, ο καθένας έχει ένα παρελθόν που μπορεί να είναι οτιδήποτε, αυτό που ζούμε είναι το παρόν, όχι το παρελθόν. Αν η κοπέλα σε καλύπτει σαν σύντροφος σε παρόντα χρόνο, θα ήταν ανοησία για κάτι που ανήκει στην ζώνη του λυκόφωτος να το χαλάσεις και σε τελευταία ανάλυση σε τιμά το γεγονός το ότι μια κοπέλα με αυτό το παρελθόν επέλεξε εσένα να εμπιστευθεί και να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σου.
22-08-2011, 18:42 #18
δηλαδη, εσυ το θεωρεις εξυπναδα, να πληρωνεται κανεις πουλωντας το κορμι του, γιατι πιανει τους αλλους κοροιδα που το δινουν τσαμπα....
ξερεις, οσοι διαφωνουν με την αποψεις σου κι αναμεσα τους κι εγω, θεωρουν μεμπτο το να πουλας το κορμι σου, και τον ερωτα σου, γιατι τα θεωρουν πολυτιμα και ανεκτιμητα και πολυ λιγα τα λεφτα που θα κερδιζες απο αυτο. οχι επειδη δεν σκεφτηκαν να το κανουν...
αν καποια πουλαει το κορμι της για 50 και 100 ευρω, σημαινει οτι για τοσα το αξιολογει... και επισης σημαινει, οτι πιθανοτατα αφηνει τους αλλους να της φερονται σαν να αξιζει τοσα...
οσο για το παρελθον και το παρον και το μελλον, διαφωνω τελειως.
ειμαστε ανα πασα στιγμη ολο το παρελθον μας και καθοριζομαστε απο αυτο, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.,
δεν ειμαστε καταδικασμενοι απο τα λαθη μας βεβαια και αξιοι να καταστραφουμε απο αυτα, αλλα σιγουρα δεν σβηνεται τιποτε..
22-08-2011, 18:43 #19
22-08-2011, 18:58 #20
Μαγκιά σίγουρα δεν είναι αλλά όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία ιδίος όταν με την πάροδο των χρόνων εξελίσονται οι άνθρωποι και γίνονται καλύτεροι το παρελθόν όντως δεν σβήνεται αλλά λίγοι μένουν και ίδιοι. Από έναν πατέρα που την κακοποιεί τι επιπτώσεις περιμένεις? να υποτιμάει αργότερα την σεξουαλικότητα της και να την πουλάει...
παρόλο που δεν είναι μαγκιά το επάγγελμα τι θα γινόταν αν έκλειναν όλα τα μπουρδέλα ? μακάρι να κάνω λάθος...αλλα στην κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στο περιθώριο που δεν τους επιτρέπεται να ζήσουν τον έρωτα εκεί θα πάνε στα κόκκινα τα φώτα... Δεν έκανε κάτι ανεπανόρθοτο η κοπέλα.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
22-08-2011, 19:02 #21
Συγνωμη αν σου φανηκα "καπως" αλλα καπμια σχεση. Δεν σου ειπα οτι κοροιδευεις καποιον. Το επιχειρημα μου ειναι το εξης: Σε κανεναν δεν αρεσει το παρελθον του η εστω μερος του παρελθοντος του και σε κανεναν δεν αρεσει να κοιτα πισω ή να το σκαλιζει. ΟΤΙ και να εχει περασει καποιος πριν η εχει κανει δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο. Σαφως το παρελθον δειχνει και τι ειμαστε αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε μεσα απο τα ματια του παρελθοντος αλλα με βαση το παρελθον ποιοι ή τι ανθρωποι εχουμε/νε γινει. Εσενα δεν νομιζω να σου αρεσε αν καποια κοπελα σου εκρινε εσενα και το μελλον της σχεση σας μεσα απο το παρελθον σου και να σε απερριπτε ετσι δεν ειναι? Το παρελθον ειναι παρελθον, ολοι μας κανουμε λαθη και κανενας δεν ειναι τελειος. Μεσα απο το παρελθον και θες πες το ασχημο παρελθον? Ανηθικο παρελθον? Οτιδηποτε ειναι αυτο δεν σημαινει οτι βγαινουν μονο κακοι ανθρωποι.. Κακους ανθρωπους μπορεις να βρεις και σε ενα καλο περιβαλλον με τρομερο και φανταστικο περιτυλυγμα αλλα μεσα να ειναι τοοοσο σαπιο που να αηδιασεις... Καλο ειναι να μην πεφτουμε σε αυτη την παγιδα! Η κοπελα σου μιλησε ειλικρινα και αυτο κατι θα πρεπει να σημαινει για σενα!
22-08-2011, 19:02 #22
Εξαρτάται από την οπτική που βλέπει ο καθένας τα πράγματα, στο το πως αξιολογεί την κάθε κατάσταση, προφανώς έχουμε διαφορετική οπτική, θέλω να πιστεύω ότι η δική μου οπτική είναι πιο ρεαλιστική και ανθρωποκεντρική και λιγότερο απλοϊκή και εγωκεντρική, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει οποιοδήποτε παρελθόν και εφόσον δεν έχει βλάψει κανένα δεν θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να να τον κατακρίνω. Όταν αξιολογώ έναν άνθρωπο λαμβάνω υπόψη την συμπεριφορά του στο παρόν, το παρελθόν του είναι απλά ένα ενδεικτικό στοιχείο ενός ευρύτερου συνόλου.
Κατά τα άλλα η άποψή σου είναι απολύτως σεβαστή.
22-08-2011, 19:07 #23
κι εγω θελω να πιστευω οτι χορευω σαν την μαρθα γκραχαμ, αλλα μπορει και να μην ισχυει...
δεν προσεξες ομως καλα τι εγραψα.
ειπα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ το παρελθον μας οσο και να μην μας αρεσει, οτι ειναι ενα αναμφισβητητο γεγονος δηλαδη, δεν ειπα ποτε οτι δεν εχουμε δικαιωμα να εχουμε το οποιοδηποτε παρελθον, η δικαιωμα στα λαθη κλπ...
απλα λεω, οτι το παρελθον δεν ειναι κατι που ετσι επειδη δεν μας αρεσει, το πεταμε και το ξεφορτωνομαστε... αυτο ειπα..
απο κει και περα ομως, οπως ο καθενας εχει δικαιωμα σε οτι παρελθον του γουσταρει, ετσι κι εγω εχω δικαιωμα ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ, αλλα να κρινω ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
δεν το εχω? "αυτοδιαθεση" λεγεται η διαδικασια...
με τους αλλους ας κανει οτι θελει..
22-08-2011, 19:26 #24
Αυτό που λες μπορεί να μην είναι άμεση κατάκριση, αλλά είναι σίγουρα έμμεση και οπωσδήποτε αυτά που έχουμε ζήσει στο παρελθόν έχουν σε κάποιο βαθμό συμβάλει στην διαμόρφωση αυτού που είμαστε στο παρόν, αλλά όταν έχω μπροστά μου τα στοιχεία της συμπεριφοράς ενός ανθρώπου στο παρόν και τα βρίσκω αποδεκτά και υγιή δεν βρίσκω ότι έχει κάποιο νόημα να σκαλίζω και να ανασκάπτω το παρελθόν του για οποιοδήποτε λόγο.
22-08-2011, 19:30 #25
BllodyKate & zervg τα λετε παρα πολυ σωστα!!!
22-08-2011, 19:32 #26
Το "κακο" παρελθον μας δεν μας κανει "κακους" ανθρωπους... οποτε καλα κανουν καποιοι ανθρωποι και δεν μιλανε γι αυτο αν εχουν να αντιμετωπισουν ανθρωπους οπου κρινουν το παρελθον τους και οχι τον ανθρωπο σαν ανθρωπο!
22-08-2011, 19:32 #27
22-08-2011, 19:33 #28
22-08-2011, 19:44 #29
εμμμμμ
εδω ειναι το θεμα!
σε παραπεμπω στο πλαισιο του παραδειγματος που συζηταμε= "μια νεα σχεση".
ουτε ψυχιατροι ειμαστε ουτε καφετζουδες.
γνωριζοντας εναν ανθρωπο , εχουμε πολυ λιγα στοιχεια στην διαθεση μας για να αποφασισουμε αν θελουμε να εμπλακουμε μαζι του. εχοντας μια πληροφορια για το παρελθον του, σοβαρη και αξιοπιστη (μας την ειπε ο ιδιος) ειναι δυνατον να μην την αξιολογησουμε???
συμφωνω μαζι σου οτι ειναι μια εμμεση κατακριση το να αποφανθω "εμενα δεν μου κανει", αλλα αυτο δεν κανουμε ετσι κι αλλιως συναπτοντας προσωπικες και ειδικα ερωτικες σχεσεις???
επιλογες δεν κανουμε?
κατακριση δεν ειναι η οποιαδηποτε απορριψη ενος υποψηφιου???
γιατι ειναι θεμιτο να απορριψω εναν ανδρα για την εμφανιση του, αλλα δεν ειναι θεμιτο να τον απορριψω για ενα παρελθον που δεν μου αρεσει και δειχνει προβληματα στην προσωπικοτητα του?
πρεπει να γυρευω τον μπελα μου?
ετσι ειναι η ζωη φιλε μου. με τις επιλογες μας που καλουμαστε να κανουμε καθημερινα, παιρνουμε θεση στην κριση των αλλων.
απορριπτουμε, επιλεγουμε.. το ιδιο κανουν κι οι αλλοι για μας.. ειτε το θες ειτε οχι :)
οσο για το παρελθον, αυτο ακριβως εννοουσα προηγουμενως, οτι το παρελθον μας , μας καθοριζει σε αυτο που ειμαστε σημερα (αρα, δεν το ξεφορτωνομαστε ΠΟΤΕ).
22-08-2011, 19:50 #30
Το σωστο θα ηταν να μην μπαινουμε σε τετοιου ειδους κρισεις γιατι "οπως κρινεις θα κριθεις". Το αν κρινουμε καποιον απο την εμφανιση δεν ειναι ακριβως κριση καποιες φορες, ειναι και θεμα σεξουαλικοτητας.. το να σου βγαζει κατι το ερωτικο ή οχι ασχετα με την ομορφια και να θες να σχετιστεις μαζι του. Το θεωρω λοιπον ανωριμο ολο αυτο..