Πως προσεγγιζω μια 30 χρονη που δεν εχει εμπειριες; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 174
    Senior Member
    εχω απαντησει παραπανω ξεκαθαρα. να πω κατι τελευταιο μονο γιατι νομιζω οτι δεν εχω να πω κατι παραπανω: ας υποθεσουμε οτι εγω ειμαι αυτη η κοπελα. αν λοιπον εχω φτασει τα 30 κ δεν εχω κανει σεξ μπορει να πω: 1. πιστευω στον θεο, 2. ημουν ατυχη, 3. δεν μου αρεσει κανεις κ αλλα χιλια δυο για να εξηγησω στον εαυτο μου γιατι δεν εχω κανει σεξ. Ωστοσο, ολα αυτα μπορει να ισχυουν, ομως πισω απο αυτα βρισκονται λογοι σοβαροι που δεν μπορω να δω κ βλεπω μονο τα πανω πανω. Παραδειγμα: μπορει να φοβαμαι να αφεθω, να ειμαι πολυ καχυποπτη με τους αλλους, να επικεντρωνομαι στα αρνητικα των αλλων, να εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση κ.α. Αυτο συνθετει ενα προβλημα μεσα μου κ το αποτελεσμα φαινεται στην απουσια σεξουαλικης εκφρασης. Κανω μια σειρα απο παραδοχες, οπως θα εκανα κι σε μια συζητηση, διαλογο με εναν δικο μου ανθρωπο. Δεν εχω καμια διαθεση να την πω. Μονο μια γνωμη που μπορει να εχει μια αληθεια. Τα ιδια θα ελεγα κ σε μενα.

Αυτα:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    χαρακτηρισμοι οπως "που πας και μπλεκεις""κουβαλαει ενα σωρο προβληματα" και αλλες ταμπελες απο ειδημονες και ταμπελαδορους μονο εγω τα ειδα?λες και η παρθενια ειναι λεπρα!!!λες και αμα φαει το πεος η ψυχικη της υγεια θα λαμψει!χαχαχα!χιουμορ κανω και συγνωμη για τις εκφρασεις!μιλατε ολοι λες και την ξερετε την κοπελα..τεσπα φιλια σε ολους κ προσοχη στα βαρυγδουπα λογια!
    δώρα...σίγουρα δεν αρέσει σε όλους το...πέος, αλλά εδώ μιλάμε με βάση το μέσο όρο των ανθρώπων και όχι πως και τι έφτασε μέχρι εκεί.
    Και ναι, επειδή αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ, θεωρώ πως δεν είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να μην έχει σεξουαλικές εμπειρίες στα 30 της και ναι, θεωρώ πως ο θεματοθέτης δεν πρέπει να μπλέξει.

Banned
    να την καψουμε στην πυρα λοιπον!την παλιοανωμαλη!

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    να την καψουμε στην πυρα λοιπον!την παλιοανωμαλη!
    γιατι πιάνεις τα άκρα?
    ποιος είπε να την κάψουμε ή να την μαστιγώσουμε?
    Αυτό που συζητάμε είναι αν είναι ή ΟΧΙ προβλημα να μην κάνει κάποιος σεξ στα 30.

Banned
    με ταπωσες τωρα..οχι ειναι καραπροβληματικη!να της παραδωσεις μαθηματα σε παρακαλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    .Κ οπως κι αν το δουμε υπάρχουν ορια. Τα θετει πρωτα πρωτα η ιδια η φυση. Το αν θελουμε να τα δουμε ειναι αλλο καπελο.
    κ κριμα στον καθε ανθρωπο που στερει απο τον εαυτο του χαρές οπως ειναι και το σεξ (υπο προυποθεσεις).
    η φύση δίνει διαφορετικές δυνατότητες σε κάθε άνθρωπο, αν αναφέρεσαι σε οργανικά ζητήματα. άλλη ωρίμανση εμφανίζει ο γεννητικός σωλήνας κάθε γυναίκας. πάρε δυο οποιεσδήποτε γυναίκες στα 18 και θα δεις ότι δεν έχουν την ίδια ωρίμανση στο ουρογεννητικό τους σύστημα.
    τα όρια τα θέτει η κουλτούρα του καθενός. υπάρχουν αθίγγανες που στα 12 έχουν παιδιά. επειδή έχουν τη δυνατότητα πρέπει να την αξιοποιήσουν; το θέμα είναι πως αισθάνεται καθένας.
    για αυτό και δεν μπορείς να θεωρήσεις στέρηση κάτι που κάποιος άλλος επιλέγει για τον εαυτό του. γιατί δεν ξέρεις τι επιθυμεί και τι αισθάνεται.

ναι, μου έχεις τονίσει σε κάθε τόνο τι θεωρείς φυσιολογικό και τι όχι, και έχεις παραπέμψει ουκ ολίγες φορές οποιαδήποτε γυναίκα δεν έχει κάνει σεξ μέχρι τα 30 ή έχει αναζητήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητά της σε ειδικό.

αποποιείσαι εμμέσως της βαρύτητας των λόγων σου, τουλάχιστον αυτό είναι έντιμο και υπεύθυνο.

καθώς δεν αναφέρεις τα βιώματά σου δεν μπορώ να αναγνωρίσω και τις προθέσεις με τις οποίες κάνεις τις παρεμβάσεις σου, ειδικά όταν παρατηρώ hard core αφορισμούς του στυλ υγιής και μη υγιής.

δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση, γιατί είμαι σε έναν τομέα όπου έχω μάθει πολύ καλά να ξεχωρίζω τι εστί υγεία και τι όχι. αν μη τι άλλο, αυτό το ξέρω. οπότε αρνούμαι να συνεχίσω, ειδικά όταν παρουσιάζω 5 πράγματα αιτιολογημένα και παίρνω την ίδια απάντηση. "για μένα δεν είναι υγιές αυτό γιατί είναι καταπίεση". μπάζει από χίλιες μεριές ο συλλογισμός.

Banned
    Quote Originally Posted by empar View Post
    η φύση δίνει διαφορετικές δυνατότητες σε κάθε άνθρωπο, αν αναφέρεσαι σε οργανικά ζητήματα. άλλη ωρίμανση εμφανίζει ο γεννητικός σωλήνας κάθε γυναίκας. πάρε δυο οποιεσδήποτε γυναίκες στα 18 και θα δεις ότι δεν έχουν την ίδια ωρίμανση στο ουρογεννητικό τους σύστημα.
    τα όρια τα θέτει η κουλτούρα του καθενός. υπάρχουν αθίγγανες που στα 12 έχουν παιδιά. επειδή έχουν τη δυνατότητα πρέπει να την αξιοποιήσουν; το θέμα είναι πως αισθάνεται καθένας.
    για αυτό και δεν μπορείς να θεωρήσεις στέρηση κάτι που κάποιος άλλος επιλέγει για τον εαυτό του. γιατί δεν ξέρεις τι επιθυμεί και τι αισθάνεται.

ναι, μου έχεις τονίσει σε κάθε τόνο τι θεωρείς φυσιολογικό και τι όχι, και έχεις παραπέμψει ουκ ολίγες φορές οποιαδήποτε γυναίκα δεν έχει κάνει σεξ μέχρι τα 30 ή έχει αναζητήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητά της σε ειδικό.

αποποιείσαι εμμέσως της βαρύτητας των λόγων σου, τουλάχιστον αυτό είναι έντιμο και υπεύθυνο.

καθώς δεν αναφέρεις τα βιώματά σου δεν μπορώ να αναγνωρίσω και τις προθέσεις με τις οποίες κάνεις τις παρεμβάσεις σου, ειδικά όταν παρατηρώ hard core αφορισμούς του στυλ υγιής και μη υγιής.

δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση, γιατί είμαι σε έναν τομέα όπου έχω μάθει πολύ καλά να ξεχωρίζω τι εστί υγεία και τι όχι. αν μη τι άλλο, αυτό το ξέρω. οπότε αρνούμαι να συνεχίσω, ειδικά όταν παρουσιάζω 5 πράγματα αιτιολογημένα και παίρνω την ίδια απάντηση. "για μένα δεν είναι υγιές αυτό γιατί είναι καταπίεση". μπάζει από χίλιες μεριές ο συλλογισμός.

Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! ! !

Senior Member
    Quote Originally Posted by empar View Post

.......
    τα 18 που αναφερεις , ειναι πολυ προχωρημενη ηλικια για την βιολογικη ωριμανση του γεννητικου συστηματος της γυναικας.
    αν καποια κοπελα στα 18 δεν εχει ωριμο γεννητικο συστημα υπαρχει προβλημα (οργανικο και οχι ψυχολογικο)
    αν μιλουσες για τα 15 χρονια, τοτε ναι.
    περα απο αυτο ομως , ακομα και στα 18, δεν μπορεις να μεταφερεις το παραδειγμα αυτο στα 30 , ΜΕ ΤΠΤ!!!!
    δεν υπαρχει καμια περιπτωση μια γυναικα μετα τα 18 να μην εχει ωριμο συστημα αναπαραγωγης αν δεν εχει οργανικα προβληματα!

αυτο οσον αφορα το βιολογικο κομματι, οποτε ας το αποσυνδεσουμε απο το προβλημα γιατι με τπτ η αιτια της αγαμιας στα 30 δεν μπορει να ειναι βιλογικη, παρα μονο ψυχολογικη.
    και , προσωπικα συμφωνω με την σοφια οτι υπαρχει προβλημα.
    κανεις δεν ειπε οτι ειναι αλυτο και δεν αντιμετωπιζεται.
    αλλα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!
    χθες ηδη συζητουσα με μια φιλη ψυχολογο για ενα αντιστοιχο προβλημα μιας κοπελας, το οποιο αποκατασταθηκε . μετα απο 2 χρονια ψυχοθεραπειας...

οσο για το αρχικο ερωτημα του θεματοθετη.
    ΕΑΝ η πληροφορια ηταν ακριβης, γιατι ουτε αυτο δεν ξερουμε, εγω θα ελεγα να την συναντησει και να δει μονος του τι αισθηση παιρνει απο το ατομο αυτο, να δει αν οντως ισχυουν ολα αυτα που συζηταμε κι αν ναι, πως τα βιωνει η συγκεκριμενη κοπελα .
    αν αυτα που θα ακουσει του κανουν κλικ και θελει να προχωρησει, γιατι οχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    θεωρείς υγιές για έναν άνθρωπο στα 27 του να μν εχει κανει σεξ?
    Είμαι άρρωστη τελικώς...Που ν' αποτανθώ;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τ
    χθες ηδη συζητουσα με μια φιλη ψυχολογο για ενα αντιστοιχο προβλημα μιας κοπελας, το οποιο αποκατασταθηκε . μετα απο 2 χρονια ψυχοθεραπειας...
    Ευτυχως που υπαρχει το απορρητο των ψυχολογων και των ψυχιατρων..

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ευτυχως που υπαρχει το απορρητο των ψυχολογων και των ψυχιατρων..
    το απορρητο αφορα ονοματα και διευθυνσεις κοπελια.
    το να σου λεει καποιος μια κλινικη περιπτωση χωρις να ξερεις για ποιους μιλαει, δεν αφορα κανενα απορρητο

Senior Member
    "Ένας κλασικός λοιπόν ορισμός για το (ιδιωτικό) απόρρητο είναι ο εξής: «απόρρητο είναι κάθε γεγονός της ιδιωτικής ζωής, για τη διατήρηση της μυστικότητας του οποίου έχει συμφέρον το άτομο, στο οποίο αφορά» (von Liszt, 1897, σ. 422)."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα 18 που αναφερεις , ειναι πολυ προχωρημενη ηλικια για την βιολογικη ωριμανση του γεννητικου συστηματος της γυναικας.
    αν καποια κοπελα στα 18 δεν εχει ωριμο γεννητικο συστημα υπαρχει προβλημα (οργανικο και οχι ψυχολογικο)
    αν μιλουσες για τα 15 χρονια, τοτε ναι.
    περα απο αυτο ομως , ακομα και στα 18, δεν μπορεις να μεταφερεις το παραδειγμα αυτο στα 30 , ΜΕ ΤΠΤ!!!!
    δεν υπαρχει καμια περιπτωση μια γυναικα μετα τα 18 να μην εχει ωριμο συστημα αναπαραγωγης αν δεν εχει οργανικα προβληματα!

αυτο οσον αφορα το βιολογικο κομματι, οποτε ας το αποσυνδεσουμε απο το προβλημα γιατι με τπτ η αιτια της αγαμιας στα 30 δεν μπορει να ειναι βιλογικη, παρα μονο ψυχολογικη.
    και , προσωπικα συμφωνω με την σοφια οτι υπαρχει προβλημα.
    κανεις δεν ειπε οτι ειναι αλυτο και δεν αντιμετωπιζεται.
    αλλα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!

οσο για το αρχικο ερωτημα του θεματοθετη.
    ΕΑΝ η πληροφορια ηταν ακριβης, γιατι ουτε αυτο δεν ξερουμε, εγω θα ελεγα να την συναντησει και να δει μονος του τι αισθηση παιρνει απο το ατομο αυτο, να δει αν οντως ισχυουν ολα αυτα που συζηταμε κι αν ναι, πως τα βιωνει η συγκεκριμενη κοπελα .
    αν αυτα που θα ακουσει του κανουν κλικ και θελει να προχωρησει, γιατι οχι?
    κάνεις λάθος σε αυτό. μέχρι τα 21-22 συνεχίζεται η ωρίμανση του γεννητικού συστήματος της γυναίκας.
    δεν μεταφέρω από τα 18 στα 30.. εξηγώ απλώς ότι οι δυνατότητες ακόμη και ανάμεσα στους υγιείς ανθρώπους ποικίλουν. πόσο μάλλον αν η γυναίκα έχει οργανικό θέμα, που είναι μέσα στις πιθανότητες.
    εμμένετε στο να αποκαλείται πρόβλημα το συγκεκριμένο θέμα, γιατί μάλλον υπήρξατε αρκετά τυχεροί/ες ώστε να το κάνετε "στην ώρα του", σύμφωνα με τις επιταγές της κουλτούρας σας. αν δεν μπορείτε να διαισθανθείτε ποια θα ήταν η θεραπευτική προσέγγιση (μιλώ για διαίσθηση γιατί είναι πιο εύκολο να το δείτε ανθρώπινα, από το να μελετήσετε μεθόδους προσέγγισης του συγκεκριμένου ατόμου), τότε σίγουρα δεν θα επιλύσετε τίποτα.
    καταλήγω ότι είναι η χαρά της άσκησης εξουσίας στην ψυχοσύνθεση της συγκεκριμένης κοπέλας και άλλων με παρόμοια ζητήματα αυτό που κερδίζετε με τη διάκριση "υγιής"-"μη υγιής".
    χαίρομαι που προτρέπεις τον θεματοδότη να τη συναντήσει. γιατί προηγουμένως του έλεγαν όλοι "μακριά".

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    "Ένας κλασικός λοιπόν ορισμός για το (ιδιωτικό) απόρρητο είναι ο εξής: «απόρρητο είναι κάθε γεγονός της ιδιωτικής ζωής, για τη διατήρηση της μυστικότητας του οποίου έχει συμφέρον το άτομο, στο οποίο αφορά» (von Liszt, 1897, σ. 422)."
    ΑΚΡΙΒΩΣ.
    οποτε αν δεν ξερουμε το ατομο που το αφορα, ποιο απορρητο του εχει καταργηθει??? ;)

Senior Member
    ...................

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast