Ένα πρόβλημα 12 χρόνων... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    το πιο πιθανο ειναι να υποθεσει οτι δε φιλασ καλα οτι δε ξερεισ αποκλειεται κι ετσι θα προσπαθησει να σε μαθει ετσι γινεται συνηθωσ η μπορεισ να τον ρωτησεισ μετα το πρωτο ακουμπημα πωσ του αρεσει το φιλι και καλα οτι θελεισ να τον ευχαριστησεισ η μπορεισ να βγαλεισ απλα τη γλωσσα εξω και να κανει αυτοσ τα υπολοιπα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalina View Post
    Όχι,αυτό με σταματάει. Τα άλλα δεν με νοιάζουν, το θέμα είναι πώς θα γίνει η αρχή. Και δεν θέλω να το καταλάβει ... Είναι υπερβολικό το άγχος μου; Απλά, θέλω να το κάνω καλά.
    ναι, ειναι υπερβολικο.
    ειναι παραπανω κι απο υπερβολικο.
    στην πραγματικοτητα, αν εισαι απλα χαλαρη, ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΘΕΙΣ, οχι να το κανεις σαν πειραμα, αν τον αφησεις να κανει οτι θελει αυτος , δεν θα καταλαβει τιποτε.

Quote Originally Posted by pad View Post
    το πιο πιθανο ειναι να υποθεσει οτι δε φιλασ καλα οτι δε ξερεισ αποκλειεται κι ετσι θα προσπαθησει να σε μαθει ετσι γινεται συνηθωσ η μπορεισ να τον ρωτησεισ μετα το πρωτο ακουμπημα πωσ του αρεσει το φιλι και καλα οτι θελεισ να τον ευχαριστησεισ η μπορεισ να βγαλεισ απλα τη γλωσσα εξω και να κανει αυτοσ τα υπολοιπα
    Καλό αυτό... Μπορώ να το κάνω έτσι.Τώρα, όμως, μένει κάτι άλλο.... Κι αν παρά τις προσπάθειές του εγώ δεν τα καταφέρνω. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Αν είμαι 100% χαλαρή, μπορεί και να πάνε όλα καλά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalina View Post
    Καλό αυτό... Μπορώ να το κάνω έτσι.Τώρα, όμως, μένει κάτι άλλο.... Κι αν παρά τις προσπάθειές του εγώ δεν τα καταφέρνω. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Αν είμαι 100% χαλαρή, μπορεί και να πάνε όλα καλά;
    χρειαζεται μονο να τον ποθεις, και να εισαι χαλαρη.αυτα τα δυο.τιποτε αλλο, πιστεψε με.
    δοκιμασε το κι αν δεν ειναι ετσι, ελα να μου πεις

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χρειαζεται μονο να τον ποθεις, και να εισαι χαλαρη.αυτα τα δυο.τιποτε αλλο, πιστεψε με.
    δοκιμασε το κι αν δεν ειναι ετσι, ελα να μου πεις
    Ωραία.... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Κι εγώ πιστεύω ότι με το να αγχώνομαι, το μόνο που καταφέρνω είναι να το χειροτερεύω.....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234