Γραφεία Συνοικεσιών- γραφεία γνωριμιών - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Έχεις αναγάγει σε αυτοσκοπό το παιδί και μάλιστα χωρίς τις καλύτερες προθέσεις (το κάνω παιδί να μην μείνω μόνη δεν είναι μία από αυτές τουλάχιστον)! Αναθεώρησε τις σχέσεις σου με τους άνδρες, μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από το να είναι δωρητές σπέρματος, (καλά όχι όλοι :P) και βρες ένα καλύτερο λόγο να αποκτήσεις παιδιά χωρίς να πιέζεσαι.

Δεν είσαι η μόνη 36χρονη χωρίς παιδί, στον 21ο αιώνα ζούμε! Πολλοί κάνουν παιδιά για να ικανοποιήσουν τα δικά τους απωθημένα και μετά τα παιδιά τους έρχονται εδώ! :P
    οκ, κατεβαζουν και τα σκουπιδια :Ρ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Και τελοσπαντων, μηπως δεν εισαι 36 αλλα 29?

Banned
    μπα δεν είμαι 29 το "1982" το έβαλα για άλλον λόγο

αγαπητή Αννα...

δεν σου φταίει ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα παιδί ούτε ο εαυτός σου να πάρεις τόσο κόσμο στο λαιμό σου επειδή έφτασες 36 και δεν έχεις σύντροφο ή προοπτική γάμου με κάποιον.
    Κάπου ανέφερες πως έχεις να κάνεις σχέση 5-6 χρόνια. Εχεις ανναρωτηθεί τι φταίει γι αυτό?
    Το θεωρείς φυσιολογικό ένας άνθρωπος να απέχει τόσα χρόνια από την ενεργό συναισθηματική/σεξουαλική δράση και κάπου εκεί να μη λέει πως του λείπει η αγάπη ή η συντροφικότητα αλλά η αποκατάσταση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αγαπητή Αννα...

δεν σου φταίει ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα παιδί ούτε ο εαυτός σου να πάρεις τόσο κόσμο στο λαιμό σου επειδή έφτασες 36 και δεν έχεις σύντροφο ή προοπτική γάμου με κάποιον.
    Κάπου ανέφερες πως έχεις να κάνεις σχέση 5-6 χρόνια. Εχεις ανναρωτηθεί τι φταίει γι αυτό?
    Το θεωρείς φυσιολογικό ένας άνθρωπος να απέχει τόσα χρόνια από την ενεργό συναισθηματική/σεξουαλική δράση και κάπου εκεί να μη λέει πως του λείπει η αγάπη ή η συντροφικότητα αλλά η αποκατάσταση?
    Δεν μου φαινεται κατι σπανιο το συναισθημα της αννας. Ειναι πολυ ανθρωπινο και πολυ συνηθισμενο. Ουτε μπορουμε να ξερουμε γιατι δεν εχει να κανει σχεση 5-6 χρονια. Δεν σημαινει οτι κατα καποιο τροπο κατι τρεχει με αυτην.

Το συναισθημα της απελπισιας , της μοναξιας , του τι κανω στη ζωη μου , το οτι με προσπερναει η ζωη , ολοι τα εχουμε νοιωσει λιγο-πολυ.

Αλλωστε , παρολο τους τοσους καινουριους τροπους επικοινωνιας , υπαρχουν ακομα ανθρωποι που αισθανονται και ειναι μονοι και θελουν κατι στην ζωη τους.

Ειναι λιγο σκληρο να λες στον αλλον , δεν αξιζεις να τεκνοποιησεις...γιατι το βλεπεις πολυ εγωιστικα και θα ειναι κακο για το παιδι. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Έχω πρόβλημα με το χαρακτήρα μου, μου λέει ο κόσμος και πιστεύω ότι έχει δίκαιο, και δεν μπόρω να κάνω εύκολα παρέες ούτε σχέση εύκολα μπορώ να κάνω και να την κρατήσω, ενώ λένε επίσης ότι είμαι ωραία κοπέλα.

Αυτά τα τελευταία χρόνια γιατί παλιότερα ήμουνα εντελώς κοινωνική με πολλές παρέες, που περνούσαμε καλά, νομίζω ότι ήτανε επιφανειακές φιλίες και τίποτα παραπανω εκτός κανένα δυο φίλες που μου μείνανε ως τώρα.

Βασικά δεν νομίζω ότι είμαι κακό άτομο, αλλά να ο χαρακτήρας μου είναι κάπως. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενώ είναι καλοί φαίνονται κακοί είναι οι λεγόμενοι παρεξηγημένοι χαρακτήρες- από αυτό είμαι εγώ με παρεξηγούνε εύκολα.

Banned
    anna μπήκες για "συμβουλές" και για συζήτηση και αντ' αυτού διαβάζεις κατηγορίες και επιθέσεις (!)

Μην πτοείσαι. Υπάρχουν και μέλη που συζητούν σε αυτό το φόρουμ. Υπάρχουν και μέλη, που δεν είναι κακιασμένα από την, ίσως - πιθανόν, μίζερη ζωή τους. Θα διακρίνεις εύκολα τις ώριμες γραφίδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    anna μπήκες για "συμβουλές" και για συζήτηση και αντ' αυτού διαβάζεις κατηγορίες και επιθέσεις (!)

Μην πτοείσαι. Υπάρχουν και μέλη που συζητούν σε αυτό το φόρουμ. Υπάρχουν και μέλη, που δεν είναι κακιασμένα από την, ίσως - πιθανόν, μίζερη ζωή τους. Θα διακρίνεις εύκολα τις ώριμες γραφίδες.
    μιζερη ζωη... χμ.... ωριμες γραφιδες ...χουμφ...
    the way i see it
    μιζερη ζωη, γενικα μιλωντας, μαλλον ζει καποιος που δεν μπορει να βρει παρτενερ και αναγκαζεται μ ετην ωριμη γραφιδα του , να λεει ψεματα για τις φιλικες του προθεσεις σε προβληματισμενα κοριτσακια με σκοπο να τις ψησει να βγουν για ενα ποτο κι εκει τους ριχνεται σαν λιγουρης για να τις χουφτωσει παρα την θεληση τους...
    (τυχαιο το παραδειγμα ε? δεν αφορα καποιον, ε? οποιος καταλαβε- καταλαβε, ε?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by anna1982 View Post
    Έχω πρόβλημα με το χαρακτήρα μου, μου λέει ο κόσμος και πιστεύω ότι έχει δίκαιο, και δεν μπόρω να κάνω εύκολα παρέες ούτε σχέση εύκολα μπορώ να κάνω και να την κρατήσω, ενώ λένε επίσης ότι είμαι ωραία κοπέλα.

Αυτά τα τελευταία χρόνια γιατί παλιότερα ήμουνα εντελώς κοινωνική με πολλές παρέες, που περνούσαμε καλά, νομίζω ότι ήτανε επιφανειακές φιλίες και τίποτα παραπανω εκτός κανένα δυο φίλες που μου μείνανε ως τώρα.

Βασικά δεν νομίζω ότι είμαι κακό άτομο, αλλά να ο χαρακτήρας μου είναι κάπως. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενώ είναι καλοί φαίνονται κακοί είναι οι λεγόμενοι παρεξηγημένοι χαρακτήρες- από αυτό είμαι εγώ με παρεξηγούνε εύκολα.
    αννα μου
    οσο σε διαβαζω και αναπτυσεις τους προβληματισμους σου, μου φαινεσαι σαν διδυμη αδερφη μιας κοπελας που εμπαινε εδω. ειχε ακριβως τα ιδια ζητουμενα και τους ιδιους ενδοιασμους.
    ψαξε θεματα της, ισως οι απαντησεις που επαιρνε βοηθησουν σε κατι
    την ελεγαν λιμπα. δλδ lightbluepath και μετα whitecandle

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αννα μου
    οσο σε διαβαζω και αναπτυσεις τους προβληματισμους σου, μου φαινεσαι σαν διδυμη αδερφη μιας κοπελας που εμπαινε εδω. ειχε ακριβως τα ιδια ζητουμενα και τους ιδιους ενδοιασμους.
    ψαξε θεματα της, ισως οι απαντησεις που επαιρνε βοηθησουν σε κατι
    την ελεγαν λιμπα. δλδ lightbluepath και μετα whitecandle
    χαχα σε ευχαριστώ, είμαι ξεχωριστή προσωποικότητα

δεν νομίζω ότι μοιάζω με καμία λιμπα, αν και δεν την γνωρίζω την κοπέλα

Banned
    Quote Originally Posted by Seduction View Post

Ευχαριστώ, αλλά νομίζω ότι ακόμη δεν δέχτηκα καμία επίθεση.

Μήπως αυτό το ότι μου είπαν ότι μοιάζω με κάποια Λίμπα να το πάρω σαν επίθεση;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by anna1982 View Post
    Ευχαριστώ, αλλά νομίζω ότι ακόμη δεν δέχτηκα καμία επίθεση.
    χαχαχα! οχι αννα μην αγχωνεσαι, απλα εδω επειδη συνηθιζουν να μπαινουν παλια μελη με καινουρια νικς συνηθιζεται αυτη η ανιχνευση, ενοχλητικη μερικες φορες σιγουρα.

Οσο για τις επιθεσεις στο φορουμ, μιας και εισαι κοπελα και ανοιξες θεμα σχετιακ με σχεσεις κτλ, να προσεχεις κατι καλοπροαιρετα αρσενικα προθυμα να σε συμβουλευσουν και να σε στηριξουν, γιατι υπαρχουν αρκετα τετοια εδω μεσα, θα το καταλαβεις, θα σου στειλουν πριβε μηνυμα η αιτημα φιλιας, και μετα θα ζητανε msn και facebook, και αυτοι ναι μπορουν αν γινουν ενοχλητικοι αν παρουν θαρρος. Αυτο προς καθε θηλυκο νεο μελος.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    χαχαχα! οχι αννα μην αγχωνεσαι, απλα εδω επειδη συνηθιζουν να μπαινουν παλια μελη με καινουρια νικς συνηθιζεται αυτη η ανιχνευση, ενοχλητικη μερικες φορες σιγουρα.

Οσο για τις επιθεσεις στο φορουμ, μιας και εισαι κοπελα και ανοιξες θεμα σχετιακ με σχεσεις κτλ, να προσεχεις κατι καλοπροαιρετα αρσενικα προθυμα να σε συμβουλευσουν και να σε στηριξουν, γιατι υπαρχουν αρκετα τετοια εδω μεσα, θα το καταλαβεις, θα σου στειλουν πριβε μηνυμα η αιτημα φιλιας, και μετα θα ζητανε msn και facebook, και αυτοι ναι μπορουν αν γινουν ενοχλητικοι αν παρουν θαρρος. Αυτο προς καθε θηλυκο νεο μελος.
    Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αγαπητή Αννα...

Δηλαδή, όποιος είναι 36 χρονών και αντιμετώπιζε προβλήματα από τα 29 (για διάφορους λόγους πχ για να φροντίζει τον άρρωστο γονιό του) και άφησε πίσω την προσωπική του ζωή θέλεις να πεις ότι δεν είναι φυσιολογικός; δεν είναι άξιος να κάνει παιδιά;

Senior Member
    Αξια εισαι φυσικα! Μπορεις να κανεις παιδι με εξωσωματικη και πιστευω οτι ειναι πιο αξιοπρεπες... εκτος αν τυχει να γνωρισεις καποιον καλο και γινει κατι στα γρηγορα και οσο αντεξει η σχεση...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast