Results 76 to 90 of 385
Thread: Άβυσσος η ψυχή...του άντρα?
-
31-08-2011, 00:26 #76
τζουλιας δεν υπαρχει περιπτωση να σε βιασει βρε κοπελα μου,αν ηταν θα το ειχε κανει εδω και καιρο με αλλες φοιτητριες...
μονο αν το αφησεις εσυ να γινει θα γινει,και προφανως σε ειδε και λιγο φοβιτσιαρα και σκεφτηκε"οριστε ενα καλο κοροιδακι"
πριν σκεφτεις να πας σε αστυνομιες κλπ,παρε τηλ καποιο γνωστο σου δικηγορο και μαθε τι μπορεις να κανεις και τι ελπιδες εχεις.νομος δεν σημαινει δικαιοσυνη,μη το ξεχναμε αυτο.
και σταματα να φοβασαι.ο αλλος φοβαται περισσοτερο απο σενα μη του καταστρεψεις την φημη,πιστεψε με σε αυτο.
- 31-08-2011, 00:27 #77
31-08-2011, 00:28 #78
31-08-2011, 00:28 #79
31-08-2011, 00:29 #80
31-08-2011, 00:30 #81
31-08-2011, 00:33 #82
31-08-2011, 00:35 #83
το ξερω κοπελα μου...αλλα δεν μπορεις να αφησεις και εναν σαχλαμαρα να σου χαλασει τη ζωη
31-08-2011, 00:35 #84
julias λυπάμαι για ό,τι συνέβη αν και δυστυχώς δεν με εκπλήσσει όταν μιλάμε για ελληνες ακαδημαικούς. επειδή κινούμαι σε αυτούς τους χώρους θα σου έλεγα να τον αντιμετωπίσεις ευθέως (ίσως από το τηλέφωνο ή ακόμα και email -- τα γραπτά μένουν) υπογραμμίζοντας πόσο απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη ήταν η συμπεριφορά του και να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν τον φοβάσαι (κι ας είσαι μέσα σου ταραγμένη, φοβισμένη κτλ.). Νομίζω ότι αποκτά άλλη βαρύτητα μια τέτοια τοποθέτηση από πλευράς σου, μακριά από τον 'βρασμό' της στιγμής. Νομίζω ότι έχει αξία αυτό από μόνο του (διότι στο ελλ. πανεπιστήμιο σχεδόν τίποτα δεν είναι αυτονόητο δυστυχώς) και αν το κάναμε όλοι/όλες να βάζαμε κάποιο φρένο σε τέτοιους κακομοίρηδες. Κατά τα άλλα, εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να συνεχίσω το διδακτορικό με αυτόν τον άνθρωπο κι ας μην το επαναλάμβανε ποτέ. Όπως είπες κι εσύ είναι κρίμα να σου χαλάει την όρεξη για το αντικείμενο κτλ, ειδικά όταν μιλάμε για διδακτορικό που κατά κύριο λόγο το κάνουμε από αγάπη για το αντικείμενο και μόνο. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις επόπτη στο Ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά υποψιάζομαι ότι ίσως είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις και ίσως και εκείνος να το θέλει αν του κάνεις σαφές ότι κατόπιν τέτοιας συμπεριφοράς θα υποβαθμιστεί μοιραία η όλη συνεργασία.
31-08-2011, 00:37 #85
ναι, γιατι να μην γινεται. δεν λεω να παρεις καποιον περαστικο, αλλα να πας με εναν φιλο σου, με τον συντροφο σου, με καποιον με πολυ ελευθερο χρονο.
εγω θα πηγαινα με τον φιλο μου που ειναι και γυμνασμενο παλικαρι και θα χεζοταν πανω του ο παπους στην σκεψη οτι θα πεσει στα χερια του
διαφορετικα, δοκιαμσε αλλη μια συναντηση κι αν μεν τολμησει να σε εκβιασει ευθεως οτι η θα κατσεις η να ξεχασεις την συνεργασια, πηγαινε στον προεδρο και πες τα αολα και ζητα στηριξη, αν δε, επειχειρησει κατι κατι παρομοιο πετα του καμια καρεκλα κι αρχισ ενα τσιριζεις οτι σε βιαζουν
31-08-2011, 00:38 #86
Μην κανεις το λαθος και στειλεις Mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικα αν θες να θεσεις νομιμες διαδικασιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω αφου προτεινα πολλες λυσεις παντως πιστευω η καλυτερη ιδεα ειναι ο πρυτανης , χωρις να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο , αλλα να βρεθει μια συμβιβαστικη λυση ισως.
Και μιλα και με εναν δικηγορο προτου το κανεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
31-08-2011, 00:39 #87
31-08-2011, 00:39 #88
H κοπέλα που απεθύνεσαι ΔΕΝ ξέρει τι γράφει. (Ως συνήθως). Εχεις δίκαιο. ΔΕΝ μπορεί να υπάρχει άνθρωπος διαθέσιμος στις ώρες που πηγαίνεις στον καθηγητή σου!
Κανένας δεν μπορεί να σου πει πως δεν θα το ξανακάνει. Μια αλλαγή ντυσίματος -φαρδιές κλειστές μπλούζες - παντελόνια- (που είναι κι αυτό ένας "βιασμός") και μια πιο αυστηρή στάση από πλευράς σου, είναι ότι μπορείς να κάνεις αν επιλέξεις να συνεχίσεις. Και επιλογή ωρών και χώρου που πάντα υπάρχει κόσμος, συν του να μην πιεις/φας τίποτα απ ότι τυχόν σου προσφέρει ή που υπάρχει στον χώρο. Πιθανολογώ πως δεν θα επαναληφθεί.
Αν άσκησε την οποιασδήποτε μορφή σωματικής βίας απέναντι σου, ναι, φρονώ πως πρέπει να πας στην Αστυνομία ή στον Εισαγγελέα υπηρεσίας.
Να γνωρίζεις πως αν κάνεις καταγγελία πολύ δύσκολα υπάρχει γυρισμός και πως αν κάνεις αναφορά συμβάντος, θα τον καλέσουν στο τμήμα για σύσταση.
Σε κάθε περίπτωση μπορεί να σου κάνει αγωγή και μήνυση για ψευδή καταμήνυση ή αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αν οι πληροφορίες σου επέλθουν σε τρίτα άτομα, επικαλούμενος ηθική και άλλου είδους φθορά και βλάβη από την αποδόμηση της ηθικής του και επαγγελματικής του υπόστασης.
Και στις δύο περιπτώσεις, ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι πιθανότητες να κερδίσει είναι υπέρ του
31-08-2011, 00:47 #89
keep_walking, το mail μπορεί να είναι γραμμένο με τρόπο που δεν θα επισύρει καμια ποινική συνέπεια. Δεν θα είναι κατηγορητήριο του τύπου 'πήγες να με βιάσεις' ή περιγραφή της σκηνής, άλλωστε και οι δυο πλευρές ξέρουν πολύ καλά για τι μιλάνε. Επίσης, ο παραλήπτης θα φοβάται πολύ περισσότερο για να κάνει οτιδήποτε νομικό από μεριάς του (άλλωστε τέτοιοι τύποι συνήθως το κάνουν συστηματικά με διάφορες και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να κινούν άλλες διαδικασίες). Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν προσέξεις τη διατύπωση, είσαι καλυμμένος νομικά.
31-08-2011, 00:47 #90
Κατα αρχας επειδη δεν με ξερεις, να σου πω οτι ΠΑΝΤΑ παω στο πανεπιστημιο, με κλειστες μπλουζες και παντελονι. Βεβαιως ειμαι σιγουρη οτι πιστευεις οτι ακομα και να πηγαινα με 'μπουστο' δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να με πειράξει.
Να υποθεσω, επειδη δεν το ξεκαθαρισες καλα , οτι λες να ΜΗΝ παω στην αστυνομια αλλα να αλλαξω καθηγητή και να μιλησω στον πρυτανη? Σε ρωταω επειδη λες πως εχεις πειρα σε τετοια..