Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 26 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 385
    Senior Member
    τζουλια
    ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ στην αστυνομια, αδικα θα χασεις τον χρονο σου
    χωρις αποδειξεις, σοβαρη συμπλοκη κλπ, ειναι ο λογος σου εναντια στον λογο του, δεν θα βγαλεις ακρη.
    το ξερουν καλα αυτο οι θρασυδειλοι θειοι που στριμωχνουν κοπελες χωρις την θεληση τους και φροντιζουν να μην υπαρχουν αποδειξεις, κι οταν γινει καταγγελια, κανουν τους κινεζους και δινουν και συμβουλες για αλλους επικινδυνους...

προσπαθησε να βρεις ακρη με τον προεδρο του τμηματος σου,, εαν οπως μας ελεγες στην αρχη των μηνυματων δεν εχεις σοβαρες ελπιδες να μπορεις να αλλαξεις επιβλεποντα. αν ομως δεν το εψαξες καλα, και μπορεις να αλλαξεις, αυτο θα ηταν το καλυτερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by vintzi View Post
    keep_walking, το mail μπορεί να είναι γραμμένο με τρόπο που δεν θα επισύρει καμια ποινική συνέπεια. Δεν θα είναι κατηγορητήριο του τύπου 'πήγες να με βιάσεις' ή περιγραφή της σκηνής, άλλωστε και οι δυο πλευρές ξέρουν πολύ καλά για τι μιλάνε. Επίσης, ο παραλήπτης θα φοβάται πολύ περισσότερο για να κάνει οτιδήποτε νομικό από μεριάς του (άλλωστε τέτοιοι τύποι συνήθως το κάνουν συστηματικά με διάφορες και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να κινούν άλλες διαδικασίες). Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν προσέξεις τη διατύπωση, είσαι καλυμμένος νομικά.
    Οχι ειναι λαθος ενεργεια. Δηλαδη τι να του γραψει στο μαιλ οτι ηταν "κακο" παιδι? Μην επιμενεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Επίσης, σε επίπεδο αρχής συμφωνώ ότι το ιδανικό θα ήταν να ενημερωθεί ο Πρύτανης, αλλά δυστυχώς η όποια έκβαση εξαρτάται δραματικά από την ποιότητα του συγκεκριμένου ατόμου. Όσοι ασχολούνται με τον χώρο υποθέτω πως θυμούνται ή/ και βλέπουν κάτι πρυτάνεις 'διαμάντια'.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    H κοπέλα που απεθύνεσαι ΔΕΝ ξέρει τι γράφει. (Ως συνήθως). Εχεις δίκαιο. ΔΕΝ μπορεί να υπάρχει άνθρωπος διαθέσιμος στις ώρες που πηγαίνεις στον καθηγητή σου!

...
    εγω ειμαι αυτη που δεν ξερει τι γραφει, θειο?
    δεν ξερω τι κανουν οι αλλες κοπελες οταν χρειαζονται βοηθεια, εγω αν ελεγα κατι τετοιο στον συντροφο μου και του ζητουσα βοηθεια απο κανεναν λιγουρη θειο, θα ερχοταν τρεχοντας, οτι ωρα κι αν ηταν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τζουλια
    ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ στην αστυνομια, αδικα θα χασεις τον χρονο σου
    χωρις αποδειξεις, σοβαρη συμπλοκη κλπ, ειναι ο λογος σου εναντια στον λογο του, δεν θα βγαλεις ακρη.
    το ξερουν καλα αυτο οι θρασυδειλοι θειοι που στριμωχνουν κοπελες χωρις την θεληση τους και φροντιζουν να μην υπαρχουν αποδειξεις, κι οταν γινει καταγγελια, κανουν τους κινεζους και δινουν και συμβουλες για αλλους επικινδυνους...

προσπαθησε να βρεις ακρη με τον προεδρο του τμηματος σου,, εαν οπως μας ελεγες στην αρχη των μηνυματων δεν εχεις σοβαρες ελπιδες να μπορεις να αλλαξεις επιβλεποντα
    Θα μιλησω στον πρυτανη μάλλον. Τώρα για αλλαγη επιβλεποντα, δεν ξερω αν γινεται. Θα το δω. Και ο πρυτανης τϊ θα κανει? Θα κανει συσταση? Και μετα ο άλλος πως θα με βλεπει? Δεν θα εχει θυμό?
    Μου φαινεται
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by vintzi View Post
    Επίσης, σε επίπεδο αρχής συμφωνώ ότι το ιδανικό θα ήταν να ενημερωθεί ο Πρύτανης, αλλά δυστυχώς η όποια έκβαση εξαρτάται δραματικά από την ποιότητα του συγκεκριμένου ατόμου. Όσοι ασχολούνται με τον χώρο υποθέτω πως θυμούνται ή/ και βλέπουν κάτι πρυτάνεις 'διαμάντια'.
    οι πρυτανεις δεν ειναι τοσο κοντα στην καθε σχολη οσο οι προεδροι.
    ο προεδρος της σχολης της μπορει ΗΔΗ να ξερει τι κανει ο παππους.
    αν κανει μια διερευνητικη συζητση , μπορει να εκπλαγει απο την στηριξη που μπορει να βρει

Junior Member
    Όχι δεν θα του γράψει αυτό. Η έμφαση πιστεύω θα έπρεπε να είναι στην αντίδραση της φίλης και όχι στην ενέργεια. Ένα νόημα του τύπου 'δεν θα ανεχθώ ξανά τέτοια συμπεριφορά' π.χ. δεν διώκεται ποινικά επ ουδενί. Επίσης ο σκοπός του email δεν θα ήταν να του τραβήξει το αυτί, αλλά να καταλάβει ο ίδιος ότι έχει να κάνει με έναν ψύχραιμο άνθρωπο που βάζει τα όρια του. Κατά τα άλλα δεν επιμένω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος σαφώς, απλώς διαφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να μπλέξει την φίλη ποινικά.

Senior Member
    Παιδια, εχω λαβει πολλα πμ συμπαραστασης!!Ευχαριστω πολύ!!

Senior Member
    Καλο ειναι ο καθενας να λεει τη γνωμη του πανω στο θεμα και να μην υπαρχουν χαρακτηρισμοι του τυπου:"αυτα που λεγονται ειναι ανοησιες" ή "αυτη δεν ξερει τι γραφει"...Ας μην γ@μιεται το θεμα της Τζουλιας με τετοιες μικροτητες κι εμπαθειες! Φιλικη Παρακληση.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Για αρχή συμφωνώ με τη Remedy... θα ήταν καλό να ενημερώσεις τον πρόεδρο της σχολής...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι πρυτανεις δεν ειναι τοσο κοντα στην καθε σχολη οσο οι προεδροι.
    ο προεδρος της σχολης της μπορει ΗΔΗ να ξερει τι κανει ο παππους.
    αν κανει μια διερευνητικη συζητση , μπορει να εκπλαγει απο την στηριξη που μπορει να βρει
    Αυτος ειναι και ο φοβος μου, οτι και άλλοι μπορει να ξερουν και να το καλυπτουν..

Junior Member
    Συμφωνώ με αυτό που λες για τον πρόεδρο Remedy, ότι δηλαδή ξέρει καλά τα του τμήματος (δίκοπο μαχαίρι βέβαια αυτό). Απλώς επικεντρωθήκαμε στον πρύτανη ως τον πλέον αρμόδιο για τα πειθαρχικά του Παν/μιου. Αλλά ναι, αν ο πρόεδρος είναι συνεννοήσιμος και αξιοπρεπής, θα ήταν καλή ιδέα να του μιλήσει. Θα πρότεινα πάντως να το κάνει αφού 'ερευνήσει' λίγο τι καπνό φουμάρει και ο πρόεδρος (στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό).

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καλο ειναι ο καθενας να λεει τη γνωμη του πανω στο θεμα και να μην υπαρχουν χαρακτηρισμοι του τυπου:"αυτα που λεγονται ειναι ανοησιες" ή "αυτη δεν ξερει τι γραφει"...Ας μην γ@μιεται το θεμα της Τζουλιας με τετοιες μικροτητες κι εμπαθειες! Φιλικη Παρακληση.
    σωστο κι αυτο, αλλα ηταν αναμενομενο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Θα μιλησω στον πρυτανη μάλλον. Τώρα για αλλαγη επιβλεποντα, δεν ξερω αν γινεται. Θα το δω.
    Μου φαινεται
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
    Νομιζω πως γινεται!
    Οσο για τα μαθηματα αυτοαμυνας...ξεκινα τα! Θα σου προσθεσουν! Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Κατα αρχας επειδη δεν με ξερεις, να σου πω οτι ΠΑΝΤΑ παω στο πανεπιστημιο, με κλειστες μπλουζες και παντελονι. Βεβαιως ειμαι σιγουρη οτι πιστευεις οτι ακομα και να πηγαινα με 'μπουστο' δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να με πειράξει.
    Να υποθεσω, επειδη δεν το ξεκαθαρισες καλα , οτι λες να ΜΗΝ παω στην αστυνομια αλλα να αλλαξω καθηγητή και να μιλησω στον πρυτανη? Σε ρωταω επειδη λες πως εχεις πειρα σε τετοια..
    Εγώ τον επόπτη/καθηγητή μου τον έβλεπα και στο σπίτι του και σε εξωπανεπιστημιακούς χώρους, (μέχρι και σε mcdonald's), ακόμα και βραδινές ώρες. Γι' αυτό μίλησα για το ντύσιμο. Κάποιες φορές μπορεί να τον συναντήσεις καθώς επιστρέφεις ή έχοντας να πας μετά, σε κάποιο event που να απαιτεί πιο επίσημο dress code. Anyway

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙ! ΑΛΙΜΟΝΟ.

Αν άσκησε σωματική βία και αν είσαι αποφασισμένη για αγώνα, δύσκολο αγώνα, με μεγάλο κίνδυνο να χάσεις πολλά, ακόμα και μεγάλο χρηματικό ποσό, να πας στην αστυνομία.

Αν δεν επιθυμείς/μπορείς να συνεχίσεις μαζί του, έστω και ως δοκιμή, να μιλήσεις στον Πρύτανη με το αίτημα αλλαγής επόπτη/καθηγητή. Επίσης δυσχερής δρόμος.

Υ.Γ Την καταγγελία στις αρχές δεν την κάνει το θύμα απόπειρας βιασμού μόνο για να κερδίσει την νομική καταδίκη του θύτη, αλλά και για να υπάρχει νομική καταγραφή του συμβάντος, ώστε στην πιθανή επανάληψη του περιστατικού, να έχει καλύτερη νομική βάση ή έκβαση της υπόθεσης για το επόμενο θύμα.

Page 7 of 26 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast