Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 26 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Δεν ξερω,ισως εχεις δικιο.Οπως και να χει καποια στιγμη πρεπει καποιος να μιλησει..Τι θα κανουμε,θα το παιζουμε κοτες,για να μην ειμαστε "δακτυλοδεικτουμενες" και θα κυκλοφορουν εσαει τετοιοι γλυωδεις τυποι και θα τη βγαζουν λαδι?
    Ελπιζω να την βρει την ακρη με καποιον τροπο.
    Ευχαριστω για τη ευχη. Θα σας πω αυριο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Εξαρταται απο τον πρυτανη! Φανταζομαι οτι δε θα θες να μας αποκαλυψεις το Πανεπιστημιο,ε?
    Ελλαδα for ever.

Καπου εγραψε η Julias οτι στην επιτροπη του διδακτορικου ειναι 2 ξαδελφια..
    δεν μου φαινεται και τοσο τυχαιο..

Ο πρυτανης στο ελληνικο πανεπιστημιο εχει ανεβει στην εξουσια απο συμφεροντα, για να εξυπηρετει συμφεροντα. συνηθως κομματικα. αμα κρινει οτι με το να τιμωρησει τον γεροπεφτουλα θα θιχτουν αυτα τα συμφεροντα , δεν θα κανει τιποτα απολυτως.
    Στην σχολη μου θυμαμαι ειχαμε μια 50χρονη καθηγητρια-δεινοσαυρο που την επεφτε ανοιχτα σε 16χρονους μαθητες λυκειου οσο ηταν καθηγητρια λυκειου(αλλα και τοτε δεινοσαυρος). και μετα απο τοσο δικαστικο αγωνα και ιστοριες η "τιμωρια" της ηταν να.. γινει λεκτορας σε πανεπιστημιο. αμα εχεις τα μεσα και τις γνωριμιες εισαι απλα απιαστος.

Ο γεροσαλιαρης δε θα σου κανει τιποτα , μην ανυσηχεις και ασε τα μαθηματα αυτοαμυνας και τις ιστοριες..
    Ηθελε απλα να δει αμα θα του κατσεις , δεν επιασε το πειραμα του , τελειωσε η ιστορια. Ξεχνα τις καμερες και τα μικροφωνα, θεωρουνται παρανομα αμα τα χρησιμοποιεις χωρις γνωση του αλλου, ασε που δεν εχουν ισχυ στα δικαστηρια μιας και ειναι απλα βοηθητικα σε αποδειξη, και οχι η ιδια η αποδειξη.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ!!

Senior Member
    Δεν ξερω,ισως εχεις δικιο.Οπως και να χει καποια στιγμη πρεπει καποιος να μιλησει..Τι θα κανουμε,θα το παιζουμε κοτες,για να μην ειμαστε "δακτυλοδεικτουμενες" και θα κυκλοφορουν εσαει τετοιοι γλυωδεις τυποι και θα τη βγαζουν λαδι?
    Ελπιζω να την βρει την ακρη με καποιον τροπο.
    Εγώ το παραδέχομαι, θα φοβόμουν να το κάνω. Στην δική μας περίπτωση η πλάκα ήταν ότι ο καθηγητής 50-55 χρονών ήταν πραγματικά αυτό που λέμε μουρντάρης. Ενώ οι νεότεροι 35-45 ήταν μια χαρά ήσυχοι! Αυτός το είχε στο αίμα του ρε παιδί μου και είχε και έναν τρόπο εντελώς...μπλιαχ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Μα δεν εχει καμια σχεση η ηλικια με τον χαρακτηρα κ το ποιον ενος ανθρωπου..

Senior Member
    Μα δεν εχει καμια σχεση η ηλικια με τον χαρακτηρα κ το ποιον ενος ανθρωπου..
    Εννοείται ότι δεν έχει αλλά είναι πιο αναμενόμενο και φυσιολογικό να σου την πέσει ένας 45 π.χ παρά ένας 65 όταν εσύ είσαι 20+

Senior Member
    Ναι στεκει αυτο που λες βεβαια..και παλι ομως,οποιος το κανει εκμεταλευομενος τη θεση του οσο κοντα και να ειναι ηλικιακα με το "θυμα", δεν παυει να προκειται για καταπτυστη και χυδαια πραξη..Ακου "μ εχεις αναγκη"..ελεεινο!

Μαγκια σου παντως που παραδεχεσαι οτι θα φοβοσουν να κανεις κατι.Εγω δεν ξερω τι θα εκανα αλλα δεν νομιζω οτι θα το αφηνα ετσι.

Senior Member
    Ναι στεκει αυτο που λες βεβαια..και παλι ομως,οποιος το κανει εκμεταλευομενος τη θεση του οσο κοντα και να ειναι ηλικιακα με το "θυμα", δεν παυει να προκειται για καταπτυστη και χυδαια πραξη..Ακου "μ εχεις αναγκη"..ελεεινο!

Μαγκια σου παντως που παραδεχεσαι οτι θα φοβοσουν να κανεις κατι.Εγω δεν ξερω τι θα εκανα αλλα δεν νομιζω οτι θα το αφηνα ετσι.
    Όταν σου λένε ότι έχει άκρες παντού και μετά δεν θα μπορείς να βρεις δουλειά, τι κάνεις; Είναι επικύνδυνο. Το σιχαίνομαι που το λέω αλλά και γω σώπασα.

Να φανταστείς όταν μετά από καιρό συνάντησα κοπέλα από άλλο εξάμηνο στο φροντιστήριο όπου μάθαινα ιταλικά, την ρώτησα αν θα μπορούσε να πάει και να τον ρωτήσει κάτι για μεταπτυχιακά (επειδή εγώ είχα είδη τελειώσει και δεν πήγαινα) και ξέρεις τι μου είπε; εγώ δεν πάω φοβάμαι, πήγαινε εσύ! λολ

Senior Member
    Αστα να πανε...Ελλαδαρα και παλι ελλαδαρα... ;<
    Η χωρα που δινει καινουριο νοημα στις λεξεις αξιοκρατια και δικαιο.
    Μες τα σκατα ειμαστε..κολυμπαμε σ αυτα..

Senior Member
    Αστα να πανε...Ελλαδαρα και παλι ελλαδαρα... ;<
    Η χωρα που δινει καινουριο νοημα στις λεξεις αξιοκρατια και δικαιο.
    Μες τα σκατα ειμαστε..κολυμπαμε σ αυτα..
    Αυτό που κολλάει τώρα; Την Ελλάδα εμείς την φτιάχνουμε. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές σ' αυτό το φόρουμ. Αν ο καθηγητής είναι πρόστυχος δεν φταίει το σύστημα σίγουρα. Αν όλοι σιωπούν αντί να τον καταγγέλουν δεν φταίει το σύστημα. Το σύστημα είμαστε εμείς δυστυχώς. Τι τον ενδιαφέρει τον υποψήφιο εργοδότη μου αν μου την είχε πέσει ο τάδε καθηγητής αν εγώ είμαι μια χαρά στις υποχρεώσεις μου; Ή μήπως θα ήθελε και αυτός λίγο μερτικό; λολ

Senior Member
    Καλημερα, φευγω για το πανεπιστημιο, για να μιλησω στον προεδρο ή στον πρυτανη. Θα σας πω το βραδυ. Ευχαριστω για την συμπαρασταση

Senior Member
    Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? Ή ο καθηγητής μου δεν θα πρεπε να είναι καθηγητής; Αυτό λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί η απειλή της διαπόμπευσης και γιατί όχι η ίδια η διαπόμπευση είναι η καλύτερη απάντηση.

Πάντως "συμβαίνει" με πολλούς καθηγητές... και είναι κρίμα τα θύματα να παραμένουν θύματα γεμάτα ενοχές και οι λοιποί να συνεχίζουν να αλωνίζουν. Ξέρεις πόσο θα του στοιχίσει αυτουνού η μάρκα του "μπερμπάντη". Μην ξεχνάς ότι ανήκει στην σεβαστή ακαδημαϊκή κοινότητα όπου κάτι τέτοια δεν θεωρούνται προσόντα όπως στην νύχτα.
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αυτό που κολλάει τώρα; Την Ελλάδα εμείς την φτιάχνουμε. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές σ' αυτό το φόρουμ. Αν ο καθηγητής είναι πρόστυχος δεν φταίει το σύστημα σίγουρα. Αν όλοι σιωπούν αντί να τον καταγγέλουν δεν φταίει το σύστημα. Το σύστημα είμαστε εμείς δυστυχώς. Τι τον ενδιαφέρει τον υποψήφιο εργοδότη μου αν μου την είχε πέσει ο τάδε καθηγητής αν εγώ είμαι μια χαρά στις υποχρεώσεις μου; Ή μήπως θα ήθελε και αυτός λίγο μερτικό; λολ
    Το προτιμας ανθρωποι της Ελλαδαρας? Οκ,ανθρωποι της ελλαδαρας λοιπον και παλι "ανθρωποι" της ελλαδαρας..
    Αυτο να εχεις τα μεσα και τα βυσματα για να τη βγαζεις λαδι ακομα κι οταν εισαι βιαστης δεν νομιζω οτι συμβαινει σε πολλες "πολιτισμενες" χωρες

Senior Member
    Το προτιμας ανθρωποι της Ελλαδαρας? Οκ,ανθρωποι της ελλαδαρας λοιπον και παλι "ανθρωποι" της ελλαδαρας..
    Αυτο να εχεις τα μεσα και τα βυσματα για να τη βγαζεις λαδι ακομα κι οταν εισαι βιαστης δεν νομιζω οτι συμβαινει σε πολλες "πολιτισμενες" χωρες
    Δεν γνωρίζω και πολλά από έρευνες για το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες αλλά νομίζω πως στην Ελλάδα έχουμε την τάση έτσι κι αλλιώς να λέμε πως όλα τα προβλήματα υπάρχουν μόνο εδώ και πουθενά αλλού.

Σίγουρα αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν και σε άλλες χώρες αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα για να σου πω.

Senior Member
    απλά σε άλλες χώρες λειτουργεί το νομικό σύστημα. αν μια φοιτήτρια στην αγγλία κάνει μύνηση για σεξουαλική παρενόχληση, του πάιρνουν και τα σώβρακα του κυρίου. ξέρω περίπτωση που καθηγητής τα είχε με φοιτήτρια που επέβλεπε (με τη θέληση της εννοείται) και το πανεπιστήμιο τον ανάγκασε να παραιτηθεί. φαντάσου τι γίνεται σε περίπτωση παρενόχλησης....

Page 14 of 26 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast