Τι σκέφτεστε; - Page 289
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 289 of 1532 FirstFirst ... 1892392792872882892902912993393897891289 ... LastLast
Results 4,321 to 4,335 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Συγγνωμη αλλα τι γλωσσα μιλας?!
    αυτη για μενα ειναι η γλωσσα της βαρεμαρας! :)
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    αυτη για μενα ειναι η γλωσσα της βαρεμαρας! :)
    Α!! O.K.!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    σκεφτομαι πως ολη τη ζωη μου εκανα πραγματα που ευχαριστουσαν τους αλλους, πιεστηκα φοβερα και για το ευχαριστω πηρα το παρασημο της ανοιχτης παλαμης και μια απεραντη μοναξια.
    σκεφτομαι οτι θα ηθελα να ειχα μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη να αγαπησω τον εαυτο μου οσο του αξιζε.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Koυραστηκα να διαβαζω για πιπες.. Ποναω να διαβαω για εκλεισμους. Δεν το αντεχω το φορουμ σημερα. ΕΙμαι χαλια. Θελω ηρεμια και αγαπη. Αυτα.

Senior Member
    στοιχιομένο φόρουμ... θέματα κλειδώνουν και μετά ξεκλειδώνουν :ΡΡΡ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι αν απ'το 2004 και μετα ολα ειναι ενας ψυχαναγκασμος. αν το κοιταξει καποιος αντικειμενικα χωρις να με ξερει και να εχουμε μιλησει, δεν εχω κανει τπτ ουσιαστικο, αφου δεν βρισκω τπτ ενδιαφερον και δε νιωθω. μοναδικη παρηγορια βρισκω στη μουσικη και τις ταινιες. ειμαι ενας κατεστραμμενος χωρις συναισθηματα, αδειος... πραγματικο ΚΕΝΟ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν απ'το 2004 και μετα ολα ειναι ενας ψυχαναγκασμος. αν το κοιταξει καποιος αντικειμενικα χωρις να με ξερει και να εχουμε μιλησει, δεν εχω κανει τπτ ουσιαστικο, αφου δεν βρισκω τπτ ενδιαφερον και δε νιωθω. μοναδικη παρηγορια βρισκω στη μουσικη και τις ταινιες. ειμαι ενας κατεστραμμενος χωρις συναισθηματα, αδειος... πραγματικο ΚΕΝΟ!
    δεν εισαι κανείς δεν είναι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Banned
    σε ευχαριστω, αλλα επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τον εαυτο μου. αν κοιταξεις τη πορεια μου στο χρονο, θα διαπιστωσεις ενα ΚΕΝΟ απο το 2004 και μετα, λες κι εξαφανιστηκα απο παντου. ειναι λες και μου πηραν τη ψυχη, καθε θεληση να κανω το οτιδηποτε εκει εξω. ουσιαστικα αυτο που "γεμισε" ηταν το μυαλο μου κι οχι η ζωη μου αυτη καθαυτη. και πραγματικα δε ξερω πως να επιστρεψω στο "φυσιολογικο" και να ξαναγινω λειτουργικος κανωντας πραγματα καθημερινα, αφου και μια απλη εργασια πλεον μου φαινεται κοροϊδια και χωρις ουσια εδω στην Ελλαδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σε ευχαριστω, αλλα επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τον εαυτο μου. αν κοιταξεις τη πορεια μου στο χρονο, θα διαπιστωσεις ενα ΚΕΝΟ απο το 2004 και μετα, λες κι εξαφανιστηκα απο παντου. ειναι λες και μου πηραν τη ψυχη, καθε θεληση να κανω το οτιδηποτε εκει εξω. ουσιαστικα αυτο που "γεμισε" ηταν το μυαλο μου κι οχι η ζωη μου αυτη καθαυτη. και πραγματικα δε ξερω πως να επιστρεψω στο "φυσιολογικο" και να ξαναγινω λειτουργικος κανωντας πραγματα καθημερινα, αφου και μια η απλη εργασια πλεον μου φαινεται κοροϊδια και χωρις ουσια εδω στην Ελλαδα...
    εσύ όντως τα ξέρεις καλύτερα αυτά, δεν επιμένω

Oτι για καποιο λογο διαλεγω λαθους ανθρωπους να ερωτευτω............
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι για καποιο λογο διαλεγω λαθους ανθρωπους να ερωτευτω............
    Αχ, και εμενα μου συμβαινει αυτο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Αχ, και εμενα μου συμβαινει αυτο..
    Σε όλους συμβαίνει αυτό!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Σε όλους συμβαίνει αυτό!
    Κακως συμβαινει αυτο!!!!!! :(
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Κακως συμβαινει αυτο!!!!!! :(
    Είναι απ τα ετερώνυμα που έλκονται...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Σκέφτομαι την αχαριστία, ο Θεός ή όπως αλλιώς τον λένε τα δίνει όλα σε κάποιους ανθρώπους και αυτοί έχουν πάλι παράπονο. Δεν θέλουν παραπάνω γιατί τα έχουν όλα και δεν ξέρουν τι να ζητήσουν. Καθημερινά προσπαθούν να βάλουν μόνοι τρικλοποδιά στον εαυτό τους για να κλαφτούν για ψύλλου πήδημα. Και σαν να μην φτάνει αυτό πάνε οι κουφάλες και κλαίνε στον ώμο των πεινασμένων, παραπονούμενοι για το αλάτι που έπεσε λίγο παραπάνω στο φαγητό!