Θα σας πω μια ιστορια....το τελος της αθωοτητας. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Η Ρέιν έφυγε επειδή ενοχλήθηκε από κάποια μέλη. Είναι κρίμα γιατί ήταν από τα μέλη με πολύ υψηλό κριτήριο και μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά.

Εμένα με διέλυσε το γεγονός ότι εδώ μέσα, φτιάχτηκαν ψεύτικα προφίλ από άτομα που με γνωρίζουν για να με πληγώσουν. Δεν μπορώ όμως να το εγκαταλείψω το φόρουμ ρε συ. Αυτό που πρέπει να κάνω πιστεύω είναι να μειώσω τον χρόνο παραμονής μου στο ίντερνετ γενικά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    " GYPSY CELLO " τΙ ειναι αυτο που σε διαλυσαι? σε προσβαλαν ? ανοιξες την καρδια σου , εσπροξες πρως το φως αυτο που σε τιρανα και χλευαστηκες ?
    Από την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι μπαίνουν στο φόρουμ, δεν άνοιξα άλλο θέμα αν και κάποιες στιγμές το είχα πολύ ανάγκη γιατί δεν ήθελα να μάθουν κι άλλα πράγματα για μένα. Δεν αντέχω άλλο ρε συ.

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Η Ρέιν έφυγε επειδή ενοχλήθηκε από κάποια μέλη. Είναι κρίμα γιατί ήταν από τα μέλη με πολύ υψηλό κριτήριο και μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά.

Εμένα με διέλυσε το γεγονός ότι εδώ μέσα, φτιάχτηκαν ψεύτικα προφίλ από άτομα που με γνωρίζουν για να με πληγώσουν. Δεν μπορώ όμως να το εγκαταλείψω το φόρουμ ρε συ. Αυτό που πρέπει να κάνω πιστεύω είναι να μειώσω τον χρόνο παραμονής μου στο ίντερνετ γενικά.
    Αυτο μαλιστα ,ειναι καλη λυση ,παν μετρο αριστον αλλοστε !
    Εσυ πως σε βοηθα το φορουμ?

Senior Member
    Από την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι μπαίνουν στο φόρουμ, δεν άνοιξα άλλο θέμα αν και κάποιες στιγμές το είχα πολύ ανάγκη γιατί δεν ήθελα να μάθουν κι άλλα πράγματα για μένα. Δεν αντέχω άλλο ρε συ.
    Ζητα την αδεια της διαχειρισης και φτιαξε ενα νεο προφιλ. Πιστευω ειναι μια λυση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αυτο μαλιστα ,ειναι καλη λυση ,παν μετρο αριστον αλλοστε !
    Εσυ πως σε βοηθα το φορουμ?
    Μου άρεσε πολύ να μιλάω με μέλη που είχαν πολύ ευγενικά αισθήματα και φαίνονταν αυτό όπως η Crazy Diamond για παράδειγμα και η Lacrymosa και άλλοι.

Μου άρεζε επίσης να βοηθάω όποτε μπορούσα και είχα και τις γνώσεις για να το κάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ζητα την αδεια της διαχειρισης και φτιαξε ενα νεο προφιλ. Πιστευω ειναι μια λυση.

Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Μετά από καιρό βέβαια γιατί ακόμα είναι φρέσκο το θέμα.

Senior Member
    και οχι μονο η rain.......

ειναι πρωτη φορα που το λεω αυτο, και αυτο επειδη το βλεπω πλεον, αλλα πλεον επικρατει αναρχια εδω μεσα και ο νομος του δυνατου , και αυτο επειδη υπαρχει ανοχη σε πολλα πραγματα.

Δεν ξερω ποσοι το εχετε παρατηρησει, αλλα ειναι γενικα τετοιο το κλιμα που ειναι οτι πρεπει για να διημιουργουνται καυγαδες, καθε φορα με διαφορετικη αφορμη. Από οσο θυμαμαι τουλαχιστον παντα εδω μεσα , ΠΑΝΤΑ(!!) , ειχαμε καυγαδες και διαμαχες , σχεδον παντα τρυπωνανε οχι απλα trolls αλλα troll-LORDS που θεριζανε στο περασμα τους, flames μεχρι το ταβανι , και αλλα τετοια ωραια.

γιατι κανεις δεν αναρωτηθηκε για ποιον λογο συμβαινουν αυτα?

επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας και τα μελη ειναι πιο ευαισθητα σε καυγαδες κτλ? δε νομιζω. εχω δει και αλλα φορουμ ψυχολογιας και ελληνικα και ξενα, και τοσο flaming αν εβλεπες, το εβλεπες μεμονωμενα μια στο τοσο και αυτο απο κανα troll ή καποιον που απλα ειχε κακη μερα. αλλα μετα ηρεμια .
    για ποιον λογο εδω γινεται ο χαμος ομως με τα flames?
    Last edited by Boltseed; 03-09-2011 at 14:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    και οχι μονο η rain.......

ειναι πρωτη φορα που το λεω αυτο, και αυτο επειδη το βλεπω πλεον, αλλα πλεον επικρατει αναρχια εδω μεσα και ο νομος του δυνατου , και αυτο επειδη υπαρχει ανοχη σε πολλα πραγματα.

Ειναι γενικα τετοιο το κλιμα που ειναι οτι πρεπει για να διημιουργουνται καυγαδες, καθε φορα με διαφορετικη αφορμη. Από οσο θυμαμαι τουλαχιστον παντα εδω μεσα , ΠΑΝΤΑ(!!) , ειχαμε καυγαδες και διαμαχες.

γιατι κανεις δεν αναρωτηθηκε για ποιον λογο συμβαινουν αυτα?

επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας και τα μελη ειναι πιο ευαισθητα σε καυγαδες κτλ? σιγα..

Το θεμα ειναι και που επικεντρωνεται ο καθενας. Σε εναν καυγα ποστ ή σε δεκα καλα ποστ? Υπαρχουν τα 10 καλα ποστ αλλα υπαρχει και αυτο το ενα.
    Μερικες φορες αυτο το ενα γινεται μαγνητης τα λεγομενα "flame wars" αλλα αυτο δεν ειναι αποκλειστικοτητα του e-psy αλλα των φορουμ παγκοσμιως ανα την υφηλιο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    υπαρχουν και αλλα φορουμ μεγαλης επισκεψιμοτητας που δεν εχουν ουτε flame wars, ουτε μαγνητες, και που τα troll δεν καθαριζονται απο την διαχειριση αλλα αποχωρουν απο μονα τους επειδη δεν μπορουν να κανουν την ζημια που θελουν.

αυτο γιατι συμβαινει?

Senior Member
    Βεβαια καταλαβαινω πως το θετεις...ειναι χαλαρα τα γκεμια? Αυτο εννοεις? Ναι ειναι πολυ χαλαρα και επικρατει αναρχια , αποτελεσμα της ελευθεριας. Μπορει καποιος να το πει ασυδοσια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    υπαρχουν και αλλα φορουμ μεγαλης επισκεψιμοτητας που δεν εχουν ουτε flame wars, ουτε μαγνητες, και που τα troll δεν καθαριζονται απο την διαχειριση αλλα αποχωρουν απο μονα τους επειδη δεν μπορουν να κανουν την ζημια που θελουν.

Εαν εχεις ενα φορουμ που ειναι συνδεδεμενοι 200 σε οποιαδηποτε στιγμη και γραφονται 100αδες ποστ...τοτε "χανεται" αυτος ο ενας. Αλλα πολλες φορες αυτος ο ενας δεν χανεται ουτε κει και τα κανει ψιλομπαχαλο....ειναι γενικα απιστευτο φαινομενο.

Senior Member
    Ακριβως οπως το ειπες κηπ, ειναι χαλαρα τα γκεμια (λολ μου αρεσε αυτη η φραση! :d)

Senior Member
    Και σιγουρα βοηθαει και η θεματολογια...δεν ειμαστε τεχνολογικο φορουμ να μιλαμε για κυκλωματα...και εκει γινονται καυγαδες αλλα εδω ειναι καπως διαφορετικα;)

Senior Member
    μπες στο Insomnia.gr , ενα απο τα μεγαλυτερα ελληνικα φορα στην ελλαδα.

ή στο adslgr.com , νομιζω μεγαλυτερο απο το προηγουμενο.

δεν θα δεις τετοια φαινομενα με τιποτα , και αμα τα δεις το edit θα πεσει μεχρι να πεις escape

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και σιγουρα βοηθαει και η θεματολογια...δεν ειμαστε τεχνολογικο φορουμ να μιλαμε για κυκλωματα...και εκει γινονται καυγαδες αλλα εδω ειναι καπως διαφορετικα;)
    δεν εχεις πεσει σε κοντρα για mac vs windows, ή για Ps3 vs xbox προσφατα, για αυτο το λες :P

και ανεξαρτητα απο αυτα , ακομα και θεματα θρησκειας , το ευαισθητο των ευαισθητων θεμα, το εχω δει να γινεται χωρις υψηλους τονους αλλα και με πολλες σελιδες σε αλλα φορουμ. γινονται συζητησεις, και αυτος που βριζει πριν φαει εντιτ θα τον κατακρινουν τα αλλα μελη , χωρις ομως να τον προκαλεσουν να βρισει και αλλο. και τελειωνει εκει η ιστορια.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast