Results 16 to 29 of 29
Thread: Ανασφαλεια...κομπλεξ???
-
25-08-2011, 23:05 #16
Ενταξει, εγω ας πουμε δεν ηθελα ποτε εμπειριες...τελικα εχω αποκτησει αρκετες...αλλα δε το αποζητανε ολοι
- 25-08-2011, 23:10 #17
H αληθεια ειναι οτι το να λεμε εμπειρια ειναι ενας πολυδιατατος ορος...
Εμπειρια ειναι να γνωρισεις μια ομορφη κοπελα και να βγεις μερικα ραντεβου και ας μην καταληξει καπου...αλλα να σου εχει αφησει ενα ωραιο συναισθημα...
Εμπειρια ειναι ομως αυτη την κοπελα να την ερωτευτεις αλλα εκεινη να μην σε βλεπει ετσι με αποτελεσμα να καταριεσαι τις εμπειριες που κυνηγουσες...
25-08-2011, 23:23 #18
καλα ναι..ολα παιζουν...και οσο γνωριζεις κοσμο τοσο θα συναντας διαφορων ειδων περιπτωσεις...και συναισθηματα
03-09-2011, 17:49 #19
Πωπω σκατα....αλλα πολυ σκατα...
αμα εχεις συνηθισει να εισαι σε σχεση, εχεις συνηθισει κιολας να νιωθεις ωραια για τον εαυτο σου που ανηκεις καπου. Να ακους ωραια λογια, να σε ποθουν και να χαιρεσαι που εισαι με ενα ατομο που γουσταρεις και εσυ.. Μολις βρεθεις μονος νιωθεις εκτος νερων σου....αρεσεις δεν αρεσεις...αξιζεις, δεν αξιζεις...
Αμα εισαι μονος και φας και μια απορριψη νιωθεις εντελως αχρηστος...λες ποιος ειμαι, τι ειμαι??? Να αποφασισω να ξεχασω να ψαχνω αυτο που θελω??
Μηπως γι αυτο δεν χωριζει ο κοσμος ακομα και οταν πρεπει???Νιωθει αυτη την ασφαλεια οτι καποιος τον θελει και γουσταρει να ειναι μαζι του...φοβαται μην μεινει μονος και νιωσει ασχημος, αχρηστος και looser...
Ετσι ακριβως νιωθω σημερα...μερες τωρα αλλα με αποκορυφωμα σημερα...
03-09-2011, 18:31 #20
Jimmy σβησε τα μνμ σου...
03-09-2011, 22:08 #21
εχεις ανασφαλης σαφως jimmy αλλα λογικο ειναι τοσο συμβαινουν γυρω μας.η κοπελα ισως να μην ηταν η ιδανικη απλα την αγαπουσες κ το εβλεπες ετσι.εισαι πολυ μικρος κ θα φλερταρεις,κανεις σχεση απειρες φορες πιστεψε με.δε χρειαζεται να αναλωνομαστε με ασκοπες σκεψεις..οτι εγινε δε γυριζει πισώή ακομα κ να γυρισει καποια στιγμη θα ξαναλυγισει..
οποτε κοιταμε μπροστα..τα καλυτερα ερχονται;)
03-09-2011, 22:09 #22
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλε ΤΖΙΜ¨)
Η γνωμη μου ειναι οτι ΝΑΙ ! εισαι κομπλεξικος & ανασφαλης που εχεις αυτες τις αποψεις ¨) Μην στραβωνεις , δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω ουτε να σου κανω τον εξυπνο , κουβεντα κανουμε και μιλαμε εξω απο τα δοντια , τσι δεν ειναι ?
Ο λογος που συμφωνω με την διαπιστωση σου ειναι οτι δεν γινετε στην εποχη μας , στην ηλικια σου ! οπου ειναι και η πιο καλη ηλικια για να μπορεις να εχεις ολων των φασματων γυναικες ¨) μπορεις να εισαι με 18χρονη -ποιος θα σου την πει?? 10 χρονια διφορα θε χεις ¨) την ιδια στιγμη μπορεις να κυκλοφορας γυναικα 40 και ,,, χρονων ,παλυ ποιος θα σου την πει? εισαι ωριμος ανδρας και δεν τρεχει τιποτα ¨) .
Το οτι δεν εχεις πολλες εμπειριες μεχρι τωρα - οπου οντως για την ηλικια σου ειναι λιγες - αυτο ομως δικαιολογειτε φουλ! αφου ρε συ Τζιμμη σχεδον 7 -8 χρονια απο την ζωη σου ειχες σταθερες σχεσεις και εισαι 28 , αρα δεν ειναι οτι εισουν μπακουρι ,χωρις κοπελα και αλλα τετοια ,δεν ξερω πριν τα 20 αν ηταν καποια απο τις σχεσεις σου η μετα ,αλλα μην νιωθεις ασχημα ρε συ δεν υπαρχει λογος ! τιμη σου ! το οτι δεν απατησες ποτε τις κοπελες σου ,παρα το οτι εισουν τοσο καιρο μαζι τος και στα πιο ιδανικα χρονια για κατι τετοιο ετσι , τα χρονια που ολοι μας σχεδον καναμε καποια "ζαβολια" , αρα εισαι κυριος με τις γυναικες ,κατι που καθε γυναικα θελει για τον μελοντικο της συζυγο.
Τελειωνοντας θα ελεγα να την βρεις , να την κυνηγησεις αυτην την κοπελια , αφου οπως γραφεις τοσο πολυ την ποθεις ! θα ειναι μεγα λαθος να μην κανεις την προσπαθεια αυτη και ας μην βγει ακρη εσυ καντω! καντω Τζιμμη γτ. αλλιως θα σου μεινει απωθυμενο σε ολη σου τη ζωη! γεροντακι θα εισαι , θα τσακονεσαι με την γρια σου - καποια αλλη δλδη- και θα λες τη βλακεια που δεν πηγα στην γυναικα που ηθελα τοτες ( δλδη τωρα) και ολο θα εχεις νευρα- Ο ερωτας Τζιμη- για εμενα παντα- ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!
03-09-2011, 22:29 #23
Γιωργο μου μαμησες και μου εφτιαξες την ψυχολογια σε ενα post...
Παντως παιδια το περιεργο ειναι οτι στους κοντινους μου φιλους και ειμαστε ολοι 28 εκει γυρω ειναι οι εμπειριες μας...3-4-5 κοπελες...μονο ο ενας εχει ξεφυγει απο τοτε που ανοιξε το fb εχει μαμησει τις μισες παντρεμενες εκει μεσα...τραγικο...
Και ειμαστε νορμαλ ρε παιδια μην νομιζετε δεν ειμαστε τιποτα μπουχεσες φλωροι...μας κοιτανε τα κοριτσακια οταν βγαινουμε :P Aπλα πως να το πω ρε παιδι μου ειιμαστε σχεσακηδες και δεν ριχνουμε κερατο.
Απλα δεν ξερω εγω επιρρεαζομαι πιο πολυ απο ολα αυτα...ισως ειμαι πιο κομπλεξικος απο την φυση μου...
Tεσπα κοιταμε μπροστα και βλεπουμε πως θα μας βγει...
03-09-2011, 22:58 #24
υπαρχει αντρας για σχεση κ δεν ξενοκοιταει??
σε παντρευομα.will u? :p
03-09-2011, 23:13 #25
Θα ηταν ψεμματα να πω οτι οσο εχω σχεση αν περασει μια ωραια μπροστα μου οτι δεν θα την κοιταξω...αλλα μεχρι εκει!! Δεν θα εκανα κατι!
Ειμαι μικρος για παντρεια!! Χεχε
03-09-2011, 23:17 #26
κριμα:pppppp
03-09-2011, 23:31 #27
Jimmy κανε οτι λεει η καρδια σου.Αν ενιωσες οτι εχεις αποθημενα τοτε καλα εκανες.Απλα με την κοπελα ηταν λαθος το timming. Δεν πειραζει αυτα υπαρχουν και συμβαινουν.. θα βρεις τον δρομο σου! Εισαι μπερδεμενος, καποια στιγμη θα ξεδιαλυνεις! :)
05-09-2011, 03:19 #28
Έψαχνα άλλα πράγματα, αλλά για κάποιο λόγο θέλησα να δω ποιός είσαι. Έτσι διάβασα παλιότερα μηνύματά σου και έπεσα σε αυτά.
Απ' ότι καταλαβαίνω θες να ερωτευθείς πολύ ένονα. Για μια ώρα, για μια μέρα ή για μια βδομάδα. Τα λέω σωστά; Είναι και ο λόγος που χώρισες από την προτελευταία σχέση, αν κατάλαβα καλά. Θα σου πω: με κάθε τρόπο αναζήτησε αυτό που θες.
Αλλά θα σου πω και κάτι ακόμα. Σκέψου το και αν νομίζεις ότι τα λέω σωστά, έχε το στην άκρη του μυαλού σου. Υπάρχουν λόγοι που κάποιος άνθρωπος συμπεριφέρεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και όλοι αυτοί οι λόγοι, 100 ή 1000 λόγοι, είναι που σε κάνουν να είσαι αυτό που είσαι. Και με τον ίδιο τρόπο υπάρχουν 100 ή 1000 άλλοι λόγοι για ένα άλλο άτομο που το κάνουν να είναι αυτό που είναι. Και μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό άτομο από εσένα. Αυτό είναι η επιφάνεια. Στην ουσία όλοι οι άνθρωποι ίδιοι είμαστε. Το βλέπεις ότι είμαστε ίδιοι; Αν όχι, αυτό να έχεις στο μυαλό σου, ότι δεν το βλέπεις.
05-09-2011, 12:26 #29
Ευχαριστω για τις απαντησεις...νταξει για το εαν εκανα καλα ή μαλακια θα το μαθω στο μελλον...δεν εχω παρα να περιμενω...
Το δυσκολο απλα ειναι οταν εισαι μονος και εχεις κουραστει λιγο να μην κανεις κινησεις που με καθαρο μυαλο δεν θα εκανες...να κρατας μια αξιοπρεπεια και να θυμασαι οτι θες να κανεις το σωστο...