αφιερωμενο στους φονιαδες της ζωης μου!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Δεν αναφερθηκα στην περιπτωση που καποιον τον ευχαριστει ή του προκαλει ηδονη η περιγραφη μιας ειδεχθους δολοφονιας!
    Η παρεμβαση μου εγινε στο γεγονος οτι θεωρεις προβληματικο καποιον που ασχολειται σε ερασιτεχνικο επιπεδο με αυτου του ειδους τα θεματα!
    εγω ειπα ΠΟΛΥ συγκεκριμενα, οτι "προβληματικο" θεωρω το να του αρεσει να βλεπει τις συγκεκριμενες εικονες και τις συγκεκριμενες περιγραφες των σφαγων...
    κι εκει, δεν υπαρχει μεγαλη συγκριση με τα θριλερ οπως σου εξηγησα παραπανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μια χαρα μυαλο εχεις, εγω το θαυμαζω. Κοιτα και εγω κοροιδευω αυτες που μιλανε ολη μερα για μανικιουρ και για μεζανπλι. Ειναι τα ενδιαφεροντα σου αυτα και πρεπει να τα στηριξεις, και να μην περιμενεις απο ατομα με λιγες εμπειριες, η μορφωση, η με κλειστα μυαλα να σε καταλαβουν. Εδω οι κολλητες ου ειχαν λυθει στα γελια και με κοροιδευανε οταν τους ειπα οτι αγορασα κρανος. Αφου 10 χρονια τωρα με μηχανοβιους συνανασστρεφομαι; Αυτες δεν εχουν αναβει ουτε σε βεσπα! Λοιπον η λες οτι θες και δε σε νοιαζει τι θα πουνε για σενα, η προσαρμοζεσαι καθε φορα στο ακροατηριο.
    εχεις δικιο οτι ο καθενας πρεπει να στηριζει τα ενδιαφεροντα του,
    αλλα μην τρελαθουμε τωρα, οτι οι επιλογες ενδιαφεροντων ειναι, απο την μια τα ειδεχθη εγκληματα κι απο την αλλη το μανικιουρ....

η οτι κατα προεκταση, η ευχαριστηση απο το να διαβαζεις περιγραφες εγκληματων και να βλεπεις φωτος απο σφαγες ειναι συγκρισιμες με την πυρηνικη φυσικη!!!! (που λεει ο λογος)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω ειπα ΠΟΛΥ συγκεκριμενα, οτι "προβληματικο" θεωρω το να του αρεσει να βλεπει τις συγκεκριμενες εικονες και τις συγκεκριμενες περιγραφες των σφαγων...
    κι εκει, δεν υπαρχει μεγαλη συγκριση με τα θριλερ οπως σου εξηγησα παραπανω
    Ειναι ξεκαθαρη η θεση σου οπως και η δικη μου,δεν υπαρχει λογος περαιτερω αναλυσεων και συζητησεων!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ειναι ξεκαθαρη η θεση σου οπως και η δικη μου,δεν υπαρχει λογος περαιτερω αναλυσεων και συζητησεων!
    ο καθενας αποφασιζει το περαιτερω για τον εαυτο του αγαπητη :)
    αν κρινω οτι χρειαζονται περισσοτερες αναλυσεις, θα το κανω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο καθενας αποφασιζει το περαιτερω για τον εαυτο του αγαπητη :)
    αν κρινω οτι χρειαζονται περισσοτερες αναλυσεις, θα το κανω...
    Αναφερομουν στη συνεχιση της μεταξυ μας συζητησης πανω στο συγκεκριμενο θεμα! Αν επιθυμεις να συνεχισεις μιλωντας μονη σου (γιατι οπως σου ειπα δε σκοπευω ν'ανταποκριθω περαιτερω)... μπορεις ανετα να το κανεις καθως ο δρομος ειναι ελευθερος και τα σκυλια δεμενα!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αναφερομουν στη συνεχιση της μεταξυ μας συζητησης πανω στο συγκεκριμενο θεμα! ...!
    κι εγω σε αυτο αναφερομουν.
    δεν χρειαζομαι τετοιου ειδους υποδειξεις, αποφασιζω μονη σε θεματα που με αφορουν:)
    και φυσικα, αν συνεχισω την αναλυση κι εσυ δεν ανταποκριθεις, θα το θεωρησω απολυτα αποδεκτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    απλά η σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου μυαλού μου είναι τρομερά ενδαφέρουσα... Κι εμένα με τραβάει αυτό το ΓΙΑΤΙ... γιατί αυτό το μωράκι εξελίχθηκε σε αιμοσταγή δολοφόνο, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου έγινε αυτό το κλικ στο μυαλό του, γιατί δεν νοιώθει συμπόνια, γιατί παίρνει ικανοποίηση από εικόνες που ανεβάζουν το δικό μου στομάχι στο λαιμό μου (άλλο που μου μαγνητίζουν το μάτι μέχρι να μου έρχεται πραγματικά να ξεράσω)... μου "αρέσει" να βλέπω, γιατί ακριβώς με κάνει να φρίττω, και έτσι αφήνω τα ροζ γυαλιά στην άκρη και βλέπω το θηρίο που κρύβει ο άνθρωπος... ο κάθε άνθρωπος. Και σίγουρα πολλές φορές έχω λυπηθεί κάποιον serial killer, με την έννοια ότι κρίμα που η ζωή τον έφερε να γίνει έτσι, όχι με την έννοια κρίμα που θα τον τιμωρήσουν... να εξηγούμαστε. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να δω μέσα στο μυαλό τους, να καταλάβω πώς βλέπουν τα πράγματα τόσο διαφορετικά και τι τους ωθεί.
    Με καλυπτεις σε ικανοποιητικο βαθμο!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Να κυκλοφορουν δηλαδη μονο κωμωδιες που μας κανουν και γελαμε!
    βεβαιως. Πολλα λιγοτερα ψυχολογικα σε εναν κοσμο χωρις θριλερ.

Senior Member
    Ειναι κι αυτο μια αποψη!!

Senior Member
    καταρχην αυτο που ειπε η μπροκεν οτι απο το δημοτικο εβλεπε θριλερ, ειμαι σιγουρη οτι την επηρρεασε πολυ.

να πω κατι που σκεφτόμουν σήμερα..
    από την εφηβεία και για πεντ-εξι χρόνια, είχα θεμα με τα θρίλερ...έβλεπα συνέχεια.
    Μιλάμε πως είχα γίνει μελος σε βιντεο κλαμπ μονο γι αυτο.
    Δεν ξερω πως προέκυψε, αλλά σιγά-σιγά όχι απλά δεν μου άρεσε να τα βλέπω, πλέον τα απεχθάνομαι εντελώς...αν εξαιρέσω δηλαδή τύπου Οι Αλλοι και συναφή, δεν κάθομαι ούτε με λεφτά να δω θρίλερ με αιματα κλπ.

Senior Member
    πάνω που πήγαινα για ύπνο....

ρε παιδιά δν υπάρχουν μονο θρίλερ με αίματα τύπου scream!
    υπάρχουν ψυχολογικά θρίλερ τα οποία κ λατρεύω.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    πάνω που πήγαινα για ύπνο....

ρε παιδιά δν υπάρχουν μονο θρίλερ με αίματα τύπου scream!
    υπάρχουν ψυχολογικά θρίλερ τα οποία κ λατρεύω.
    ναι αλλα αυτα που μοαιζουν με περιγραφη εγκληματων και με φωτο εγκληματων, ειναι τα τυπου σπλατερ...

Senior Member
    Ναι, οι serial killers έχουν ενδιαφέρον, αλλά από επιστημονική σκοπιά. Όλοι αυτοί έχουν "ψυχοπάθεια" (κάποιοι έχουν και "ψύχωση" ενώ τα κάνουν αυτά, αλλά προφανώς η ψύχωση από μόνη της δεν σε κάνει να σκοτώνεις, πρέπει να "το χεις" κιόλας) μια διαταραχή/στοιχεία προσωπικότητας που χαρακτηρίζεται/-ονται από απουσία ενσυναίσθησης και μειωμένη εμπειρία συναισθημάτων (συγκεκριμένα για άλλους). Το άρθρο στο wiki είναι πολύ καλό

http://en.wikipedia.org/wiki/Psychopathy

Υπάρχουν και βιολογικοί και ψυχολογικοί και κοινωνικοί παράγοντες (όπως πάντα)που ωθούν προς τα εκεί. Πρόσφατα διάβασα μια έρευνα που βρήκαν σοβαρά ελλείματα σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα (π.χ. αμυγδαλή, κογχικο-μετωπιαίο λοβό). Τέτοια παθαίνω και εγώ όταν είμαι έξω, παρασύρομαι και αρχίζω να λέω για έρευνες ψυχολογίας και νευροεπιστήμης και αμέσως αρχίζουν τα χασμουρητά. Bastards :P.

Αν τώρα ηδονίζεσαι με gore...εχμ...αυτό δεν είναι και ότι πιο νορμάλ λολ. Υπάρχουν κάτι φανταστικές διαταραχούλες που μπορεί να σου αρέσουν όπως αυτή

http://en.wikipedia.org/wiki/Vorarephilia

"Vorarephilia (often shortened to vore) is a sexual fetish and paraphilia where arousal occurs from the idea of being eaten, eating another, observing this process, or by the general process of eating.[1][2][3]

(!!!!!!!!!)

"The fantasy most frequently involves the victim being swallowed alive, and may or may not include digestion"

....
    Last edited by PETRAN; 06-09-2011 at 04:18.

Senior Member
    ε δεν ηδονιζομαι απο την αποψη ''το παιζω'' κιολας βλεποντας τετοια! υπαρχουν τα ατομα που πετυχαινουν σε ενα καναλι σφαγη και κοιτανε αποχαυνωμενοι νιωθωντας απεχθεια αλλα χωρις να αλλαξουν αμεσως καναλι και υπαρχω κ εγω που οταν τα βλεπω υπνωτιζομαι. δεν βρισκω αλλη σωστη λεξη.......! ειναι ο ''θαυμασμος'' (τολμηρη λεξη και θα με φαει η remedy!) που νιωθεις βλεποντας πως ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι υπερβολικα ευρηματικος οταν προκειται για πραξεις βιας. δεν μιλαμε φυσικα για εναν απλο πυροβολισμο, ενα μαχαιρωμα η ενα μαστιγωμα....μιλαμε για πολυυυ ακραιες πραξεις που ουτε καν τις φανταζοσουνα! δεν σε τρωει κατι να δεις ''γιατι'' και απο που ξεκινησε? εμενα με τρωει παντως!

πηρες κρανος??!!!χαχαχαχαχαχαχαχα� �α!!!! (πλακιτσα ;p)

μπορει να χω και την διαταραχη απο πανω ποιος ξερει. ο γιατρος του τα ειπα κ μ πε να του φερω οσα διαβαζω να τα δει. μαλιστα οσο του ανελυα ειχα την εντυπωση πως με κοιταγε αλλιως....εννοω με ενα τροπο θαυμασμου γτ του λεγα και δικες μου αποψεις πανω στο θεμα οπως το τι νομιζω πως συνεβει στο μυαλο του ανθρωπου. ειμαι τοσο ικανη πανω σε αυτα που χτες βλεπαμε ενα εργο με την αδερφη μ με 5 ψυχωτικους και πριν πει ο καθενας απο τι πασχει τα βρηκα και της τα πα απο πριν συμφωνα με αυτα που κανανε!!!!! και ημουνα σωστη! δλδ τα ψυχολογικα εγκληματολογικα θριλερ τυπου criminal minds σε μενα ειναι παιχνιδακι, βρισκω απ την αρχη ποιος το κανε και γιατι, ακομα και το background τους και τα οσα λενε οι ηθοποιοι που υποκρινονται τους profilers μου φαινονται ντιπ για ντιπ χαζα! ομως πιανουνε σε καποιον που δεν ξερει

τωρα οσο αναφορα τις σκηνες βιας παλι, δεν με αηδιαζουνε ουτε με τρομαζουνε. ποτε δεν αηδιαζα και ποτε δεν εβλεπα εφιαλτες ουτε τωρα ουτε οταν ειχα δει τον εξορκιστη στα 7 μου ;p . δεν πιστευω να με επιρρεασαν επειδη τα βλεπα μικρη επειδη ηθελα μονη μ να τα βλεπω δεν με εβαλε καποιος, δλδ εγω το αποζητουσα και οι γονεις μ μου φωναζανε. μακαρι να τα λεγα με καλυτερα λογια να σας εκανα να καταλαβετε αλλα δεν ξερω αν μπορω σε 3 παραγραφους!!! αλλα ειναι τοσο βαθυ που ειναι κατι σαν ''αγαπη'' δεν ξερω.......
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast