ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΩΜΙΖΕΙ! - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 24 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 358
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα κάνω κι εγώ μια μικρή παρένθεση για να πω ότι τώρα πια μας διαβάζουνε, το έχω ψάξει τελευταία το θέμα με αφορμή την αυτοκτονία μιας κοπέλας στο μέρος που κατάγομαι...βρήκα πρόφαση να ρωτήσω και σιγά σιγά έμαθα μερικά πραγματάκια...δεν το λέω για να σε παροτρύνω φυσικά, προς Θεού! Απλά κι εμένα είναι ένας φόβος μου αυτός, δεν θέλω να με πετάξουν σαν σκυλί :(
    αυτοκτονούν αυτοί που δε δίνουν καθόλου ελπίδες στον εαυτό τους, που έχουν σβήσει κάθε ίχνος θετικής σκέψης για το αύριο. κι αυτό συμβαίνει τόσο σε δυνατούς όσο και σε αδύναμους χαρακτήρες. τουλάχιστο να χουμε κοντά μας ανθρώπους που μεταδίδουν αισιοδοξία και θετική ενέργεια άμα έχουμε έλλειψη απ αυτά.

Broken-Doll........σου χαλάσαμε το θέμα...έχεις τις δικές ανησυχίες σου, γενικά όμως πας πολύ καλά:)
    γιάννης

Senior Member
    καλα μην νομιζεις ωρες ωρες εχω αυτοκτονικες τασεις οπως σημερα βλεπω τα παντα στασιμα και ματαια και μ ρχεται να βαλω τα κλαμματα βλεποντας ολους να προχωρανε κ εγω λες και παγωσε ο χρονος δεν ευχαριστιεμαι τπτ ουτε μαρεσει τπτ με εκνευριζουν τα παντα απο τα μαλλια μ μεχρι τα ρουχα μ και απ την μια θελω να περναω καλα αλλα δεν το κανω επειδη δεν εχω ορεξη και κουραγιο. εχω κουραση και εξαντληση και εχω εντυπωση πως πλεον δεν εχω φιλους. εχω βαρεθει τα παντα και δεν εχω κουραγιο να προσπαθησω για κατι αλλο. ειμαι τοσο κουρασμενη χαραξα το χερι μου χτες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    καλα μην νομιζεις ωρες ωρες εχω αυτοκτονικες τασεις οπως σημερα βλεπω τα παντα στασιμα και ματαια και μ ρχεται να βαλω τα κλαμματα βλεποντας ολους να προχωρανε κ εγω λες και παγωσε ο χρονος δεν ευχαριστιεμαι τπτ ουτε μαρεσει τπτ με εκνευριζουν τα παντα απο τα μαλλια μ μεχρι τα ρουχα μ και απ την μια θελω να περναω καλα αλλα δεν το κανω επειδη δεν εχω ορεξη και κουραγιο. εχω κουραση και εξαντληση και εχω εντυπωση πως πλεον δεν εχω φιλους. εχω βαρεθει τα παντα και δεν εχω κουραγιο να προσπαθησω για κατι αλλο. ειμαι τοσο κουρασμενη χαραξα το χερι μου χτες
    Μνμ του Κύκνου σχολίαζα και σου έλεγα ότι βγηκαμε εκτός του θέματος που ανοιξες.
    Όλοι νοιώθουμε πλήξη ωρες ωρες, σημασία έχει να το παλεύουμε. ίσως έχουμε κορεστεί μ αυτά που έχουμε και μας λείπει κάτι διαφορετικό και αυτό το διαφορετικό μπορεί να μην τοχουμε προσδιορίσει ακόμα στη σκέψη μας.
    γιάννης

συγχαρητήρια για τη μαλακία που εκανες.
    Τώρα θα αλλάξουν όλα: ο κόσμος γύρω σου θα ασπρίσει, τα ρούχα σου θα γίνουν τέλεια, θα νιώσεις όμορφα και θα αποκτήσεις πραγματικούς φίλους.
    Το σημάδι θα μείνει, ίσως και για πάντα, να σου θυμίζει το πόσο αγωνίστηκες για να τα αλλάξεις όλα.
    Μου σπασες τα νευρα πρωι πρωι.

Senior Member
    μα τι μου λες τωρα καταλαβα για ποιον μιλουσες ασχετο λεω εγω δεν ειναι κουραση απο την οικοδομη ειναι χαλια αισθηση τρεμει και μουδιαζει ο εγκεφαλος μου και μ ρχεται να βαλω τα κλαμματα γτ συνεχεια χτυπαω κατα λαθος πανω σε τοιχους και παταω με την καρεκλα τα δαχτυλα των ποδιων μου και εχω τρελλο πονο και με πιανει απελπισια

Senior Member
    τι να κανω μαλλον ειμαι αδυναμος χαρακτηρας

για να κοπείς και να κάνεις ΑΛΛΟ ένα σημάδι που μπορεί να μη φύγει ποτε, δεν είσαι πάντως.

Senior Member
    δεν ξερεις πως γινονται αυτα αμα ηξερες θα συνηδητοποιουσες πως δεν γινεται αυτο μετα απο σκεψη δεν λεω '''ααααααααα παω να βρω ενα μαχαιρι!!!!!!!!!''

δεν ξερεις πως γινονται αυτα αμα ηξερες θα συνηδητοποιουσες πως δεν γινεται αυτο μετα απο σκεψη δεν λεω '''ααααααααα παω να βρω ενα μαχαιρι!!!!!!!!!''

τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν βρεθούμε.
    Δεν έχει νόημα να λύσουμε τίποτε από δω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν βρεθούμε.
    Δεν έχει νόημα να λύσουμε τίποτε από δω.
    ενω αν βρεθειτε, θα τα λυσετε ολα..

πολύ αυθόρμητος, και ευαίσθητος χαρακτήρας είσαι, αδυναμος χαρακτήρας δε νομίζω να είσαι
    γιάννης

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενω αν βρεθειτε, θα τα λυσετε ολα..
    ..εσύ πάντως δεν θα έρθεις, γι αυτό μην αρχίζεις τις ζήλιες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εσύ πάντως δεν θα έρθεις, γι αυτό μην αρχίζεις τις ζήλιες....
    απαπαπαπαπα
    οχι ευχαριστω, ασε και τιποτε αλυτο :ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    τι να βγω να κανω αφου ειμαι ενα τιποτα :(

Senior Member
    μπροκεν δεν ζητας βοηθεια επειγοντος ισως να ππερνας ασχημη φαση με την ψυχοπαθολογια σου ειναι σοβαρο αυτο που εκανες, νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανο απο e-βοηθεια!

Page 20 of 24 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast