Τι σκέφτεστε; - Page 309
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 309 of 1532 FirstFirst ... 2092592993073083093103113193594098091309 ... LastLast
Results 4,621 to 4,635 of 22967
    Oτι ζω την ζωη της μανας μου. κ δεν το εχω επιλεξει... οχι ηθηλημενα παντως..... οτια υτη την στιγμη θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στο γυαλινο τραπεζι του κηπου.... αυτο θελω... να βαρεσω το κεφαλι μου...ξανα κ ξανα κ ξαναααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααα...........................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι ζω την ζωη της μανας μου. κ δεν το εχω επιλεξει... οχι ηθηλημενα παντως..... οτια υτη την στιγμη θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στο γυαλινο τραπεζι του κηπου.... αυτο θελω... να βαρεσω το κεφαλι μου...ξανα κ ξανα κ ξαναααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααα...........................
    μπορώ να σε συγκρατήσω με κάποιο τρόπο;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    μπορώ να σε συγκρατήσω με κάποιο τρόπο;
    Δυστυχως συγκρατω μονη μου τον εαυτο μου διαφορετικα δεν θα μιλουσαμε τωρα εδω.... θενκς παντως....

Senior Member
    Δυστυχως συγκρατω μονη μου τον εαυτο μου διαφορετικα δεν θα μιλουσαμε τωρα εδω.... θενκς παντως....
    και γω το παθαίνω αυτό. Σου συστήνω όμως να μην κρατάς συσσωρευμένη οργή μέσα σου, να ξεσπάς γιατί κάνει καλό!

και γω το παθαίνω αυτό. Σου συστήνω όμως να μην κρατάς συσσωρευμένη οργή μέσα σου, να ξεσπάς γιατί κάνει καλό!
    Ετσι κ ξεσπασω αυτοι θα βρεθουν στο χωμα κ εγω στη φυλακη που λεει κ το ασμα οποτε.................... μια χαρα ξεσπαω κ εγω εδω μεσα......

Senior Member
    Ετσι κ ξεσπασω αυτοι θα βρεθουν στο χωμα κ εγω στη φυλακη που λεει κ το ασμα οποτε.................... μια χαρα ξεσπαω κ εγω εδω μεσα......
    στους γονείς σου αναφέρεσαι;

στους γονείς σου αναφέρεσαι;
    παντα............. θα πιω ενα ποτηρακι κρασι..θα φαω κ την ηρεμιστικη φυτικη καραμελιτσα κ θα ξαναερθω στα ισα μου...αφου ριξω κ ενα κλαμα βεβαιως βεβαιως...... :) ( θλιμμενο ειναι... μην ξεχνιωμαστε)

Senior Member
    παντα............. θα πιω ενα ποτηρακι κρασι..θα φαω κ την ηρεμιστικη φυτικη καραμελιτσα κ θα ξαναερθω στα ισα μου...αφου ριξω κ ενα κλαμα βεβαιως βεβαιως...... :) ( θλιμμενο ειναι... μην ξεχνιωμαστε)
    αχ βρε πιεσμένη μου και εγώ ώρες ωρες θέλω να πάρω ένα μαχαίρι και να το καρφώσω στην κοιλιά μου, δεν αντέχω άλλο. Κουράγιο τι να πω άλλο.

Senior Member
    και εγω ωρες ωρες θελω να μοιρασω μπατσες,αλλα δεν μπορω.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Θες σεβασμό? Πανε να τον κερδίσεις μην τον ζητιανεύεις :\
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    παλι θα συμφωνησω μαζι σου ρε κενο! ανησυχητικο ε? εχουμε αρχισει να συμφωνουμε επικινδυνα! εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. γιατι περιμενεις απο τους αλλους να κανουν την αρχη της αλλαγης? γιατι δεν ξεκινας εσυ να γινεις η αλλαγη που θελεις να δεις στην κοινωνια? ετσι ελεγε ο Γκαντι: "γινε εσυ η αλλαγη που θελεις να δεις στον κοσμο!" ελπιζω να σου αρεσει ο γκαντι.
    αμα θες να μου τη πεσεις κι εσυ, καντο με προσωπικο μηνυμα καλυτερα, γιατι εδω μεσα παρεξηγουν πολυ ευκολα τα παντα. νομιζω πως φταιει το ζωδιο κι ο ωροσκοπος πoυ συμφωνουμε τοσο. οσο για το αλλο που λες, πως φαινεται οτι δε με ξερεις καθολου. μιλας στον ορισμο του τιποτα, εναν μηδενιστη ο οποιος δεν εχει κι ουτε θελει να εχει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. δυστυχως υποφερω απο αυτο γιατι καμια δε με θελει ετσι που δεν εχω τιποτα. οποτε πως ακριβως να κανω και φιγουρα ακομα κι αν το θελω ? δεν εχω ουτε δικο μου αμαξι, ουτε σπιτι, ουτε κατι αλλο σπουδαιο. κι εδω στο σπιτι που μενω ειμαι σαν επισκεπτης, απλα ενα κρεβατι εχω, το λαπτοπ, λιγα ρουχα, ε και το φαγητο που τους τρωω. οποτε δεν ειμαι εγω το θεμα, αλλα ΟΛΟΙ οι υπολοιποι, που συνεχιζουν αυτη την υλιστικη μανια!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι το φβ το τουιτερ και τα τοιαυτα εβαλαν πολυ κοσμο στο τριπακι να νιωσουν ωσαν α) celebrities, κανοντας χιλιαδες φιλους και κοινοποιωντας καθε στιγμη τι κανουν και που πανε με μια καμερα να τους ακολουθει, που ειναι παντα η δικια τους βεβαια, αλλα who cares about that, β) μοντελα, παιρνοντας πρωτοτυπες ποζες διπλα στην πισινα και σουφρωνοντας περιπαθως τα χειλη, γ) trendsetters-avant garde-hippy hippy shake-oh sooooo intelligent St martin's College graduates(σε αυτους συμπεριλαμβανονται ελληνοπουλα που μετα απο ενα χρονο σπουδες στο Λονδινο η μυτη τους εχει φτασει να αγγιζει το ρολοι του Big Ben)-ψευδοφιλοσοφους, εκφραζοντας με πλειστους τροπους τις ανησυχιες τους, τις μουσικες ανακαλυψεις τους, τα αγαπημενα τους quotes, τις σουρεαλιστικα και ζαλιστικα ψαγμενες προτιμησεις τους σε brittish pubs και μανικετοκουμπα, δ) activists about anything, ζητω η καθιστικη διαμαρτυρια του κανω like στη σελιδα προστατεψτε την καρετα καρετα και κοινοποιωντας συνεχως συνδεσμους του στυλ "παιχνιδιαρικο γατακι ψαχνει τη μαμα που θα το φροντιζει".

Και νομιζω οτι κολλαει εδω αυτο:

"We are simply distracted by the fascination for the mind and the self-construction that is formed in the mind that is believed by us" Μοοji

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι το φβ το τουιτερ και τα τοιαυτα εβαλαν πολυ κοσμο στο τριπακι να νιωσουν ωσαν α) celebrities, κανοντας χιλιαδες φιλους και κοινοποιωντας καθε στιγμη τι κανουν και που πανε με μια καμερα να τους ακολουθει, που ειναι παντα η δικια τους βεβαια, αλλα who cares about that, β) μοντελα, παιρνοντας πρωτοτυπες ποζες διπλα στην πισινα και σουφρωνοντας περιπαθως τα χειλη, γ) trendsetters-avant garde-hippy hippy shake-oh sooooo intelligent St martin's College graduates(σε αυτους συμπεριλαμβανονται ελληνοπουλα που μετα απο ενα χρονο σπουδες στο Λονδινο η μυτη τους εχει φτασει να αγγιζει το ρολοι του Big Ben)-ψευδοφιλοσοφους, εκφραζοντας με πλειστους τροπους τις ανησυχιες τους, τις μουσικες ανακαλυψεις τους, τα αγαπημενα τους quotes, τις σουρεαλιστικα και ζαλιστικα ψαγμενες προτιμησεις τους σε brittish pubs και μανικετοκουμπα, δ) activists about anything, ζητω η καθιστικη διαμαρτυρια του κανω like στη σελιδα προστατεψτε την καρετα καρετα και κοινοποιωντας συνεχως συνδεσμους του στυλ "παιχνιδιαρικο γατακι ψαχνει τη μαμα που θα το φροντιζει".

"We are simply distracted by the fascination for the mind and the self-construction that is formed in the mind that is believed by us" Μοοji
    Ποσο δικιο εχεις......!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ποσο δικιο εχεις......!!
    εχει...εχει.... δυστυχως.................... μεσα σ αυτους κ εγω......

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

γιατι το αλλο ? βοηθεια στην Αϊτη με ενα μονο κλικ. βοηθεια στα παιδακια της Αφρικης με ενα μονο κλικ. βοηθεια στο μουνι της μανας σας που ξεγενναει με ενα μονο κλικ. στο διαολο σιχαμενοι πουστανθρωποι, κανουν τα παντα να ρθουν κοντα, αλλα τελικα μονο αυτο δε καταφερνουν, και πεφτουν θυματα του καθενος καριολη Αμερικανου (ή και οχι) που βγαζει λεφτα στη πλατη τους. φετος παιζει να κυριαρχησει το Google +, ολη η σαπιλα του Facebook εκει προβλεπεται να μεταφερθει, και οσο κι αν θελω να κανω νεες γνωριμιες, δεν ειμαι διατεθημενος να ξανασυμμετασχω σε κανενα social network παλι γιατι με εχει κουρασει γενικοτερα ολη η αυτη η διαδικτυακη επικοινωνια...