Results 31 to 38 of 38
-
18-09-2011, 17:29 #31
Το ίδιο λέμε μάλλον Πετράν. Ότι οι άνθρωποι δε χρειάζονται τους καλοθελητές πάσης φύσεως. Μπορούν να τα καταφέρουν και μόνοι αν το αποφασίσουν. Πώς;... χμμ... θυσιάζοντας κάποια πραματάκια ίσως;... και για να έρθω και στο φίλο που έθεσε το θρεντ... σε βλέπω να βάζεις διάφορα θέματα. Ανήσυχη σκέψη, το παλεύεις απ' ό,τι φαίνεται. Μήπως η "λύση" είναι πολύ κοντά;... πάρτο απόφαση και θα βγεις απ' το τρυπάκι. Κι αυτό λέγεται έλεγχος. Κι ακόμη περισσότερο... "μια ζωή την έχω, όσο ήπια ήπια... να κάνω και κάτι άλλο τώρα προτού βραδυάσει...".
Πετράν;... όταν η Ψυχολογία τα... βγάλει όλα στη φόρα, θα λυθούν κι άλλες πολλές απορίες... :) ...
- 18-09-2011, 17:30 #32
18-09-2011, 20:36 #33
Γιώργο εννοείται πως θέλεις να ξεφύγεις, αλοίμονο. Το έχω καταλάβει αυτό. Όμως η προτεραιότητά σου πρέπει να είναι η υγεία σου, και όχι η δουλειά σου, την οποία πάντα την βάζεις πρώτα, είτε ως πραγματικότητα είτε ως δικαιολογία. Πρέπει να το πάρεις απόφαση. Αφού δεν μπορείς να πας σε στεγνό κλειστό πρόγραμμα λόγω της δουλειάς, επέλεξε τον ΟΚΑΝΑ. Κάνε αίτηση και άστην να κάθεται. οπως είδες ξεκίνησαν και την χορήγηση από νοσοκομεία πια, και ίσως η πρόσβαση να είναι πιο εύκολη. Αυτό το πρόγραμμα για περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι μια καλή λύση. Θα παίρνεις το φάρμακό σου, όπως όλοι οι άρρωστοι, θα έχεις ψυχολογική υποστήριξη, και δε θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου πολύ. Δεν βλέπω άλλη λύση, αφού δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου ούτε μπορείς να πας σε στεγνό ή και κλειστό πρόγραμμα. Κάντο. Θα φτάσει η ώρα που θα είναι αργά για βοήθεια, όσο και αν τώρα είσαι "προστατευμένος" ως ένα βαθμό. Δοκίμασέ το, και κάποτε ίσως μπορέσεις να συνεχίσεις ελεύθερος από αυτην την μαλακία, να φτιάξεις τη ζωή σου και οικογένεια, που είμαι σίγουρη οτι θέλεις. Σκεψου το.
18-09-2011, 23:11 #34
Εχεις δικιο! ετσι ειναι .Για αυτο και πηγα και πηρα νουμερο ,εχω το 11,600 κατι τετοιο , και οπως μου ειπαν μαλον οκτωβρη θα μπω αφου λογο του νεου νομου θα ανοιξουν τις λιστες , θα υπαρχουν και τα νοσοκομεια πλεον , μαλιστα ζητησα την βουπρομορφινη για καποιους λογους μου , και θα κανω αυτο που πολυ σωστα ειπες ,ακριβως αυτο ειπα και εγω και για αυτο πηγα!
Οσο για την Σαιεντολογια ειναι κατι πολυ διαδεδομενο στην δυση ,συμφωνω οτι δεν ειναι αθωα τα πραματα κατι περιεργο υπαρχει ,αλλα ρε παιδια το αποτελεσμα δεν μετραει? αμα κανουν δουλεια ,αμα προσφερουν στην κοινωνια και ταυτοχρονα ειναι νομιμοι ,δεν βιαζουν σωμα η ψυχη τοτες γτ. να μην ειναι ελευθεροι να κανουν αυτο που κανουν? εδω υπαρχει το ισλαμ!!
Δεν ειμαι υπερ τους ,ουτε και μπορω αφου οτι ξερω για αυτους ειναι απο τον φιλο μου και ενα δυο παιδια που εχουν παει στο κεντρο τους στην Αγγλια ,αντε και κατι λιγα που διαβασα απο το ιντερνετ αυτα ! δλδη δεν ξερω τι ακριβως ειναι για να σας πω ! εξου και οτι το θεμα μου ηταν ερωτηματικο και οχι καταφατικο ¨)
19-09-2011, 01:26 #35
Και η βουπρεμορφίνη την ίδια δουλειά κάνει. Ισως να σε βολέψει καλύτερα. Καλή τυχη φίλε!
19-09-2011, 01:29 #36
βουπρεμορφίνη ήθελα να γράψω έτσι είναι το σωστό. "Επιπλέον αυτών, η βουπρενορφίνη παρουσιάζει και κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με την μεθαδόνη, όπως:
- Ανταγωνίζεται την δράση της ηρωίνης. Όταν κάποιος χρησιμοποιήσει ηρωίνη δεν θα νιώσει το ευφοριακό της αποτέλεσμα. Έτσι, με την βουπρενορφίνη καταπολεμάται ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους γίνεται η χρήση της ηρωίνης.
- Έχει μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, όχι μόνο από την ηρωίνη, αλλά και από την μεθαδόνη. Συγκεκριμένα, στην κατάλληλη δόση, μπορεί να είναι αποτελεσματική για έως και 72 ώρες. Έτσι δεν είναι απαραίτητη η καθημερινή προσέλευση στο Πρόγραμμα. Η χορήγηση μπορεί να γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα είναι ελεύθερα.Αν χρησιμοποιεί κάποιος μόνο βουπρενορφίνη, είναι απίθανο να εμφανίσει υπερδοσολογία (overdose), ακόμη και αν λάβει αρκετά μεγάλη δόση.
- Εμφανίζει πολύ λιγότερα στερητικά συμπτώματα από την μεθαδόνη και για τον λόγο αυτό είναι ευκολότερο να αποτοξινωθεί κανείς από αυτήν. Για τον ίδιο λόγο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όποιους δυσκολεύονται να αποτοξινωθούν από την μεθαδόνη" Ετσι πληροφοριακά
19-09-2011, 16:39 #37
Πολυ σωστα , το χεις ψαξει το θεμα ¨) .Να συμπληρωσω οτι το σουμποξολ η σουμποτεξ δεν εχει τα διαφορα χημικα στοιχεια που βαζουν στην υγρη μεθαδονη οπως μυοχαλαρωτικα η κορτιζονη οπου η καθημερινη και για χρονια χρηση της κανει κακο! Επισης το σουμποξολ εχει μια ιδια ουσια με την ναλτραξονη οπου εισχωρει στο οπιουχους υποδοχεις βγαζουν το οπιο και κανουν μια ασπιδα οπου και να πιεις δεν την "ακους" !
Υπαρχουν πολλα θετικα σε αυτο το χαπι ,αλλα παντα η αποφαση ειναι η ουσια για να καθαρησης το μυαλο και το σωμα ! ΤΟ θεμα ειναι να μην εχει χαλασει η πολυ ευαισθητη ισορροπια καποιου χημικου συστατικου του εγκεφαλου οπου εαν υπαρχει προβλημα εκει μπορει να αλλαξει η ζωη μου! ολα θα μου ειναι ανουσια -βαρετα! και μονο ενα ψηλο μπαλκονι θα ειναι η λυτρωση μου!
19-09-2011, 22:32 #38
Γιώργο μου, η βουπρενορφίνη αν μπεις στο πρόγραμμα όπως και η μεθαδόνη θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου, από εκεί και πέρα θα πρέπει και συ να προσπαθήσεις. Καμία χημική ουσία του εγκεφάλου σου δεν θα έχει αλλάξει τόσο που θα σε κάνει να θέλεις να πέσεις απο το μπαλκόνι. Αυτό μπορέι να συμβεί όταν δεν θα έχεις την ηρωίνη συμπαραστάτρια στον καθημερινό αγώνα που όλοι κανουμε. Και εκεί είναι που θα πρέπει να σταθείς δυνατός, επομένως θα χρειαστείς και ψυχολογική υποστήριξη. Απο εκεί και πέρα το φιλοσοφείς. Νομίζεις ότι η ζωή ενός ανθρώπου είναι αυτά τα 70 χρόνια; Θέλεις να τα περάσεις σε λήθαργο, χωρίς πόνο; Βαρετή μου ακούγεται αυτή η ζωή και ανούσια. Για παρτο αλλιώς/