Είμαι αφάνταστα μπερδεμένος... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Junior Member
    αυτό ρωτάω κ εγώ... μήπως τελικά τώρα σοβαρέψαν τα πράγματα; μήπως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά;; :(

με συγχωρείτε, δεν τ γνώριζα.. ρώτησα κ δεν πήρα απάντηση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_Hearted View Post
    αυτό ρωτάω κ εγώ... μήπως τελικά τώρα σοβαρέψαν τα πράγματα; μήπως θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά;; :(

με συγχωρείτε, δεν τ γνώριζα.. ρώτησα κ δεν πήρα απάντηση..
    Τι να σου πω τώρα... Το έχεις συζητήσει με άτομα του κύκλου σου αυτό? Εκείνοι σας ξέρουν καλύτερα και ο λόγος τους ίσως έχει πιο μεγάλη βαρύτητα. Έτσι που μας τα γράφεις εδώ, αν ζούσα σε αυτή στη σχέση, τώρα που μιλάμε δεν θα ζούσα μέσα σε αυτή τη σχέση :\ αλλά όπως είπα, το λόγο έχουν οι δικοί σας άνθρωποι, ο κολλητός σου, ο αδερφός σου.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος της κοινότητας αυτής κ ο λόγος είναι ότι θέλω να ακούσω κάποιες απόψεις από τρίτους.
    Είμαι 19 ετών και εδώ και περίπου 8 μήνες τα έχω με μια κοπέλα. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα και, όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόλαβα πρώτα να την γνωρίσω καλά... Είχε βγει πριν 3 μήνες από μια 4ετή σχέση επειδή ο πρώην της της δήλωσε πως λόγω τρίτης λυκείου δε θα έχει χρόνο για εκείνη. Όπως καταλαβαίνετε είναι των σχέσεων σε αντίθεση με μένα που τον τελευταίο χρόνο είχα επιδοθεί μετά μανίας στο άθλημα 'one-night-stand'...
    Εδώ μάλλον θα έχετε σκεφτεί όλοι πως όλο κ κάποια βλακεία θα έκανα εγώ, λόγω του ιστορικού μου... Το ίδιο θα έλεγα κ εγώ. Ωστόσο, μπορώ να πω, κ είναι κάτι για το οποίο χαίρομαι, πως δεν έδωσα ούτε ίχνος αφορμής, για πρώτη μου φορά υπήρξα τύπος και υπογραμμός. Στο θέμα μας πάλι.
    Όπως έμαθα αργότερα, με τον πρώην της ήταν από 1η γυμνασίου συμμαθητές. Δεν έδωσα σημασία όμως. Αργότερα μου είπε πως ακόμη την γούσταρε τρελά και την αγαπούσε, με αποτέλεσμα να της την πέφτει άσχημα πιο συχνά από ότι της έλεγε καλημέρα. Της ζήτησα να πάω να του μιλήσω. Μετά από μια μακροσκελή συζήτηση καταλήξαμε στην απειλή πως αν έχω επικοινωνία μαζί του θα με χώριζε. Ήταν βλέπετε στην ίδια παρέα κ θα γινόταν αυτή ρεζίλι. Όλο αυτό τ διάστημα αυτός την κάλεσε άπειρες φορές σπίτι του κ αυτή πήγε μόνο τρεις, επειδή υπήρχε και λόγος (δουλειές, κτλ.).
    Μέχρι εδώ το θέμα απλά με ενοχλούσε, κ ευχαριστώ όσους με στολίσατε από μέσα σας. Όταν τελείωσε τις πανελλαδικές πήγε τελευταία φορά σπίτι του. Σύμφωνα με την περιγραφή της, αυτός ήταν με το μπουρνούζι, αυτή γύρισε για να αλλάξει κ αυτός την έσπρωξε στο κρεβάτι πέφτοντας πάνω της γυμνός. Δύο μέρες μετά γινόταν ένα πάρτυ κ η δικιά μου επέλεξε να με διώξει από την πόρτα εκείνου του σπιτιού πριν καν μπω από το να με δει στο πάρτυ ο πρώην γιατί λέει θα γινόταν φασαρία. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας και μισός που δεν είχα πολλά νέα του, κυρίως ερωτικές εξομολογήσεις και πέσιμο μέσω κινητού.
    Τότε, όταν εγώ ήμουν διακοπές, συναντήθηκαν μεσάνυχτα για να του δώσει πίσω μια ζακέτα του (η ζακέτα υπήρχε, το ξέρω ο ίδιος) και κατέληξε, όπως ισχυρίζεται η ίδια, να κάνει απόπειρα να την φιλήσει με τελικό αποτέλεσμα να ακουμπήσει τα χείλη της κ αυτό πάλι επειδή, όπως λέει η ίδια, δεν πρόλαβε αυτή να αντιδράσει έγκαιρα.
    Δυο μέρες μετά είναι στο χωριό της και πάει με άλλον πρώην της κ έναν ξάδερφό της να δουν το νέο αμάξι του άλλου πρώην. Το ξαδερφάκι όντας μικρό αποκοιμιέται και επαναλαμβάνεται η ίδια ακριβώς σκηνή όπως πριν με τους ίδιους ισχυρισμούς από μέρους της. Την χωρίζω μια εβδομάδα αργότερα, όταν διάβασα από το facebook τι είχε γίνει στο χωριό. Με ικέτεψε κτλ, οπότε είπα να της δώσω την ευκαιρία. 2 βδομάδες αργότερα μαθαίνω και εκείνο το περιστατικό με την ζακέτα (δεν το γνώριζα μέχρι τότε) και αφορμή ήταν το ότι το παλικάρι μου έκανε αίτημα φιλίας στο facebook και εκείνη, επειδή γνώριζε πως θα μου το πει, προτίμησε να το πει η ίδια. Είπα πως αφού κάναμε καινούρια αρχή, θα δώσω τόπο στην οργή.
    Η σχέση συνεχίστηκε ένα ακόμη μήνα με εκείνη να παραπονιέται πως αδυνατώ να ξεχάσω αυτά που έγιναν και να την κοιτάξω όπως παλιά. Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι λογικό...

Για τον συμμαθητή πρώην της λήφθηκαν τα εξής μέτρα: κομμένη η καλημέρα, όσες φωτογραφίες την ακουμπάει μετά την έναρξη της σχέσης μας διαγράφηκαν κ είπαμε να μην ασχοληθούμε ξανά. Ωστόσο, συνεχίζει να είναι πολύ χαλαρή με θέματα δικαιωμάτων, δίνει συνέχεια, αφήνει άλλους να κάνουν σχόλια όπως "καυ**κι" κ τα δέχεται ως κομπλιμέντα, επειδή ισχυρίζεται πως έτσι μιλάει ο τάδε, κλπ.. Εγώ προσωπικά νιώθω διχασμένος. Από την μια είναι η πρώτη μου αγάπη, νιώθω πολλές φορές όμορφα, και όπως και να το κάνουμε είναι κάποια που πλέον ξέρω και νιώθω άνετα. Ακόμη, είναι κάτι που πλέον συνήθισα.

Από την άλλη όμως, η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό της δεν έχει επανέλθει ακόμη, έχει έναν περίγυρο πάρα πολύ χαλαρό σε θέματα που εγώ ΕΠΙΒΑΛΛΩ στον εαυτό μου τον ίδιο να είναι αυστηρός. Ακόμη, έμαθα πως κάθε φορά που πήγαινε σπίτι του έπεφτε πολύ άγριο πέσιμο, αλλά δεν κατάλαβα γιατί συνέχισε να πηγαίνει. Έμαθα πως του έλεγε πως νευριάζω με αυτά κ αυτός γελούσε, και η ίδια δεν έκανε τίποτα. Επιπλέον, τους τελευταίους δύο μήνες έμαθα πως αρέσω πολύ σε μια συμφοιτήτρια, η οποία, κακά τα ψέμματα, έχει έναν χαρακτήρα που σχεδόν αγάπησα πριν από 7 μήνες, κυρία ή μάλλον καλύτερα Κυρία. Επαναλαμβάνω, ούτε έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν ούτε έχω απιστήσει ΠΟΤΕ. Ωστόσο, βλέπω μια προοπτική για μια υπέροχη σχέση πλήρους κατανόησης να χάνεται εξαιτίας αυτής που έχω τώρα...

Και εδώ είναι η απορία μου: καλύτερα με τον διάβολο που ξέρεις παρά με τον άγγελο που δεν ξέρεις;; ή το αντίστροφο;

Ευχαριστώ όσους το διαβάσατε και σας παρακαλώ, αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά, δικαίωμα σας, μην παίξετε με τον πόνο μου.

Διάβασε όσα σου έχω κάνει μπολτ και σκέψου τι θα έλεγες αν έβλεπες πως τα γράφει κάποιος άλλος.

1. η κοπέλα μετα συγχωρήσεως σε έχει γραμμένο, δεν σε σεβεται και δεν σε υπολογίζει.
    2. Το πιθανότερο είναι πως είναι μαζί σου γιατί τη φτύνει ο άλλος, αλλά εκείνος τσιμπάει τουλάχιστον κάπως, επειδή αυτή έχει "σχεση". (Μη ρωτήσεις με ποιον, εσένα εννοώ).
    3. Για να σκέφτεσαι να τα φτιάξεις με άλλη πάει περίπατος η "πρωτη αγάπη" και όλα τα ρομαντικά που έγραψες.

Άποψη μου είναι να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο γιατί εκεί που είσαι δεν υπάρχει τίποτα...:)

Junior Member
    BloodyKate, τα έχω συζητήσει με τον κολλητό μου... Μόνο που δε με καρύδωσε... :(

Θεοφανία, είσαι απολύτως κατανοητή, αν και δεν είπα πως σκέφτομαι να τα φτιάξω με άλλη, αλλά πως έχω μπει στο τρυπάκι της σύγκρισης... :( :( :(

Senior Member
    BloodyKate, τα έχω συζητήσει με τον κολλητό μου... Μόνο που δε με καρύδωσε... :(
    Τότε ξέρεις τι να κάνεις....
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Junior Member
    δεν ξέρω... τα πάντα πάνε πολύ καλά αυτές τις μέρες, λυπάμαι να το χαλάσω... μπορεί ίσως να μετάνιωσε.. έχει 2 εβδομάδες να μου δώσει την παραμικρή αφορμή..

σας ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε :)

Senior Member
    δεν ξέρω... τα πάντα πάνε πολύ καλά αυτές τις μέρες, λυπάμαι να το χαλάσω... μπορεί ίσως να μετάνιωσε.. έχει 2 εβδομάδες να μου δώσει την παραμικρή αφορμή..

σας ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε :)
    Η κοπέλα αρχικά δεν σε σέβεται.....Δεν είναι δυνατόν να κάνεις μία καινούργια αρχή και να ασχολείσαι με πρώην δίνοντας αφορμές όπως λες στον νυν (εάν και εφόσον θες μία σοβαρή σχέση και όχι απλά κάποιον να παίξεις).....Η κοπέλα θέλει απλά επιβεβαίωση και γενικότερα να παίξει.....Αν είσαι διατεθιμένος να μείνεις με κάποια που δεν σου δείχνει τον αντίστοιχο σεβασμό, που δεν ξέρει ουσιαστικα τι θέλει και πως να το διεκδικήσει, μένεις με τον διάβολο όπως εσύ τον χαρακτήρισες....Απλά μείνε για τους σωστούς λόγους και όχι απλά και μόνο να από την ανάγκη σου να κάνεις κάτι σοβαρό......Και αν τελικά αποφασίσεις να μείνεις, απλά σου εύχομαι ολόψυχα να μην καταλήξεις να μετανοιώνεις για τον χρόνο (ή ακόμη και για τις ευκαιρίες) που ενδεχομένως έχασες!

Junior Member
    γεια σου...εγω πιστευω οτι η γκομενα σε παιζει.ξερει οτι την γουσταρεις κ το εκμετελευτεται..ισως απλα να της αρεσει να γκομενιζει εδω κ εκει

Senior Member
    Αν οι σχεση σου ξεκινησε ετσι και αυτη φερεται ετσι .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!!!!! αυτο που σου λεω τα λεει ολα!!!!! Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α και πηγαινε παρακατω...!!! εισαι μικρος αλλωστε!!

Member
    ξερεις τι μου εκανε πιο πολυ εντυπωση.που την συγχωρεις και την δικαιολογεις.πχ πηγε στο σπιτι του πρωην επειδη ειχε λογος-δουλειες.το πιο θεικο απο ολα ηταν αυτο με την ζακετα οπυ γραφεις στην παρενθεση οτι υπηρχε οντως.μαλλον δεν ξερω ποιον δικαιολογεις:την κοπελα η τον εαυτο σου που ξερεις πως σου φερεται καιτην συγχωρεις.μην υποτιμας τοσο τον εαυτο σου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123