Results 61 to 75 of 116
-
22-09-2011, 15:56 #61
λοιπον ... επειδη εγω αυτη την ερευνα την εχω διαβασει ολοκληρη , σε πληροφορω οτι ο ιδιος ο επιστημονας αναφερει ξεκαθαρα οτι η υπαρξη αυτου του γονιδιου δεν σημαινει τιποτα ... αν ελεγε το αντιθετο θα τον ειχε κραξει καθε επιστημονικη κοινοτητα .... για να καταλαβεις δηλαδη , αυτη η ερευνα υποστηριζει μονο οτι ανακαλυψε το συγκεκριμενο γονιδιο και σε καμια πριπτωση δεν υποστηριζει οτι το γονιδιο αυτο επιφερει πολυγαμια ... θα ηταν γελοιο αλλωστε ... κι εγω μπορει να εχω στο dna μου το γονιδιο της παχυσαρκιας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα το αναπτυξω ποτε .... το οτι ενας χαζος δημοσιογραφακος παιρνει μια ερευνα και την ερμηνευει οπως του κατεβει, αγνοωντας τον τροπο που λειτουργει η επιστημη της βιολογιας ειναι δικο του προβλημα ...
- 22-09-2011, 16:01 #62
Δεν ειναι θεμα φυλου...υπαρχουν επισης αντιστοιχες ερευνες κοινωνιολογικης βασης που αμφισβητουν αυτου του ειδους τη λογικη λεγοντας οτι δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια κοινωνικη κατασκευη οπως προανεφερα! Ψαξε και μονη σου...
Εδω κανουμε συζητηση ανταλασσοντας αποψεις! Δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη, απλως σου λεω τη δικη μου! Εισαι ελευθερη να πιστευεις αυτου του ειδους τις ερευνες... Προσωπικα, δεν τις εμπιστευομαι!Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
22-09-2011, 16:03 #63
μιλαω για την τεστοστερονη αυτη καθεαυτη και την επιπτωση στους αντρες καλη μου δεν εχει σημασια οσα επιστημονικα και να πει ο καθενας η αληθεια ειναι μια! οι αντρες χρειαζονται περισσοτερο το σεξ απο μας!
I m a Good Person With Bad Attitude
22-09-2011, 16:04 #64
Η αθωοτητα και η αγνότητα που αποδίδεις στα ζώα δεν υφίσταται. Πρόκειτε για δημιουργήματα του ανθρωπινου μυαλού οπως αλλλωστε είναι και η πίστη και η απιστια, αλλα και όλα τα προβληματά μας, είναι όλα επίπλαστα. Δεν μπορείς να πεις οτι ένα λιοντάρι δεν είναι αθωο επιδη σκοτώνει για να φάει (όπως και ο ανθρωπος) αλλα ούτε επιδη σκοτώνει τα παιδια μια λεαινας που είναι απο αλλο πατέρα, για να την αναγκάσει να ερθει σε οίστρο.
22-09-2011, 16:07 #65
22-09-2011, 16:08 #66
καλε τι λες???!!!!!!
22-09-2011, 16:13 #67
μα γιατι το εκανες γαργαρα αυτο που ειπα ? το επιχειρημα σου ηταν αυτη η ερευνα ... οταν σου εξηγησα οτι κανενα σοβαρα επιστημονικο περιοδικο δεν θα μπορουσε να δημοσιευσει μια τετοια ερευνα αν δεν ξεκαθαριζε οτι η υπαρξη του γονιδιου δεν σημαινει τιποτα (που το ξεκαθαρισε ) το γυρισες στην τεστοστερονη ... και τι συμπερασμα βγαινει δηλαδη ? δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις αλλα μην χρησιμοποιουμε ορους βιολογιας οταν δεν ξερουμε καν τα κριτηρια με τα οποια λειτουργει μια επιστημη ....
22-09-2011, 16:17 #68
μπλα μπλα μπλα μπλα εγραψα για την τεστοστερονη που ''το γυρισα'' και σε προηγουμενες σελιδες γυρνα μια να δεις
και ξαναχρησιμοποιω την βιολογικη λεξη ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ επειδη ξερω τι ειναι!!!!!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
22-09-2011, 16:28 #69
τι τι λεει brokendoll?? την αληθεια λεει ... στην συγκεκριμενη περιπτωση ενας δημοσιογραφακος της κακιας ωρας , επιασε μια ερευνα και της εδωσε μια ερμηνεια για να κατασκευασει εναν χαζο τιτλο ... εαν ισχυε αυτη η ερμηνεια θα αμφισβητουσε την ιδια την επιστημη της βιολογιας και σε καμμια περιπτωση δεν θα ισχυε το nature vs nurture ...
μακαρι να ισχυαν οι κανονες δεοντολογιας στην δημοσιογραφια γιατι αν ισχυαν δεν θα μπορουσε κανενας δημοσιογραφακος να ερμηνευει οπως του κατεβει μια επιστημονικη ερευνα και θα ειχαμε σωστη και εγκυρη πληροφορηση ...
22-09-2011, 16:34 #70
οπως τα λες .... μπλα μπλα μπλα ... αν αποφασισεις να κανεις συζητηση με επιχειρηματα , τα ξαναλεμε ... μπορεις να πιστευεις οτι θες ασχετα αν δεν ειναι αντικειμενικο ... no problem ! ετσι κι αλλιως στην ελλαδα ζουμε ... ολοι τα ξερουν ολα ακομα κι αν δεν ξερουν για τι μιλανε ....
22-09-2011, 16:39 #71
κοριτσι μ γλυκο μην εχεις βαλθει να με βγαλεις χαζη επειδη εχω θεμα με το να εκφραστω τελευταια! δεν θα μαζεψω ολα μ τα βιβλια να σου δωσω το επιχειρημα που θες αρκει να σου πω πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι αντρες εγκληματουν και πραττουν συμφωνα με σεξουαλικο υποβαθρο και αυτο αλληλεπιδρα με την ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ το λεω και εδω στην ελλαδα και στην αλαβανια και στο αμπου νταμπι και στο σκουμπι ντου κ οπου αλλου γουσταρεις τωρα η αλλη απο πανω κολισε σε 1 λινκ που εβαλα αμα βαλω ενα αλλο παλι θα πειτε πως ''δεν ειναι εγκυρο'' αμα βαλω ενα 4ο ''δεν ειναι εγκυρο'' επειδη ειναι απο δημοσιογραφους για πειτε μας εσεις λοιπον οι εγκυρες!!!!
22-09-2011, 16:40 #72
Δεν απαντας στο ερωτημα μου ομως! Θεωρεις επιβιωση την απιστια και γιατι? Επισης να σου πω οτι δεν εχει καμια σχεση η φυση του καθε ζωου για ενστικτο να φαει για να επιβιωσει ή να σκοτωσει για να μην σκοτωθει.. απολυτα λογικο ειναι αυτο και δεν καθιστα τα ζωα κακα σαν οντα. Ετσι παραμενουν αγνα.. Απαντησε αν θες στην ερωτηση γιατι θεωρω οτι ειναι ασχετο ολο αυτο που περιγραφεις οπως και τους λογους που τα γραφεις. Δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις βασικα.. αν θες εξηγησε μου!
22-09-2011, 16:47 #73
Η αληθεια ειναι οτι πολλα βιντεακια βγαζουν οι επιστημονες και δεν ειναι ξεκαθαρα. Σε αφηνουν να καταλαβεις οτι θες ή οτι μπορεις να δεις/ερμηνευσεις με αποτελεσμα να παρεις λαθος πληροφοριες. Μιλαω γενικα και οχι ειδικα για το συγκεκριμενο βιντεο γιατι δεν εχω δει ακομα, ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω αλλα σιγουρα οταν βρω την ευκαιρια θα το κανω..
Αλλα δεν πιστευω οτι η τεστοστερονη κανει τον αντρα να απατα. Ειναι δικαιολογια θεωρω γιατι αν ειναι ετσι γιατι δεν κανουν σεξ σαν το ζωο με την γυναικα τους και θελουν διαφορετικες καθε φορα?
22-09-2011, 16:51 #74
Παρεμπιπτόντως σας ενημερώνω ότι τεστοστερόνη εχουν και οι γυναίκες αλλιως δεν θα είχαν τριχοφυια π.χ.
22-09-2011, 16:56 #75