Τι σκέφτεστε; - Page 339
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 339 of 1532 FirstFirst ... 2392893293373383393403413493894398391339 ... LastLast
Results 5,071 to 5,085 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι ιδιωτικο τζετ!

δε πειραζει καλυτερα γιατι βαριεμαι κι ολας.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!

Member

δε πειραζει καλυτερα γιατι βαριεμαι κι ολας.
    μετα φταιμε εμιες οι γυναικες...!

Senior Member
    Μετά από πολύωρη δουλειά επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ευγε καιτουλα!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ευγε καιτουλα!!!!!
    :))) :) :) :) :) :))))
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ελα να ακουω καλα νεα να ανεβενω!

Banned
    σκεφτομαι την αλλη πρωην μου την Α. απο Κηφισhα. Α for Ασθμα και κλαμματα με καθε συγκινηση (ηταν πριν γινουν μοδα τα ψυχολογικα). κι αναρωτιεμαι πως θα ηταν η σχεση μαζι της αν συνεχιζα. ηρεμα με μανα πατερα και να τρεχουμε σε συγγενεις. sorry but no! χιλιες φορες καλυτερα single. γιαυτο δε γουσταρω να γνωριζω τους γονεις της καθεμιανης. δε μπορω να μπω στο τριπακι που απαιτει ο ρολος του γαμβρου, θελω να ειμαι πιο ανετα στη σχεση. γιατι να μη μπορω να ειμαι σαν κολληταρι με καποια και να γαμιομαστε καλυπτωντας και τις αναγκες μας, να εχουμε κοινα και κοινους στοχους (να ξεκουμπιστουμε δλδ απτην Ελλαδα) χωρις να μπλεκουν τριτοι και να δινουμε αναφορα καθε φορα ?

ευχαριστω αλλα καπου μπλεξαμε την οποια κοινωνικοτητα με τη νευρικοτητα. και τα δυο ειναι στοιχεια δικα μου, προερχονται απ'το περιβαλλον, και ισως η νευρικοτητα ειναι που ευθυνεται για την αντικοινωνικοτητα μου. τεσπα τι σχεση ομως εχει το φορουμ και το διαδικτυο γενικα, κι οτι σου φαινομαι δημοφιλης ? οι αποψεις μου φταινε γιαυτο, που ειναι λιγακι extreme και παραξενες. εχεις σκεφτει ομως οτι αυτο εξω μπορει να μη με κανει αποδεκτο και να μου δημιουργει προβληματα ? εδω μπορει να εχω 5 χιλιαδες επισκεψεις στο προφιλ μου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο καθενας που ριξε μια ματια, εγινε και φιλος μου/με ξερει/γνωριστηκαμε κι εξω/και τον εμπιστευομαι. αμα δεις τη λιστα φιλων μου εδω παραμενει αδεια, ακριβως γιαυτο το λογο, κι επειδη δεν θελω να εχω φιλους εδω μεσα, μου ειναι αχρηστοι! και οι χρηστες απο αυτο το φορουμ που με γνωρισαν εξω ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, και ηταν απλα μια γνωριμια τπτ παραπανω, ουτε φιλοι παραμειναμε, ουτε και θα τους ξαναδω ποτε πια αφου ο καθενας ζει τη ζωη του.

ναι ειμαι χαρακτηρας που του αρεσει η φυση και η ησυχια. ειχα κανει και στο παρελθον θεμα γιαυτο το λογο. μικροτερος μεχρι το γυμνασιο δεν εμενα Αθηνα και ισως αυτο να με επηρεασε αφου οπως φαινεται δεν αντεχω τους ρυθμους της πολης.
    Σε καταλαβαίνω όταν λες δεν έμενες στην Αθήνα και με το που πήγες σε επηρέασε, γιατί έπαθα παρόμοιο με σενα. Μέχρι το δημοτικό έμενα σε χωριό, πολύ φιλικός κόσμος, χαιρόμουν να μαι μαζί τους, πολύ ωραίο κοινωνικό περιβάλλον για ένα παιδί. Με το που πήγα στην πόλη βρήκα όλη την κακία, την έχθρα, τις προσωπικές επιθέσεις, άσχημες συμπεριφορές, ότι χειρότερο για ένα παιδί. Μου έμεινε ανυπολόγιστη ζημιά από τότε την οποία ακόμα παλεύω να ξεπεράσω. Η εγκατάσταση στην πόλη εμένα με κατέστρεψε.

Το ότι έχεις 5 χιλιάδες επισκέψεις το εννοούσα ότι τα λόγια σου κινούν το ενδιαφέρον, έχεις ανταπόκριση, σε βρίσκουν ενδιαφερον άτομο για να μαθουν κάτι παραπανω για σενα, χωρίς βεβαια αυτο να σημαινει, και συμφωνω μαζί σου σ αυτό, ότι γνωριστήκατε και γίναται φίλοι. Το ότι η λίστα φίλων σου στο φορουμ έχει μείνει άδεια, εξαρτάται αν το επιδιώκεις, δλδ δε στέλνεις ούτε αποδέχεσαι προσκλήσεις φιλίας. Αν είναι έτσι αυτο είναι επιλογη, κατι που τουλάχιστο σε αφηνει αδιαφορο, τροπος ζωής που σε εκφράζει. Πάντως σου στειλα μνμ για τη λίστα φιλων και δε μου απάντησες.

Και μη νομίσεις ότι και γω στην πραγματική μου ζωή έχω φιλίες, με 4-5 άτομα κάνω παρέα, επικοινωνώ καλά μαζί τους, οι υπόλοιποι με βλέπουν και γυρνάνε απ την άλλη ή είναι τυπικά. Και δυστυχώς είμαι άτομο που επιδιώκει την αποδοχή αλλά βλέπει την απόρριψη. Ακόμα και εδώ στο φορουμ καποιες φορες νομίζω ότι είμαι ανιαρός ή άτομο χωρίς κατι το ενδιαφερον.
    Απλά ήθελα να πω ότι μνε τόσες επισκέψεις σημαινει πως κινείς το ενδιαφέρον και αν το ήθελες και συμπεριφεροσουν με τον ίδιο τρόπο στην καθημερινή σου ζωή θα ήσουν το ίδιο ενδιαφερον άτομο για τους άλλους και αν ηθελες θα επεδιωκες με καποιους φιλία. Για τους χρήστες του φορουμ που σε γνωρισαν, μην υποτιμας το ότι δεχτηκαν να σε γνωρίσουν χωρίς αυτο να σημαίνει ότι ήταν καταλληλοι για σενα για να γινουν φιλοι σου.

Μας θεωρούν ιδιόρρυθμους αλλά πρόβλημα τους, δε σημαίνει ότι είναι καλύτεροι μας, απλά είναι πιο καλοί στην επικοινωνία και κανουν ότι κανει το πληθος γι αυτο σχετίζονται ευκολα μεταξύ τους, κι αυτο είναι που τους αναδεικνύει, όχι η ουσία!!.
    γιάννης

thanasisGR
    Guest
    σκέφτομαι πως ήταν η ζωή μου παλιά και πως είναι τώρα... <<μετά από χάπια που δεν πήρα ποτε>> αλλα πήρα τώρα... ε τι πήρα 1 χαπάκι πήρα νταξή νιώθω καλά δεν λέω... αλλα από την άλλη κάτι δεν πάει καλά... αυτό το κάτι με έχει φάει.. ίσος τα χάπια μου αλλάζουν την συμπεριφορά.. γίνομαι πιο επιθετικός.. αλλάζει την σκέψη μου... αλλα τι να το κανεις άμα διώχνει τα προβλήματα σου και μετά αρχίσεις και γίνεσαι επιθετικός σε όλους... δεν είναι λύση τα χάπια... ναι αλλα σου λένε μετά πως δεν θα θα γίνεις καλά... ε.. τραβα πάρε τα ηλίθια χάπια σου λένε η γιατροί να νιώσεις άνθρωπος... πείτε μου ρε παιδιά... θεραπεύεται η κατάθλιψη??? και μάλιστα με χάπια??? τα χάπια το μονο που θα σου κάνουν είναι να μουδιάσουν τα συμτώματα αυτά... και κάποιο καιρό χρήσης αντικαταθλιπτικών από 1 πρόβλημα θα πάθεις 10... άσε που είναι "γαμισετα" από παρενέργειες. το zoloft πχ που είναι ένα φάρμακο αντικαταθλιπτικό από τα καλλίτερα για την υγεία όπως λένε αναφορές... γιατί έχει τόσο μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών? το συγκεκριμένο φάρμακο έχει 2,547 παρενέργειες.. το έχω πάρει παιδιά αυτό το φάρμακο μια φορα μονο.. και ήμουνα σε μια κατάσταση με αλλαγή αίσθησης και έντονο τρόμο... έχω δοκιμάσει αρκετά φάρμακα.. και όλα έχουνε παρενέργειες εκτος από κάποια τα οποια δεν είναι αισθητές η παρενέργειες τους.. αλλα προκαλούνε εξάρτηση μιλάω για τις λεγόμενες ''βενζοδιαζεπίνες'' όπως ta xanax,stedon,tavor κ.α

και έχω ακόμα πολλά σχετικά με τα φάρμακα.. ξέρω παρα πολλές πληροφορίες επειδή η ξαδέρφη μου έχει σπουδάσει ψυχιατρική στο εξωτερικό. και μου έχει πει σχετικά πολλά με τα φάρμακα και όλοι αυτή την υπόθεση τι κρύβεται πίσω από την ψυχιατρική..

δεν θα αναφέρω τίποτα άλλο εγώ προσωπικά, για διαφορους λόγους...

ποσο αλήθεια....

εγώ προσωπικά ξέρετε τι πιστεύω?? ότι αυτά τα χάπια φτιαχτήκανε για να καταστρέψουν τον κόσμο... <<και έτσι είναι... >>

πείτε μου τι διαφορα έχουν τα ναρκωτικά από τα ψυχοφάρμακα?? <<καμια και τα 2 σε καταστρέφουνε...> αν και τα φάρμακα τις ψυχιατρικής είναι πολύ πιο μελετημένα...

τα πάντα θεραπεύονται με την δύναμη μας.. όλα είναι στο χέρι μας.. μπορούμε να γίνουμε καλά..

αλλα ξέρετε πιο είναι το θέμα?? βαριόμαστε να γίνουμε καλά.. και εγώ τα ίδια.. ε.. και τώρα το έριξα στα φάρμακα μήπως συνέλθω... δλδ να είμαι πιο χαρούμενος και καλά τώρα... μιλάμε για αντικαταθλιπτικά <<τα χάπια τις χαράς>> εγώ θα τα έλεγα προσωπικά από δικια μου εμπειρία <<τα χάπια του τρόμου>>

αλλα ξέρετε πιο είναι το θέμα?? βαριόμαστε να γίνουμε καλά.. και εγώ τα ίδια.. ε.. και τώρα το έριξα στα φάρμακα μήπως συνέλθω... δλδ να είμαι πιο χαρούμενος και καλά τώρα... μιλάμε για αντικαταθλιπτικά <<τα χάπια τις χαράς>> εγώ θα τα έλεγα προσωπικά από δικια μου εμπειρία <<τα χάπια του τρόμου>> και αναφέρομαι στα zoloft που είναι από τα κορυφαία αντικαταθλιπτικά.. θα τα χαρακτήριζα τα αντίθετα του ecstasy... τώρα άμα έχεις βαριά μορφής κατάθλιψη με ένα zoloft θα είσαι λες και πετάς... τώρα αν έχεις ήπια μορφή κατάθλιψης άστα να πάνε... τρελαίνεσαι δεν μπορείς να ηρέμησης από τα νεύρα...

η ψυχιατρικοί δυστυχώς είναι πολύ πίσω.. και σίγουρα θα μπορούσανε η φαρμακευτικές εταιρίας να φτιάξουν κάποια φάρμακα καλά... η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό δεν θα γίνει ποτε γιατί τους συμφέρει να καταστρέφεται ο κόσμος...

δεν έχω κάτι άλλο να πω...

thanasisGR
    Πόσων χρονων εισαι βρε φιλε?
    και γιατί τόσο μεγάλη εξαρτιση απ τα φαρμακα?
    τι σου χουν κανει και υποφερεις?
    κατεύθυνε και λίγο τη σκέψη σου στη ζωή που θέλεις να κάνεις, και σταματα να σκέφτεσαι συνέχεια τα φαρμακα και την καταθλιψη....τότε είναι που θα ξεκινησεις να βλεπεις διαφορα
    γιάννης

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    thanasisGR
    Πόσων χρονων εισαι βρε φιλε?
    και γιατί τόσο μεγάλη εξαρτιση απ τα φαρμακα?
    τι σου χουν κανει και υποφερεις?
    κατεύθυνε και λίγο τη σκέψη σου στη ζωή που θέλεις να κάνεις, και σταματα να σκέφτεσαι συνέχεια τα φαρμακα και την καταθλιψη....τότε είναι που θα ξεκινησεις να βλεπεις διαφορα
    είμαι 19 δεν εχει σημασια η ηλικία...
    πια εξάρτηση? γράψε λάθος...
    μου καταστρέφουνε την ζωή.. δεν είναι λύση τα χαπια...

δεν σκέφτομαι τα φάρμακα, μαθαίνω για τα φάρμακα.. αλλα έφτασα στο σημείο να περνώ αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά.. νταξή τώρα καλά είμαι δεν λέω.. αλλα ποσο καιρό θα τα περνώ? 1 χρόνο? 2 χρονια? για πάντα???

από χτες βασικά ξεκίνησα θεραπεία... ναι και ένιωσα παρα πολύ καλά από την 1τη μέρα...

τα αρνητικά όμως.. έχω γίνει λιγάκι πιο επιθετικός και νευρικός στην συμπεριφορά μου.. άγχος μπορεί να μην έχω... νιώθω καλά.. μακάρι να ένιωθα πάντα τόσο χαλαρός.. τώρα άμα συνεχίσω και θεραπεία... με βλέπω να είμαι για κλινική σίγουρα... αλλα θα δείξει... εγώ ας κάνω την θεραπεία που μου δώσανε.. αφού δεν άντεχα πριν να είμαι συνεχεια σε μια αγχώδεις κατάθλιψη... τώρα νιώθω πολύ cool.. ε λογικό μου φαίνεται μέχρι να εθιστώ στα φάρμακα...

ελπίζω η θεραπεία που μου δώσανε να με κάνει καλά! και εγώ πιστεύω μέσα μου ότι θα γίνω καλά.. τώρα από τα φάρμακα δεν ξέρω... αλλα με την δύναμη μου θα τα καταφέρω! :)

Quote Originally Posted by thanasisGR View Post
    είμαι 19 δεν εχει σημασια η ηλικία...
    πια εξάρτηση? γράψε λάθος...
    μου καταστρέφουνε την ζωή.. δεν είναι λύση τα χαπια...

δεν σκέφτομαι τα φάρμακα, μαθαίνω για τα φάρμακα.. αλλα έφτασα στο σημείο να περνώ αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά.. νταξή τώρα καλά είμαι δεν λέω.. αλλα ποσο καιρό θα τα περνώ? 1 χρόνο? 2 χρονια? για πάντα???

από χτες βασικά ξεκίνησα θεραπεία... ναι και ένιωσα παρα πολύ καλά από την 1τη μέρα...

τα αρνητικά όμως.. έχω γίνει λιγάκι πιο επιθετικός και νευρικός στην συμπεριφορά μου.. άγχος μπορεί να μην έχω... νιώθω καλά.. μακάρι να ένιωθα πάντα τόσο χαλαρός.. τώρα άμα συνεχίσω και θεραπεία... με βλέπω να είμαι για κλινική σίγουρα... αλλα θα δείξει... εγώ ας κάνω την θεραπεία που μου δώσανε.. αφού δεν άντεχα πριν να είμαι συνεχεια σε μια αγχώδεις κατάθλιψη... τώρα νιώθω πολύ cool.. ε λογικό μου φαίνεται μέχρι να εθιστώ στα φάρμακα...

ελπίζω η θεραπεία που μου δώσανε να με κάνει καλά! και εγώ πιστεύω μέσα μου ότι θα γίνω καλά.. τώρα από τα φάρμακα δεν ξέρω... αλλα με την δύναμη μου θα τα καταφέρω! :)
    Είσαι 19 χρονων βρε και έχεις το νου κολλημένο στα χαπια????
    Αμα σε βλεπα από κοντα θα σ εσπαγα στο ξύλο γι αυτο το λογο!!
    Άλλοι εδώ διαβαζοντας ποια είναι η ηλικία σου σπαραζουν και φωναζουν: να χα τα χρονια σου αχ και να τα χα, να χα τα χρονια σου, να χα μονάχα.
    Είσαι στην ηλικία που ο άνθρωπος κτίζει γερα θεμελια για το υπόλοιπο της ζωής του και εσύ στα θεμελια βαζεις φαρμακα.
    Λογικό άτομο είσαι, συγκροτημένη σκέψη έχεις και ευστροφία διαθετεις, αυτα βγαινουν απο τα μνμτα σου εδώ. Και μπραβο σου γι αυτο. Αυτα τα όπλα που σου δωσε ο Θεος χρησιμοποίησε τα για να γινεις και συ ένας φυσιολογικος νεος που επιδιώκει στοχους και βαζει βασεις για τη μετεπειτα ζωή όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι στην ηλικία σου. Πες μας εδώ, μεσα στην ανωνυμια του φορουμ, τα επιμερους προβλήματα που σε βασανίζουν. Ολο και καποιες συμβουλες θα παρεις, όλο και καποιες λυσεις θα σου προτεινουν ατομα που ξερουν παραπανω απο σενα, που ολα αυτα θα σε βοηθήσουν να αξιοποιησεις αυτα τα δικα σου όπλα που σου δωσε ο Θεος για να ξεπερασεις αυτα τα προβληματα που σε βασανίζουν.
    γιάννης

Senior Member
    μερικες φορες δεν αρκει ο Θεος. ουτε κανεις. κ εγω παιρνω απο τα 10 μου φαρμακα
    I m a Good Person With Bad Attitude

...μερικές φορές σκέφτομαι πως η ζωή είναι όλο εκπλήξεις....:)

thanasisGR
    Guest
    Δε σκέφτομαι άρα υπάρχω! =) για να δούμε τι θα ακούσουμε σήμερα... μα, πως θα δούμε; θα ακούσουμε! πφ... μπέρδεμα... μάλλον άρχισα να σκέφτομαι! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! :P