Results 16 to 28 of 28
Thread: πολλες ενοχες....
-
24-09-2011, 15:27 #16
Νομίζω πως ανέφερα να μην κρίνετε.Κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέσα από ένα κείμενο το χαρακτήρα του άλλου "κάτι δεν πάει καλά μαζί σου" και να τον βγάλει κατά φαντασία τρελό,ψυχικά άρρωστο ή δεν ξέρω κι εγώ τι(δεν το λέω μόνο για αυτή την περίπτωση γενικώς μιλάω),αλλά με αφορμή τα παραπάνω λόγια.Ανάμεσα στο "είναι"και το "φένεσθε"υπάρχει μία διαφορά από μικρή έως και πολύ μεγάλη.Έτσι έμαθα εγώ τουλάχιστον...Όχι πως δεν παραδέχομαι ότι έκανα μ...ία(άλλωστε γι αυτό έχω τύψεις τώρα) αλλά απέχει πολύ από το χαρακτηριστώ ώς μη φυσιολογική ή πως έχω προβλήματα με την οικογένεια μου.
[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
- 24-09-2011, 15:36 #17
24-09-2011, 16:26 #18
Εμμμ έστω η ΑΠΟΨΗ οτι κατι δεν παει καλα μαζι μου....δεν μου πολυαραισε γιατι οπως ειπα δεν μπορει κανεις να καταλαβει τον αλλον μεσα απο ενα κειμενο...Και δεν ηταν και τοσο ευχαριστο να το πει κανεις αυτο σε καποιον που ειναι σε τοσο χαλια ψυχολογικη κατασταση. γιατι χειροτερευει,ενω μπηκε και εγραψε το προβλημα του στο φορουμ με σκοπο να νιωσει καλυτερα.Τελοσπαντων,για το αλλο θεμα δεν εννουσα πως ειναι μονο οι συνεπεεις το προβλημα μου,εχεις δικιο δεν τα λεω καλα κι εγώ.Εξηγηθηκα το ξερω οτι εκανα βλακεια και γι αυτο εχω τυψεις. Για το μονο που δεν στενοχωριεμαι ειναι που την εχασα γιατι ξαναλεω δεν αξιζε...αλλα οσο και να μην αξιζε δεν επρεπε να το ειχα κανει.Γι αυτο ειμαι ετσι αυτη τη στιγμη.Τωρα νομιζω εξηγισα καλυτερα.
[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
24-09-2011, 16:29 #19
24-09-2011, 16:50 #20
Αυτη να ζητησει συγνωμμη που με εβγαλε λεσβια επειδη λεει της μιλαγα καπως(ο,τι να ναι ομως!!!)κ πηγενε κ ελεγε σε ολους τους φιλους της απο το φεις αυτη την μαλακια χωρις να ειναι σιγουρη αν ισχυει η οχ και με εκανε ρεζιλι!!!ι(που πραγματικα τωρα,δεν ισχυει τιποτα τετοιο και με ταμπελωσε κι απο τα 16).Παρολα αυτα συγνωμμη ζητησα αλλα λογω της "παρανομης"πραξης μου συνεχιζω να νιωθω χαλια και να φοβαμαι.Μακαρι να ενιωθα καλυτερα να μην αναγκαζομουν να τα γραψω ολα αυτα σε ψυχολογικο φορουμ αλλα νιωθω απαισια και τουλαχιστον τωρα το εβγαλα απο μεσα μου.
24-09-2011, 16:50 #21
Δεν σε έκρινα σου είπα ψάξτο. Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ μέσα έχουμε διαφόρων ειδών προβλήματα. Αλλά οι ενοχές τι σχέση έχουν; Εσύ απλά αισθάνεσαι άσχημα επειδή φοβάσαι να μην σε καταγγείλει, δεν στεναχωριέσαι για την ίδια σου την φίλη. Αν είχες ιδέα τι σημαίνει η λέξη κατάθλιψη θα είχες ιδέα και τι σημαίνουν και οι ενοχές. Χωρίς παρεξήγηση.
Και άλλη φορά ν' αποσαφηνίζεις τι θέλεις γιατί με πμ άλλα μου είπες.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
24-09-2011, 16:56 #22
24-09-2011, 17:00 #23
το ξαναλεω για τελευταια φορα...Ετσι ακριβως οπως εχει..Αισθανομαι ασχημα για ολα οσα της εκανα και συγχρονως ΟΚ φοβαμαι και την καταγγελια δεν το κρυβω Οσο για την καταθλιψη μου τη διεγνωσαν δεν το λεω απο μονη μου.Εννοειτε πως εχω ιδεα τι σημαινει καταθλιψη(και εχω επισης ιδεα το τι ειναι να χανεις τη μανα σου στα 13,ο πατερας σου να μη τον ενδιαφερει αν ζει η αν πεθανες και να ζεις με 2 γερους στο σπιτι και συγχρονως ολοι οι φιλοι σου να σε προδιδουν κ να μην εχεις πουθενα να μιλησεις).-->δικά μου βιωματα.Ξερω τι ειναι η καταθλιψη πραγματικα.με τοσα που εχω περασει που απλα δε τα ανεφερα επειδη ηταν περιττα για αυτο το θεμα.
ΥΓ: Καμία παρεξηγηση[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
24-09-2011, 17:08 #24
Πολύ ωραία λοιπόν επειδή αναφέρεις προβλήματα που όντως είναι σημαντικά πρέπει οπωσδήποτε ν' απευθυνθείς σε ειδικό. Ούτε και εγώ παρεξηγούμαι
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
24-09-2011, 17:12 #25
Εχω απευθυνθει ηδη
24-09-2011, 18:08 #26
μην αγχωνεσαι η διωξη ασχολειται με πιο σοβαρα προβληματα,η φιλη σου γνωριζει οτι φοβασαι?αν ναι ισως και γι αυτο στο ειπε για να σε κανει να νιωθεις ενοχες κ φοβο,αλλα πραγματικα δεν ηταν σωστο αυτο που εκανες,περασε ομως τωρα εγινε ξεχασε το και συνεχισε τη ζωη σου,θα ρθουν πιο μεγαλα και πιο σημαντικα προβληματα,τι θα κανεις τοτε?
25-09-2011, 03:00 #27
οχι δεν το γνωριζει κ την εχω ικανη να το κανει
27-09-2011, 02:43 #28
εφόσον δε σε νοιάζει που την έχασες απο φίλη σου (ε καλα ουτε εμένα θα με ένοιαζε να σου πώ αμα έλεγε τέτοια πράγματα για εμένα χωρίς λόγο) αυτό που νιώθεις δεν ειναι τύψεις απλά ο φόβος όπως λές μήπως σου κάνει νομικά ζημιά (αν κι εγω νομίζω να μη το τραβήξει τόσο)...."'"βγάλτη τρελή μωρέ έχει αποδείξεις??"' τέσπα... το θέμα είναι ότι καλά έκανες και το έγραψες για να το βγάλεις απο μέσα σου - εντάξει όλοι έχουμε κάνει ανοησίες αλλά σε καταλαβαίνω σε έτρωγε η περιέργεια.. σίγουρα δεν ήταν και ο σωστότερος τρόπος να το μάθεις αλλά τι να κάνουμε έγινε τώρα.. αλλά ξεπέρασέ το .. άστο εγώ πιστεύω θα ξεχαστεί, τυψεις καταρχην θα έπρεπε να έχει εκείνη τέσπα.. μη στεναωριέσαι δεν αξίζει πές πως δεν έγινε. ps : καλά και σύ μετα απο αυτά που έμαθες απο το facebook της τη λυπήθηκες και της έδωσες τα στοιχεία για να μπορεί να μπαίνει να συνεχίζει να σε δυσφημίζει? Δε θέλω να δίνω κακό παράδειγμα αλλά άμα αισθάνεσαι άσχημα για ότι έκανες εγώ θα έκανα πολλά περισσότερα άν και αποφάσιζα να μπώ στη διαδικασία να της αλλάξω κωδικούς κλπ. Θα δήλωνα διάφορα μέσα... τέσπα μη γίνομαι σκύλα... θέμα εσένα και της πρώην φίλης σου είναι . Ξέχνα το και ασχολήσου με άλλα part της ζωής σου, δέν αξίζει....