ΤΡΟΛ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thanasisGR View Post
    kita, den kserw gia ton johnkostas kai ta alla troll poy yparxoun sto forum.... egw ena exw na sou po den exw kanei allous logariasmous.. kai ta topic pou exw anixei den einai fake... ektos apo to x8esino..

auta...
    κι εγω ειμαι μια μπλε νεραιδουλα με μωβ πουα.

το ξερω οτι χαιρεσαι γιατι βρισκεις μια ευκαιρια να απασχολησεις καποιους , μια ςκαι δεν μπορεις να τους κανεις να ενδιαφερθουν για σενα, αλλα εδω συζηταμε το θεμα γενικοτερα, οχι την προσωπικη σου τραγωδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνουμε κρειζι.
    το προβλημα ομως ειναι, οτι ειναι πολυ ευκολο (αν το θελουμε) να αποφευγουμε την καταγγελια και την ειρωνια στα νεα μελη,
    ΑΛΛΑ ειναι δυσκολο , γιατι ειναι πρακτικα μη ελεγχομενο, το να μην χαριζουμε τον χρονο και την στηριξη μας σε "υποπτα" νεα μελη, κι αυτο γιατι η συμπονια ειναι συναισθημα κι οχι λογικη διεργασια....
    κι αν αποφυγουμε την επιθεση λοιπον, την αδιαφορια ειναι αδυνατον να την αποφυγουμε μετα την 1η, 2η.3η,,,,,10η φορα πολλαπλων λογαριασμων απο νεα η ΠΑΛΙΑ μελη, και ψευτικων θεματων....
    Χμ, σκέφτομαι ότι αν σήμερα γραφτεί το μέλος πχ ''Πινόκιο43'', μιλήσει για το πρόβλημά του, νιώσουμε / μας βγει να του γράψουμε, και μετά από 2 σελίδες ή και 2-3 νήματά του, φανεί ότι όλα είναι ψεύτικα και ''εξαπατηθήκαμε'' το αναμενόμενο είναι να αδιαφορήσουμε αν συνεχίσει να γράφει φανταστικές ιστορίες. Ίσως η παντελής έλλειψη ανταπόκρισης να τον απομακρύνει.
    Δεν είναι κακό ούτε για μας ούτε για τον άλλο βέβαια το να συναισθανθούμε και να απλώσουμε το χέρι, αυτό όπως είπες βγαίνει χωρίς να το σκεφτούμε.
    Καθόλου έντιμη η ''εξαπάτηση'', όμως αφού τα ψέμματα αργά ή γρήγορα (απ' ότι έχει φανεί εδώ, μάλλον γρήγορα) αποκαλύπτονται, προχωράμε και αδιαφορούμε για το συγκεκριμένο προφίλ που ψεύδεται για τον όποιο δικό του λόγο.

Μπορούμε εμείς τα μέλη να παρέμβουμε αλλιώς, πέρα ίσως από το να γίνει αναφορά του;
    Όσο περισσότερο ασχολούμαστε με ένα προφίλ που αποδεδειγμένα έχει κάνει τέτοιο φάουλ και ανταποκρινόμαστε σε αυτό, τόσο εκείνο θα επιμένει..

Senior Member
    να μπαινεις σε ένα φόρουμ με ένα νεο νικ κ να μν γνωστοποιεις ποιος εισαι μου θυμίζει λιγο κατι τηλ φαρσες που καναμε με τον αδερφό μου πιτσιρίκια....
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Χμ, σκέφτομαι ότι αν σήμερα γραφτεί το μέλος πχ ''Πινόκιο43'', μιλήσει για το πρόβλημά του, νιώσουμε / μας βγει να του γράψουμε, και μετά από 2 σελίδες ή και 2-3 νήματά του, φανεί ότι όλα είναι ψεύτικα και ''εξαπατηθήκαμε'' το αναμενόμενο είναι να αδιαφορήσουμε αν συνεχίσει να γράφει φανταστικές ιστορίες. Ίσως η παντελής έλλειψη ανταπόκρισης να τον απομακρύνει.
    Δεν είναι κακό ούτε για μας ούτε για τον άλλο βέβαια το να συναισθανθούμε και να απλώσουμε το χέρι, αυτό όπως είπες βγαίνει χωρίς να το σκεφτούμε.
    Καθόλου έντιμη η ''εξαπάτηση'', όμως αφού τα ψέμματα αργά ή γρήγορα (απ' ότι έχει φανεί εδώ, μάλλον γρήγορα) αποκαλύπτονται, προχωράμε και αδιαφορούμε για το συγκεκριμένο προφίλ που ψεύδεται για τον όποιο δικό του λόγο.

Μπορούμε εμείς τα μέλη να παρέμβουμε αλλιώς, πέρα ίσως από το να γίνει αναφορά του;
    Όσο περισσότερο ασχολούμαστε με ένα προφίλ που αποδεδειγμένα έχει κάνει τέτοιο φάουλ και ανταποκρινόμαστε σε αυτό, τόσο εκείνο θα επιμένει..
    νομίζω πως αυτό είναι το πιο σοφό
    Εγώ προσωπικά σταματάω, ελπίζω να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post

το προβλημα ειναι, οτι οταν αποκαλυπτεται η εξαπατηση , γιατι παντα αποκαλυπτεται, δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο, δεν αδιαφορουμε μονο για το συγκεκριμενο προφιλ , αλλα και για πολλα επομενα που θα μπουν , κι αυτο γιατι οπως ειπαμε δεν ειναι μια λογικη διεργασια, αλλα συναισθηματικη...

οχι, δεν πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο αναφορα,εμεις τα μελη, πιστευω οτι μπορει η διαχειριση να μην δειχνει καμια ανοχη για τετοιες περιπτωσεις, νειδικα οταν δεν υπαρχει καμια μετανοια αλλα συνεχιζεται το παρτυ με ψευτιες και ειρωνιες...

Senior Member
    τραγικο και εμενα δεν μ απαντησε κανεις στο θεμα π ανοιξα πριν. ειναι ενα παραδειγμα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Παιδια για αυτο που αναφερατε με το I.P.εχω μια εντυπωση,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη,οτι αν για παραδεγμα εχεις ασυρματο internet με usb stick αυτο εχει μια I.P.Αν καποιος για παραδειγμα,εχει δυο-τρεις συνδεσεις τετοιες,ασυρματες τότε εχει και διαφορετικο I.P.
    Καποιος που ειναι σε internet caffe και αλλαζει υπολογιστες δεν εχει να κανει ουτε με το I.P,ουτε με τους λογαριασμους.Το I.P. νομιζω οτι ειναι κοινο σε ενα internet caffe ασχετα αν αλλαζεις υπολογιστη διοτι ειναι θεμα της συνδεσης δικτυου που εχει το καταστημα,οχι του υπολογιστη.Και επισης,διαφορετικους λογαριασμους μπορεις να κανεις απλα με αλλο e-mail,δεν εχει να κανει με τον υπολογιστη που βρισκεσαι.

p.s. Δεν ειμαι απολυτα σιγουρη γι αυτο που λεω,και αν λεω κατι που δεν υφισταται διορθωστε με,αλλα εχω την εντυπωση οτι ετσι λειτουργει το ασυρματο ιντερνετ.Οποτε ειναι πολυ πιθανο να γινεται ετσι.

Senior Member
    ναι ναντινα...
    στην περιπτωση του νετ καφε, δεν εισαι ο ιδιοκτητης.
    αλλαζεις καφε, οχι υπολογιστη....
    το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τροποι, ευκολοι..

Senior Member
    ναι ναντινα...
    στην περιπτωση του νετ καφε, δεν εισαι ο ιδιοκτητης.
    αλλαζεις καφε, οχι υπολογιστη....
    το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τροποι, ευκολοι..
    Τι να πω,δεν ξερω.Να κανει λογαριασμους με αλλο e-mail ενταξει,το κανει πιο ευκολα.Τωρα για το i.p. να αλλαζει συνεχεια,ενταξει παει σε αλλο νετ σωστα,αυτο δεν το σκεφτηκα.Αλλα τι να πω,για να το κανει αυτο συνεχεια,να αλλαζει καθημερινα i.p.,nicknames etc τοτε μαλλον εχει σοβαρο προβλημα.Νομιζω οτι αυτο που ειπαν πιο πανω,ειναι η καλυτερη λυση.Απλα αγνοεις ο,τι γραφει και τελος.Το θεμα ειναι να ενημερωνομαστε κι εμεις απο τους admins για το ποιοι ειναι και ποιοι δεν ειναι να ξερουμε τι γινεται.

Senior Member
    Μπορώ να αλλάξω την ip μου μέσα σε 3 λεπτά. και χωρίς να είμαι σε νετ καφέ..

Το πρόβλημα δεν είναι τα μέτρα ασφαλείας, αλλά η αντιμετώπιση προς τα τρολς. Από την στιγμή που καταλαβαίνετε ότι ο άλλος είναι στον κόσμο του , μην απαντάτε ούτε στο θέμα του, πόσο μάλλον σε αυτόν..! Δε χρειάζονται ούτε διαλογοι , ούτε επιχειρήματα ούτε καυγάδες. Εδώ συζητάμε, δεν θεραπεύουμε , όποιος δεν μπορεί/δεν θέλει να συζητήσει ας πάει αλλού. τι είναι αυτή η δικαιολογία "έχω το τάδε οπότε μπορώ να λέω ότι θέλω χωρίς επιπτώσεις..!"

Έχει νόημα να προσπαθείς να απαντήσεις λογικά σε κάποιον που λέει "ε μωρέ, έφτιαξα δεύτερο λογαριασμό, ψεύτικη ιστορία, ψεύτικα μηνύματα, για να σας κάνω πλάκα.." ? Για εμένα δεν έχει πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Μπορώ να αλλάξω την ip μου μέσα σε 3 λεπτά. και χωρίς να είμαι σε νετ καφέ..

Το πρόβλημα δεν είναι τα μέτρα ασφαλείας, αλλά η αντιμετώπιση προς τα τρολς. Από την στιγμή που καταλαβαίνετε ότι ο άλλος είναι στον κόσμο του , μην απαντάτε ούτε στο θέμα του, πόσο μάλλον σε αυτόν..! Δε χρειάζονται ούτε διαλογοι , ούτε επιχειρήματα ούτε καυγάδες. Έχει νόημα να προσπαθείς να απαντήσεις λογικά σε κάποιον που λέει "ε μωρέ, έφτιαξα δεύτερο λογαριασμό, ψεύτικη ιστορία, ψεύτικα μηνύματα, για να σας κάνω πλάκα.." ? Για εμένα δεν έχει πάντως.
    ιπ μπορεις ν αλλαξεις πολλες, οχι ομως και συνδεση αν εχεις σταθερη συνδεση. αυτο ειπα. οτι χρειαζονται και 2-3 συνδεσεις.
    το θεμα ειναι οπως ειπαμε, οτι το τεχνικο ειναι απλο.
    και η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση.
    το προβλημα ειναι ομως οτι το τρολλ μπορει να αποκαλυφθει, ΑΦΟΥ εχεις φαει εσυ 3 ωρες να το ταιζεις...
    και το χειροτερο θεμα ειναι, οτι την επομενη φορα θα εισαι πολυ διστακτικος η ισως και αδιαφορος και θα την πληρωσει καποιος που πραγματικα εχει αναγκη...

Senior Member
    ιπ μπορεις ν αλλαξεις πολλες, οχι ομως και συνδεση αν εχεις σταθερη συνδεση. αυτο ειπα. οτι χρειαζονται και 2-3 συνδεσεις.
    το θεμα ειναι οπως ειπαμε, οτι το τεχνικο ειναι απλο.
    και η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση.
    το προβλημα ειναι ομως οτι το τρολλ μπορει να αποκαλυφθει, ΑΦΟΥ εχεις φαει εσυ 3 ωρες να το ταιζεις...
    και το χειροτερο θεμα ειναι, οτι την επομενη φορα θα εισαι πολυ διστακτικος η ισως και αδιαφορος και θα την πληρωσει καποιος που πραγματικα εχει αναγκη...
    Νομιζω οτι απο τη μια πλευρα,ειναι καλυτερα να δινεις τη βοηθεια σου κι ας αποκαλυφθει μετα οτι καποιος ειναι τρολ.Εγω απο τοτε που γραφτηκα στο εδω στο forum και μιλησα λιγο με εσας,ειδα οτι δεν ειμαι ο μονος ανθρωπος που νιωθει ετσι...Θελω να πω,εχω αναφερει εδω πραγματα που δεν τα εχω πει ουτε στους πιο στενους μου φιλους γιατι φοβαμαι τι αντιμετωπιση θα εχω.Και πραγματικα εδω μεσα,αυτη η συμπαρασταση απο καποιους...ηταν πολυ ανακουφιστικη μετα απο τοσους μηνες που τρεχω και δε φτανω.Τι να πω...απλα καλο θα ηταν να υπαρχει ενημερωση οταν συμβαινει κατι τετοιο.

Senior Member
    Πολυ σωστα ανοιχτηκε αυτο το θεμα... η κατασταση τελευταια εχει ξεφυγει κ δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο επ απειρον... κ το χειροτερο ειναι οτι εχουν κανει τα τρολς μαζικη επελαση, θαρρεις κ εχει πεσει επιδημια... η διαχειριση κατι πρεπει να κανει για αυτο... ειναι αδιανοητο μετα απο οσα γινανε χτες ο "Θανασης" αυτη τη στιγμη να ειναι ονλαιν κ να συνεχιζει να κανει τις παπαριες αυτες...
    αυτο που με εκνευριζει, περα απ το ξενερωμα που ενιωσα μετα απο αυτην την αποκαλυψη, ειναι οτι τοσο εγω οσο κ αλλα μελη προσπαθουσαμε αρχικα με φιλικο τροπο κ επιχειρηματα(!) να τον κανουμε να καταλαβει τι εξυπηρετει αυτο που κανει, σπαταλωντας χρονο κ ενεργεια ασχολουμενοι μαζι του τρομαρα μας, ας προσεχαμε, την επομενη φορα πιο προσοχη κ αδιαφορια, οσο ταιζεις το τρολ, τοσο αυτο θεριευει.....
    τι επιχειρηματα κ μαλακιες, αν ο αλλος δεν επικοινωνει δεν βγαζεις ακρη...

κ περαν αυτου αντι να βαλει την ουρα στα σκελια, να ζητησει συγγνωμη κ να την κανει με αλαφρα, εχει το αναιδεστατο θρασος να συνεχιζει να ειρωνευεται κ να κανει τον κινεζο! Ε αυτο παει πολυ ! Φιλε φταις που φταις, παραδεξου το να σωσεις κ το τελευταιο ιχνος αξιοπρεπειας (που δεν εχεις) κ οχι να πας να βγεις κ απο πανω.. Τα παιχνιδακια αυτα αλλου !

P.s. μολις ελαβα προσωπικο μηνυμα απο τον "θανασακο", αμα δειτε τι γραφει θα παθετε την πλακα σας, προσωπικα το εχω προωθησει στη διαχειριση, αν το ποσταρω δημοσια υπαρχουν κυρωσεις για μενα ?? οχι τιποτ αλλο, αλλα η πλακα κ το θρασος εχουν κ τα ορια τους......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Πολυ σωστα ανοιχτηκε αυτο το θεμα... η κατασταση τελευταια εχει ξεφυγει κ δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο επ απειρον... κ το χειροτερο ειναι οτι εχουν κανει τα τρολς μαζικη επελαση, θαρρεις κ εχει πεσει επιδημια... η διαχειριση κατι πρεπει να κανει για αυτο... ειναι αδιανοητο μετα απο οσα γινανε χτες ο "Θανασης" αυτη τη στιγμη να ειναι ονλαιν κ να συνεχιζει να κανει τις παπαριες αυτες...
    αυτο που με εκνευριζει, περα απ το ξενερωμα που ενιωσα μετα απο αυτην την αποκαλυψη, ειναι οτι τοσο εγω οσο κ αλλα μελη προσπαθουσαμε αρχικα με φιλικο τροπο κ επιχειρηματα(!) να τον κανουμε να καταλαβει τι εξυπηρετει αυτο που κανει, σπαταλωντας χρονο κ ενεργεια ασχολουμενοι μαζι του τρομαρα μας, ας προσεχαμε, την επομενη φορα πιο προσοχη κ αδιαφορια, οσο ταιζεις το τρολ, τοσο αυτο θεριευει.....

κ περαν αυτου αντι να βαλει την ουρα στα σκελια, να ζητησει συγγνωμη κ να την κανει με αλαφρα, εχει το αναιδεστατο θρασος να συνεχιζει να ειρωνευεται κ να κανει τον κινεζο! Ε αυτο παει πολυ ! Φιλε φταις που φταις, παραδεξου το να σωσεις κ το τελευταιο ιχνος αξιοπρεπειας (που δεν εχεις) κ οχι να πας να βγεις κ απο πανω.. Τα παιχνιδακια αυτα αλλου !

P.s. μολις ελαβα προσωπικο μηνυμα απο τον "θανασακο", αμα δειτε τι γραφει θα παθετε την πλακα σας, προσωπικα το εχω προωθησει στη διαχειριση, αν το ποσταρω δημοσια υπαρχουν κυρωσεις για μενα ?? οχι τιποτ αλλο, αλλα η πλακα κ το θρασος εχουν κ τα ορια τους......

σορυ κιόλας απλά κάπου εδώ μπερδεύομαι....ναι οκ....ο τύπος κράζει για προσοχή ή απλά μας δουλεύει.....γιατί δίνετε συνέχεια στο θέμα και ασχολείστε? δεν κάνει κρα πως αυτό θέλει????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post

Κι εγω ελαβα μηνυμα απο το συγκεκριμενο ατομο.Προφανως εστειλε το ιδιο.Ολοι το λαβαμε;Γιατι ειναι ακομα online και δεν του κανουν εναν αποκλεισμο;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast