Απατησα...... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    σαπια θα ηταν αν αυτο που συνεβη με επηρεαζε...αν συνεχιζα να βλεπω ενα τριτο προσωπο...αν συνεχιζα να κοροιδευω το αγορι μου...εχω μετανιωσει ποναω πολυ γιαυτο που εκανα δεν ξερω ειμαι αδικαιολογητη...δεν θελω να καταστρεψω κατι τοσοκαλο για μια μ****ια μου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantina View Post
    Τι να σου πω...προσωπικα πιστευω οτι αν θελεις να συνεχισεις με εναν ανθρωπο,πρεπει να εισαι ειλικρινης μαζι του,ο,τι κι αν συμβει.Εγω βεβαια τυχαινει να ειμαι και λιγο καθετη σε τετοια θεματα.Αν ημουν στη θεση του θα προτιμουσα να το ξερω.Αν αυτος εκανε το ιδιο πριν κανεις εσυ αυτο και στο ελεγε,θα το διεγραφες;Θα τον συγχωρουσες;Θα ηθελες να το ξερεις ή οχι;
    πόσο συμφωνώ! αν θες μία ώριμη, σωστή, ολοκληρωμένη σχέση, οφείλεις να του το πεισ.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by aliki23 View Post
    σαπια θα ηταν αν αυτο που συνεβη με επηρεαζε...αν συνεχιζα να βλεπω ενα τριτο προσωπο...αν συνεχιζα να κοροιδευω το αγορι μου...εχω μετανιωσει ποναω πολυ γιαυτο που εκανα δεν ξερω ειμαι αδικαιολογητη...δεν θελω να καταστρεψω κατι τοσοκαλο για μια μ****ια μου....
    κάπου εδώ θα μιλήσω επί προσωπικού....δεν διαννούμε να θέλω κάποιον τρελλά, να μαι εκεί φουλ και να πλαγιάζω με άλλον.....κι αν το κανα....δεν μπορώ να με φανταστώ να τον κοιτάω στα μάτια......σορυ αν δεν είναια υτό που ακριβώς θες να ακούσεις αυτή την ώρα, μα έτσι νιώθω....

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επιμενετε να του το πω..ναι αυτο θα ηταν το ηθικο...απλα κι εγω παντοτε ετσι ελεγα πριν μου συμβει...εξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε...απλα μιλαμε για ενα λαθος ...αυτοτιμωρουμαι αρκετα με ολο αυτο που νιωθω..το μετανιωσα δεν θα το ξανακανω...υπαρχουν ατομα που απατουν συστηματικα,νιωθουν περηφανοι γιαυτο και μετα αντικριζουν το συντροφο τους χωρις τυψεις..ναι αυτους τους κατακρινω...εφοσον ομως εχω μετανιωσει...θελω να προσπαθησω να το ξεχασω και αν συνεχισω κανονικα τη σχεση μου..

Senior Member
    αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι επιμενετε να του το πω..ναι αυτο θα ηταν το ηθικο...απλα κι εγω παντοτε ετσι ελεγα πριν μου συμβει...εξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε...απλα μιλαμε για ενα λαθος ...αυτοτιμωρουμαι αρκετα με ολο αυτο που νιωθω..το μετανιωσα δεν θα το ξανακανω...υπαρχουν ατομα που απατουν συστηματικα,νιωθουν περηφανοι γιαυτο και μετα αντικριζουν το συντροφο τους χωρις τυψεις..ναι αυτους τους κατακρινω...εφοσον ομως εχω μετανιωσει...θελω να προσπαθησω να το ξεχασω και αν συνεχισω κανονικα τη σχεση μου..
    αν μπορείς να το κάνεις , οκ....εγώ δεν θα μπορούσα....οπως σου πα ούτε να τον κοιτάξω στα μάτια.....κάπου εδώ θα μου πεις, άλλοι χαρακτήρες...οκ....αν θεωρείς πως μπορείς και πως δεν αξίζει να διακυνδυνεύεις επουδενή τη σχέση σου για αυτό σου το "λαθος" -που μακάρι να μην υποβόσκει κάτι άλλο- κάντο....δεν ηθικολογούμε εδώ...τη γνώμη μας σου λέμε...

Senior Member
    Το υπογραμμιζω γιατι ειπες οτι δε θα πεις τα κλασσικα...
    Βασικα μηπως το θεμα ειναι αλλου;Για να απατησεις σημαινει οτι υπηρχε καποιο θεμα με τη σχεση σου,οχι ενας απλως τσακωμος.Για να μη συνεχισεις να απατας,σημαινει οτι απλα δε σου αρεσε με τον αλλον.
    Συγγνωμη που τα λεω ετσι χυμα αλλα ενας τσακωμος δεν ειναι λογος για να φτασεις εκει ειδικα αν αγαπας καποιος οπως λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by erianna View Post
    αν μπορείς να το κάνεις , οκ....εγώ δεν θα μπορούσα....οπως σου πα ούτε να τον κοιτάξω στα μάτια.....κάπου εδώ θα μου πεις, άλλοι χαρακτήρες...οκ....αν θεωρείς πως μπορείς και πως δεν αξίζει να διακυνδυνεύεις επουδενή τη σχέση σου για αυτό σου το "λαθος" -που μακάρι να μην υποβόσκει κάτι άλλο- κάντο....δεν ηθικολογούμε εδώ...τη γνώμη μας σου λέμε...
    The same...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantina View Post
    Το υπογραμμιζω γιατι ειπες οτι δε θα πεις τα κλασσικα...
    Βασικα μηπως το θεμα ειναι αλλου;Για να απατησεις σημαινει οτι υπηρχε καποιο θεμα με τη σχεση σου,οχι ενας απλως τσακωμος.Για να μη συνεχισεις να απατας,σημαινει οτι απλα δε σου αρεσε με τον αλλον.
    Συγγνωμη που τα λεω ετσι χυμα αλλα ενας τσακωμος δεν ειναι λογος για να φτασεις εκει ειδικα αν αγαπας καποιος οπως λες.

ακριβώς....η λογική λεεί πως εάν είσαι αλλόυ ούτε να σε αγγίξει δεν αντέχεις άλλους....οπότε...μήπως το θεματάκι δεν είναι τόσο απλό???? όπως είπα, μήπως υποβόσκει κάτι αλλό που απλά σου ξεφεύγει ή πας εσύ να του ξεφύγεις?

ναι ειναι λογικα αυτα που λες..ειλικρινα μακαρι να γνωριζα γιατι το εκανα..ισως να εβγαζα μια ακρη..δεν εχω κανενα προβλημα με το αγορι μου..νιωθω παρα πολλα για εκεινον...απλα τα χω βαλει εμ τον εαυτο μου δεν ξερω τι σκεφτομουν πως το κανα αυτο...ειλικρινα δεν ξερω...τα βαλα κατω κι εψαξα μηπως υποβοσκει κατι..μηπως τελικα δν ειμαι ευτυχισμενη..αλλα ειμαι...ειναι η πρωτη μου μεγαλη σχεση...ως τωρα πετυχαινα ατομα που δεν δεσμευονται ειχαμε κατι πιο ελευθερο οποτε σε καθε τσακωμο,στεναχωρια κλπ εβρισκα "καταφυγιο" σε καποιον αλλον που απλα με ηρεμουσε απτις ανασφαλειες..ισως να κανα λοιπον το λαθος να λειτουργησω και τωρα ετσι...χωρις να σκεφτω..εγινε..και ειδα οτι δεν το αντεχω δεν μου αρμοζει δεν μπορω να το ξανακανω...θα το προσπαθησω οσο κι αν με δυσκολεψει οσο κι αν ποναω να το ξεπερασω μονη μου το θεωρω αδικο να καταδικασω μια σχεση ..

Senior Member
    ναι ειναι λογικα αυτα που λες..ειλικρινα μακαρι να γνωριζα γιατι το εκανα..ισως να εβγαζα μια ακρη..δεν εχω κανενα προβλημα με το αγορι μου..νιωθω παρα πολλα για εκεινον...απλα τα χω βαλει εμ τον εαυτο μου δεν ξερω τι σκεφτομουν πως το κανα αυτο...ειλικρινα δεν ξερω...τα βαλα κατω κι εψαξα μηπως υποβοσκει κατι..μηπως τελικα δν ειμαι ευτυχισμενη..αλλα ειμαι...ειναι η πρωτη μου μεγαλη σχεση...ως τωρα πετυχαινα ατομα που δεν δεσμευονται ειχαμε κατι πιο ελευθερο οποτε σε καθε τσακωμο,στεναχωρια κλπ εβρισκα "καταφυγιο" σε καποιον αλλον που απλα με ηρεμουσε απτις ανασφαλειες..ισως να κανα λοιπον το λαθος να λειτουργησω και τωρα ετσι...χωρις να σκεφτω..εγινε..και ειδα οτι δεν το αντεχω δεν μου αρμοζει δεν μπορω να το ξανακανω...θα το προσπαθησω οσο κι αν με δυσκολεψει οσο κι αν ποναω να το ξεπερασω μονη μου το θεωρω αδικο να καταδικασω μια σχεση ..
    εσύ ξέρεις καλύτερα....από περιέργια....η ηλικία σου/του και ο καιρός που είστε μαζί με τον φίλο σου?

23 ειμαι...11μηνες ειμαστε μαζι εξ αποστασεως...

Senior Member
    Αν μπορεις να το κανεις,καν'το και μακαρι να ξεπεραστει.Ομως νομιζω οτιοι τυψεις θα φυγουν μονο αν του πεις την αληθεια.Καταλαβαινω οτι δε θελεις να τον χασεις ομως μπορει εσυ να θεωρεις αδικο να καταδικασεις μια σχεση αλλα ειναι και αδικο προς εκεινον να μη γνωριζει κατι τετοιο.Ομως οπως ειπε και η erianna δεν κατακρινουμε,απλα λεμε τη γνωμη μας εδω.

Senior Member
    και δεν υπάρχει κάτι πιο τίμιο κατ΄΄ εμέ να του δώσεις όλα τα data και την επιλογή......εγώ αυτό θα ήθελα....η αλήθεια βέβαια είναι πως στην περίπτωση αυτή η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κλωνίζεται και πρέπει να την ξανακερδίσεις-πράγμα ελεινά δύσκολο, καμιά φορά αδύνατο-

ισως να ναι αδικο να μν ξερει...αλλα το θεωρω χειροτερο να μαθει κατι που θα τον πληγωσει/..γιατι οσο και να εξηγησω στα ματια του δεν θα ειναι κατι ασημαντο ουτε θα καταλαβει πως δεν σημαινε τιποτα για μενα...θα του φανει πολυ χειροτερο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα....

Senior Member
    ισως να ναι αδικο να μν ξερει...αλλα το θεωρω χειροτερο να μαθει κατι που θα τον πληγωσει/..γιατι οσο και να εξηγησω στα ματια του δεν θα ειναι κατι ασημαντο ουτε θα καταλαβει πως δεν σημαινε τιποτα για μενα...θα του φανει πολυ χειροτερο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα....
    για να σου πω την αλήθεια εννοείται.....στανταρ θα του φανεί τραγικό....το δεν σήμαινε κάτι σε μένα δεν θα λεγε τίποτα....πάντα για μένα κάτι λέει....αυτό είναι κάτι που εσύ πρέπει να ψάξεις...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast