Τι σκέφτεστε; - Page 354
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 354 of 1532 FirstFirst ... 2543043443523533543553563644044548541354 ... LastLast
Results 5,296 to 5,310 of 22967
    Senior Member
    gothly τι να πω...προφανως ρουτινιασε εκεινος , συμβαινει συχνα στους αντρες! εκεινος ποσο ειναι ηλικιακα? αυτο που ειπες πως εκανε τον καλο δειχνει πως αυτοματα θελει να τα χει καλα με τον εαυτο του και πως αμα εξιλεωθει θα χει την συνειδηση του καθαρη οταν σ πει πως δεν παει αλλο. ειναι το κλασικο που σε κανουν να τους χωρισεις εσυ για να μην εχουν τυψεις και οτι ''δεν φταις εσυ...εισαι πολυ καλη για μενα δεν σου αξιζω'' κ τετοιες μουφες! αμα ειναι καποιος τοσο καλος δεν τον αφηνεις ρε κοπανε!!.......αμα μενει και μακρια σου υπαρχει θεμα να χει γνωρισει κ αλλη? αμα εχει γινει αυτο θα το καταλαβεις επειδη το ενδιαφερον γινεται αδιαφορια μιας και το αναλωνει αλλου..
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    πρίν μπερδεύτηκα , μου έγραψε οτι "Βλέπω όμως οτι δυστυχώς δε μπορώ να σε καλύψω στη σχέση. Καλύτερα να τη σταματήσουμε" κ μετα του έλεγα εγω οτι έτσι τα παρατάει? κ οτι αν με ήθελε πολύ θα προσπαθούσε. κ μετα έλεγε οτι με όλα αυτά που τον απασχολούν δεν εχει το κουράγιο να προσπαθήσει.
    Είναι 32 και δε μενουμε στην ίδια πόλη απλα στη πόλη που μενω εγω είναι το πατρικό του κ ερχόταν.
    Δε ξέρω αν είχε αλλη, ούτε κινητά έχω ψάξει, ούτε υπολογιστή , τίποτα προσωπικό του. κ δε μου έδινε παντως την εντυπωση να είχε άλλη.
    αλλά γενικά απο την αρχή της σχέσης δεν είμασταν πολύ κωλος κ βρακί. δε μιλούσαμε πολύ απο τηλ κ sms. παρόλο που τον ήθελα πολύ κ υπήρχαν περίοδοι που ένιωθα ερωτευμενη. αυτός δε νομίζω να ένιωθε τόσο, ίσως να του άρεσε που ήμουν μικρότερή του , να τον κολάκευε. κ απο ένα σημείο κ μετά να μην ήθελε να με χάσει γιατί δεν είναι κ εύκολο να βρείς άλλον-η οταν έχεις συνηθίσει με κάποιο συγκεκριμενο άτομο.

Σκέφτομαι πως έχω συνηθίσει ερωτικά μαζί του, οτιδήποτε σκέφτομαι ερωτικό εμπεριέχει μέσα το δικό του σώμα, μου είναι δύσκολο να παω με καποιον άλλον. Θα φιλάει διαφορετικά κ όλα θα είναι αλλιώς. αυτόν τον είχα μάθει ήξερα τι του άρεσε κ τι όχι. πιστευω πως έτσι θα είναι κ για αυτόν αντίστοιχα.

Senior Member
    ρε συ ειχα μια σχεση που κρατησε 3 χρονια και ηταν αρχικα το ιδιο οπως περιγραφεις. μετα αλλαξε και μ εγινε πολυ αγαπησιαρης εφαγε κολημα μαζι μ καταφερα να τον αλλαξω αλλα εν τελει τον παρατησα εγω επειδη δεν ενιωθα πια ειχα φθαρει επειδη ειχα κουραστει. ισως κουραστηκε απο την πολυ προσπαθεια σου να δειχνεις συναισθηματα!!!! εγω δν λεω πως ειναι κακο αλλα δν ξερω κ τον χαρακτηρα τ! το οτι δεν εψαχνες τπτ δικο του δηλωνει ατομο με αξιοπρεπεια σε συγχαιρω

ακομα ειναι νωρις δεν χρειαζεται να σκεφτεις τον επομενο που θα πας!!!

Senior Member
    σ'ευχαριστώ πολύ broken! παντως είχα κουραστεί κι εγω πολύ αλλά δε μπορούσα έτσι ξαφνικά να σταματήσω. κ εχεις δικιο είναι πολύ πολυ νωρίς!
    ευχαριστω κ για τις απαντήσεις ήθελα να το πω καπου (οτι χωρισα δλδ).

Senior Member
    μερικες φορες μενουμε καπου απο συνηθεια και μετα αντιλλαμβανομαστε πως επιτελους εγινε το σωστο! ισως νιωσεις καλυτερα που αλλαξε ενα κεφαλαιο!!!!! μια αποφαση ειναι! σκεψου το θετικα να δεις τι καλα που θα ναι!!!! η καλυτερη μ ηταν οταν χωριζα ειχα δικαιολογια να βγω να πιω να ψωνισω και να φαω γλυκα και junk!

Senior Member
    μελλοντικά θα νιωσω καλύτερα η αλήθεια είναι πως το καλύτερο για μενα ήταν να χωρίσω.
    χαχ... έφαγα κι εγω γλυκα αυτες τις μερες...! με πιάνει κ το να θέλω να φλερτάρω, αλλά μπορει να το κανω "απ'εξω" γιατί ξερω πως μετα θα νιωσω ασχημα με εμενα κ θα σκέφτομαι 2 φορες παραπανω τον 'πρωην' απ'οτι πριν.

Senior Member
    ελα να παμε για καφε να φλερταρουμε παρεα γτ κ εγω κατι τετοιο θελω να ξελαμπικαρω!!!!!

Senior Member
    χαχ.. μακαρι γιατί είσαι πολυ συμπαθής! Αν εμενα γενικά σε μεγαλούπολη θα ήταν πολυ καλύτερα απο θεμα επιλογων-παρέων. αλλα μενω επαρχια κ τα ατομα που βγαινω ειναι λιγα :|

Senior Member
    οι περισσοτεροι απο δω ειστε επαρχια ρε παιδια τι παιζει με σας! και νομιζα πως ολοι μενανε αθηνα πλεον!αχαχαχα! αμα ερθεις ξες που θα μας βρεις εεεε

Senior Member
    χαχα, οντως πολλοί απο επαρχία (εδω 3καλα) , ξερω-ξερω κ σ'ευχαριστώ!!

Senior Member
    αααααα αμα λες τα τρικαλα τα αλλα (οχι κορινθιας) εχω ερθει!

Senior Member
    ναι ναι αυτά! της θεσσαλίας :)

Oτι πιο ευκολα κλαιω πια παρα χαμογελαω.... με κουρασε ολο αυτο......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι πιο ευκολα κλαιω πια παρα χαμογελαω.... με κουρασε ολο αυτο......
    παιζει να ερωτευτεις?
    γιατι το οικονομικο δεν το βλεπω να λυνεται συντομα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παιζει να ερωτευτεις?
    γιατι το οικονομικο δεν το βλεπω να λυνεται συντομα.
    Mπαααααααααα..... αυτο ειναι ακομη πιο δυσκολο..... γιατι ειμαι ερωτευμενη κ κολλημενη κ μ&^*^*&^(!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"