Τι σκέφτεστε; - Page 358
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 358 of 1532 FirstFirst ... 2583083483563573583593603684084588581358 ... LastLast
Results 5,356 to 5,370 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantina View Post
    Έχει δίκιο σε αυτό που είπε.ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.Δηλαδή οι ανθρωποι ''του Θεού'',όχι ο Θεός.Ουσιαστικά αυτοί που διαχειρίζονται τη θρησκεία και πλασάρουν το Θεό όπως αυτοί θέλουν.Αν δεν ανήκει σε εμάς η ζωή μας,τότε σε ποιόν ανήκει;Και στο κάτω-κάτω πόσο σίγουροι είμαστε ότι υπάρχει Θεός;Και ο Θεός που είναι όταν ένα μωράκι πεθαίνει μετά από ένα μήνα που γεννήθηκε επειδή έχει καρκίνο;Ο Ιησούς είπε όταν αναστήθηκε ''Ανεβαίνω στον πατέρα μου και πατέρα όλων μας''.Με αυτό εννοούσε ότι ο κάθε άνθρωπος από μόνος του ειναι παιδί του Θεού και όχι μόνο αυτός όπως υποστηρίζει η εκκλησία.Είπε ''Πίστευε και μη,ΕΡΕΥΝΑ'. Όχι όπως λένε ''Πίστευε και μη ΕΡΕΥΝΑ'', όπως λενε οι παπάδες.Δηλαδη, είτε πιστευεις ,είτε δεν πιστεύεις ,να το ερευνησεις.Και άλλα πολλά που οι παπαδες τα έχουν διαστρεβλωσει.Ο κάθε ένας πιστεύω ότι παιρνει τις δικές του αποφασεις για τη ζωή του.Αν ειναι αυτοχειρας,είτε τον ευλογησει η επι γης εκκλησια,ειτε όχι,την αποφαση για το αν θα συγχωρεθει θα την παρει ο Θεος.
    Όντως έχει δίκιο, συμφωνούσαμε στις απόψεις μας ότι δεν είναι σωστό να μην σε διαβάζουν κλπ...ήθελα να τονίσω ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ...ότι η ζωή μας ανήκει σ' εμάς και μόνο σ' εμάς...εμένα πάντως ο εξομολογητής μου αν και έχει μεγάλη σημασία για μένα γιατί ήξερε τους παππούδες μου που δεν ζούνε πια κι είναι ένας σύνδεσμος γιατί τους ήξερε πολύ καλά με στεναχώρεσε όταν του είπα για τις απόπειρες...θα ξαναπάω όμως γιατί θέλω να μου μιλήσει για τη γιαγιά μου που είναι σχετικά πρόσφατος ο θάνατος της...μου κάνουν καλό τα λόγια του σχετικά μ' εκείνη..."η μακαριστή γιαγιά σου" ήταν μια από τις φράσεις του την τελευταία φορά... :) Κι επίσης μου είπε ότι δεν έγινε ο άνθρωπος που ήταν τόσο νέα όσο εγώ (γιατί του είπα ότι νιώθω ανάξια να φέρω το όνομα της, ότι δεν είμαι τόσο καλή όσο εκείνη που ήταν δυνατή κι άξια γυναίκα) κι αυτό με παρηγόρησε λίγο...τουλάχιστον δεν την ντροπιάζω πολύ...
    Επίσης, εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ο Θεός...εσύ το αμφισβητείς; Όσο για το "πίστευε και μη, ερεύνα" ερευνώ, δεν τα κατεβάζω αμάσητα, λολ...για παράδειγμα δεν συμφωνώ με την άποψη ότι οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία...πώς μπορεί μια έκφραση αγάπης να είναι αμαρτία; Όταν ο ίδιος ο Ιησούς δίδασκε την αγάπη; Όσο για την τελευταία φράση, μακάρι να είναι αλήθεια γιατί φοβάμαι ότι ίσως καταλήξω εκεί...μακάρι αν συμβεί αυτό να λάβω συγχώρεση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όντως έχει δίκιο, συμφωνούσαμε στις απόψεις μας ότι δεν είναι σωστό να μην σε διαβάζουν κλπ...ήθελα να τονίσω ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ...ότι η ζωή μας ανήκει σ' εμάς και μόνο σ' εμάς...εμένα πάντως ο εξομολογητής μου αν και έχει μεγάλη σημασία για μένα γιατί ήξερε τους παππούδες μου που δεν ζούνε πια κι είναι ένας σύνδεσμος γιατί τους ήξερε πολύ καλά με στεναχώρεσε όταν του είπα για τις απόπειρες...θα ξαναπάω όμως γιατί θέλω να μου μιλήσει για τη γιαγιά μου που είναι σχετικά πρόσφατος ο θάνατος της...μου κάνουν καλό τα λόγια του σχετικά μ' εκείνη..."η μακαριστή γιαγιά σου" ήταν μια από τις φράσεις του την τελευταία φορά... :) Κι επίσης μου είπε ότι δεν έγινε ο άνθρωπος που ήταν τόσο νέα όσο εγώ (γιατί του είπα ότι νιώθω ανάξια να φέρω το όνομα της, ότι δεν είμαι τόσο καλή όσο εκείνη που ήταν δυνατή κι άξια γυναίκα) κι αυτό με παρηγόρησε λίγο...τουλάχιστον δεν την ντροπιάζω πολύ...
    Επίσης, εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ο Θεός...εσύ το αμφισβητείς; Όσο για το "πίστευε και μη, ερεύνα" ερευνώ, δεν τα κατεβάζω αμάσητα, λολ...για παράδειγμα δεν συμφωνώ με την άποψη ότι οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία...πώς μπορεί μια έκφραση αγάπης να είναι αμαρτία; Όταν ο ίδιος ο Ιησούς δίδασκε την αγάπη; Όσο για την τελευταία φράση, μακάρι να είναι αλήθεια γιατί φοβάμαι ότι ίσως καταλήξω εκεί...μακάρι αν συμβεί αυτό να λάβω συγχώρεση...
    Δεν αμφισβητώ τίποτα,ούτε υποστηρίζω κάτι.
    Έχω διαβάσει και κάποια άλλα ποστ που έχεις γραψει,αν και οχι αρκετα,ειμαι νεο μελλος.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μετά τη ζωή εδώ δεν υπάρχει κάτι χειρότερο και σκέφτεσαι συνέχεια το θέμα της αυτοκτονίας;Κι αν αυτή η ζωή ειναι η ευκαιρία να ζήσουμε κάτι καλό και μετά υπάρχει κάτι άσχημο,γιατί να μην το εκμεταλλευτουμε; :)

Senior Member
    Δεν αμφισβητώ τίποτα,ούτε υποστηρίζω κάτι.
    Έχω διαβάσει και κάποια άλλα ποστ που έχεις γραψει,αν και οχι αρκετα,ειμαι νεο μελλος.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μετά τη ζωή εδώ δεν υπάρχει κάτι χειρότερο και σκέφτεσαι συνέχεια το θέμα της αυτοκτονίας;Κι αν αυτή η ζωή ειναι η ευκαιρία να ζήσουμε κάτι καλό και μετά υπάρχει κάτι άσχημο,γιατί να μην το εκμεταλλευτουμε; :)
    Καταρχήν καλώς ήρθες! :)
    Μπορεί όντως να υπάρχει κάτι χειρότερο γιατί αν δεν συγχωρεθώ και καταλήξω στην κόλαση, σίγουρα θα είναι άλλο ένα μαρτύριο γι' αυτό ελπίζω σε συγχώρεση αν τελικά συμβεί...όσο για την εδώ ζωή δεν είμαι ευτυχισμένη και δεν θα γίνω ποτέ γι' αυτό θέλω να φύγω για να μην υποφέρω άλλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καταρχήν καλώς ήρθες! :)
    Μπορεί όντως να υπάρχει κάτι χειρότερο γιατί αν δεν συγχωρεθώ και καταλήξω στην κόλαση, σίγουρα θα είναι άλλο ένα μαρτύριο γι' αυτό ελπίζω σε συγχώρεση αν τελικά συμβεί...όσο για την εδώ ζωή δεν είμαι ευτυχισμένη και δεν θα γίνω ποτέ γι' αυτό θέλω να φύγω για να μην υποφέρω άλλο...
    Κατά τη γνωμη μου,εδώ ειναι η κόλαση,εδώ ειναι και ο παράδεισος.Λες ότι δεν εισαι ευτυχισμένη τώρα.Αποδεκτό.Πως ξέρεις ότι δε θα γίνεις ποτέ όμως;
    Και γιατί γράφεις με μωβ χρώμα;

Senior Member
    Κατά τη γνωμη μου,εδώ ειναι η κόλαση,εδώ ειναι και ο παράδεισος.Λες ότι δεν εισαι ευτυχισμένη τώρα.Αποδεκτό.Πως ξέρεις ότι δε θα γίνεις ποτέ όμως;
    Και γιατί γράφεις με μωβ χρώμα;
    Το ξέρω γιατί υπάρχει κάτι που με εμποδίζει να αποκτήσω τα δύο βασικά πράγματα για να είμαι ευτυχισμένη...δεν θα τα αποκτήσω ποτέ...
    Μ' αρέσουν τα χρώματα, γι' αυτό...έγραφα με ροζ που είναι το αγαπημένο μου αλλά μου είπαν ότι είναι κουραστικό κι έτσι διάλεξα ένα κοντινό...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Θα πηγαινε στους στιχους κανονικα, αλλα..

Ποθώ το στόμα σου – Παμπλο Νερουντα

Ποθώ το στόμα σου, τη φωνή, τα μαλλιά σου,
    Σιωπηλή πεινασμένη ενεδρεύω στους δρόμους,
    Το ψωμί δεν με τρέφει, η αυγή με ταράζει,
    Αναζητώ τον υγρό ήχο των βημάτων σου όλη μέρα.
    Ορέγομαι το λαμπερό σου χαμόγελο,
    Τα χέρια σου το χρώμα του άγριου σιταριού,
    Ορέγομαι τα χλωμά πετράδια των νυχιών σου,
    θέλω να καταφάω το δέρμα σου σαν ολόκληρο αμύγδαλο.
    Θέλω να καταφάω την ηλιαχτίδα που τρεμοπαίζει στην ομορφιά σου,
    Τη μύτη, άρχοντα του αλαζονικού σου προσώπου,
    θέλω να καταφάω την φευγαλέα σκιά απ τα ματόκλαδα σου.
    Και περπατώ πεινασμένη οσφραινόμενη το λυκόφως,
    Ψάχνοντας για εσένα, και τη ζεστή σου καρδιά,
    όπως το πούμα στη χέρσα ερημιά.

Senior Member
    Καλή και η σιωπή... Χαζομάρα έχω στα επιτρεπτά όρια... Αλλά καλή και η σιωπή, προτιμότερη από τον καυγά
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Θα πηγαινε στους στιχους κανονικα, αλλα..

Ποθώ το στόμα σου – Παμπλο Νερουντα

Ποθώ το στόμα σου, τη φωνή, τα μαλλιά σου,
    Σιωπηλή πεινασμένη ενεδρεύω στους δρόμους,
    Το ψωμί δεν με τρέφει, η αυγή με ταράζει,
    Αναζητώ τον υγρό ήχο των βημάτων σου όλη μέρα.
    Ορέγομαι το λαμπερό σου χαμόγελο,
    Τα χέρια σου το χρώμα του άγριου σιταριού,
    Ορέγομαι τα χλωμά πετράδια των νυχιών σου,
    θέλω να καταφάω το δέρμα σου σαν ολόκληρο αμύγδαλο.
    Θέλω να καταφάω την ηλιαχτίδα που τρεμοπαίζει στην ομορφιά σου,
    Τη μύτη, άρχοντα του αλαζονικού σου προσώπου,
    θέλω να καταφάω την φευγαλέα σκιά απ τα ματόκλαδα σου.
    Και περπατώ πεινασμένη οσφραινόμενη το λυκόφως,
    Ψάχνοντας για εσένα, και τη ζεστή σου καρδιά,
    όπως το πούμα στη χέρσα ερημιά.
    Ωϊ μαναμ...................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Member
    τα νευρα μου τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω ! πολλα νευρα! οργη ! σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να ειμαι ευτυχισμενη τωρα , αν δεν αφηνα να με επηρεαζουν ηλιθιοι εγωκεντρικοι ανθρωποι ... να πανε να γαμηθουν !

Junior Member
    Στον αλχημιστή του Κοέλιο λέει ότι όταν θες κάτι παρα πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί να το αποκτήσεις. Γιατί δεν ισχύει και το αντίθετο?

Junior Member
    και τέλος πάντων όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι και να τα θέλω και να τα προσπαθώ πολύ? Δεν γίνεται κάτι να είναι εύκολο απο μόνο του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by s.popi View Post
    Στον αλχημιστή του Κοέλιο λέει ότι όταν θες κάτι παρα πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί να το αποκτήσεις. Γιατί δεν ισχύει και το αντίθετο?
    Επειδή δεν ισχύει ούτε αυτό :P

Banned
    σκεφτομαι οτι με καλουν απ'την αλλη διασταση, αλλα τα ανθρωπακια εδω θελουν να παραμεινω και να μην εξαφανιστω παλι. ομως η ανθρωποτητα σας δε μου προσφερει αυτα που εγω ζηταω. that's why bitch I'm a cannibal.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    soft σκεφτομουνα που εισαι!!!
    χεχε!! λιαζω το κορμι μου σε μια παραλια !!!!! :))))
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    χεχε!! λιαζω το κορμι μου σε μια παραλια !!!!! :))))
    γεια σου κοριτσαρα μου:) ριξε καμια βουτια για μας!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..