Παρθενιά πέους - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Στον Alpha την έχει, αν αντέχεις βάλε να δεις, είναι θρίλερ...
    Και κατά σύμπτωση πριν λίγο έδειξε ερωτική σκηνή που η κοπέλα τη διέκοψε λέγοντας ότι δεν το έχει ξανακάνει και θέλει λέει να είναι ξεχωριστό κι αυτός να της φέρει μαργαρίτες στην πόρτα της, χα χα!!! :D Βέβαια σε αμάξι ήταν οπότε ένα δίκιο το έχει...
    το ντατε μουβι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sokolatoxrwma View Post
    το ντατε μουβι?
    Το ποιό; "Κάρυ 2" λέγεται...αναρωτιέμαι πως να ήταν το "Κάρυ 1"...δεν το είχα δει ποτέ γιατί με φρίκαρε αυτό που γίνεται στην αρχή, μία μαθήτρια σκότωσε πόσους συμμαθητές της γιατί της είχαν κάνει κάτι, νομίζω έβαλε φωτιά στο σχολείο...

Senior Member
    Το ποιό; "Κάρυ 2" λέγεται...αναρωτιέμαι πως να ήταν το "Κάρυ 1"...δεν το είχα δει ποτέ γιατί με φρίκαρε αυτό που γίνεται στην αρχή, μία μαθήτρια σκότωσε πόσους συμμαθητές της γιατί της είχαν κάνει κάτι, νομίζω έβαλε φωτιά στο σχολείο...
    α ωραία ταινια... τιποτα χειρώτερο δεν έχει η τιβι?

Senior Member
    το σταρνταστ το εχεις δει?

Banned
    το εχω δει εγω το πρωτο, αν μιλαμε γι'αυτο του 1976. το οποιο ειναι αυτο ακριβως που ειπες, μια κοπελα που της σπανε ολοι τα νευρα, απ'τη μια η μανα της που την θελει να μεινει παρθενα (σχετικο και με το θεμα εδω) και δε την αφηνει να ντυθει προκλητικα και να παει στο παρτυ του σχολειου, απ'την αλλη οι συμμαθητες της εκει που γινεται ο χαμος με μια φαρσα, και τους καιει.

Senior Member
    α ωραία ταινια... τιποτα χειρώτερο δεν έχει η τιβι?
    Χα χα, δεν ξέρω...το είχα εκεί γιατί έβλεπα το Dirty Dancing πριν και μετά άρχισε αυτό...το Dirty Dancing σ' αρέσει; Όχι, δεν το έχω δει το Stardust...ρομαντική ταινία δεν είναι νομίζω;

Senior Member
    Χα χα, δεν ξέρω...το είχα εκεί γιατί έβλεπα το Dirty Dancing πριν και μετά άρχισε αυτό...το Dirty Dancing σ' αρέσει; Όχι, δεν το έχω δει το Stardust...ρομαντική ταινία δεν είναι νομίζω;
    ναι, καλο το δερτυ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το εχω δει εγω το πρωτο, αν μιλαμε γι'αυτο του 1976. το οποιο ειναι αυτο ακριβως που ειπες, μια κοπελα που της σπανε ολοι τα νευρα, απ'τη μια η μανα της που την θελει να μεινει παρθενα (σχετικο και με το θεμα εδω) και δε την αφηνει να ντυθει προκλητικα και να παει στο παρτυ του σχολειου, απ'την αλλη οι συμμαθητες της εκει που γινεται ο χαμος με μια φαρσα, και τους καιει.
    Ναι, γι' αυτό θα λέω γιατί θυμάμαι ότι είναι παλιό...μήπως βασίζεται σε βιβλίο του Στήβεν Κινγκ; Νομίζω πως ναι...καλά, εγώ δεν είχα γεννηθεί ακόμα το 1976 :p
    Οκ, το πρώτο για τη μάνα το θεωρώ λογικό αν μιλάμε για ανήλικη αλλά αυτό με το ντύσιμο είναι υπερβολή νομίζω...εκτός κι αν ήθελε να τα πετάξει όλα έξω...τί τόσο άσχημη φάρσα της κάνανε οι συμμαθητές της ώστε να τους κάψει;;;

Senior Member
    ναι, καλο το δερτυ!!!
    Το έχω δει πόσες φορές αλλά παραμένει αγαπημένη ταινία...δεν μου είπες όμως για την αστερόσκονη...

Senior Member
    Το έχω δει πόσες φορές αλλά παραμένει αγαπημένη ταινία...δεν μου είπες όμως για την αστερόσκονη...
    ναι χαζορομαντικο του κερατα είναι

Banned
    Ναι, γι' αυτό θα λέω γιατί θυμάμαι ότι είναι παλιό...μήπως βασίζεται σε βιβλίο του Στήβεν Κινγκ; Νομίζω πως ναι...καλά, εγώ δεν είχα γεννηθεί ακόμα το 1976 :p
    Οκ, το πρώτο για τη μάνα το θεωρώ λογικό αν μιλάμε για ανήλικη αλλά αυτό με το ντύσιμο είναι υπερβολή νομίζω...εκτός κι αν ήθελε να τα πετάξει όλα έξω...τί τόσο άσχημη φάρσα της κάνανε οι συμμαθητές της ώστε να τους κάψει;;;
    φυσικα, το βιβλιο ομως κυκλοφορησε δυο χρονια νωριτερα, το 1974. και by the way, κι εγω μετα το 80 ειμαι γεννημενος, δεν ειμαι τοσο παππους πια, λολ. :p

οσο για το τι της καναν, της πεταξαν εναν κουβα με αιμα απο γουρουνι στο κεφαλι (γιαυτο ειναι κοκκινη στο εξωφυλλο).

Senior Member
    ναι χαζορομαντικο του κερατα είναι
    Μάλλον δε σ' άρεσε, ε; Εμένα μου αρέσουν αυτά...νομίζω κιόλας ότι είναι και παραμύθι;

Senior Member
    Μάλλον δε σ' άρεσε, ε; Εμένα μου αρέσουν αυτά...νομίζω κιόλας ότι είναι και παραμύθι;
    μπα καθόλου μονο τρεις φορες το χω δει αλλα μη βγει παρα εξω... :p

Senior Member
    μπα καθόλου μονο τρεις φορες το χω δει αλλα μη βγει παρα εξω... :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    φυσικα, το βιβλιο ομως κυκλοφορησε δυο χρονια νωριτερα, το 1974. και by the way, κι εγω μετα το 80 ειμαι γεννημενος, δεν ειμαι τοσο παππους πια, λολ. :p

οσο για το τι της καναν, της πεταξαν εναν κουβα με αιμα απο γουρουνι στο κεφαλι (γιαυτο ειναι κοκκινη στο εξωφυλλο).
    Τον μισώ τον Στήβεν Κινγκ! Όταν ήμουν μικρή διάβασα ένα βιβλίο του που με έκανε να κλαίω...ήταν ένας που γυρνώντας σπίτι του βρήκε τη γάτα του καρφωμένη στο κεφάλι με κατσαβίδι στο ντουλάπι και τελικά ήταν αυτός που το έκανε χωρίς να το ξέρει γιατί ήταν διχασμένη προσωπικότητα...έτσι δεν το λένε; Ή πολλαπλή προσωπικότητα; Ο αδελφός μου βέβαια λέει ότι το Στήβεν Κινγκ δεν είναι για παιδάκια αλλά εγώ που να ήξερα η καημένη, δεν ρώτησα και τη μαμά μου για το βιβλίο πριν το διαβάσω...δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, τραύμα μου έμεινε! Το μόνο που μ' αρέσει απ' αυτόν είναι το "Στάσου πλάι μου", η ταινία...
    Οκ για την ηλικία, δεν ήξερα :p
    Ε, σιγά δεν ήταν και τόσο τρομερό αυτό με τον κουβά για να τους σκοτώσει...ε;;;
    Τώρα εδώ τί έγινε τελικά στην ταινία αν την είδε κανείς σας; Αυτή πέθανε τελικά ή όχι; Κι αυτός τη βιντεοσκόπησε όντως τη σκηνή ή όχι;

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast