τελικα σε τι μας βοηθανε οι ημερισιες καυσεις μας γμτ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Τι ''σκατούλες '' βρε? Και βεβαια μετρανε.

Το πειράζει είναι σχετικό. Δε γνωρίζω την κατάστασή σου, αν παρουσιάζεις υπερφαγικά επεισόδια η κάτι τέτοιο, αν παίρνεις κάποια αγωγή, αν έχεις θέμα με τα κιλά σου. Ανάλογα τι προσδοκίες έχεις ''πειράζει''. Αν θες να τρως ''βρώμικα'' κάντο το μεσημέρι κι όχι αργότερα προς το βράδυ. Επίσης αν φας βαρύ γεύμα πριν κοιμηθείς, σου προκαλεί εκνευρισμό και άστατο ή ελλειπη ύπνο.. :/ Είναι φαύλος κύκλος, θα κοιμάσαι άσχημα, θα ξυπνάς άσχημα και φτου κι απτην αρχή. Τα πιο βαριά γέυματα όσο τον δυνατόν νωρίτερα μέσα στην ημέρα... Αν μια μέρα αντέξεις χωρίς να φας βραδινό, η αίσθηση το πρωί που ξυπνάς και τρως χωρίς ενοχές ότι γουστάρεις έιναι ανεκτίμητη :P
    διαφωνω ως προς το βραδυνο φαγητο, εντελως.
    ειτε μεσημερι ειτε βραδυ φας κατι που θες να φας, απο την δικη μου εμπειρια ειναι το ιδιο ακριβως.
    ΑΡΚΕΙ να μην πεσεις αμεσως για υπνο. και δεν πεφτεις αμεσως για υπνο, αν οπως λεει η μπροκεν, φας σε εστιατοριο...
    δλδ τα θεματα της πεψης, λυνονται αν χωνευσεις πριν κοιμηθεις.
    εγω ποτε δεν παρατηρησα αυξηση βαρους απο βραδυνο φαγητο.

Senior Member
    δλδ ρεμ, πχ αν καποιος φαει ελαφρα σαλατα μεσημερι και βραδυ φαει ενα πιατο φαι και ψωμι κιολας και ολο αυτο δεν ξεπερναει τις 1500 σε 1 μερα, ινδυνευει να παχυνει αν το κανει καθε μερα? στην ουσια ειναι 1500 την μερα. θα ταν υπερβολη να παχυνει? η απλα δεν χανει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δλδ ρεμ, πχ αν καποιος φαει ελαφρα σαλατα μεσημερι και βραδυ φαει ενα πιατο φαι και ψωμι κιολας και ολο αυτο δεν ξεπερναει τις 1500 σε 1 μερα, ινδυνευει να παχυνει αν το κανει καθε μερα? στην ουσια ειναι 1500 την μερα. θα ταν υπερβολη να παχυνει? η απλα δεν χανει
    εγω θεωρω οτι χανει,οσο θα εχανε αν ετρωγε το φαγητο μεσημερι και την σαλατα το βραδυ.αρκει να κοιμηθει 3 ωριτσες μετα το φαγητο,οχι αμεσως

Senior Member
    Ρεμεντυ το ιδιο λεμε, το εγραψα κιολασ για το βραδινο.

Ωστόσο οι υδατάνθρακες χρειάζονται 2-3 ωρες να μεταβολιστουν, πολύ λιγότερο οι φυτικές ίνες των λαχανικών φρούτων, και τα λιπαρα περισσότερο απο 4 ώρες. Οπότε αν πλακωθείς στη πίτσα για βραδυ, δε σοθ φτανουν 5 ώρες....

Όλα τα γεύματα είναι σημαντικά και το βραδινό, όσο βραδιάζει πεφτουν οι ανάγκες γαι θερμιδες, και αυτό χρειάζεται να ακολοθούμε. Για διατηρηση και χασιμο κιλών η αποφυγή βραδινού αποτελεί μια από τις λύσεις, τι δουλεύει στον καθένα.

Το να φας ελαφρια όλη μέρα και να φας ένα πληρες και παραπάνω γεύμα , στυλ μεσημεριανού, βράδυ είναι λάθος.
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    νατασα, οτι ωρα και να πλακωθεις να φας μια πιτσα, δεν την μεταβολιζεις.
    αυτο ακριβως λεω.
    οτι δεν εχει σημασια το βραδυ η μεσημερι, αλλα το ΤΙ ΤΡΩΣ.
    εγω ειτε μεσημερι ειτε βραδυ φαω ενα γευμα τυπου μεσημεριναο αλλα νορμαλ, οχι 'υπερφαγικο επεισοδιο", το ιδιο αδυνατιζω

Senior Member
    Επίσης μιλάμε για πρόγραμμα διατροφής. Δηλαδή οι συνήθειες να είναι έτσι. Δε μιλάμε για μια 2 φορές που θα φάμε πλουσιοπάροχο φαγητό. Χρειάζεται να συνηθίσεις τον οργανισμό σε ορισμένες καλές συνηθειες, δε γίνεται αλλιώς, εκτός αν έχεις το γονίδιο που δε παχαίνει ευκολα ^^

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νατασα, οτι ωρα και να πλακωθεις να φας μια πιτσα, δεν την μεταβολιζεις.
    αυτο ακριβως λεω.
    οτι δεν εχει σημασια το βραδυ η μεσημερι, αλλα το ΤΙ ΤΡΩΣ.
    ''δεν τη μεταβολιζεις''. Όλα μεταβολίζονται. Ο ρυθμός διαφοροποιείται, και οι επιπτώσεις του ρυθμού.

Για άτομα που για οποιοδήποτε λόγο τείνουν να βάζουν κιλά, πρεπει να προσεχουν το βραδινό τους.

Τώρα για τι χρειάζεται να τρώμε, όλοι ξέρουμε τι είναι ωφέλιμο και τι όχι, απλά κάνουμε στραβά μάτια και ψάχνουμε την πιο εύκολη λύση.

Μπρόκεν γιατι δεν εχεις επιλογή να φας στο εστιατόριο κάτι πιο ελαφρυ? Σου βαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για το μπιφτεκι? :P Απλά δεν κατάλαβα μαλλον ακριβως τις συνηθειες σου

Senior Member
    τρως να ζεις και βαζεις ολα τα κωλοπρογραμματα παντου ακομα κ εκει . που ειναι η χαρα της ζωης λοιπον. να γιατι γινομαστε βουλιμικες. δεν την θελω την ζωη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Επίσης μιλάμε για πρόγραμμα διατροφής. Δηλαδή οι συνήθειες να είναι έτσι. Δε μιλάμε για μια 2 φορές που θα φάμε πλουσιοπάροχο φαγητό. Χρειάζεται να συνηθίσεις τον οργανισμό σε ορισμένες καλές συνηθειες, δε γίνεται αλλιώς, εκτός αν έχεις το γονίδιο που δε παχαίνει ευκολα ^^
    λες παλι για πλουσιοπαροχο φαγητο.
    εγω λεω
    η διατροφη που εχεις να κανεις μια συγκεκριμενη μερα, Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, με ενα γευμα τυπου σαλατα και ενα γευμα τυπου φαγητο κανονικο, δεν εχει καμια σημασια με ποια σειρα θα τα φας, αρκει να μην πεσεις για υπνο αμεσως μετα.

Senior Member
    τρως να ζεις και βαζεις ολα τα κωλοπρογραμματα παντου ακομα κ εκει . που ειναι η χαρα της ζωης λοιπον. να γιατι γινομαστε βουλιμικες. δεν την θελω την ζωη μου
    κατσε βρε μπροκεν που δεν την θες την ζωη σου επειδη δεν μπορεις να τρως οτι ναναι χωρις να παχαινεις!
    αν μπορουσες , θα ησουν ελλατωματικη.
    φαντασου να βρεθεις σε συνθηκες πεινας. θα πεθαινες σε μια εβδομαδα, αν δεν μπορουσες να κρατησεις κρεας, πανω σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λες παλι για πλουσιοπαροχο φαγητο.
    εγω λεω
    η διατροφη που εχεις να κανεις μια συγκεκριμενη μερα, Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, με ενα γευμα τυπου σαλατα και ενα γευμα τυπου φαγητο κανονικο, δεν εχει καμια σημασια με ποια σειρα θα τα φας, αρκει να μην πεσεις για υπνο αμεσως μετα.
    Κι όμως έχει Ρεμεντυ, γιατί αν φας ένα γιαούρτι για πρωινο, μια σαλάτα για μεσημεριανο, και ένα πιατο φακές για βραδινό, ο οργανισμός δεν λαμβάνει σωστά κατανεμημένα την ενέργεια που χρειαζεται. Δε πας με τους ρυθμούς του μεταβολισμού σου.

Senior Member
    Να ξερες πόσες φορές τα βαλα με τα γονίδια μου και τα προβήματα των ορμονών μου. Παχαίνω με το παραμικρό... Το δεχεσαι και κανεις τις επιλογες σου. Κανενα πρόβλημα αν δε θες να στερηθεις. Αγαπησε την επιλογη σου. Μονο που στο θεμα της υπερφαγιας προκύπτει δυσλειτουργια. Το εκανα κι εγω για καιρό μονο και μονο απο τη τσατιλα και το γαμωτο γιατι να μη μπορω να φαω οτι γουσταρω και το μετανιωσα. Το να τρως υγειινα κατάλαβα τελικά οτι είναι πιο συναρπαστικό!!!! Παρότι τις αμετρητες λιγουρες, δεν νιωθω οτι στερούμαι. Εκει ποθ παλιοτερα αν αποφασιζαμε να παραγγείλουμε θα ετρωγα μια μιση πιτσα, πλεον αρκουμαι στα 2 κομμάτια.. (μου κολλησε η πιτσα στο θεμα xD). Δεν ξέρω, νομιζω έχει να κάνει με το να αποδεχτεις τις συνθήκες του δικού σου οργανισμού. Πόσο πια να φας δλδ απο νευρα???? :)

Senior Member
    οταν εχεις διατροφικη παυει πια να ναι θεμα οργανισμου

Senior Member
    Εεεε, άρα εφόσον αδυνατεί κάποιος να έχει τον έλεγχο του εαυτού του, δε μπορούμε να μιλήσουμε για πρόγραμμα διατροφής. Δε μπορώ να πω κάτι γιαυτο :)

Senior Member
    το χω βελτιωσει δν εχει καμια σχεση με παλια........ομως βασανιζομαι με ολα αυτα που με απασχολουν. και δεν με βοηθαει τπτ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast