Results 31 to 38 of 38
Thread: ανασφαλεια στη σχεση..κι εσεις;
-
24-10-2011, 13:51 #31
Ναι,να θελεις.να εισαι ερωτευμενος γιατι ναι,η αγαπη ειναι ανιδιοτελες συναισθημα,αλλα ο ερωτας το πιο εγωιστικο!
Δεν ξερω γιατι μου λενε να προσεχω...για να μην πληγωθω;! Αλλα το βρισκω καπως χαζο,γιατι ετσι ειναι η ζωη και οι σχεσεις,και για να ζησεις κατι πραγματικα πρεπει να ρισκαρεις..ετσι δεν ειναι;!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
- 24-10-2011, 14:11 #32
καταρχας ποιοι σου λενε να προσεχεις? ατομα που ξερουν αυτον ή απλα ατομα που ξερουν εσενα?
24-10-2011, 14:16 #33
έτσι είναι και είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα κι αυτό είναι τελικά η ζωή: να βιώνεις όλα τα συναισθήματα, να μη φοβάσαι να εκφραστείς, ν᾽αγαπήσεις, να πονέσεις, να κλάψεις κτλ. απλά θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά (αν θέλει με την εμπειρία ή την ηλικία) καταλαβαίνεις ότι η αγάπη η αμοιβαία αγάπη ούτε πονάει, ούτε είναι δύσκολη! επίσης το τι λένε οι άλλοι θα πρέπει να σε απασχολεί μέχρι ένα σημείο...γιατί δεν είναι οι άλλοι στη σχέση σου αλλά εσύ και το ταίρι σου! επίσης είμαστε όλοι διαφορετικοί κι αυτό οι σχέσεις μας δεν είναι πανομοιότυπες..ούτε σημαίνει ότι επαναλαμβάνονται στο ίδιο μοτίβο.
24-10-2011, 14:59 #34
Δεν ειχαμε εξαρχης κοινους γνωστους,οποτε καποιες ααπο τις φιλες μου μου λενε να προσεχω...
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
24-10-2011, 15:20 #35
24-10-2011, 15:26 #36
καταλαβα.. οι φιλες σου δηλαδη σας εχουν δει μαζι σαν ζευγαρι κ σου ειπαν να προσεχεις ή γενικα μιλανε με βαση τους δικους τους καημους?? οι φιλες οσο καλες κ να ειναι δεν μπορουν να σου λενε να προσεχεις αν δεν εχουν συγκεκριμενο λογο να στο λενε.. οποτε ρωτα τες ευθεως γιατι να προσεχεις.. κ πες τους να κοιτανε τα δικα τους, γιατι συνηθως αλλα συμβουλευουν στους αλλους κ αλλα κανουν στα δικα τους, οποτε μην δινεις κ πολυ βαση στο τι λενε οι αλλοι κ χαλασεις τη σχεση σου επειδη αυτες στο λενε..
αυτο το παιδι εσενα διαλεξε για γκομενα του κ εσυ διαλεξες αυτον,οποτε τωρα που τον εχεις βγαλε τη σεξοβομβα που κρυβεις μεσα σου κ βουρ στον πατσα! με τις ανασφαλειες κ τους χαζοεγωισμους χαλανε οι σχεσεις..
24-10-2011, 15:54 #37
Συγκεκριμενα μια φιλη μου μου λεει πως επειδη πληγωθηκα πολυ παλιοτερα δεν θελει να ξαναπληγωθω.και πως πιστευει οτι με θελει αλλα δεν ειναι τοσο ερωτευμενος οσο εγω. Αλλα δεν γινεται να το ξερει κανεις αυτο.ζει εμενα καθε μερα και βλεπει ποσο τον θελω,αλλα δεν ξερει για τον ιδιο.
Το αγορι μου δεν ειναι απο τους "υπερπροστατευτικους" οποτε πολλοι ισως το εκλαμβανουν ως αδιαφορια,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ετσι.ειμαστε 3 μηνες μαζι και υποθετω οτι εχω αρχισει να τον καταλαβαινω και να τον ερμηνευω καποιες φορες..
Οπως μου ειπε ο ιδιος δεν ειχε κανενα λογο να με κοροιδευει και να μπλεξει με μια κοπελα που δινει πανελληνιες. Θα μπορουσε να ειναι με μια αλλη που θα κανουν οτι θελουν κλπ. Αλλα αυτος θελει εμενα. Ετσι ειπε. Και εχει δικιο. Για πιο λογο να με κοροιδεψει;!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
24-10-2011, 18:46 #38
ωραια..κοιτα νηπενθες.. αν συνεχισεις να βγαζεις ανασφαλειες στη σχεση κ δειχνεις οτι εισαι καχυποπτη απεναντι του,το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να μην χαρεις τη σχεση κ στο τελος να ξενερωσει κ αυτος κ να γινει η υποθεση αυτοεκπληρουμενη προφητεια.. τις αμυνες σου ηδη τις εχεις αναπτυξει μετα τον προηγουμενο χωρισμο σου,δεν εισαι καμια χαζη κ οσο μεγαλωνεις θα αποκτας κ μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση σε αυτον τον τομεα.. αν αυτο το παιδι σου δειχνει οτι σε αγαπαει, σου φερεται σωστα, σε κανει να νιωθεις ομορφα, χαλαρωσε, απολαυσε το κ εκφρασου χωρις ενδοιασμους.. ετσι θα σε εκτιμησει κ αυτος κ θα σε ερωτευτει οπως θελεις