Διαμαρτυρία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 133
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σταματήστε να με κατηγορείτε και να μου επιτίθεστε! Εσύ Θεοφανεία κι η Ρέμεντυ, το έχετε κάνει επανειλημμένα! Κι ούτε με ξέρετε για να με κρίνετε στην έξω ζωή... Λου, σταμάτα κι εσύ σε παρακαλώ, μαζί σου δεν έχω τίποτα ούτε με τη Χριστίνα...εσύ ειδικά είσαι από τις συμπάθειες μου οπότε μην το κάνεις αυτό τώρα...σοφτ, θα σου απαντήσω σύντομα, τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά...σ' ευχαριστώ! Καλημέρα!
    κύκνε, εγώ και συ ξέρουμε αν σε έχω στηρίξει ή αν έχω κάνει άπειρες κουβέντες μαζί σου γι αυτό το θέμα.
    Το ότι δεν συνεχίζω να σου χαιδεύω τα αυτιά και να συνηγορώ σε όσα γράφεις περί αυτοκτονίας και άλλων να μη πω, δεν σημαίνει ούτε κατηγορία, ούτε επίθεση.
    Εγώ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν έχουμε κανένα λόγο να χαλάμε την ώρα μας μαζί σου, παρά μόνο για να σε βοηθήσουμε. Στο εχω πει στο τσατ, στο λέω και εδώ: πήγαινε σε ένα γιατρό.
    Τον εαυτό σου θα βοηθήσεις, όχι εμάς.
    Δεν είσαι κανένα κοριτσάκι, είσαι μεγάλη γυναίκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λοιπον αυτο που καταλαβαινω για την Κυκνος ειναι οτι εχει βυθιστει σε ενα παραλογισμο και "λογικο" ειναι οταν εχει τυφλωθει απο την μαυριλα της και ετσι ζηταει απεγνωσμενα βοηθεια με παραλογο τροπο. Πιστευω οτι ειναι ενα ειδος απεγνωσμενης βοηθειας με τον δικο της τροπο αλλιως θα ειχε ηδη αυτοκτονησει χωρις σκεψεις και χωρις να το αναβαλει μεχρι να βρει τα καταλληλα λογια που θα γραψει στο "τελευταιο" γραμμα της. Οταν αναβαλεις τοτε δεν εισαι αποφασισμενος και κατι αλλο Κυκνε μου.. οτι και να γραψεις τον ιδιο πονο θα προκαλεσεις στους γυρω σου, οποτε ποια η ουσια? Βλεπω οτι, παρολη την μαυριλα σου εχεις ενα μικρο στιγμα φωτος και αυτο ειναι πολυ θετικο Κυκνε μου ακομα και ας πονας και ας μην το καταλαβαινεις. Καποτε ειχα τρελαθει και εγω με τον πονο που ειχα και δεν τον αντεχα.. σκεφτομουν τροπους να αυτοκτονησω. Περασα δυσκολα αλλα το παλεψα και να μαι :) ολα καλα. Απλα δεν εχεις βρει τροπο να αντιμετωπιζεις τα πραγματα γυρω σου.. Ο ψυχολογος ειναι μια καλη αρχη!

Αλλα μην μας ζητας τετοια πραγματα. Ειναι πολυ ασχημο, μας βαζεις σε πολυ δυσκολη θεση γι αυτο αντιδρουμε ετσι (και πολυ λογικο το βρισκω).. Να σε βοηθησουμε με αλλον τροπο για καλο σου ναι.. Ευχομαι να ημουν κατανοητη..
    Χριστίνα, νομίζεις ότι είναι εύκολο να το κάνεις αυτό χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη; Χωρίς καν να σκεφτείς αυτούς που σ' αγαπάνε και θ' αφήσεις πίσω σου και μάλιστα πληγώνοντας τους; Ε, όχι, για μένα δεν είναι! Γι' αυτούς κρατιέμαι ακόμα...και για κάτι μικροχαρές που νιώθω που και που...και γιατί φοβάμαι τα ύψη! Αν υπήρχε κάποιος να με σπρώξει θα το είχα ήδη κάνει, πιστέψτε με. Κι αν δεν με πιστεύετε δικό σας πρόβλημα αλλά εμένα με προσβάλλει αυτό...λυπάμαι...αλλά αν το αποφασίσω οριστικά οριστικά θα βρω έναν τρόπο...ήδη κάτι ανακάλυψα σήμερα. Κι επίσης έμαθα ότι οι παπάδες σε διαβάζουν ακόμα κι αν αυτοκτονήσεις κι όταν το έμαθα χαμογέλασα τόσο όσο έχω πολύ καιρό να χαμογελάσω, ένιωσα ευτυχία γιατί αυτός είναι ένας από τους λόγους που με κρατάνε ακόμα...αλλά ναι, έγινες κατανοητή κι εσύ φαίνεται ότι έχεις καλή πρόθεση γιατί δεν με κατηγορείς...όσο για τους ψυχολόγους/ψυχίατρους έχω απογοητευθεί, εγώ δεν θα γίνω πειραματόζωο κανενός!
    Ξωτικό, σήμερα για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να διαλέξω χρώμα οπότε μάλλον αυτό είναι σημάδι ότι η ελπίδα χάνεται σιγά σιγά... :( Οκ, το ροζ ξαναγύρισε, η ελπίδα δεν ξέρω ξωτικό...
    Last edited by Κύκνος; 25-10-2011 at 18:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    καλως. κυκνε, μπορεις να συνεχισεις να ζεις στην οδυνη σου. καλο κουραγιο σου ευχομαι. οταν αποφασισεις οτι θα εισαι ετοιμη να αναλαβεις την ευθυνη του εαυτου σου κ να θελησεις να δεις πραγματα για σενα, εδω θα ειμαστε.
    μεχρι τοτε, καλη δυναμη σου ευχομαι! για να αντεξεις την οδυνη που ΕΣΥ προκαλεις στον εαυτο σου.
    αλλα μην ζητας να σου χαϊδευουμε τα αυτια κ να σου πουμε, "μπραβο, κυκνε, αυτοκτονα, αυτο ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη που διαθετεις!"
    για την ωρα δεν βλεπω να εισαι διαθεσιμη για αυτογνωσια κ για να αλλαξεις τροπο θεασης της ζωης.
    θελεις να συνεχισεις να κανεις το αμοιρο ευθυνων θυμα. δικο σου αναφαιρετο δικαιωμα.
    Καλώς και για σένα. Μπορείς να έχεις αυτή την κακή άποψη για μένα.
    Last edited by Κύκνος; 25-10-2011 at 18:05.

Senior Member
    ευτυχως βρε κυκνε μου που δινεις κουραγιο σε οσους ειναι χαλια,πχ εμενα σε παρακαλω πολυ σκεψου το καλυτερα.και εγω δεν ηθελα τη ζωη αλλα δε θελω να στενοχωρησω τα αγαπημενα μου προσωπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    κύκνε, εγώ και συ ξέρουμε αν σε έχω στηρίξει ή αν έχω κάνει άπειρες κουβέντες μαζί σου γι αυτό το θέμα.
    Το ότι δεν συνεχίζω να σου χαιδεύω τα αυτιά και να συνηγορώ σε όσα γράφεις περί αυτοκτονίας και άλλων να μη πω, δεν σημαίνει ούτε κατηγορία, ούτε επίθεση.
    Εγώ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν έχουμε κανένα λόγο να χαλάμε την ώρα μας μαζί σου, παρά μόνο για να σε βοηθήσουμε. Στο εχω πει στο τσατ, στο λέω και εδώ: πήγαινε σε ένα γιατρό.
    Τον εαυτό σου θα βοηθήσεις, όχι εμάς.
    Δεν είσαι κανένα κοριτσάκι, είσαι μεγάλη γυναίκα.
    Αυτή θα είναι η τελευταία μου απάντηση σ' εσένα. Δεν έχεις ιδέα πόσο έχω πληγωθεί στο παρελθόν από λόγια σου και ότι την τελευταία φορά ήσουν η αιτία που έφυγα από το τσατ νιώθοντας χειρότερα εξαιτίας σου κι εξαιτίας της φίλης σου κι ο λόγος που τις προάλλες έφυγα με το που μπήκα και αποφεύγω να μπαίνω. Τέλος συζήτησης, δεν χρειάζεται να χαλάς άλλο τον χρόνο σου μαζί μου πια...
    Last edited by Κύκνος; 25-10-2011 at 18:05.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    κυκνε να σε ρωτησω κατι ?? και αν θες απαντας ..
    τι αντιμετωπιση ηθελες εσυ για να αισθανεσαι καλα ??
    Το πρώτο και το βασικό που θα ήθελα σοφτ θα ήταν να μην με κατηγορούν και να μην με επικρίνουν...αλλά αυτό κάνουν...κατά τα άλλα φόρουμ υποστήριξης σου λέει...τα υπόλοιπα άλλη ώρα κορίτσι μου εκτός κι αν μου κάνεις κι εσύ το ίδιο...ταράχτηκα αρκετά μ' αυτά που διάβασα, θέλω να φύγω! Κι έχω και δουλειά ακόμα οπότε καλύτερα τώρα πριν διαβάσω τίποτα άλλο κακό...
    Last edited by Κύκνος; 25-10-2011 at 18:06.

Senior Member
    βρε εσεις μην τσακωνεστε σας παρακαλω.εχουμε πολυ σοβαρα προβληματα να επιλυσουμε.να ερθετε στη συν αντηση να τα πουμε.

Senior Member
    Κυκνε ακου μονο αυτα που σου κανουν... κρατα μονο αυτα προς το παρον

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κυκνε ακου μονο αυτα που σου κανουν... κρατα μονο αυτα προς το παρον
    Αυτό θα κάνω Χριστίνα για την προστασία μου...ήδη έκανα ότι έπρεπε για μην μπορούν να με πληγώσουν άλλο...
    Last edited by Κύκνος; 25-10-2011 at 18:06.

Senior Member
    Αυτή θα είναι η τελευταία μου απάντηση σ' εσένα. Δεν έχεις ιδέα πόσο έχω πληγωθεί στο παρελθόν από λόγια σου και ότι την τελευταία φορά ήσουν η αιτία που έφυγα από το τσατ νιώθοντας χειρότερα εξαιτίας σου κι εξαιτίας της φίλης σου κι ο λόγος που τις προάλλες έφυγα με το που μπήκα και αποφεύγω να μπαίνω. Τέλος συζήτησης, δεν χρειάζεται να χαλάς άλλο τον χρόνο σου μαζί μου πια...
    κυκνος
    αν η "φιλη" που αναφερεις ειμαι εγω, αν και δεν εχω φιλους απο το φορουμ, αλλα επειδη μπαινω στο τσατ και μ επιασες στο στομα σου επανειλλημενα, φανταζομαι οτι εμενα εννοεις,
    θελω να σου θυμησω οτι προσωπικα εχω να σου μιλησω πανω απο εναν χρονο, εκτος αν θεωρεις συζητηση μια καλησπερα που σου ελεγα.
    εχω απο καιρο καταλαβει οτι σε ενοχλουν οι συζητησεις και ενδιαφερεσαι μονο για οτι θαθελες να ακουσεις.
    δεν εχω κανεναν λογο να κανω κατι που σε ενοχλει τοσο λοιπον, και παραλληλα ειμαι εντελως ανικανη να λεω ψεματα σε καποιον για την αποψη μου. μπορω να μη μιλαω ομως.
    αυτο επελεξα και με σενα.
    κανε μου την χαρη ομως να μην με πιανεις στο στομα σου γιατι δεν ειμαι ο ψυχολογος σου ουτε και ιερεας , ουτε οσιομαρτυρας για να δειχνω συνεχως ανοχη και θα με αναγκασεις να σου απαντησω επι της ουσιας
    και δεν θα σου αρεσει καθολου

αυτα..

Senior Member
    τα υπόλοιπα άλλη ώρα κορίτσι μου εκτός κι αν μου κάνεις κι εσύ το ίδιο...ταράχτηκα αρκετά μ' αυτά που διάβασα, θέλω να φύγω! Κι έχω και δουλειά ακόμα οπότε καλύτερα τώρα πριν διαβάσω τίποτα άλλο κακό...
    τι εννοεις με αυτο? οτι αν κ η σοφτ σου πει να δεις εναν ειδικο κ οτι η αυτοκτονια δεν ειναι λυση, οτι θα ειναι κ αυτο επικριση?
    τελικα, τι αντιμετωπιση ηθελες απο τα μελη του φορουμ, για να αισθανθεις οτι δεν επικρινεσαι κ οτι τα μελη σε στηριζουν? δεν απαντησες ακομη. ειναι κ δικη μου απορια, πραγματικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κυκνος
    αν η "φιλη" που αναφερεις ειμαι εγω, αν και δεν εχω φιλους απο το φορουμ, αλλα επειδη μπαινω στο τσατ και μ επιασες στο στομα σου επανειλλημενα, φανταζομαι οτι εμενα εννοεις,
    θελω να σου θυμησω οτι προσωπικα εχω να σου μιλησω πανω απο εναν χρονο, εκτος αν θεωρεις συζητηση μια καλησπερα που σου ελεγα.
    εχω απο καιρο καταλαβει οτι σε ενοχλουν οι συζητησεις και ενδιαφερεσαι μονο για οτι θαθελες να ακουσεις.
    δεν εχω κανεναν λογο να κανω κατι που σε ενοχλει τοσο λοιπον, και παραλληλα ειμαι εντελως ανικανη να λεω ψεματα σε καποιον για την αποψη μου. μπορω να μη μιλαω ομως.
    αυτο επελεξα και με σενα.
    κανε μου την χαρη ομως να μην με πιανεις στο στομα σου γιατι δεν ειμαι ο ψυχολογος σου ουτε και ιερεας , ουτε οσιομαρτυρας για να δειχνω συνεχως ανοχη και θα με αναγκασεις να σου απαντησω επι της ουσιας
    και δεν θα σου αρεσει καθολου

αυτα..
    Α...εσένα ξέχασα να σε προσθέσω στη λίστα αγνόησης...επέλεξες να μην μιλάς αλλά στο θέμα μπήκες...ξέρω, ξέρω, το έκανες για να βοηθήσεις όπως το έκανες και στο τσατ που με κατηγορούσες και με χτυπούσες εκεί που πονάω...έχεις θράσος για να βγαίνεις από πάνω αντί να ζητήσεις συγγνώμη...μην ανησυχείς όμως, θα μπεις κι εσύ στη λίστα μου αμέσως οπότε δεν πρόκειται να σε ξαναπιάσω στο στόμα μου...κι είτε μιλάς είτε όχι εγώ δεν θα το βλέπω...όσο για το ότι δεν είσαι οσιομάρτυρας είναι ηλίου φαεινότερον κι ευτυχώς που δεν είσαι και ψυχολόγος...και με απειλείς κι από πάνω...πάρε μια αναφορά ως αποχαιρετηστήριο δωράκι λοιπόν. Κρίμα που το τσατ δεν έχει ιγκνορ και δεν μπορώ να μπαίνω όταν είστε εσείς...αλλά τί λέω τώρα; Αφού θα με κάνετε μπαν από το τσιφλίκι σας...αντιος!

Senior Member
    η λακρυ θα ξαναγυρισει λετε;η οχι; ................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    τι εννοεις με αυτο? οτι αν κ η σοφτ σου πει να δεις εναν ειδικο κ οτι η αυτοκτονια δεν ειναι λυση, οτι θα ειναι κ αυτο επικριση?
    τελικα, τι αντιμετωπιση ηθελες απο τα μελη του φορουμ, για να αισθανθεις οτι δεν επικρινεσαι κ οτι τα μελη σε στηριζουν? δεν απαντησες ακομη. ειναι κ δικη μου απορια, πραγματικα.
    Όχι, αυτό δεν θα είναι επίκριση αλλά εσύ και η Θεοφανεία με προσβάλατε μιλώντας για χειριστική συμπεριφορά και τέτοια...αν αυτό νομίζετε δικαίωμα σας αλλά και δικαίωμα μου να προσβληθώ! Κι από σένα με στεναχωρεί πιο πολύ γιατί είσαι από τα άτομα που συμπαθώ...επίσης με πειράζει που με αμφισβητείς. Αν νομίζεις ότι το θέμα το έβαλα για να μου χαϊδέψετε τα αυτιά, ότι σας εκβιάζω κλπ τότε παρακαλώ να λήξει εδώ η συζήτηση γιατί δεν έχει κανένα νόημα κι ούτε θέλω να συζητήσω με άτομα που έχουν τόσο κακή γνώμη για μένα...απλά λυπάμαι...και ναι, αν πεθάνω δεν θα υποφέρω πια...
    Πραγματικά δεν έχω ούτε το κουράγιο ούτε τη διάθεση να μαλώνω. Αν αυτό είναι να γίνει σας παρακαλώ σταματήστε.

Senior Member
    κινεζικα γραφει η κοπελα;δεν καταλαβαινω τιποτε.........................

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast